Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939008 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #1860 Dátum: 2010. október 13. - 14:49:38 »
És még te mondtad az előbb, hogy milyen gáz lenne ha csak egy akciódús cucc lenne, és nem lenne sztorija. :hehe:
Ha a Maximum C-t csinálnák az egyenlő lenne egy nagy spec effektes csihi-puhival, ráadásul valszeg jó drága lenne...
Na igen, ott lényegében a képregénynek se volt sztorija.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1861 Dátum: 2010. október 13. - 15:05:23 »
Én tudnék: Vérontó, Venom, Zöld Manó.
Nézd, Zöld Manó most volt, ő biztosan nem lesz. Venom pedig kiderült, hogy mennyire sz*r a vásznon, így nem hinném, hogy jobb lehetne, mint... bármi. Vérontó pedig csak még rosszabb, mert még annyi személyisége sincs, mint Brocknak, a látvány pedig még nehezebb, vagyis még rosszabb lenne a végeredmény.
Idézet
Aztán mondjuk Morbiussal is egész jó lenne és abba még Pengét is beleszőhetnék.
A vámpíros dolgok is elég rosszul jöttek ki eddig a Marvel filmekben.
Idézet
Vagy össze lehetne hozni egy marha jó krimit Wilson Fiskkel.
Az viszont nem Pókember-film lenne, hanem inkább egy Fenegyerek.  ;)

Láttam egyszer tévében egy sorozatban egy részt, ahol egy villámokat szóró áramos fickó volt a rosszfiú. Baromi látványos volt, a sok villám, a fény éjszaka, ehhez hozzátéve azt, hogy mennyire kellemetlen, ha nagyfeszültségű áramot vezetnek beléd (ami jó kontraszt lenne az eddigi "nagyot ütünk Pókember fejébe" ellenségekkel szemben, és ami már-már kezd hiteltelen lenni, hisz eddig minden ütést kibírt valahogy). Ha egy tévésorozathoz ilyen jól meg tudták csinálni, mozifilmben fantasztikus lehetne ugyanez. Nem véletlen, hogy Cameron már eredetileg is Elektrót akarta.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1862 Dátum: 2010. október 13. - 19:43:55 »
Elektrót szerintem is meg lehetne oldani látványosan.
Mysterio szintén jó, a szimbiontákat meg szerintem is hanyagolni kéne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1863 Dátum: 2010. október 14. - 07:21:52 »
Oh... hát erre aztán senki nem gondolt... :uhoh:

Fimbuzi:
Megvan Pókember ellenfele
Mármint a mostani rebootban. Azt hiszem már volt a pletykák között is, de immáron hivatalos, hogy a Lizard fogja megkeseríteni Peter életét.

A minap ismeretlen gonoszként bejelentett Rhys Ifans fogja alakítani.

Háááááát... én totál nem tudom elképzelni ezt a csávót Connor dokinak... :-\
Remélem ez csak pletyka.
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 14. - 07:24:36 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #1864 Dátum: 2010. október 14. - 07:34:44 »
Érdekes, mintha nem is reboot lenne, ott folytatják, ahol az előző abbamaradt, csak közben Peter még p*csaszájúbb lett.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1865 Dátum: 2010. október 14. - 08:14:35 »
Hát erre kíváncsi vagyok, ha tényleg Gyík lesz az ellenfele Pókinak, remélem legalább jól kivitelezik ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1866 Dátum: 2010. október 14. - 08:18:22 »
Nem tudom mire gondolsz, szerintem pont fordítva. :) De a Penge franchise-t is rebootolni akarják állítólag, úgyhogy a kijelentésed lehet prekognitiv. :)
Láttam egyszer tévében egy sorozatban egy részt, ahol egy villámokat szóró áramos fickó volt a rosszfiú.
A Marvel saját sorozatában (Mutant X asszem ez volt a címe) is az áramos fickó képessége volt a legjobban kidolgozva és rengetegféle módon áramozott le mindenkit. :)

Oh... hát erre aztán senki nem gondolt... :uhoh:
Pedig én biztos voltam benne, hogy a Gyíkot fogják hozni. Maradnak a jól bevált receptnél, akármennyire is reboot...

Todd

• Pókfej
« Válasz #1867 Dátum: 2010. október 14. - 09:06:06 »
Szerintem ezzel inkább az a fő probléma, hogy mivel az emberek nagy többsége nem igazán ismeri a képregényt, de a filmeket igen, ezért egy bizonyos ellenféltípust vár el, és ebbe nem fér bele a vámpír. Viszont példul a Gyík, vagy Elektró maximálisan.
Pl. ugyanez volt az elektránál is, ahol a többség látva a Dardevil filmet a misztikus handabandázást karakteridegennek érezte.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1868 Dátum: 2010. október 14. - 11:06:58 »
Nem tudom mire gondolsz, szerintem pont fordítva. :)
Hát, a Penge 1 szerintem elég gyenge volt, a 2 elsőre tetszett, de nem lett maradandó (értsd: másodikra untam), a 3 meg... arról ne is beszéljünk.  :)

Gyík: nagyon nem jó ötlet. 1: a legkevésbé sem lesz látványos (csak mint bármelyik állatos horror) 2: Venom se csinált mást, mint nagy fogakkal bunyózott vele 3: kimarad a "szuperbűnöző" elem egy Pókember-filmből?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1869 Dátum: 2010. október 15. - 08:43:36 »
Hát, a Penge 1 szerintem elég gyenge volt, a 2 elsőre tetszett, de nem lett maradandó (értsd: másodikra untam), a 3 meg... arról ne is beszéljünk.  :)
De akkor inkább személy szerint neked nem tetszett és nem a mozis fogadtatása volt rossz. :) Nekem speciel mind a három tetszett, de David S. Goyer amilyen jól ír forgatókönyvet, annyira rosszul rendez... :drying:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1870 Dátum: 2010. október 15. - 12:27:17 »
Nekem is tetszettek , az első volt a legjobb szerintem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1871 Dátum: 2010. október 15. - 12:31:59 »
Nekem az első kettő kifejezetten tetszett.
Egyébként lényegében stílusteremtő filmről van szó (habár így utólag lehet, hogy jobb lett volna, ha sose készül el), tehát az, hogy nem jött be a Marvelnek nagyon erős túlzás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1872 Dátum: 2010. október 15. - 12:41:58 »
Igen, ezek személyes élmények, de amennyire tudom, a 3. rész megbukott (legalábbis szinte mindenki utálta), az 1. meg még csak elég mérsékelt siker volt.

Vissza Pókemberhez.
Megnéztem ma reggel a Superhero Movie-t, ami valójában a Pókember 1 paródiája. Nem volt nagy szám, bár rosszabbra számítottam, és volt benne 1-2 nagyon vicces jelenet (az egyiknél konkrétan leállítottam a lejátszót és percekig röhögtem), de ami kiakasztott kicsit, hogy itt van a Nagy Új Pókember film, várható 200 milliós költségvetéssel, és meghallgattak, megnéztek már 3000 női főszereplőt MJ-nek, Gwennek, mire ki tudták választani azt a zombilandes csajt Gwen szerepére... az előző filmben meg a Lányt a vízből... amikor ebben a nulla költségvetésű paródiában ott van a legtökéletesebb Gwen, akit eddig láttam (idézőjeles "Mary Jane" szerepében).

link

link

link

link

link

link
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 15. - 18:04:48 írta zozi56 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1873 Dátum: 2010. október 15. - 12:47:50 »
És tényleg nem lenne rossz.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1874 Dátum: 2010. október 15. - 12:48:53 »
Igen, ezek személyes élmények, de amennyire tudom, a 3. rész megbukott (legalábbis szinte mindenki utálta), az 1. meg még csak elég mérsékelt siker volt.
Emlékeim szerint a Penge első része 40 millából készült és 135-öt hozott. Ez számomra nem mérsékelt siker. :) A második 54 és 155-öt, a harmadik 65 és 128-at. Ez egyik sem bukás szerintem. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 15. - 12:51:45 írta holloo »

Todd

• Pókfej
« Válasz #1875 Dátum: 2010. október 15. - 12:50:17 »
Kaine, szerintem jobb lenne, ha úgy linkelnél, hogy átmész a teljes méretű kép megtekintéséhez.
Nem jönnének be méteres linkek. Mert ez így igen ocsmányan fest.
Pl az első kép így linkelve:
http://4.bp.blogspot.com/_C_cQ7qwgj6w/SdcMR6pbTSI/AAAAAAAAJTQ/SJRD1vYmDO8/s400/Sara+Paxton3.jpg

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1876 Dátum: 2010. október 15. - 12:51:52 »
Hát, pedig annak idején elég óvatosan nyúltak hozzá a Penge után a következő Marvel-filmhez.  :)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1877 Dátum: 2010. október 15. - 13:19:06 »
Én nem így emlékszem, pont, hogy a Penge volt, ami elindította a "modern kori" Marvel képregényfilmeket áradatát...

Sarah Paxton Gwen-ek? Nemtom Emma Stone-nál biztosan jobb, de az Alice-os csaj is jobban hasonlít Gwenre ennél a két hölgynél. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 15. - 13:22:07 írta holloo »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1878 Dátum: 2010. október 15. - 13:34:24 »
Igaz, hogy ez indította el, de az utána jövő X-Men mégis elég kemény dió volt.

Ki az az Alice-os csaj?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1879 Dátum: 2010. október 15. - 15:00:14 »
Na, egyedül leszek vele, de nekem aránylag tetszett ;D Nem annyira mint az első kettő, annál jóval rosszabb volt, de pölö Hannibál Kinget tök jó karinak tartottam, és ami különösen tetszett, hogy Dracula nem az a kifejezetten nagy gonosz volt, hogy na most visszatértem és igába hajtom az emberiséget, nem, megmaradt a háttérben és szinte a többi vámpír verő embere volt :D És számomra ez tök különleges lépés, az előtte lévő "Drac is back" filemkhez képest.

Vissza Pókemberhez.
Megnéztem ma reggel a Superhero Movie-t, ami valójában a Pókember 1 paródiája. Nem volt nagy szám, bár rosszabbra számítottam, és volt benne 1-2 nagyon vicces jelenet (az egyiknél konkrétan leállítottam a lejátszót és percekig röhögtem),
Na melyikek voltak azok? :D
Nekem a legjobb poén az, amikor Leslie Nilsen szöget lő az unokaöccsére, aki elkapja és mondja, hogy nem nagy dolog, hogy elkaptam, erre Nilsen a mellette álló gyerek kezébe is lő egy szöget. :hehe: (kár hogy ezt a trailerben már ellőtték, de sztem rohadt jó. ;D)
Meg az öregasszony megmentése se volt rossz. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL