Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937210 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #2020 Dátum: 2010. december 23. - 10:28:53 »
Gwennek még mindig csúnyus, de MJ-nek pont jó lenne.  :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2021 Dátum: 2010. december 23. - 12:23:43 »
Hát, Pókembernek lenni veszélyes szakma... :hehe:

http://justjared.buzznet.com/2010/12/06/emma-stone-debuts-new-blonde-do/
De nem is értem, hogy lehettek ennyire hülyék a filmesek, ekkora ziccert kihagyni... Tök jó lett volna M.J.-nek ez a csaj...
Van még ezen a csonton hús? :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2022 Dátum: 2010. december 25. - 07:57:09 »
Garfield a Pókemberről

A The Guardian meginterjúvolta a Spider Man reboot címszereplőjét, Andrew Garfieldot, aki most épp karácsonyi szünetet tart:
„Két hete kezdtünk forgatni Chicagóban és most Karácsonyi pihenőt tartunk, de amikor visszamegyünk, biztos vagyok benne, hogy jó sok időt eltöltünk majd munkával. Nagyjából olyan négy-öt hónapot.”
Amikor megkérdezték, mik a benyomásai Pókember jelmezéről, azt mondta úgy érzi magát, mint egy gyerek:
„Úgy érzem magam, mint mikor gyerek voltam, és Pókemberes pizsamát viseltem. Csak azt tudom mondani, nagyon különlegesnek érzem magam. Olyan mintha egy álom megvalósult volna, és a fantázia valósággá vált. Ismét nem veszem könnyelműen a szerepem, és úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt a jelmezt viselhetem a következő néhány hónapban.”
A színész beszélt a szerep fizikai egyensúlyáról, mert Pókember egy szuperhős, de Peter Parker csak egy fiú:
„Azt hiszem, Pókembernek szüksége van az erőre, de Peter Parker még mindig egy kamasz, tudod? Nagyon nehéz megtalálni a két figura egyensúlyát. Nagyon különleges dolgot próbálunk elérni testfelépítés és érzelem szempontjából. De nyugodj meg, egy rakat ember segít nekem, mert én nem tudnám összehozni ebben a tekintetben. Apám egy úszóedző, és én ez ellen nagyon hamar lázadtam. Fizikailag mindenképpen formában kell tartani magam.”

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2023 Dátum: 2010. december 25. - 12:18:50 »
Hát, attól azért nem félek, hogy túlságosan ki lesz gyúrva a szerepre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2024 Dátum: 2010. december 25. - 12:22:06 »
Nem hiszem, hogy Raimi után még egyszer megismétlik a "tükör előtt pózolok mert olyan kemény vagyok" jelenetet. A ruha viszont mát tényleg érdekelne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2025 Dátum: 2010. december 25. - 12:27:39 »
Miért, az a jelenet szerintem kurvajó volt.

Mellesleg, ha te egy olyan girnyó állapotból hirtelen magadra kapnál 30 kiló izmot, nyugodt lehetsz, te is pózolgatnál egy kicsit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2026 Dátum: 2010. december 25. - 12:29:10 »
Francot. Egy szál alsógatyában rohangálnék egy lánykolesz körül.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2027 Dátum: 2010. december 25. - 13:22:49 »
Na, akkor meg ilyenekbe minek kötsz bele. :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2028 Dátum: 2010. december 25. - 14:48:50 »
A pókruháról látványtervek mikor jönnek Ben, nem tudod?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2029 Dátum: 2010. december 25. - 14:49:39 »
Nem tudom. Sajnos.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2030 Dátum: 2010. december 25. - 19:32:40 »
Mellesleg, ha te egy olyan girnyó állapotból hirtelen magadra kapnál 30 kiló izmot, nyugodt lehetsz, te is pózolgatnál egy kicsit.
Szerintem Ben inkább leadna 30 kilót. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2031 Dátum: 2010. december 25. - 22:12:01 »
Plusz 30 kilóval simán versenybe szállhatnék Wilson Fisk szerepéért. 

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2032 Dátum: 2010. december 27. - 22:12:01 »
Képes lennél leborotválni a fejedet a szerepért? ;D

Egyébként engem is az izgat marhára, hogy milyen lesz az új pókruha.:D Vajon hasonlítani fog a Raimisre, apróbb változtatásokkal? Vagy komolyabb módosításokat is eszközölnek rajta? Kiváncsi vagyok, hogy a szemlencséket ultimate-esre csinálják-e. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2033 Dátum: 2010. december 27. - 23:37:10 »
Képes lennél leborotválni a fejedet a szerepért? ;D

Nincs kopasz fej csak seggig érő homlok.

Egyébként engem is az izgat marhára, hogy milyen lesz az új pókruha.:D

Közben utána néztem. A vezető látványtervezője a filmnek az a James Carson, akinek az ötleteit korábban Raimi mind elvetette. Pedig Jim ötletei alapján lett volna hálóvető és egy normálisabb Manó is.

« Utoljára szerkesztve: 2010. december 27. - 23:56:26 írta Ben Reilly »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2034 Dátum: 2010. december 28. - 09:53:07 »
Nem csoda hogy elvetette különben is sosem értettem hogy akit megmar egy radioaktív pók annak miért éppen a hálótermelés nem indul be a szervezetében? Erre az Ultimate-ben aminek sokkal valóságosabbnak kellene lennie ott is meghagyták a hálóvetőt  :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2035 Dátum: 2010. december 28. - 10:05:26 »
A hálóvető mindig is Peter zsenialitásának a szimbóluma volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2036 Dátum: 2010. december 28. - 10:15:08 »
Tény, csak akkor is fura, hogy pont a háló termelést nem kapja meg a póktól. :D
Amúgy lehetett volna az hogy folyamatosan alakul át Pókká, később tudna hálót is termelni, majd kinő a 6 karja, majd átalakul a Pók szőrnyé, kb, mint a rajzfilmben. "Reálisabb" lenne.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2037 Dátum: 2010. december 28. - 10:27:00 »
Amúgy lehetett volna az hogy folyamatosan alakul át Pókká, később tudna hálót is termelni, majd kinő a 6 karja, majd átalakul a Pók szőrnyé, kb, mint a rajzfilmben. "Reálisabb" lenne.
Persze.Húlivúúúd meg a "realitás" kéz a kézben járnak :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2038 Dátum: 2010. december 28. - 10:59:30 »
"A hálóvető mindig is Peter zsenialitásának a szimbóluma volt. "

Peternek egy pók legyen a szimbóluma és annak képességei ne pedig a segédeszközök bütykölése  ;D
Ha Tony Stark csinál valami hasonlót az oké mivel ő egy feltaláló és nála tényleg működne ez a szerkezet,de azt ne akarja bemesélni nekem senki hogy egy csóró diák otthon lazán összetákol egy ilyen bonyolult mechanikus izét...

Aztán az evolúciós dolog is jól hangzik vagyis eleinte lenne hálóvető,de később kifejlődne nála a hálótermelés meg esetleg valami fullánkszerűség  :spidey:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2039 Dátum: 2010. december 28. - 11:12:57 »
Peternek egy pók legyen a szimbóluma és annak képességei ne pedig a segédeszközök bütykölése  ;D

És ha egy radioaktív tehén harapta volna meg akkor adjon tejet?

Azért ez szép