Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949117 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #2400 Dátum: 2011. február 06. - 12:07:53 »
Hát lehet itt is, nem tudjuk még, hogy honnan szerzi.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2401 Dátum: 2011. február 06. - 12:10:24 »
Nem értem miért bántjátok ezt a filmet.
Ez még nem igazi bántás, azzal várunk a bemutatóig. :) Ezek csak első benyomások.  ;)
Idézet
A Raimi féle trilógiát csak az akció jelenetek és Jameson mentették meg.
Abszolút nem értek egyet. Az első rész nagyszerű volt, a legjobb, a második is egészen jól sikerült, a harmadikban pedig annyi kis fantasztikusan jó dolog volt, hogy elhomályosították a nagy rosszakat.  :D
Idézet
Végre szerepel Gwen Stacy. Az előző trilógiában egy vicc volt a szerepe.
Félek tőle, hogy itt is az lesz.
Idézet
Én örülök a hálóvetőknek is.
Na annak én is. :)
Idézet
a Pókember 3 a képregény megszégyenítése volt.
Egyáltalán nem igaz. A három rész közül abban volt a legtöbb igazi képregényes utalás. Tény, hogy az emóval nagyon alátettek a dolognak, Venom pedig nagyon rossz volt (de ezt úgyis tudtuk, hisz a képregényben sem igazán nagy szám), viszont annyi mindent emeltek át egy az egyben a képregényekből, hogy öröm volt nézni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2402 Dátum: 2011. február 06. - 13:34:46 »
ki nem örül a hálóvetőnek?!  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2403 Dátum: 2011. február 06. - 13:38:12 »
Pl én?  :P

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2404 Dátum: 2011. február 06. - 13:39:54 »
Piha,te mindent utálsz. :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2405 Dátum: 2011. február 06. - 13:41:55 »
Pl én?  :P
De akkor részedről nem a filmről van szó, hanem az egész pókemberről. Amikor Stan Lee először kitalálta már akkor rossz volt a hálóvető szerinted?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2406 Dátum: 2011. február 06. - 13:45:22 »
Nem dehogy a hatvanas években még elment bár azt sem igazán értettem teljesen mert ha valakit megmar egy radioaktív pók és minden képességet "örököl" a póktól akkor a legfontosabbat miért nem? Ez olyan mintha a Batmannek nem lenne szárnya vagy a Rozsomáknak karma...
Az első filmben legalább bionikus hálóvetőket kapott ami sokkal jobban illeszkedik a 21.századba mint ez a kütyü.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2407 Dátum: 2011. február 06. - 13:47:38 »
Az első filmben legalább bionikus hálóvetőket kapott ami sokkal jobban illeszkedik a 21.századba mint ez a kütyü.

Az organikus. A bionikus az más.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2408 Dátum: 2011. február 06. - 13:56:26 »
Ó hát jól van akkor organikus. A lényeg hogy az legalább nem szokott kifogyni így megkíméli az amúgy is csóró Petey pénztárcáját ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2409 Dátum: 2011. február 06. - 14:00:21 »
Az organikus hálótermelésnek is vannak határai. A 2. Pók filmben a pszichés alapon elvesztett képességről meg már ne is beszéljünk. A hálóvető legalább ennyiből biztonságosabb, mert ott tudod mennyit használhatsz fel.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2410 Dátum: 2011. február 06. - 14:10:43 »
Az a stresszes dolog mondjuk igaz,de ha jön egy nagydarab ellenség mint Venom vagy Bulldózer ők lazán széttörhetik a hálóvetőt és utána már aligha lehetne azt használni. Jó persze a csuklóját is eltörhetik akkor meg azért nem tudna hálót szőni  :hehe:
Mindegy is a lényeg hogy én organikus web-shooter párti vagyok ^^

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2411 Dátum: 2011. február 06. - 14:13:51 »
Az O.W.S.P. (Organikus WebShooter Párt) monnyon le.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2412 Dátum: 2011. február 06. - 14:19:33 »
SOHA!!! Ha kell egymagam kimegyek tüntetni a Parlament elé Pókember jelmezben és egy táblával a kezembe amin a következő felirat áll: "Organic Web-Shooter 4 Life!!!"  :spidey:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2413 Dátum: 2011. február 06. - 14:22:24 »
Nem dehogy a hatvanas években még elment bár azt sem igazán értettem teljesen mert ha valakit megmar egy radioaktív pók és minden képességet "örököl" a póktól akkor a legfontosabbat miért nem? Ez olyan mintha a Batmannek nem lenne szárnya vagy a Rozsomáknak karma...
Miért 21. századi az organikus hálóvető?
Ha már a póktól a hálószövést is örökli, akkor a seggén kellene lennie egy tucat mirigynek, amiből a szálakat, aztán összesodorja a talpával, és így ereszkedik le a ház tetejéről.
Amúgy meg az organikus hálóspriccelő impotencia kicsit erős volt nekem a 3. részben.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 06. - 14:23:58 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2414 Dátum: 2011. február 06. - 14:36:59 »
SOHA!!! Ha kell egymagam kimegyek tüntetni a Parlament elé Pókember jelmezben és egy táblával a kezembe amin a következő felirat áll: "Organic Web-Shooter 4 Life!!!"  :spidey:

Ha már a póktól a hálószövést is örökli, akkor a seggén kellene lennie egy tucat mirigynek, amiből a szálakat, aztán összesodorja a talpával, és így ereszkedik le a ház tetejéről.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2415 Dátum: 2011. február 06. - 14:40:59 »
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :hehe: És nem feltétlenül kell hogy a seggénél legyen a mirigy! Logikus hogy a kezénél van vagy esetleg még a lábainál hogy ha szövésről van szó azok is be tudjanak szállni a melóba  :spidey:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2416 Dátum: 2011. február 06. - 14:49:36 »
Ó hát jól van akkor organikus. A lényeg hogy az legalább nem szokott kifogyni így megkíméli az amúgy is csóró Petey pénztárcáját ;D

Miért ne fogyna ki az organikus?
De ha a patronból nem is fogy ki, a papírzsepiből biztos. :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2417 Dátum: 2011. február 06. - 14:53:44 »
Az jutott eszembe ha kifogyna az organikus hálóból akkor arra az esetre tervezne magának egy hálóvetőt biztos ami biztos alapon  :)
Vagy készítene egy szérumot amivel felturbózná a hálófolyadék termelődését vagy ilyesmi! De magára is öltheti a szimbiótát az legalább strapabíró hálót termelt neki :spidey:
Igaz kicsit rámászott az elméjére,de hát ez már semmiség nemde? XD
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 06. - 14:57:12 írta Mr.Sinister »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2418 Dátum: 2011. február 06. - 14:59:56 »
Az adaptációknál én nagyon finnyás vagyok arra ha sokat változtatnek az alapanyaghoz képest. Pl a 3. részben a fekete pókruha. Mondjuk én Venomot vártam a legjobban meg az egész szimbionta sztorit és mivel azt elcseszték nekem már ment a levesbe a film. Homokember tényleg jó volt egyébként. Főleg az a jelenet amikor a baleset után először összeállt. Harrynek az a gördeszka is nevetséges volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2419 Dátum: 2011. február 06. - 15:06:35 »
Harrynek az a gördeszka is nevetséges volt.
Pedig az több szempontból is hatékonyabb, mint az eredeti röpdeszka, mozgékonyabb, jobban lehet vele manőverezni, szűkebb helyen is elfér. Nyilván van hátránya is, kevesebb fegyverzet fér rá.

Egyébként nálam a Pók 3-at Homi, és főleg a látványos végső harc mentette meg, ezek nélkül nekem is sokkal rosszabb megítélésem lenne róla.

Ben: ez a "Go web go" kép hatalmas. :lol: ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.