Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949985 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #2680 Dátum: 2011. július 14. - 21:50:50 »
Félő, hogy valami Alkonyat féle tini nyáladzás lesz belőle. Kár lenne érte. :(
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #2681 Dátum: 2011. július 14. - 21:54:12 »
Nekem is Pteresebb az arca, de akkor elvben jövőhéten kiderül, akkor jöne egy 2 perces trailer.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2682 Dátum: 2011. július 14. - 22:06:44 »
Most tényleg azon prolémázunk hogy hosszabb a haja mint Tobey-nak volt? Ne viceljünk már. Az a kép érdekes ahol Gwen apolja Petert. Remélem nem csinálnak baromságot és Gwen nem tudja meg, hogy Peter a Pókember. Az Alkonyatot meg hagyjuk, mindjárt kidobom a taccsot.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2683 Dátum: 2011. július 15. - 13:20:30 »

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #2684 Dátum: 2011. július 15. - 16:45:15 »
Na srácok, az első kép alapján is jobb, mint Tobey?

Igen. Sokkal. :P

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2685 Dátum: 2011. július 15. - 16:52:36 »
Szerintem sokkal bénább. És igen, szerintem ugyanazt fogják most eljátszani Gwennel, mint a másik trilógiában Mj-vel. És semmivel sem hasonlít jobban ez a csaj Gwenre (mint anno Mj-re Kirsten), csak Emma legalább még színésznőnek sem túl jó...

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2686 Dátum: 2011. július 15. - 18:48:21 »
Tobey Maguire-t sosem bírtam Pókemberként és a többi karakter se győzött meg a három filmben. Remélem ez jobb lesz.

További képekkel bolondítanak minket:

http://filmbuzi.hu/archives/2011/07/15/meg-tobb-pokember-kep/
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 15. - 19:00:56 írta BlackArrow »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2687 Dátum: 2011. július 15. - 19:12:00 »
Szerintem azért Jamesont nagyon ott volt a szeren. ;D
Ahogy Norman és Oki doki is. Őket nagyon nem fogják sztem tudni pótolni, bár valszeg nem is fogják...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2688 Dátum: 2011. július 15. - 19:14:21 »
Az a kép érdekes ahol Gwen apolja Petert. Remélem nem csinálnak baromságot és Gwen nem tudja meg, hogy Peter a Pókember.
Ühüm.
Nézd meg a kép alján lévő ruharészlet maradványt PP alatt. Na, mire hasonlít a mintázat?? :brow:
=
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2689 Dátum: 2011. július 15. - 19:55:30 »
Hát akkor az úgy elég nagy gáz a kép alapján.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2690 Dátum: 2011. július 15. - 20:34:06 »
De csukva van Gwen szeme.  :hehe:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2691 Dátum: 2011. július 15. - 20:38:42 »
Ujjaival azért még érzékeli az anyag szövetét.  :P

BuB

• Pókfej
« Válasz #2692 Dátum: 2011. július 17. - 07:38:06 »
No, jó hírek?
Sg. hu:

Aki kíváncsi Amerika kapitány mozis bemutatkozására, azok a legújabb Pókember-film, A csodálatos pókember első előzetesét is megtekinthetik. A két és fél perces anyagot itthon is vetíteni fogják.

A SuperHeroHype értesülései szerint a Sony sem akar lemaradni a Warner mögött, mely a héten mutatta be a The Dark Knight Rises első előzetesét. A stúdió természetesen saját, jövőre bemutatásra kerülő nagyágyúját, Pókembert fogja bevetni. Az infók szerint jövő héten már mi is megnézhetjük magunknak az új Peter Parkert, hiszen A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) című reboot első előzetese bekerül a mozikba.

Az már csak hab a tortán, hogy a trailer a hírek szerint nem csupán állóképekből és számítógépes grafikákból fog állni, hiszen a Warner átugorja ezt a kezdeti szakaszt, s rögtön egy 150 másodperces, azaz két és fél perces anyagot szabadít rá a nagyérdeműre. Természetesen mindez a Marvel következő mozis szuperhőse, Amerika kapitány előtt lesz majd megnézhető.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2693 Dátum: 2011. július 17. - 11:07:14 »
No, jó hírek?
Sg. hu:

Aki kíváncsi Amerika kapitány mozis bemutatkozására, azok a legújabb Pókember-film, A csodálatos pókember első előzetesét is megtekinthetik. A két és fél perces anyagot itthon is vetíteni fogják.

FU*K YEAH!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2694 Dátum: 2011. július 17. - 13:48:47 »
Hát az új képek sem változtattak a megítélésemen a pókruhával kapcsolatban. :hehe: A hálóvetővel meg az a bajom, hogy túlságosan látszik, nagy és bumszli, így elég gagyinak hat, mintha valami kínai pókember-utánzat lenne. Bár jobban belegondolva az egész pókruha annak néz ki. ;D Viszont már előre röhögök, hogy azok, akik a Raimi-féle pókruhát kritizálták, hogy nem hihető, hogy Peter készítette... Na ehhez az új ruhához mit szóltak vajon. :lol:

Connors dokival meg úgy vagyok, hogy a korábbi filmekben Dylan Baker tök jó választás volt a szerepre, kár, hogy Raimi nem jutott el odáig, hogy Gyíkot csináljon belőle. Ez az új színész egyelőre nem tetszik annyira.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2695 Dátum: 2011. július 17. - 13:56:53 »
Főleg, hogy a srác csupa vígjátékokban szerepelt... (legalábbis én csak abban láttam eddig)
Valahogy nem tom elképzelni ebben a szerepben... bááár, sokan előre leírták nyálas Heath Ledgert, mint Joker, és aztán meg volt "pofára esés"...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2696 Dátum: 2011. július 17. - 14:07:31 »
Na ja, de Ledger nagy színész volt. Itt nem hiszem, hogy lesz akkora pofáraesés...:D Nézegettem képeket Ifans-ről, kicsit sem professzoros a fizimiskája. Max tanársegédnek lenne jó. :hehe:

Arra leszek még kíváncsi, hogy ki lesz Jameson...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2697 Dátum: 2011. július 17. - 14:18:23 »
Ben szerint senki. Állítólag nem lesz benne...

És nagyon úgy tűnik, mert sztem már lassan a forgatás végefelé járhatnak és még nem volt hír, hogy Jamesonra beválogattak volna vmi színészt...
Viszont az meg ellent mond ennek, hogy nem lesz benne, hogy a Bugle furgonja szerepelt egy képen... szval nem tom... :roll:

Ledger meg, fene tudja, én csupa romantikus vígjátékokban láttam, egyedül ami nagy port kavart filmje az a Cowboyos-csókos izé volt... :headscratch:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2698 Dátum: 2011. július 17. - 14:23:06 »
Ledger meg, fene tudja, én csupa romantikus vígjátékokban láttam, egyedül ami nagy port kavart filmje az a Cowboyos-csókos izé volt... :headscratch:
A Szörnyek keringőjében is játszott. De ettől függetlenül én sem hittem, hogy jó Joker lesz, de aztán elég jól kisminkelték. Bár lehet nem a legszerencsésebb dolog volt az életében, hogy megkapta ezt a szerepet...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2699 Dátum: 2011. július 17. - 14:43:33 »
Hát, így tudva, hgy mi lett vele, igen, sajna nem volt szerencsés...