Gáz, ha ez a vörös maszkos pankrátor szerkó jobban tetszik nekem, mint a végleges pókruha?

Egyébként a trailer hangulata nem volt rossz, de azért nem ájul el tőle az ember. Bár tény, hogy nem sok mindent lehet leszűrni belőle, mondjuk ez egy teasernél nem is csoda. A pókruhából nem sok látszott egyelőre, kérdés hogy a filmben mennyire fogunk tudni megbarátkozni vele...
Andrew Garfield talán tényleg Peteresebb, mint Tobey volt, ez az egyetlen pozitívum amit eddig látok, bár vághatták volna rövidebbre a srác haját...
Az új Connors doki meg egyáltalán nem tetszik nekem, főleg ezzel a béna szőke hajjal...

Gwennel meg nem tudok mit kezdeni egyelőre (leszámítva hogy Emma Stone jó csaj

), nagyon megszoktam, hogy mindig M.J. volt a filmekben.
A teaser végén az fps nézet jó ötlet volt, meg jól is nézett ki, de azért nem dobtam hátast tőle. Egyből a Mirror's Edge játék jutott róla eszembe, lehet, hogy onnan lopták az ötletet is.

(Mellesleg egy pici fps nézet volt a Pók 1-ben is, ha emlékeztek.

)
Olvastam egy interjút a rendezővel, abból én azt szűrtem le hogy tudja mit csinál.
Az egy dolog, hogy ő tudja, mit csinál, de kérdés, hogy nekünk, nézőknek is tetszeni fog-e?
de ha tényleg annyi az egész újraindítás lényege, hogy a 10 évvel ezelőtti első rész óta vannak újabb fiatalok, akik azt már nem látták, és tényleg ugyanúgy csinálják meg az egészet más szereplőkkel (meg jobb CGI-vel), akkor nem fog bejönni.
Na igen. Az a gond, hogy filmes szemszögből 10 év egyáltalán nem nagy idő. Akik annak idején nem látták, azok most is simán megvehetik DVD-n, ha kiváncsiak rá, sőt, a tv-ben is megnézhetik. A 3. rész meg ugye csak néhány éves film... Ezért mondtam anno, hogy nem reboot kellett volna, hanem folytatás, mégha a gárdát lecserélték is. Tartok tőle, hogy ez a reboot inkább csak a tinifilmes láz meglovagolásáról szól...
Egyébként akkor most Gyík, meg az a "protogoblin" (jajistenem) lesznek a nagy ellenségek csak? Kraven nem is lesz benne? Mert ez elég szegényes választás a korábbi póki filmekhez (főleg a 3. részhez) képest, ahol elég combos ellenfelek voltak.
A másik, ami fura, hogy ha tényleg benne lesz a filmben, hogy Póki ellen hajtóvadászatot indítanak, akkor kissé hülyén veszi ki magát, hogy pont az éllovas Jameson fog hiányozni...
Mi más. Ha az első ruhája totál vörös lesz (ami a maszk alapján sanszos) én a vetítőteremben rárántok az ziher.
Jó, csak össze ne koszold a filmvásznat, mások élvezetét nem kéne csökkenteni...
(Egyébként nem akarlak letörni, de tekitve, hogy dzseki meg sapka is van rajta, én arra tippelek, hogy csak a vörös maszk lesz a kuriózum a göncében, amúgy civil ruhában lesz, mint ahogy a képregényben is csak a fejére húzott egy hálómintás maszkot és ennyi.)