Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 953286 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #2740 Dátum: 2011. július 19. - 21:10:40 »
Gáz, ha ez a vörös maszkos pankrátor szerkó jobban tetszik nekem, mint a végleges pókruha? ;D
Egyébként a trailer hangulata nem volt rossz, de azért nem ájul el tőle az ember. Bár tény, hogy nem sok mindent lehet leszűrni belőle, mondjuk ez egy teasernél nem is csoda. A pókruhából nem sok látszott egyelőre, kérdés hogy a filmben mennyire fogunk tudni megbarátkozni vele...
Andrew Garfield talán tényleg Peteresebb, mint Tobey volt, ez az egyetlen pozitívum amit eddig látok, bár vághatták volna rövidebbre a srác haját...
Az új Connors doki meg egyáltalán nem tetszik nekem, főleg ezzel a béna szőke hajjal... :wacko:
Gwennel meg nem tudok mit kezdeni egyelőre (leszámítva hogy Emma Stone jó csaj ;D), nagyon megszoktam, hogy mindig M.J. volt a filmekben.
A teaser végén az fps nézet jó ötlet volt, meg jól is nézett ki, de azért nem dobtam hátast tőle. Egyből a Mirror's Edge játék jutott róla eszembe, lehet, hogy onnan lopták az ötletet is. :hehe: (Mellesleg egy pici fps nézet volt a Pók 1-ben is, ha emlékeztek.:D)

Olvastam egy interjút a rendezővel, abból én azt szűrtem le hogy tudja mit csinál.
Az egy dolog, hogy ő tudja, mit csinál, de kérdés, hogy nekünk, nézőknek is tetszeni fog-e?

Idézetet írta: kaine
de ha tényleg annyi az egész újraindítás lényege, hogy a 10 évvel ezelőtti első rész óta vannak újabb fiatalok, akik azt már nem látták, és tényleg ugyanúgy csinálják meg az egészet más szereplőkkel (meg jobb CGI-vel), akkor nem fog bejönni.
Na igen. Az a gond, hogy filmes szemszögből 10 év egyáltalán nem nagy idő. Akik annak idején nem látták, azok most is simán megvehetik DVD-n, ha kiváncsiak rá, sőt, a tv-ben is megnézhetik. A 3. rész meg ugye csak néhány éves film... Ezért mondtam anno, hogy nem reboot kellett volna, hanem folytatás, mégha a gárdát lecserélték is. Tartok tőle, hogy ez a reboot inkább csak a tinifilmes láz meglovagolásáról szól...

Egyébként akkor most Gyík, meg az a "protogoblin" (jajistenem) lesznek a nagy ellenségek csak? Kraven nem is lesz benne? Mert ez elég szegényes választás a korábbi póki filmekhez (főleg a 3. részhez) képest, ahol elég combos ellenfelek voltak.
A másik, ami fura, hogy ha tényleg benne lesz a filmben, hogy Póki ellen hajtóvadászatot indítanak, akkor kissé hülyén veszi ki magát, hogy pont az éllovas Jameson fog hiányozni...

Mi más. Ha az első ruhája totál vörös lesz (ami a maszk alapján sanszos) én a vetítőteremben rárántok az ziher.
Jó, csak össze ne koszold a filmvásznat, mások élvezetét nem kéne csökkenteni... :hehe:
(Egyébként nem akarlak letörni, de tekitve, hogy dzseki meg sapka is van rajta, én arra tippelek, hogy csak a vörös maszk lesz a kuriózum a göncében, amúgy civil ruhában lesz, mint ahogy a képregényben is csak a fejére húzott egy hálómintás maszkot és ennyi.)
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 19. - 21:35:49 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2741 Dátum: 2011. július 19. - 21:25:02 »
Mi más. Ha az első ruhája totál vörös lesz (ami a maszk alapján sanszos) én a vetítőteremben rárántok az ziher.
Jó, csak össze ne koszold a filmvásznat, mások élvezetét nem kéne csökkenteni... :hehe:

Ha 3D vetítés lesz rá lehet fogni hogy kifröccsent a hálófolyadék.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2742 Dátum: 2011. július 19. - 21:25:33 »
A teaser végén az fps nézet jó ötlet volt, meg jól is nézett ki, de azért nem dobtam hátast tőle. Egyből a Mirror's Edge játék jutott róla eszembe, lehet, hogy onnan lopták az ötletet is. :hehe:
NEm csak neked, ahogy olvasgattam egy-két hozzászólást, jó sok ember ezzel példálozott. ;D

A másik, ami fura, hogy ha tényleg benne lesz a filmben, hogy Póki ellen hajtóvadászatot indítanak, akkor kissé hülyén veszi ki magát, hogy pont az éllovas Jameson fog hiányozni...
Hej, ez de igaz. :hehe:

Amúgy lehet úgy vannak vele, hogy úgyse tudnak jobb embert találni JK-től, így nem is próbálkoznak keresni. :D és szimplán csak kihagyják...
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 19. - 21:27:22 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2743 Dátum: 2011. július 19. - 21:44:52 »
Amúgy lehet úgy vannak vele, hogy úgyse tudnak jobb embert találni JK-től, így nem is próbálkoznak keresni. :D és szimplán csak kihagyják...
Hát, még ha ez igaz is lenne, egy film erejéig még megjátszhatják ezt a dolgot (pl Peter olvassa a cikkeit a Hírharsonában, de Jameson nem tűnik fel a filmben)... Nade egy egész trilógiából kihagyni őt...? (Feltéve persze, ha megéri egyáltalán a film, hogy trilógia legyen belőle. :hehe:)

Azt egyébként én se tartom valószínűnek, hogy megbukik a film, úgyis sokan megnézik "mer' Pókember", de ha esetleg nem hoz elég nagy hasznot, az keresztbe tehet a folytatásnak.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2744 Dátum: 2011. július 19. - 21:58:17 »
Sztem Jameson benne lesz a filmben csak nem fogjuk látni még. Egy esetleges második részből sztem már nem hagyják ki. Sztem ez a film meg fogja mutatni milyen nehéz és kaki Peter élete. Nekem már ebből az előzetesből is átjön ez. A régi filmekben ezt nem éreztem. Az iskolai szivatás, talán bántalmazás az árvaság, a bácsikája halála. Kiváncsi leszek, hogy Denis Leary, hogy hozza majd a lányáért aggódó rendőr apát. A Rescue Me-ben zseniálisan alakít.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2745 Dátum: 2011. július 19. - 22:17:13 »
Ja, én is arra gondltam, hogy valszeg nem fogjuk látni Jj-t, csak a Bugle címplajait, ahogy ócsárolják, esetleg egy kefefej árnyékát. ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2746 Dátum: 2011. július 19. - 22:19:11 »
 ;D ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2747 Dátum: 2011. július 19. - 22:24:56 »
Ja, kb. azt jelenti. Miért ne használhatnánk?

Mert annyira nem szeretem a SP-ot...
Amúgy erre a pókos képre azthittem montázsolt, mert annyira gyász ahogy kinéz...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2748 Dátum: 2011. július 19. - 23:24:03 »
Nem tudom, lesz-e trilógia belőle. Félő, hogy az első rész után újra reboot lesz, mert közben visszaszállnak a jogok a Marvelhez és akkor nyilván nem folytathatják ezt, hanem csinálnak egy sajátot...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2749 Dátum: 2011. július 19. - 23:50:01 »
Ha jól fogadják a filmet a Marvel megtarthatja a színészeket és a rendezőt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2750 Dátum: 2011. július 20. - 00:26:25 »
De vajon akarja? Hisz biztosan saját sztorit szeretnének.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2751 Dátum: 2011. július 20. - 00:38:49 »
Sztem ha sikeres lesz a film akkor biztosra fognak menni és nem kockáztatnak. Én nagyon szurkolok a filmnek. A héten fogom újranézni a régi trilógiát. Tarthatnánk róluk eszmecserét?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2752 Dátum: 2011. július 20. - 01:13:14 »
Félő, hogy az első rész után újra reboot lesz, mert közben visszaszállnak a jogok a Marvelhez és akkor nyilván nem folytathatják ezt, hanem csinálnak egy sajátot...
De nem úgy volt, hogy a Sony megállapodott a Marvellel, hogy valami 2020-ig (vagy meddig) megtarthatják a filmes jogokat? :headscratch: Legalábbis nekem úgy rémlik, mintha Ben valami ilyesmit írt volna régebben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2753 Dátum: 2011. július 20. - 05:05:07 »
Tomi, ez a mostani Pók reboot már Sony-Marvel koprodukcióban készült.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2754 Dátum: 2011. július 20. - 08:26:19 »
Sztem ha sikeres lesz a film akkor biztosra fognak menni és nem kockáztatnak.
Ha így állnának hozzá, kkor már most se rebootoltak volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2755 Dátum: 2011. július 20. - 14:10:40 »
Ja, hogy a Marvel kiadta az irányítást a kezéből (pont a Pókembernél)? Furi, de akkor oké.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2756 Dátum: 2011. július 20. - 16:59:30 »
Egy nappal a hivatalos kikerülés előtt íme HD minőségben
http://www.mediafire.com/?dad9tu069avwwfb

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2757 Dátum: 2011. július 20. - 17:25:39 »
Az gáz, ha semmit nem mozgatott meg bennem? No reaction.

Amúgy ezt az FPS módit nem kéne szerintem erőltetniük. Elsőre jó ötletnek tűnt, amikor hallottam, hogy ilyet mutatnak az előzetesben, de így kivitelezve és főleg ilyen hosszan már sokkal inkább zavaró.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #2758 Dátum: 2011. július 20. - 18:33:33 »
Fps volt már az első filmben is, igaz csak nagyon töredék. Gondolom tovább viszik itt, és valszeg itt is az első megjelenés, vagy az utolsó lesz az.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2759 Dátum: 2011. július 20. - 19:50:35 »
Nekem nagyon bejön.