Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 944041 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Pókember
« Válasz #2920 Dátum: 2011. november 30. - 13:20:09 »
Komolyan azt hitted, hogy egy képregényes gyíkot bevállalnak? Teljesen várható volt, hogy emberibbé, kevésbé szörnyszerűé faragják. Másrészt egy efféle átalakulás még hihetőbb is, mintha valakiből hirtelen egy hatalmas gyík lenne. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2921 Dátum: 2011. november 30. - 14:03:54 »
Én csak a fehér köpenyt hiányolom róla. :D

A pez-tartós link kommentjei között írta valaki, hogy szerinte ez csak az átalakulás közbenső fázisa lesz, a végső formája lesz majd a dínószerű szörny. :) Majd kiderül.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2922 Dátum: 2011. november 30. - 15:47:51 »
Sztem ez csak az átakakulásnak egy szakasza. A comic-conos részletből rakott fel valaki egy eelég homályos képet. Ott teljesen olyan mint a képregénybe.

http://www.movieweb.com/comic-con/2011/news/sdcc-2011-leaked-lizard-photos-from-the-amazing-spider-man-comic-con-footage

A két felső képet érdemes nézni.
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 30. - 15:55:53 írta peti40 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2923 Dátum: 2011. november 30. - 16:14:45 »
Nekem a feje eléggé a Heripoter főgenyójára emlékeztet, ami elég gáz. A teste viszont elég gyíkszerű, klassz, csak kár hogy nincs rajta naci és köpeny...

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2924 Dátum: 2011. november 30. - 17:59:28 »
Csak abban bizakodom, hogy jobb legyen mint az előző trilógia volt.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2925 Dátum: 2011. november 30. - 18:10:47 »
A készítők elmondták, hogy lassú átváltozás lesz. Az meg a másik, hogy a comic conos videóba egy kezdetleges trükk volt, sztem nagyjából úgy fog kinézni csak jobb lesz a trükk minősége. Egyébként arról a képről amit linkeltem mi a véleményetek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2926 Dátum: 2011. november 30. - 18:32:05 »
Én nem örülök a Gyíknak. Miben lesz más, mint Venom? Nagy karmok, nyelv, fogak... viszont nem lesz szimbióta átváltozása, alakváltó ruhája, stb. Mint egy tartalékos Venom. :) Manó is volt már elég, Homi jó ötlet volt változatosságnak, olyan kéne, amilyen még nem volt. Elektro, Rengető, akár még Cókmókus is.  ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2927 Dátum: 2011. november 30. - 18:38:18 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2928 Dátum: 2011. november 30. - 18:45:48 »
A Csapdász.

Peter Petruski vegyészmérnök volt, aki feltalált egy különlegesen jól ragadó multi polimer folyadékot. Úgy döntött, pénzszerzésre használja fel találmányát, méghozzá nem egyenes úton. Bűnözői pályafutása első lépéseként készített egy fegyvert, amely kilövi a szuperragacs folyadékát, és Cókmókus néven mesterbetörő lett. Legfőbb ellensége a Fáklya (F4) aki számtalan esetben legyőzte már, és börtönbe juttatta. Egy alkalommal amnesztiát kapott, amikor segített a Bosszú Angyalainak. Ekkor kibérelt egy üzemen kívül lévő ragasztógyárat, ahol tökéletesítette a folyadékát. Feltalált többféle és erősebb fajtájú ragacsot is. Új ruhát tervezett magának: a „krémlévő” pisztolya helyett csuklóból kilőhető, többrekeszes ragacs-tárolót készített, és az óta Csapdász néven tevékenykedik. A Varázsló hívására összeállt Homokemberrel és Medúzaval, és ők négyen megalapították a Fantasztikus Négyes bűnözői másolatát, a Rémes Négyest. Rendszeresen próbálták legyőzni az F4-et, de mindig sikertelenül. A Rémes Négyest elhagyó Medúza helyére időnként beálltak mások is, mint például Tundra (időutazó), egy 23. századbeli alternatív jövőből származó harcos amazon; Brute, aki Reed Richards alakmása volt a Negatív-Földön; vagy Elektro, illetve még Llyra is, aki Namor, a Torpedó ősi ellensége. Később Petruski még továbbfejlesztette fegyverei repertoárját, és már olyan anyagot is ki tudott vele lőni, ami elbomlasztotta a szuper erős ragasztóját. A Pókemberben legutoljára a Spider-Man címben tűnt fel, amikor egy Joey Z. nevű embert, holtan találtak egy ragacsos hálóba zárva, és aki levegő haján megfulladt ott. Mindenki azt hitte, hogy Pókember tette, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Minden valamirevaló bűnöző Pókember fejére vadászott, ezért a Falmászó más ruhákban ment ki az utcára, más személyiségként. Duskként sikerült meggyőznie a Csapdászt, hogy vallja be a nyilvánosság előtt, hogy igazából ő ölte meg Joey Z.-t. A Csapdász - nem tudva, hogy Dusk nem más, mint régi ellensége, Pókember - megtette neki.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2929 Dátum: 2011. november 30. - 19:07:56 »
Te milyen ellenségeket látnál szivesen a filmben kaine?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2930 Dátum: 2011. november 30. - 19:09:49 »
Candi, Randi, Bambi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2931 Dátum: 2011. november 30. - 19:14:19 »
 ;D ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2932 Dátum: 2011. november 30. - 19:25:46 »
Egy gátlásos srácnak nincs is nagyobb ellenfél három nehézbombázónál.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #2933 Dátum: 2011. november 30. - 19:47:43 »
Te milyen ellenségeket látnál szivesen a filmben kaine?

Én nem kaine vagyok de azért: Skorpió, Kraven+Vermin, Keselyű, és persze Morbius :D A vámpírok manapság nagyon menők. 8)
Tejet kérek! Csokisat!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2934 Dátum: 2011. november 30. - 19:51:00 »
Én a Vezér+Elektro felállásra szavaznék

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #2935 Dátum: 2011. november 30. - 19:53:23 »
Vezér tuti nem lesz, hisz már feltűnt a DD-ben. Nem veszik elő újra.
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2936 Dátum: 2011. november 30. - 20:48:57 »
Idézetet írta: kaine
alakváltó ruhája
Hát az alakváltó ruha ziccert sajnos Raimi is kihagyta.

Én úgy vagyok vele, hogy ha már a Gyíkot erőltetik, legalább egy Kravent berakhattak volna mellé. Passzolt volna a sztoriba, ráadásul költséghatékony is lett volna. A Pók 3 után lehet, hogy kevés lesz a közönségnek egyetlen ellenfél.

Ami meg a Manókat illeti... Álítólag Norman Osborn is benne lesz a filmben, úgyhogy... :uhoh: Meg valami Proto-goblint is emlegettek, az vajon tényleg benne lesz? :roll:

Candi, Randi, Bambi.
"Denevérek! Beleakadnak a hajunkba!" ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2937 Dátum: 2011. november 30. - 20:58:43 »
 ;D Akkor már hozzák be Randy Robertsont, hogy elsüthessék azt a dumát, amikor Peter bemutatja őket egymásnak:
"Candi... Randy.
Bambi... Randy.
Randy... Randy.

Randy... Bambi.
Randi... Candi.
Randy... Randy."  ;D
(mire Mary Jane Peternek: "Dandy."  :D)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2938 Dátum: 2011. november 30. - 21:05:47 »
Azért számomra meglepő, hogy ennyire képregényes gyíkot bevállalnak végül. Komoly lesz! ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #2939 Dátum: 2011. november 30. - 22:21:58 »
De jó lenne már egy előzetes.