Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 941705 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:Pókember
« Válasz #3160 Dátum: 2012. február 21. - 18:21:37 »
Emma Stone játszik A házinyusziban is, ami számomra eddigi életem legkeserűbb filmélménye. Ez az egyik oka az új Pókember filmmel kapcsolatos szkepticizmusomnak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3161 Dátum: 2012. február 21. - 19:26:46 »
A házinyusziban Anna Faris mellett csak mellékszereplő volt, és a film 4 évvel ezelőtt készült. Azóta Stone szinészileg rengeteget fejlődött. Nézd meg vele a The help című tavalyi filmet és rögtön meglátod mire gondolok.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3162 Dátum: 2012. február 28. - 23:25:21 »
Idézet
Ha még a motor ellenében is dolgoznia kellett volna a pókerőnek, akkor nem hiszem, hogy meg tudta volna állítani. Játékvasúttal meg nem érdemes összehasonlítgatni, mert itt azért többszáz tonnás, száguldó tárgyról van szó, Póki pedig nem Superman.
Oké, persze hogy ennyire nem erős, de a beszélgetés onnan indult ki, hogy lehetetlen volt megállítani azt a szerelvényt. Nem volt az, és én ezt írtam le. AZ egy másik kérdés, hogy Pókunk ennyire nem erős, és valószínűleg ő nem lett volna képes rá ha megy a motor is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3163 Dátum: 2012. március 06. - 12:26:26 »
Részlet:

Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3164 Dátum: 2012. március 06. - 12:52:41 »
Egy hónapot késtél vele.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3165 Dátum: 2012. március 06. - 13:51:52 »
Csak annyit? ;D Nem emlékszem, hogy lett volna már itt. :cavinton:
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3166 Dátum: 2012. március 06. - 14:58:46 »
Pedig volt itt, én is emlékszem rá, valaki mondta is, hogy ha valakiinek már csak egy kis hatalma is van, egyből visszaél vele. Vagy valami ilyesmi. Amúgy mostanában nagy a csend a film körül. Lehet tudni valami újat?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3167 Dátum: 2012. március 06. - 22:09:23 »
Ha végignézitek, utána a 4 választható videó közül az egyik a Pókember 2 teljes egészében. Részemről már most kenterbe verte az új részt... a zenéje maradandó, a színészek királyak benne, a sztori se volt rossz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3168 Dátum: 2012. március 07. - 07:38:56 »
Alfred Molina zseniális Oki volt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3169 Dátum: 2012. március 07. - 16:34:56 »
Ha végignézitek, utána a 4 választható videó közül az egyik a Pókember 2 teljes egészében. Részemről már most kenterbe verte az új részt... a zenéje maradandó, a színészek királyak benne, a sztori se volt rossz.

Akkor egy véleményen vagyunk, bár egyre jobban vagyok kíváncsi az új filmre is, de a legjobb az lenne, ha az újjal egyetemben a régit is folytatnák és felváltva jönnének ki a  Pók filmek.
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3170 Dátum: 2012. március 07. - 19:41:37 »
Sztem nem jó ötlet. Marha nagy katyvasz lenne. :roll:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3171 Dátum: 2012. március 07. - 23:21:27 »
Meg egyébként is lehetetlen.
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3172 Dátum: 2012. március 08. - 05:57:17 »
Igen tudom, sok penz, meg egyszerre egy ember veheti meg pokember jogait. Amugy miert gondolod, hogy kavarodas lenne belole? Hiszen ket kulonbozo filmrol beszelunk, mashol van mindket film, kinezetileg, nem lehetne osszetevszteno. Bar akit nem erdekel, vagy csak feluletesen, annak tenyleg nem lenne olyan egyertelmu.
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3173 Dátum: 2012. március 08. - 07:09:40 »
Egyrészt a jogok miatt, másrészt a nézők nem feltétlenül tudják beazonosítani a kettőt. Pókember, Csodálatos Pókember... tök mindegy, a főszereplő ugyanaz, s néznek akkor, hogy miért ugrálnak a sztoriban/időben össze-vissza. Ezzel az erővel azt is megcsinálhatnák akár, hogy ha tényleg olyan lesz a TDKR, hogy nem lehet folytatni, visszakanyarodnának a Burton-Schumacher-féle Batmanhez és azt folytatnák.
De ott van példának a Hulk. A Hihetetlen Hulkot is a Hulk folytatásaként tekintik sokan, pedig nem az. Vagy a Superman visszatér. Elméletben ez egy alternatív harmadik vagy negyedik rész, ami sztem egy marha hülye húzás volt ahelyett, hogy a Smallville-t folytatták volna moziban (vagy ami most lesz: csinálnak egy új Superman-filmet).
Hangsúlyozom, csak szerintem lenne emiatt katyvasz. ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3174 Dátum: 2012. március 08. - 14:52:32 »
Végülis, igen lehet, de most mondtál egy újat a Hulkal kapcsolatban. Akkor két Hulk van, és mindkettő teljesen különálló film?

Mi az a TDKR? :headscratch:
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3175 Dátum: 2012. március 08. - 15:17:49 »
TDKR: The Dark Knight Rises ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3176 Dátum: 2012. március 08. - 16:41:23 »
Elméletben igen. Ha el vagyok tévedve, nyugodtan szóljon valaki. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3177 Dátum: 2012. március 08. - 21:15:27 »
A Hihetetlen Hulkot is a Hulk folytatásaként tekintik sokan, pedig nem az.
Szerintem folytatás és remake is egyben.

Idézet
Vagy a Superman visszatér. Elméletben ez egy alternatív harmadik vagy negyedik rész
Ez egyértelműen folytatása a Superman 2-nek. Amúgy valóban hülye húzás volt, inkább rebootolni kellett volna már akkor, nem a Donner-féle retrót folytatni.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3178 Dátum: 2012. március 09. - 15:34:01 »
Most teljesen őszinte leszek. Előre is elnézést ha valakit megbántanék. Egyes embereknek el kell végre fogadnia, hogy a Raimi féle Pókembereknek vége. Hiába sírtok utána nem lesz belőle semmi, és ezért csakis Raimit lehet hibáztatni, ugyanis a 4. rész előkészületeinél akkora katyvaszt csinált, hogy a stúdió inkább leállította a dolgot és újrakezdte az egészet. Megint Raimi írta volna a forgatókönyvet és a 3. részhez hasonló állatságokat akart a filmben. Odaáig el se jutottak, hogy Tobey-nak hosszabbítsák a szerződését. Szóval nem az ő mohósága miatt lett vége, hiába mondják ezt sokan.

Az új filmmel kapcsolatban, ha valaki úgy akar beülni rá, hogy eleve a régi filmekhez akarja majd hasonlítani akkor meg se vegye a jegyet mert úgyis csalódni fog. Másra is lehet költeni a pénzt.

Hát ennyi.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3179 Dátum: 2012. március 09. - 15:57:52 »
Szerintem ez egy komolyabb Pókember film lesz, és nem kifejezetten a kiskölyköknek fog szólni! Nekik ott lesz, a most induló Ultimate Spider-man rajzfilm sorozat, ami ultra-ultimate kaki!