Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939523 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3240 Dátum: 2012. április 17. - 11:32:18 »
Az új verzió viszont az eredeti pókhoz híven Gwennel indít,
Ha az eredeti pókhoz híven indítana, akkor Betty lenne, Gwent meg a fősulin/egyetemen ismerné meg. ;)
Itt senki nem akar hű lenni valamiez, hogy elmondhassák ez a 616-os vagy az ultimate-hez ragaszkodik, csak összegyúrnak a képregény elemeiből egy filmet és az önmagában lesz egy póksztori.
nekem tetszik, csak fölöslegesnek érzem azokat a hatásvadász sérüléseket.
A régi sorozat fanatikus rajongói (Kh..aine) karmolták össze az új pókemblémát.  ;D

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3241 Dátum: 2012. április 18. - 12:21:39 »
Az új verzió viszont az eredeti pókhoz híven Gwennel indít,
Ha az eredeti pókhoz híven indítana, akkor Betty lenne, Gwent meg a fősulin/egyetemen ismerné meg. ;)
Oké, de érted hogy értettem.

Idézet
Itt senki nem akar hű lenni valamiez, hogy elmondhassák ez a 616-os vagy az ultimate-hez ragaszkodik, csak összegyúrnak a képregény elemeiből egy filmet és az önmagában lesz egy póksztori.
Ez így igaz, de van hogy az egyik van annyira domináns, hogy rásüshessük. A Marvel Studios filmjei is pölö egyértelműen a 616-ot veszik alapul, de közben azért az Ultimate Nick Fury szerepel bennük.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3242 Dátum: 2012. április 18. - 14:44:25 »
Az ultimate Nick Fury rajzait már S.L.Jacksonról mintázták nem? Sóval már ott tudták, hogy a filmeken ő játssza majd.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3243 Dátum: 2012. április 18. - 20:38:57 »
Sajnos a képet nem sikerült linkelnem, ezért az oldal linkjét küldöm, mert szerintem ezt a képet még nem láttátok.

http://www.sneakpeek.ca/2012/03/avengers-pull-world-back-from-brink-of.html

AMi OFF az oldalról, hogy a pókemberes kép után a Bosszúállókról van pár kép, és a trailerek.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3244 Dátum: 2012. április 18. - 20:54:58 »
Ez a kép egész jó. :D Csak a bal karját kissé furán tartja szerintem. Nem akarok megint az összeesküvés-elméletemmel jönni, hogy a ruha gáz részeit elrejtik a választott pózzal... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3245 Dátum: 2012. április 18. - 21:26:49 »
Az ultimate Nick Fury rajzait már S.L.Jacksonról mintázták nem? Sóval már ott tudták, hogy a filmeken ő játssza majd.
Nem tudták, a rajzoló Brian Hitch egyszerűen csak róla mintázta. Poénkodtak ezen a többiek is, az egyik szereplő pölö Harry Berryre hasonlított, de már nem tudom, ki volt az. Ja, de eszembe jutott. Az a Wantedben volt, a filmváltozatban végül Angelina Jolie játszotta. De mindkettőt Mark Millar írta. :)

Az első feltűnése a Marvel Team-Upban, majd az X-Menben volt. Akkor még így nézett ki:
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 18. - 21:49:39 írta NERIDA »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3246 Dátum: 2012. április 20. - 16:05:27 »
Emlékszem, hogy a '94-es pókember rajzfilm sorozatban a Nick Fury még egy fehér vörös hajú csávó volt, ahhoz képest most lett belőle egy néger, kopasz. Érdekes változás. :)
SD. EJC.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3247 Dátum: 2012. április 20. - 16:19:31 »
A Vezérrel is ezt csinálták a Fenegyerek filmben.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3248 Dátum: 2012. április 21. - 02:20:58 »
Hát arra a szerepre nehéz is lett volna találni valakit, aki a 200 kilójával egyébként is színész. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3249 Dátum: 2012. április 21. - 05:26:45 »
A Farkasban a Haspókot alakító színészt is megoldották a trükkmesterek.
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 21. - 05:29:20 írta Ben Reilly »

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3250 Dátum: 2012. április 21. - 10:03:02 »
Azért Earl öccsét nehezen képzeltem volna el Vezérként. :D
És a Wolverine 2009-es film, míg a Daredevi 2001-es.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3251 Dátum: 2012. április 21. - 11:43:07 »
De trükkmesterek 2001 előtt is léteztek és akkor még nem bíztak mindent a cgi-re. A számítógépes trükkök sehol sincsenek egy jó maszkmester munkájához képest. Nézd a Stephen King könyvéből készült Thinner - Sorvadj el című filmet és eldobod az agyad.
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 21. - 11:44:50 írta Ben Reilly »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3252 Dátum: 2012. április 21. - 13:33:18 »
De trükkmesterek 2001 előtt is léteztek és akkor még nem bíztak mindent a cgi-re. A számítógépes trükkök sehol sincsenek egy jó maszkmester munkájához képest. Nézd a Stephen King könyvéből készült Thinner - Sorvadj el című filmet és eldobod az agyad.
A maszkon kívül meg ott van még a fényképezés, a díszletek és egyéb trükkök, amitől még nagyobbnak tűnhet. De ezeket a DD-ben is használták annak ellenére, hogy M.C.Duncn eleve nagy. Alsó kameraszög, meg a Vezér asszisztense is biztos alacsonyabb az átlagnál.
Ez egyszerűen csak rendezői döntés volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3253 Dátum: 2012. április 23. - 10:04:27 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3254 Dátum: 2012. április 23. - 12:50:19 »
http://www.movieweb.com/news/spider-man-reboot-eyeing-emma-roberts-and-teresa-palmer-for-gwen-stacy

Kár, hogy nem őt választották.  :drying:
Én is jobban pártoltam volna az (általam legalábbis) ismeretlenebb színéészeket, mint Emma stone-t meg Martin Sheen-t belepakolni. Utóbbit még mindig nem értem. Az kéne még, hogy Charlie Sheen feltőnjön mint egy tanár a suliban.

Én annak örültem volna még, ha a főiskolára helyezik a sztorit. Olyan természetellenes, hogy 30 éves színészekkel játszatnak gimiseket. Az Anyád lehetnék c. filmben ezt jól ki is figurázzák.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3255 Dátum: 2012. április 23. - 14:12:48 »

Én is jobban pártoltam volna az (általam legalábbis) ismeretlenebb színéészeket, mint Emma stone-t meg Martin Sheen-t belepakolni. Utóbbit még mindig nem értem.
Én annak örültem volna még, ha a főiskolára helyezik a sztorit. Olyan természetellenes, hogy 30 éves színészekkel játszatnak gimiseket. Az Anyád lehetnék c. filmben ezt jól ki is figurázzák.
Hát nekem Sheen még mindig jobban bejön Ben bácsi fizimiskájaként, mint az előző színész... :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3256 Dátum: 2012. április 23. - 15:09:17 »
Én azt remélem, hogy ez olyan kellemes csalódás lesz, mint anno Brandon Routh. Nem tudtam elhinni, hogy ő Superman, aztán a filmben vele volt éppenséggel a legkevesebb bajom, és ha most nem Cavill lenne az új Superman, akkor nagyon sajnálnám Routhot.

Most ugyanez a helyzet, bármennyire is bírom Emma Stonet, az eddigi képek alapján elég bénácska, nem áll neki jól az a rakat smink.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3257 Dátum: 2012. április 23. - 17:34:57 »
Hooo, én jól lemaradtam az "új" Pók előzetes magyar verziójáról... (mondjuk úgy tűnik, hogy csak pár napja került fel a youra...)

Hát Peter hangja változott az első trailer óta.. még asszem emésztenem kell...
Viszont, ami hirtelen "kiakasztatott"... 16-os karika? :o :o Azta...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3258 Dátum: 2012. április 23. - 17:43:54 »
Viszont, ami hirtelen "kiakasztatott"... 16-os karika? :o :o Azta...

Csúnya lesz a Gyík.  :hehe:
A Harry Potter második részében is ez volt, nem? :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 23. - 17:45:43 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3259 Dátum: 2012. április 23. - 17:47:30 »
Hát Peter hangja változott az első trailer óta.. még asszem emésztenem kell...

Peter hangja nekem is fura.  :-\ De a végén a bemondó úgy megnyomja a 3d szót, mintha az nélkül már nem is létezne jó mozifilm.  ;D