Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939155 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
Re:Pókember
« Válasz #3280 Dátum: 2012. május 02. - 22:06:11 »
Nekem nem tetszik ez a piros színe, túl feltünő, ripacskodó. A képregényben miért tudják, a ruha alá eldugni? Itt miért kell mutogatni?
Remélem világít ha lő vele :D  :hehe:
Dettó ugyanez a véleményem. Az sem tetszik, hogy látszik a cipője. Ez egy képregényfilm, nem a batman begins

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3281 Dátum: 2012. május 02. - 22:07:12 »
Ron, örülök, hogy köztünk vagy! Nagyon megijedtem!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3282 Dátum: 2012. május 02. - 22:08:35 »
Világít...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3283 Dátum: 2012. május 02. - 22:22:21 »
Én láttam az Éhezők viadala előtt.
Bezzeg pont egy képregényfilm előtt nem adják le! :D
Viszont leadták a Hófehér és a vadász előzetesét, elég látványosnak igérkezik.
A képregényben miért tudják, a ruha alá eldugni? Itt miért kell mutogatni?
Gondolom úgy voltak vele, hogy rondán kidudorodna a ruha alatt, ezért inkább úgy döntöttek, hogy legyen látványosan dizájnolva és akkor kívül is látszódhat.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3284 Dátum: 2012. május 02. - 22:32:56 »
Szerintem csak látvány miatt.Hogy kihangsúlyozzák,nem a testéből jön.Nem feltétlenül dudorodna ki,mert öltözésnél mutatnák,de ha már jelmezben van,felesleges a kezén lennie.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3285 Dátum: 2012. május 02. - 22:37:24 »
Én jobban várom, mint anno az Avengerst vártam.  ;) Amikor én voltam ladták előtte az előzetest, a hosszút, és 3D-ben az a jelenet, amikor Póki szemszögéből mutatják, ahogy ugrándozik a háztetőkön az állati király! :nezze: :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3286 Dátum: 2012. május 03. - 09:43:37 »
Na, ha bárki kételkedett...

Remélem nem fake. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #3287 Dátum: 2012. május 03. - 10:45:44 »
Na ez így sokkal jobban néz ki!
Csak azt sajnálom, hogy ha nem is fake, akkor is valószínűleg csak rövidebb ideig lesz így.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3288 Dátum: 2012. május 03. - 11:43:13 »
Miről van szó? Hogy hogy "így"? Köpenyben?
---
z tetőn ugráló fps jelent nem csak a trailerben lesz? Nekem nem tetszik, tökre látszik hogy cgi... Na meg azóta, hogy a Mirror edge játékkal összehasonlították, még jobban elment a kedvem.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3289 Dátum: 2012. május 03. - 12:32:57 »
Viszont leadták a Hófehér és a vadász előzetesét, elég látványosnak igérkezik.
Elég szkeptikus vagyok, kétlem, hogy ennél jobbat tudnak csinálni: http://prae.hu/prae/articles.php?type=1&cat=1&aid=4744
Egyenlőre csak egy látványos csatajelenetnek tűnik, persze én lennék a legboldogabb, ha ennek ellenére valami értelmes cselekményszövéssel találkoznánk. Kasszát robbantani viszont van esélye, mert a Tükröm, Tükröm bukott a pénztáraknál. Még jó, hogy ezeknek nem kell folytatás.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3290 Dátum: 2012. május 03. - 20:59:53 »
Akárhány fórumot nézek amiben az új Pókember filmet boncolgatják mindegyikbe fanyalognak a fanok hogy "úúú mé' nincs köpeny a gyíkon meg "pff nem hosszúkás a feje. Minek az a k*rva köpeny? Abszurd hogy rajta maradjon mikor jelentősen megnő a teste és eldeformálódik (na meg agyon ázik neki a csatornába)
Én totálisan meg vagyok elégedve az emberszabású dizájnnal mert szerintem az jóval reálisabb mint egy godzilla másolat!

A hálóvető bár nem a kedvencem,de itt még ezt is stílusosan megoldották  :spidey:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3291 Dátum: 2012. május 03. - 21:04:19 »
Nem minden képregényben hosszú a feje. A Titkos háborúban pl ilyen mint a filmben. A köpeny meg tök jó ha néha rajta van, legalább amikor átváltozik aztán úgyis letépi. Egyrészt a képregényre való utalásból, másrészt jól néz ki, harmadszor, ha elfogadjuk azt a csúsztatást, hogy Hulkon rajta marad a gatya akkor Gyíkon is rajta tud maradni egy köpeny.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3292 Dátum: 2012. május 03. - 21:18:08 »
Hulk az más tészta neki mégiscsak a gatyáján van a hangsúly :hehe: Érdekesen nézne ki pucéran. Az oké hogy ameddig átalakul Conners gyíkká rajt marad a köpeny viszont kb ennyi idő bőven elég is belőle. Emlékeim szerint az előző Pókember filmben sem olyan volt a Zöld manó mint a képregényben hogy lila csizmit hordott és tökbombákat szórt a tarisznyájából  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3293 Dátum: 2012. május 03. - 22:22:50 »
Engem a köpeny nem zavar. Azért adnak neki hangot sokan, mert ez a Gyík még nyomokban sem emlékeztet a képregényesre - nagyjából olyan filmes Gyík, mint ahogy a Zöld Manó is filmes ZM volt - és a köpennyel legalább "messziről" hasonlítana rá.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3294 Dátum: 2012. május 03. - 23:33:12 »
Engem a köpeny nem zavar.
Nekem még tetszik is.

Nagyon remélem, hogy valójában halálra fogom magamat röhögni a filmen, és nem lesz olyan darkos, mint ahogy azt az előzetesekben megpróbálják eladni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3295 Dátum: 2012. május 04. - 00:06:06 »
Mr. Sinister, volt már rajtad fehér köpeny? Ha igen, nem értem, miért hozod fel azt, hogy a méretváltozás miatt szétszakadna. Én a standard XL-es köpenyeimbe egy kis túlzással kétszer beleférnék, szerintem ha Gyikká változnék sem szakadna szét rajtam, olyan bő. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3296 Dátum: 2012. május 04. - 00:43:21 »
Mr. Sinister, volt már rajtad fehér köpeny? Ha igen, nem értem, miért hozod fel azt, hogy a méretváltozás miatt szétszakadna. Én a standard XL-es köpenyeimbe egy kis túlzással kétszer beleférnék, szerintem ha Gyikká változnék sem szakadna szét rajtam, olyan bő. :D
Arra az esetre hordasz XL-eset, ha félremenne egy kísérlet?  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3297 Dátum: 2012. május 04. - 00:47:35 »
 ;D Nem, csak mert átlagban XL-es cuccok a méretem. Így hát köpenyből is azt vettem. Senki sem mondta, hogy ezek úgy vannka tervezve, hogy a 110 kilós 184 centis is beleférjen, meg a 75 kilós is (alias én).
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #3298 Dátum: 2012. május 04. - 07:10:54 »
Aú, aú, aú :spidey:

Na, én most rohadtul elkezdtem várni...
Amúgy rohadt furi, hogy Gwen tudja, hogy Petey Póki, nem rossz húzás, hogy nem húzzák részekig, de MJ-vel ezt jobb lett volna eljátszani.
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 04. - 07:13:05 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #3299 Dátum: 2012. május 04. - 08:16:46 »
Wow! Menő 8) :spidey:
A jelmez is egyre jobban tetszik.