Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938791 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #3300 Dátum: 2012. május 04. - 09:01:10 »
Oké, a legfontosabb rész, a hálóhinták eszméletlenül jók benne, sokkal jobb, mint eddig. Nagy piros pont érte. Kezdem feladni a reménytelenséget.  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3301 Dátum: 2012. május 04. - 09:18:40 »
Nekem az a rengeteg rohadt gyors mászás is tetszett benne, ahogy menekül vmi elől.
Remélem nem lőtték el az összes akciót, és poént benne, mer ha télleg másfél órás lesz, megvan rá az esély... :-\
A késes poénon sírva röhögtem, nagyon jó ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3302 Dátum: 2012. május 04. - 10:06:05 »
Az eddigi  trailerek is bíztatóak voltak számomra,de ez teszi fel az i-re a pontot  :spidey:
Direkt rázoomoltam a hálóhintás részekre és nekem is egyből a képregény ugrott be mert eddig ez a verzió hasonlít legjobban az eredeti Pókemberre! Biztos vagyok benne hogy nem lesz túlságosan sötét tónusú a film mi sem bizonyítja ezt jobban a késes poén  :hehe:

Részemről pedig jelenleg nem hiszek a másfél órás játékidőben mert eddig két órás filmről beszéltek és amit nemrég linkelt itt valaki annak erősen kamu szaga van...
pepo: Dehogynem volt rajtam köpeny mégpedig a munkahelyemen viszont ha a méretváltozás miatt nem is szakad le róla, bunyó közben tuti tönkremegy  ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3303 Dátum: 2012. május 04. - 10:06:23 »
Na ez igen. Remekül néz ki. Kb két órás lesz a film. Reggel olvastam. Az a korábbi hír baromság.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3304 Dátum: 2012. május 04. - 10:14:15 »
Részemről pedig jelenleg nem hiszek a másfél órás játékidőben mert eddig két órás filmről beszéltek és amit nemrég linkelt itt valaki annak erősen kamu szaga van...
pepo: Dehogynem volt rajtam köpeny mégpedig a munkahelyemen viszont ha a méretváltozás miatt nem is szakad le róla, bunyó közben tuti tönkremegy  ;)
Hát ha azt nézzük, hogy állítólag ennek a Pókinak van a legkisebb büdzséje... és a látottak alapján nem a látvánnyal spóroltak, lehet akkor a film hosszal próbálták kúrtítani rajta... :headscratch:
Amúgy ez a forrás onnan jött, akik előre megmondták az Avengers éa  Tdkr hosszát is. (bár attól függően lehet még mindig kamu az eredeti forrás...)

Hát annyiből nem lesz képregényhű, hogy csak este fog flangálni... ez elég Batmanes és sötét hangulatot próbál rárakni... ( a zsaruk végre úgy viselkednek mint a comicsban, de fogadok, hogy most meg majd megkapja mindenhonnan a film, hogy Batsit próbálja utánozni... :-\)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3305 Dátum: 2012. május 04. - 10:48:41 »
Lehet, hogy félreteszem a 3D iránt érzett ellenszenvemet és ezt a filmet így fogom megnézni, mégpedig egyedül a torony ledőlős rész miatt. Az már így youtubeon is tériszonyt okozott nálam.
Hát igen "az elvek olyanok mint a fing. Ez ember addig tartja amíg tudja."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3306 Dátum: 2012. május 04. - 11:13:37 »
Hát igen az éjszakai hálóhintázás vagány,de remélem azért nappal többet fog járőrözni mint este!
A film költségvetéséről már rég olvastam viszont akkor még úgy volt hogy milliókba fáj mert hogy speciális 3D-s lámpával van megvilágítva stb stb.:
A trailert elnézve pedig ha mégis másfél órás lesz tuti az alatt nem fogunk unatkozni  :spidey:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3307 Dátum: 2012. május 04. - 11:34:24 »
Mi az a 3d-s lámpa?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3308 Dátum: 2012. május 04. - 11:35:15 »
Ami az asztalodon és/vagy a plafonodon világít.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3309 Dátum: 2012. május 04. - 11:36:17 »
Ja, lehet emiatt a másfél órás miatt lesz tök pörgős. :headscratch:
És elvben csak este fog, legalábbis a sztori leírásában azt írják, hogy nappal diák, éjszaka pedig Pókemberkedik, vagy ilyesmi...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3310 Dátum: 2012. május 04. - 11:42:13 »
És elvben csak este fog, legalábbis a sztori leírásában azt írják, hogy nappal diák, éjszaka pedig Pókemberkedik, vagy ilyesmi...

Bazz :uhoh:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3311 Dátum: 2012. május 04. - 12:52:31 »
Bíztatónak tűnik, a késes jelenet tényleg jó :D
Tejet kérek! Csokisat!

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3312 Dátum: 2012. május 04. - 13:50:44 »
Ahogy peti40 is írta, biztos, hogy kb. 2 órás lesz, a rendező nyilatkozta. A másfél órát felejtsétek el. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3313 Dátum: 2012. május 04. - 18:25:27 »
Én a hálóhinták miatt aggódtam a legkevésbé eddig is. 2012-ben, 3 pókfilm után ez a minimum, hogy a látvány jó legyen. Viszont még mindig nem látom előre, hogy mennyire fog tetszeni nekem ez a film... Valszeg csak a megtekintése után derül ki. Eléggé szkeptikus vagyok. Az Avengers filmnél nem aggódtam, valahogy éreztem, hogy azt nem szúrják el. De a Pókit nem tudom...

A Gyíkra meg azért kell a laborköpeny, mert az ugyanolyan védjegy neki, mint Okinak a napszemüveg, vagy Rozsinak a szivarozás. :) Ez teszi többé egy sima mutáns szörnynél. Kiváncsi vagyok, mennyire fogja a filmben birtokolni Connors intelligenciáját.

Az meg szerintem egyértelmű, hogy az új film komorabb és darkosabb lesz, mint az eddigiek, nem csak a marketingje miatt, hanem amúgyis látszik, hogy minden téren igyekeznek elhatárolódni a Raimi-érától. Ez egy teljesen más film lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3314 Dátum: 2012. május 04. - 20:15:57 »
Én a hálóhinták miatt aggódtam a legkevésbé eddig is. 2012-ben, 3 pókfilm után ez a minimum, hogy a látvány jó legyen.
Nem is kell. Lsd. Trailer #14. Ajánlott a 720p.

A Gyíkra meg azért kell a laborköpeny, mert az ugyanolyan védjegy neki, mint Okinak a napszemüveg, vagy Rozsinak a szivarozás. :)
Lesz rajta. Egy ideig legalábbis.

És most mát 100%. Gwen tudja a tikot. :drying:
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 04. - 20:41:20 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3315 Dátum: 2012. május 04. - 20:56:07 »
És most mát 100%. Gwen tudja a tikot. :drying:
Én ezen már ki sem akadok, mert az utóbbi időben ez a trend a képregényfilmekben, hogy magasról sz*rnak a hősök  titkos személyazonosságára, ami más szuperhősöknél még elmegy... De Pókember életében mindig is nagy hangsúly volt azon, hogy mennyire védte a kilétét. Ehhez képest a filmekben már lassan csak az nem tépi le róla a maszkot, aki nem akarja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3316 Dátum: 2012. május 04. - 22:04:34 »
Ez nem volt másképp az Ultimate Pókemberben sem.  ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3317 Dátum: 2012. május 04. - 23:14:40 »
Gwenből ultimate MJ-t csináltak. Ez engem is zavar de ez van.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3318 Dátum: 2012. május 04. - 23:48:20 »
Idézet
pepo: Dehogynem volt rajtam köpeny mégpedig a munkahelyemen viszont ha a méretváltozás miatt nem is szakad le róla, bunyó közben tuti tönkremegy
Ez teljesen igaz, de ha jól vettem ki az átfutás során, azon ment a dumcsi, hogy miért van a linkelt képen a Gyíkon köpeny, miért nem szakadt mgé le róla..és hát nem tudni, hogy az a kép mikor készült. Lehet akkor változott át, de lehet már 3 hete bunyózik benne.

Ez az előzetes nem lett rossz, sőt, de még nekem is erős fenntartásaim vannak. Bár én nem tudom már mit, higgyek. Az Avengerses negatív csalódás után talán pont ez lesz a pozitív csalódás...csak Gwent tudnám elfogadni. :roll:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3319 Dátum: 2012. május 05. - 01:51:51 »
Nem tetszett az Avengers? :surp: Ha lesz időd, írhatnál róla véleményt a megfelelő topicba, kiváncsi lennék, miért csalódtál benne.