Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938804 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #3380 Dátum: 2012. május 08. - 20:02:09 »
Rohadt kaki ez a magyar fordítás. Iskolások csinálják őket? De legalább most nem vágták meg az előzetest mint az elsőnél.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3381 Dátum: 2012. május 08. - 21:42:29 »
Szerintem nem érdemes belemenni a fizikába, mert ha lenne is ilyen az életben, nemhiszem h működne.
De egyébként nem fura, Peter egyszerűen zuhan, a kilőtt háló meg hoszabb, mint amennyit zuhant, és azért nem feszül, csak később.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3382 Dátum: 2012. május 08. - 21:44:32 »
Télleg Kiane, most nem leszel tanácsadó? Mondjuk a Gyíkot csak le tudják fordítani ;D
Igen, már hívtak. Úgyhogy vélhetően egy hónappal korábban láthatom. :) Nem tudom, hogy a Gyíkot be merik-e vállalni... "Hé, Gyík!"  :D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3383 Dátum: 2012. május 08. - 23:02:57 »
Mit fogsz javasolni?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3384 Dátum: 2012. május 08. - 23:11:05 »
hüllő  ;D
esetleg sisakos baziliszkusz :brow:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3385 Dátum: 2012. május 08. - 23:20:00 »
Semmit. Az én dolgom az, hogy megmondjam a képregényes nevét. Ha nem fogadják el, a döntés az övék.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3386 Dátum: 2012. május 09. - 07:53:49 »
BÉLA

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3387 Dátum: 2012. május 09. - 10:46:33 »
A feje az szörnyű, köze nincs a képregényhez, a többi ok.
Tejet kérek! Csokisat!

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3388 Dátum: 2012. május 09. - 13:27:49 »
Szerintem nincs ezzel baj, a képregényben tényleg sokkal gyíkosabb, de ez is okés. No persze nem ezen a promóképen, ez tényleg írtó gáz, de a filmben már nem néz ki olyan rosszul - trailer alapján.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3389 Dátum: 2012. május 09. - 13:31:53 »
0:30-nál, többször is megnéztem, de olyan, mintha  háló függőlegesen jobbra balra kanyargott volna. AZ elején nem gáz, amikor a lendületet veszi, de amikor már a közepén van a hintának, én mindig látom, hogy akkor is egy kicsit hullámzik. Na, de ez hogy van, ha elvileg a súlya lefelé húzza Pókembert, a hálónak egyenesnek kellene lennie, feszülnie kellene, nem hajlongani. Ezt csak én vettem észre, vagy ti is?
Kb 0.32 nél feszül meg a  kötél, amikor kissé hátra hajlik a lába ettől, kb amikor a kereszteződés közepén látszik épp.
Mint amikor túlhajtod a hintát és meglazul a lánc a visszaeséskor.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3390 Dátum: 2012. május 10. - 14:17:49 »
Kb 0.32 nél feszül meg a  kötél, amikor kissé hátra hajlik a lába ettől, kb amikor a kereszteződés közepén látszik épp.
Mint amikor túlhajtod a hintát és meglazul a lánc a visszaeséskor.

Aha, igen vissza néztem, tényleg.

NERIDA:
Végülis igaz, lehet, hogy már az agyamra ment a sok Pókember!  :cavinton:  ;D
Látszik, hogy tényleg zuhan.
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3391 Dátum: 2012. május 11. - 09:43:23 »
Öhm... :headscratch:
A comicbookmovien azt lehet olvasni, hogy a MIB3 előtt jön a Póki 4. előzetese...
Kérdem én, minek... 3 nem elég? :-\
http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=59533
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #3392 Dátum: 2012. május 12. - 13:04:25 »
Újranéztem a trilógiát, és ezek jutottak eszembe.
-Tobey tökéletes volt Pókembernek. 25 évesen is 18-nak nézett ki, jól hozta a szerencsétlenkedő kamasz szerepét, nagyon rendben volt. A baj az, hogy még 6 év múlva is ugyanúgy nézett ki, teljesen elvesztette a hitelét,  így nem, csoda, hogy mindenki megutálta. A folytatásokban már arra sem vette a fáradtságot, hogy felszedjen egy kis izmot.
-James Franco és Dunst óriásit játszanak a 3. részben. Tényleg jók, ráadásul ők az egyedüli szereplők. akiknek a jellemfejlődése leír valamilyen  ívet.
-Az akciójelenetek minden részben ugyanabból az eszköztűrból merítenek. Póki kilövi magát. Póki zuhanás közben elkap egy nőt, Póki valami törmeléken deszkázik, stb, stb.

A 3. rész se, is olyan katasztrofális, mint amire emlékeztem. Persze eleve tudtam mire számítsak.
1: Peter teljesen karakteridegen. A konfliktus forrását egy olyan esemény okozza, amit még a korábbi részekben megismert Peter sem tenne meg, nem hogy a képregényes (pedig azért van a rovásán a filmesnek is, a 2. részben amikor elveszti az erejét, végignézi hogy egy sikátorban megvernek valakit. Az igazi Peter szuper erő nélkül is odament volna)
2: A Stacy család. Gwen és a kapitány is. Simán lehetett volna más a nevük, senki se, bánta volna. Csak a nevüket örökölték a képregényes figuráktól, esetleg a kinézetüket (Gwen egyébként nagyon bejött volna, szerintem kb így néz ki Gwen)
3: Venom: Megszámoltam, kb 4-szer lehet látni a fejét, a többi jelenetben mindig Brockot látjuk. Rettentő idegesítő, hogy mindenkinek állandóan leesik a maszkja. De ha már Venomot sokan nem tartják egy túl mély karakternek, akkor legalább a bunyók lehetnének látványosak, de nem azok. Nem is értem miért. Szerintem ennél semmi sem lehetett volna látványosabb. Az hagyján, hogy egyébként rettentő gáz a filmes Brock, nem kell hozzá forgatókönyvírónak lenni, hogy megmondjuk, milyen apróságokon lett volna tanácsos változtatni, és máris egy mennyivel hitelesebb karaktert kaptunk volna. Meg ha már a 2. részben szerepelt Jameson, nagy dolog lett volna bele rakni egy űrhajós balesetet, v valami? Ez a meteoros dolog nagyon odavetett egy megoldás volt.
4: New York. Egyrészt a Pókember iránti szeretet itt már elviselhetetlen giccsbe fordul, pedig azért az előző részekben is volt ilyen bőven. Másrészt míg a korábbi részekben a nappali harcok domináltak, most az éjszakaiak: sajnos sokszor alig látni valamit.
5. Homokember. De jó Isten! Amikor Peter azt mondja May néninek, hogy én azt hittem örülni fogsz a Homokember halálának", arra nincsenek szavak. Egyszerűen nem értem, hogy Raimi hogy tudta így eltorzítani, és ennyire ellenszenvessé tenni Petert. És ezt nem lehet a ruhával magyarázni, már előtte is egy bunkó (lásd az éttermes jelenetet).

Na de a lényeg, hogy a 3. rész végsősoron sokkal jobban csűri-csavarja a szálakat, mint ahogy arra emlékeztem, csak ezek a szálak sajnos legtöbb esetben már alapból rosszak. És tényleg igaz, Pókembernek nincsen humora. Lehet nevetni a filmeken, de mindig csak szituációkon nevetünk, nem Peter poénjain. Íg újranézve az egészet nagyon megjött a kedvem az új trilógiához. +5 év alatt is annyit fejlődött a CGI. hogy most már csak józan ész alapján tudom emgmondani, mi igazi, és mi nem.  A raimis filmekben látom, mi a CGI, de az újnak a trailerjében már nem. Na most indulok a fesztiválra :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 12. - 13:12:47 írta NERIDA »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3393 Dátum: 2012. május 15. - 07:53:48 »
:spidey: :spidey:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3394 Dátum: 2012. május 15. - 09:41:11 »
Öhm, na jó fél percig bírtam, rohadt jónak tűnik... inkább nem lövöm le most már a poénokat. Valaki bírta tovább, vélemény?

Viszont ebbe a fél percbe benne volt, hogy ez is ugyanúgy leszedegeti a maszkot mint Tobey... francba... minek neki egyáltalán akkor maszk...  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #3395 Dátum: 2012. május 15. - 09:55:40 »
Úgy igazán semmi újdonság nem volt benne. A maszk miatt én is mérgelődtem magamban az elején, de aztán rájöttem;
1, a gyerek félt, nem mozdult volna, ha nem adja oda a maszkot, és mondja azt, hogy az ad neki erőt (szerintem elég béna jelenet...)
2, a gyerek valószínűleg soha nem fogja felismerni, és csak ő látta.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3396 Dátum: 2012. május 15. - 10:33:19 »
Szerintem egyáltalán nem béna az a jelenet, annál inkább a cgi lángokban álló kocsi :drying:
Tejet kérek! Csokisat!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3397 Dátum: 2012. május 15. - 11:51:20 »
Ez írtó király! :oh: ( jobb lesz, mint a Bosszú Angyalai...)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3398 Dátum: 2012. május 15. - 12:23:09 »
Ez írtó király! :oh: ( jobb lesz, mint a Bosszú Angyalai...)

Detto ezen az állásponton vagyok én is  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3399 Dátum: 2012. május 15. - 12:52:35 »
Viszont ebbe a fél percbe benne volt, hogy ez is ugyanúgy leszedegeti a maszkot mint Tobey...
Én már beletörődtem, filmes Pókembernél ez már trend. :)
(szerintem elég béna jelenet...)
Én is mosolyogtam rajta, de lehet, hogy moziban, más aláfestő zenével komolyanvehetőbb lesz. :)
Viszont én azt nem értem, hogy miért gyulladt ki az autó? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.