Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939990 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #3560 Dátum: 2012. július 04. - 12:14:57 »
Atya ég ez valami borzalmas. Nem hiszem el, hogy nem találtak egy normális szinészt. Kár, hogy Pécsen nem megy felirattal a film.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3561 Dátum: 2012. július 04. - 12:21:02 »
Nem értik mi az a reboot. Illetve azt értenék, csak nem tudják, hogy ez az. Általános kérdés: "És akkor ebben most nem is ugyan az a Pókember?"

BuB

• Pókfej
« Válasz #3562 Dátum: 2012. július 04. - 12:38:32 »
Várható volt, hogy ez lesz. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3563 Dátum: 2012. július 04. - 12:39:04 »
Bírom, hogy minden képregényes oldal mást mond a filmről. Mármint kritikailag.  :headscratch:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3564 Dátum: 2012. július 04. - 13:29:50 »
Nekem a saját véleményem a lényeg. Elolvastam a kritikákat de nem igazán foglalkoztam velük.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3565 Dátum: 2012. július 04. - 20:42:07 »
Nem értik mi az a reboot. Illetve azt értenék, csak nem tudják, hogy ez az. Általános kérdés: "És akkor ebben most nem is ugyan az a Pókember?"
Egy 10 éves baromi sikeres sorozatnál, ahol nagyon szembe is mennek vele (értsd, nem is próbál meg szépen belesimulni, mint a Hulk, vagy a Megtorló), ez elkerülhetetlen.
Főleg, hogy reboot ide oda, azért gyorsan újra kiadták a régi filmeket is DVD-n, Blue-ray-en.
Szóval az összehasonlítás jelen esetben, teljesen jogos.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3566 Dátum: 2012. július 04. - 22:32:05 »
Egyértelmű volt, hogy mindenki össze fogja hasonlítani, ezért is nincs könnyű dolguk a készítőknek az új résszel. De én azért attól nem félek hogy megbukna, valszeg hétvégén szépen fog tejelni a film, amikor a legtöbben mennek moziba. ;) Mivel a külföldi kritikák sem húzták le a filmet, nem hinném, hogy olyan rossz lenne, hogy bukjon.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3567 Dátum: 2012. július 04. - 23:12:33 »
Csupán az, hogy reboot, még nem lesz gáz, hisz az X-men1,2,3 - Origins: Wolverine - és First class összefüggésében teljes káosz és mégis.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3568 Dátum: 2012. július 04. - 23:42:43 »
Az eredettörténetet nem változtathatták meg. Megásták volna a sírjukat. Annyit tehettek volna, hogy lerövidítik mint A Hihetetlen Hulk-ban, vagy Peter narrálásában mint visszemlékezés.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3569 Dátum: 2012. július 05. - 10:39:17 »
És ez?  :D
VIDEO

Na, én ehhez nem tudom elképzelni ezt a hangot.

---

Amúgy szerintem ez jut először mindenkinek az eszébe, hogy összehasonlítani a régivel, de a régi az nem ez. Ez is másik teljesen, szerintem ezt a két filmet úgy kellene nézni, mint a képregényben az univerzumokat. Már ha jól mondom, akkor van ugye a sima, 616-os és van az ultimate-nak az unviverzuma. Ezt is úgy kell nézni, hogy ez is ugyan annyira valós, mint akár a régi, csak más univerzumban, szerintem így könnyebben megemészthető a film.
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3570 Dátum: 2012. július 05. - 11:37:47 »
Csak filmeknél ez még nem elterjedt, így nem csoda, ha a közönség nem tudja hova tenni.
Egyébként meg a közönség szájába rágni, hogy te ez reboot, felejtsd már el, hogy ugyanazt akarjuk újra letukmálni a torkodon, mert nincs új ötletünt, mi vagyunk hollywood hozzáállás alapjaiban hibás.
Én minden retcont, újraindítást alterverzumot, miegymást a néző olvasó stb. hülyére vevésének érzek, így nem csoda, hogy nem örülök neki, hogy képregényekhez hasonlóan már a filmiparba is pár évente újra indítanak egyet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3571 Dátum: 2012. július 05. - 11:54:39 »
Nem is csak arról van szó hogy nincs új ötlet, hanem a Twilcsi óta a tinifilmekben van a nagy pénz...
Egyébként én nem vagyok reboot ellenes, van, amikor tényleg kell, inkább az a baj, hogy elszaladt velük a ló, és lassan fűt-fát rebootolnak. Nagyon régi filmeket, vagy esetleg egy nagyon gyengére sikerült korábbi filmet érdemes lehet rebootolni, de egy viszonylag fiatal sikertrilógia esetében már nem biztos hogy túl jó ötlet... Ráadásul így nehezebb dolguk van a készítőknek, mert az előző filmek magas lécét kell megugorni, ráadásul úgy, hogy muszáj majdnem mindenben szembemenniük a korábbi filmekkel, és kihangsúlyozni, hogy az övék teljesen más, nem csak rókabőr. Hiába akarják ezzel elkerülni az összehasonlítgatást, úgyse fogják megúszni. Filmek esetében nem működik az, ami a képregényben, hogy "ja, hát ez egy másik univerzum és kész".
Persze ettől még sikerülhet jól is a reboot, ha ügyesek a készítők, de nehéz dolguk van az biztos. Mindenesetre most már nagyon kiváncsi vagyok én is az új Pókira.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3572 Dátum: 2012. július 05. - 12:20:07 »
Én örülök, hogy Pókembert újra láthatom a vásznon és nem kell 20 évet várnom az új filmre. Az, hogy pénzügyi döntés áll az elkészítés mögött egyáltalán nem érdekel ha elégedett leszek a filmmel.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3573 Dátum: 2012. július 05. - 18:31:25 »
Eddig nem jól jó a bevétel sajnos. Két nap alatt csak 59 millió. Sztem ez elég gyenge.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3574 Dátum: 2012. július 05. - 18:41:14 »
Gyenge?? He... Ha azt nézzük, hogy abból 35 millió az első nap jött, az egyébként egy új rekord, akkor jóó az...
Bár sztem vhol tény, hogy nem fogja az első rész sikerét elérni :uhoh: :headscratch:
De mééég nagyon a  hétvége előtt vagyunk.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3575 Dátum: 2012. július 05. - 19:01:42 »
Nyilvánvaló, hogy nem lesz olyan sikeres, elég vegyesek a vélemények. A negatívok általában tele vannak előítélettel, utálattal, hogy miért rebootolták, miért nem adják vissza a Marvelnek, hogy benne legyen az Avengres 2-ben, sztem  sokan nem is a filmet utáják, henem a Sony-t. Egyébkétn sztem benne lesz az Avengers-ben. Whedonnak csak annyit kell mondania, hogy "akarom Pókembert a folytatásban" és a Disney már írja is a csekket a Sony-nak, és azok után, hogy megvették az egész Marvel-t, nem hiszem, hogy gond lenne nekik megvenni az egész Sony-t ha nem adják a jogokat. Ha a Sony okos akkor belemegy mert nagyon nagyot kaszálhatnak vele, főleg most, hogy csődközelben vannak.
« Utoljára szerkesztve: 2012. július 05. - 19:04:08 írta peti40 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3576 Dátum: 2012. július 05. - 19:27:34 »
ASM filmhez készült Pókember ruha conceptek
http://www.eddieyang.com/portfolio/character/index.php

venom75

• Pókfej
« Válasz #3577 Dátum: 2012. július 05. - 19:32:48 »
Egy kis vírussal.   ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #3578 Dátum: 2012. július 05. - 19:34:02 »
Jap... nekem is kijelezte...

De mengéztem... egyik furcsább, mint a másik... de talán a 3. nem is olyan rossz...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3579 Dátum: 2012. július 05. - 22:51:36 »
Egy kis vírussal.   ;)
Nekem nem jelzett semmit.
Ez egész jó. Jobbrol a first one.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül