Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938875 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3780 Dátum: 2012. szeptember 21. - 19:03:06 »
Az 1986-os soha el nem készült Pókember film teasere, amelyben Scott Leva lett volna Pókember és Bob Hoskins Doktor Oktopusz. Leva volt az is, aki az ASM 262. számának borítóján van

balogh44

• Thanos
« Válasz #3781 Dátum: 2012. szeptember 21. - 19:49:48 »
Nagy kár érte, hogy nem csinálták meg, Leva tökéletes Peter Parker-Pókember lehetett volna, és a jelmez is sokkalta képregényesebb, mint a maiak! :(

Egy régi fan film:

http://www.youtube.com/watch?v=qilL2nK9n6M&feature=related

Plusz az első megfilmesítés:

http://www.youtube.com/watch?v=eauuHy1EBYA

:)
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 21. - 20:03:41 írta balogh44 »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3782 Dátum: 2012. szeptember 21. - 22:43:15 »

"Maga mondta, hogy mászkál a falon, nem? Akkor nyilván tornacipőben van." Ezt a logikát.  :lol:

Amúgy meg, tök jó, tuti megnézem, ahogy lesz annyi türelmem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3783 Dátum: 2012. szeptember 22. - 19:55:53 »
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 22. - 20:13:56 írta balogh44 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3784 Dátum: 2012. szeptember 23. - 19:09:19 »

Ezt én is láttam, nagyon érdekes, ahogy megoldották a falon mászást, meg a háló kilővést. :) Volt pár rész amin derültem nagyot. :)
Viszont egy kicsit untam, valahogy nem volt elég pörgős, ez bizonyára annak köszönhető, hogy a mai filmekben sokkal több az akció, meg az események is rendesen pörögnek, nem úgy, mint ebben a '77-es filmben.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3785 Dátum: 2012. szeptember 23. - 19:51:51 »
Az a vicc, hogy ez a film önmagában nem is lenne rossz, sőt, Pókember-filmként is jól működhetett volna, ha olyan nagy ziccereket nem hagynak ki belőle, mint a komplett Ben bácsi történetszál, ami meghatározza a karaktert. Pedig ez csak a forgatókönyvön múlt volna, nem kellettek volna látványos effektek ahhoz, hogy beletegyék Ben bácsi halálát meg a betörő elfogását.
Persze, az effektek mai szemmel megmosolyogtatóak, dehát az más tészta. :)

Az 1986-os soha el nem készült Pókember film teasere, amelyben Scott Leva lett volna Pókember és Bob Hoskins Doktor Oktopusz.
Hát ez nagyon teaser volt, lényegében semmit nem tudtunk meg belőle. :lol: Gondolom, odáig már el sem jutott a projekt, hogy Bob Hoskinst csápos jelmezben láthassuk.

Idézet
Leva volt az is, aki az ASM 262. számának borítóján van
Áhhá, szóval ő volt az! Akkor nem csoda, hogy ilyen jól sikerült a borítókép. :D

Belenéztem az ASM werkfilmbe is, jópofa volt. :D Meglepett, mennyi épített díszletet használtak.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3786 Dátum: 2012. szeptember 27. - 10:52:02 »
Most hoztak nyilvánosságra egy eddig soha be nem mutatott Pókember előzetest még a legelső Raimi filmét, amelyet csak egyszer, a 2001-es Electronic Expo-n vetítettek le. A videó különlegessége, hogy itt még hálóvetők szerepelnek organikus helyett!

Ez és a Manó kinézete... komolyan érdekelne mennyi értékes része végezte a filmnek a vágóasztal padlóján.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3787 Dátum: 2012. szeptember 27. - 13:44:04 »
Szerintem inkább az az érdekes, hogy miért pont most, a reboot után hozzák nyilvánosságra a régi filmből kimaradt részleteket? :D Hiszen a stúdiónak az lenne az érdeke, hogy feledtesse a régi trilógiát az emberekkel, hogy mindenki az új filmmel foglalkozzon.

Amúgy már hivatalos, hogy Webb nem vállalja a folytatás rendezését, vagy még csak pletyka?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3788 Dátum: 2012. szeptember 27. - 13:47:22 »
Biztos pletyka. Favreau is eljátszotta ezt az első Vas után meg Bay is már az első TF után. Csak azért jönnek ezek a hírek, hogy az érdeklődést fenntartsák a filmsorozatok iránt, hiszen két rész között 2-3 év is eltelik, és addig mással nem igazán tudják promózni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3789 Dátum: 2012. szeptember 27. - 14:26:47 »
Ne dőlj be a hülye szövegeknek, ez kamu. A fele a rendes trailerből való, a másik fele pedig abból a korai valamiből - ami még csak nem is biztos, hogy hivatalos volt, vagy fan-made - amit már a Spidertom alakulásakor kitettem a főoldalra anno. Még az első trailer megjelenése előtt. Azért van benne a hálóvető nyilván, mert aki csinálta, nem tudta még, hogy szerves lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3790 Dátum: 2012. szeptember 29. - 16:16:41 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3791 Dátum: 2012. szeptember 30. - 07:23:39 »
Mintha nagyobb lenne Póki szeme ezen a videón, nem?
Meg a színek a ruhán, egy kicsit műek lennének, szerintem.
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3792 Dátum: 2012. szeptember 30. - 10:29:49 »
Ja itt még más a szemforma. a végleges jobb lett. Én sztem jobb ugyan a íves lencse a szögletesnél, de még nem láttam valóságban oylat ami jól is néz ki, csak rajzon.

Most a fb-on nyomatják, hogy "az elveszett előzetes" stb, de én Kainnek hiszek, hogy ez kamu.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3793 Dátum: 2012. szeptember 30. - 13:14:57 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3794 Dátum: 2012. szeptember 30. - 16:00:28 »
Ja, igaza volt Bennek. Mr. Webb csak hisztizett kicsit. :hehe: Mondjuk, nem mintha én idegeskedtem volna miatta, mert annyival nem lett jobb ez a Pók film az előzőeknél, hogy ragaszkodjak Webbhez. ;)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3795 Dátum: 2012. szeptember 30. - 16:28:41 »
Ami egyértelműen jobb az Garfield és Stone, annyi elég is :D
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3796 Dátum: 2012. szeptember 30. - 17:11:45 »
Ja, bár ezt bármely másik, hasonló kvalitású rendező is meg tudta volna oldani. :D Viszont a főgenya határozottan gyengébb lett, mint az előző trilógia főgenyái (Venom kivételével). Van egy olyan érzésem, hogy Raimi sokkal többet ki tudott volna hozni a Gyík karakteréből.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3797 Dátum: 2012. szeptember 30. - 20:27:50 »
Ja, bár ezt bármely másik, hasonló kvalitású rendező is meg tudta volna oldani. :D Viszont a főgenya határozottan gyengébb lett, mint az előző trilógia főgenyái (Venom kivételével). Van egy olyan érzésem, hogy Raimi sokkal többet ki tudott volna hozni a Gyík karakteréből.

Oké, ezt megadom nektek, "raimiseknek". A főgonosz elég gyengén sikerült, BÁR P3-as Venomnál nem igen lehetne mélyebbre süllyedni.  :hehe:
Tény, hogy Willem manója meg Alfred Molina OkiDoki is remek volt ("Listen...LISTEN TO ME NOW"  :oh:  - vagy valami ilyensmi).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3798 Dátum: 2012. szeptember 30. - 22:37:13 »
A gonoszok egyértelműen jobbak voltak az előző trilógiában ( szvsz csak miattuk és Harry miatt nézhető meg többször ), de szerintem ez nem Raimi érdeme főleg, hanem a színészeké. Azonban minden másban lepipálta az új rész a régieket. ( és Gyík se olyan szörnyű, sőt! Csak nem olyan kiváló ellenség mint az előzőek. )

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3799 Dátum: 2012. szeptember 30. - 22:45:35 »
szerintem ez nem Raimi érdeme főleg, hanem a színészeké.
Én úgy gondolom, hogy Raimi érdeme, meg a forgatókönyvíróé. Mert Raimi döntötte el, hogy milyen felfogásban nyúl hozzá a karakterekhez, illetve a színészválasztás is az ő döntése volt gondolom. A forgatókönyviró meg olyan sztorit írt, amiben megfelelően kidolgozták a karaktereket. A színészi játék az már külön tészta. Az új film Connors dokijával sem az volt a bajom, hogy a színész bénán játszott volna, hanem a karakter nem volt elég jól megírva, nem volt eléggé kibontva. (Illetve nekem maga a színész sem volt szimpatikus, ez meg a rossz színészválasztás számlájára írható.)