Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 938940 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #3820 Dátum: 2012. október 12. - 05:42:42 »

Egy tuti, jobb, mint Dunst. :oh:

A Pók1-ben MJ sem néz ki rosszúl, viszont, a második, harmadik részre idegroncs lesz, és elveszti a varázsát.
Amúgy a csaj első blikkre karakter idegen, de én ugyanezt mondtam Andrewra, és Emmara is. Aztán mégis tök jól eljátszották a szerepüket. Annak nem örülök, ha már keresik MJ-t, akkor Gwen meg fog halni a második részben?
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3821 Dátum: 2012. október 12. - 07:40:30 »
Hát ha teológiát terveznek, akkor a második rész vége, erre igen esélyes.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3822 Dátum: 2012. október 12. - 07:58:16 »
A Pók1-ben MJ sem néz ki rosszúl, viszont, a második, harmadik részre idegroncs lesz, és elveszti a varázsát.
Nahát, eddig a Csodálatos Pókembert tartottam a realisztikusabb ábrázolásnak és a régi Pókembert a valóságtól elrugaszkodott, meseszerűbb megvalósításnak. De most hogy ezt mondod, valóban a régi MJ nagyon hiteles nőt alakít. Szinte már túlzottan is belecsúszik a realizmus műfajába.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3823 Dátum: 2012. október 12. - 11:54:31 »
Szerintem nem. Rengeteg olyan történet jelent meg, ahol szépen elvoltak egymás mellett MJ és Gwen, ha meg akarják lépni (ami elsősorban vérciki lenne azután, hogy MJ-vel már eljátszották ugyanazt a jelenetet), a második részben szerintem még semmiképp. MJ csak azért kell bele, mert Gwent sokan már nem ismerik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3824 Dátum: 2012. október 12. - 13:28:03 »
Negyven éve kinyírták. Valahogy nem csoda, hogy nem ismerik. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3825 Dátum: 2012. október 12. - 13:37:25 »
Szerintem, így, hogy jön MJ Gwen le fog zuhanni arról a csúnya hídról, vagy szerelmi háromszög lesz Twilight módra? :twisted:
Tejet kérek! Csokisat!

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3826 Dátum: 2012. október 12. - 17:21:35 »
Miért, melyikük fénylik? :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3827 Dátum: 2012. október 12. - 17:35:31 »
Szerintem nem. Rengeteg olyan történet jelent meg, ahol szépen elvoltak egymás mellett MJ és Gwen, ha meg akarják lépni (ami elsősorban vérciki lenne azután, hogy MJ-vel már eljátszották ugyanazt a jelenetet), a második részben szerintem még semmiképp.
Mert aztán az első filmben ugye egyetlen olyan jelenet se volt, amit már ne játszottak volna el más szereplőkkel, vagy ugyanazokkal.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3828 Dátum: 2012. október 12. - 17:44:27 »
MJ behozásával, nem hiszem hogy Gwennek annyi lenne, itt inkább arról lesz szó, hogy Harry-nek lesz ő a szíve vágya, csak éppen nem tudja majd megszerezni! Remélem itt kapunk majd egy hitelesebb karaktert, és tán még a drogfüggőséget is behozhatnák!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3829 Dátum: 2012. október 12. - 18:03:58 »
Mert aztán az első filmben ugye egyetlen olyan jelenet se volt, amit már ne játszottak volna el más szereplőkkel, vagy ugyanazokkal.  ;)
Hát mondj egyet, ami ennyire meghatározó lenne a fanok számára.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3830 Dátum: 2012. október 12. - 21:12:24 »
Hát rögtön ott van Ben bácsi halála, amit ráadásul a képregényes helyett szinte szó szerint az előző filmből másoltak.
De ha ez érv lehetne, hogy ne játsszuk be, mert már benne volt valamelyik előző filmben, akkor az egész eredetsztorit ki lehetett volna hagyni.
Szóval szerintem simán eljátszhatják újra a hidas dolgot is.
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 12. - 21:16:47 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3831 Dátum: 2012. október 12. - 22:02:38 »
Azért ez nem ugyanaz. Ben bácsi halála, az eredet-sztori kikerülhetetlen, ezt ne sorold ide. Olyat mondj, ami már önálló része a filmeknek, nagy esemény volt, és szerepelt mindkettőben.  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3832 Dátum: 2012. október 12. - 22:08:06 »
Már vannak képek a megjelenésről. Hat féle verzióban jelenik meg. Különlegességben a fémdoboz, maszkos kiadás és a szobros BD-k indulnak.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3833 Dátum: 2012. október 12. - 22:31:31 »
A lényeg az Kaine, hogy már ebben a filmben megtörtént az, hogy nyíltan reflektáltak a korábbi filmekre, így ez biztos nem lesz visszatartó erő a későbbiekben sem.
Amúgy meg szerintem az egész eredetsztori nem kihagyhatatlan. Elég lett volna csak röviden visszautalni rá.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3834 Dátum: 2012. október 12. - 22:42:15 »
Oké, akkor még egyszer: az Amazing Fantasy 15-öt alapjában véve el kell mesélni, bármilyen formában, ha újra kezded a sorozatot. Így, vagy úgy, de kikerülhetetlen. Az Amazing 1-től vannak azok a sztorik, amiket nem illene megismételni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3835 Dátum: 2012. október 12. - 23:03:13 »
Szerintem a hidas jelenet "megismétlése" nem lenne gáz, ha képregényűen nyúlnának hozzá, vagyis a Manó megölné Gwent. Ez teljesen más megvilágításba helyezné az egészet. Kiváncsi leszek, meg merik-e lépni... A 2. részben szerintem is túl korai lenne, inkább a harmadik részre kéne hagyni, viszont ez elég drámai lezárása lenne a trilógiának, nem tudom, bevállalnák-e. Mondjuk a régi trilógia is Harry halálával zárult, igaz nem úgy tervezték, hogy reboot jön utána.

Viszont ha már Harry szóba került, engem az aggaszt inkább, hogy őt is be akarják hozni megint. A régi trilógia egyik legerősebb történetszála a Peter-Harry konfliktus volt, gyakorlatilag végigvonult az egész trilógián, remek karakterfejlődés jellemezte Harry-t. Tuti, hogy az új trilógiában el fogják cseszni. :drying:

És a másik költői kérdés: hol van Jameson? Előbb-utóbb őt is illene berakni a folytatásba...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3836 Dátum: 2012. október 12. - 23:10:04 »
Honnan veszed, hogy trilógia lesz? Lehet belefér 4-5 rész is. Harry-t muszáj behozni, túl jelentős szereplő, nem lehet kihagyni. Jameson nekem nem nagyon hiányzik, a Raimi filmekben J.K. Simmons olyan zseniális volt a szerepben, hogy más színész nem igazán tudná helyettesíteni, mindenki a régi JJ-t sírná vissza.
Tejet kérek! Csokisat!

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #3837 Dátum: 2012. október 12. - 23:21:51 »
Honnan veszed, hogy trilógia lesz?

Tudtommal a Sony csak 6 Pókember film elkészítésére jogosult, abból már 4 megvolt.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3838 Dátum: 2012. október 13. - 06:33:49 »
Honnan veszed, hogy trilógia lesz? Lehet belefér 4-5 rész is. Harry-t muszáj behozni, túl jelentős szereplő, nem lehet kihagyni. Jameson nekem nem nagyon hiányzik, a Raimi filmekben J.K. Simmons olyan zseniális volt a szerepben, hogy más színész nem igazán tudná helyettesíteni, mindenki a régi JJ-t sírná vissza.

J.K. Simmons tényleg a legjobb választás volt. Überelhetetlen.
Nekem is hiányzott a filmből, de most nem nagyon fért volna bele, majd ha Peter a Harsonánál fog dolgozni. Most csak lógott volna a levegőben.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3839 Dátum: 2012. október 13. - 09:54:06 »
Oké, akkor még egyszer: az Amazing Fantasy 15-öt alapjában véve el kell mesélni, bármilyen formában, ha újra kezded a sorozatot.
Pont a formáról beszélek kaine (még egyszer  ;D). Az, hogy Peter cinkosává válik a rablónak (és a néző is), az, hogy egy önmagán kísérletező skizofrén gonosz tudós a főgonosz, az, hogy a végén Peter visszautasítja a szeretett lányt, az, hogy az üldözés ellenére az emberek egy (jelen esetben giccses) jelenetben mellé állnak, mind olyan momentumok, amik kikerülhetőek lettek volna, ha számítana az, hogy ne ismételjük a régi filmet.
Vagyis ezek mind elsősorban a filmet idézik, még dramaturgiai elhelyezésben is.
Emellett nekem tetszik a film, mert legalább ugyanannyit hozzá is adott (különösen Gwen és Peter kapcsolata tetszett).
Amúgy meg már maga a régi sorozat is röhejesen önismétlő volt a kötelező film végi MJ elrablásokkal.