Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939001 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Pókember
« Válasz #3860 Dátum: 2012. október 16. - 17:12:05 »
A sima BD-s fémdobozos változat 7 rugó, a maszkos sima BD-s 8 rugó és  a szobros BD és BD3D-s verzió pedig 12 rugó lesz.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3861 Dátum: 2012. október 16. - 17:50:34 »
Utána olvastam, és végülis nem lehetetlen akár gépen megnézni blu-rayt.
Már hogy lenne az? Csak kell hozzá egy BR lejátszó. ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3862 Dátum: 2012. október 17. - 17:58:45 »
Már hogy lenne az? Csak kell hozzá egy BR lejátszó. ;)
Nem úgy értem, hanem "állítólag", meg lehet oldani lejátszó nélkül is. Tehát berakom a lemezt, és valamit bütykölni kell egy lejátszóval, és elindul az.

A sima BD-s fémdobozos változat 7 rugó, a maszkos sima BD-s 8 rugó és  a szobros BD és BD3D-s verzió pedig 12 rugó lesz.
Nem lesz picit drága ez?
SD. EJC.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3863 Dátum: 2012. október 17. - 18:40:58 »

Nem lesz picit drága ez?

Melyikre gondolsz? Szerintem nem rosszak az árak, új megjelenésű BD-k 6-7 körül mozognak. Újabban már jönnek 5 körül is, azokat tekintve sem sok szerintem. A szobros pedig hasonló árban van mint a MIB 3 szobros kiadása. A szobrosban a 3D-s verzió van, ami magában is 10 rugó, tehát a szobrot 2 rugóért mérik. De pár hónap múlva lesz ez sokkal olcsóbb is, persze ha marad a limitált darabszámból. Újabban már csak keveset rendelnek, tehát a limitált tényleg limitált. Láttam én olyan limitált JP dínós dobozt, amit 12 rugóval olcsóbban mértek 1 évre a megjelenés után.  ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3864 Dátum: 2012. október 18. - 17:33:45 »
Melyikre gondolsz? Szerintem nem rosszak az árak, új megjelenésű BD-k 6-7 körül mozognak. Újabban már jönnek 5 körül is, azokat tekintve sem sok szerintem. A szobros pedig hasonló árban van mint a MIB 3 szobros kiadása. A szobrosban a 3D-s verzió van, ami magában is 10 rugó, tehát a szobrot 2 rugóért mérik. De pár hónap múlva lesz ez sokkal olcsóbb is, persze ha marad a limitált darabszámból. Újabban már csak keveset rendelnek, tehát a limitált tényleg limitált. Láttam én olyan limitált JP dínós dobozt, amit 12 rugóval olcsóbban mértek 1 évre a megjelenés után.  ;D

Ja, hogy ezek alapból ilyen árak között mozognak. Értem, én úgy gondoltam, hogy max 3e, és ott a vége, de akkor nem.
SD. EJC.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #3865 Dátum: 2012. október 18. - 19:44:59 »
Végre egy Pókember film amit tudtam élvezni teljes mértékben! A legjobb hogy a szereplőke​t a képregényb​eli tulajdonsá​gokkal ruháztàk fel, és most megtaláltá​k a legalkalma​sabb színészeke​t a rajzban már megalkotot​t karakterek​hez. Még Stan Lee is odáig volt Andrew Garfieldtő​l. Tetszik hogy Petert nem egy kétbalkeze​s, varangyfej​ű, lányokkal beszélgetn​i nem tudó, humortalan balfácánna​k állítják be ellenben a régi trilógiáva​l. Aki Tobey Maguire mellett voksol, annak azt tudom mondani, hogy Tobey a legrosszab​b színész pokember számára, olvass több csodálatos pókembert! Peter sosem volt ősbéna csak könyvmoly. Nagyon várom a DVD megjelenés​t! :spidey:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3866 Dátum: 2012. október 18. - 22:04:57 »

Ja, hogy ezek alapból ilyen árak között mozognak. Értem, én úgy gondoltam, hogy max 3e, és ott a vége, de akkor nem.

Hát eljön az az idő is előbb- utóbb. Inkább előbb. Már láttam BD turkálót és sokkolt...
A nálunk megjelent 2 db Fűrész darabonként pedig már 990-ért van dobálva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3867 Dátum: 2012. október 18. - 22:08:15 »
Aki Tobey Maguire mellett voksol, annak azt tudom mondani, hogy Tobey a legrosszab​b színész pokember számára, olvass több csodálatos pókembert! Peter sosem volt ősbéna csak könyvmoly.
Heh, én szerettem őt Pókemberként. :) Nem az ő hibája, hogy bénát kellett játszania, ez volt a forgatókönyvben.  ;)
Különben üdv a fórumon!  :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3868 Dátum: 2012. október 18. - 23:14:51 »
Tobey remek színész. A forgatókönyv volt gyenge. Valamelyik változata fent van a neten. Az elkészült film tükrözi is. Láttam egy manó maszkot a neten ami reagált volna a színész arcmozgására. Baromi félelmetes volt. Most már úgy tekintek a trilógiára mint rosszul meghozott kreatív döntések sorozatára. Pedig régen nagyon szerettem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3869 Dátum: 2012. október 19. - 06:39:59 »
Szerintem nem rosszak az árak, új megjelenésű BD-k 6-7 körül mozognak. Újabban már jönnek 5 körül is, azokat tekintve sem sok szerintem.
De, az elég rossz. Ennek feléért lenne reális. Ugyanazt játsszák, mint tíz éve a DVD-kkel, az a trend se bírta sokáig.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3870 Dátum: 2012. október 19. - 16:47:40 »
Szerintem nem rosszak az árak, új megjelenésű BD-k 6-7 körül mozognak. Újabban már jönnek 5 körül is, azokat tekintve sem sok szerintem.
De, az elég rossz. Ennek feléért lenne reális. Ugyanazt játsszák, mint tíz éve a DVD-kkel, az a trend se bírta sokáig.

Azt azért tegyük gyorsan hozzá, ezek luxuscikkek. HD TV-t sem kapsz Kékes árban...

Todd

• Pókfej
« Válasz #3871 Dátum: 2012. október 19. - 17:04:50 »
Ez egyfelől igaz, mivel a BD, meg a HD TV nem kifejezetten szükségeltetik a megélhetésedhez. Másfelől, ha valaminek az árát a valós piaci ára többszöröséért adjuk, az szerintem pofátlanság. Harmadrészről szerintem azért az otthoni szórakozást, vagy mozit talán még túlzás luxusnak nevezni, mivel azért a középosztály nagyon nagy százaléka megengedheti magának, így az ezen való sarcolás inkább tűnik a nagy tömegek kifosztásának, semmint luxuscikkek árának fenntartásának.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3872 Dátum: 2012. október 19. - 17:56:41 »
Azt azért tegyük gyorsan hozzá, ezek luxuscikkek. HD TV-t sem kapsz Kékes árban...
Mekkorát? Mert kicsi 56 centis fullHD Samsung van ötvenezerért is boltokban. De nyolcvancentis is akad 80e környékén. Szóval közel sem olyan luxus ez a felbontás.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3873 Dátum: 2012. október 19. - 18:23:15 »
Mekkorát? Mert kicsi 56 centis fullHD Samsung van ötvenezerért is boltokban. De nyolcvancentis is akad 80e környékén. Szóval közel sem olyan luxus ez a felbontás.

Bizony, itt a válasz pedig az általad említett márkában van.  ;D

Ha azt nézed, hogy egy új megjelenésű DVD 3 rugóval startol, nem kevés kicsit ugyanezen ár egy BD-ért? ( De mint említettem feljebb, már jönnek ki új megjelenésű filmek BD-n 5 rugó környékén is. )
A képregény sem annyiba kerül, mint egy blikk.

Ja, és ezek limitált különleges kiadások, gyűjtőknek. A sima műanyagtokos BD olcsóbb. A DVD meg még olcsóbb.
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 19. - 18:25:56 írta Kit Walker »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #3874 Dátum: 2012. október 19. - 22:02:38 »
Üdv, Remélem nem baj, ha fekete macska utáló is csatlakozik...;)

Peti40 ajánlotta a fórumot! :) tetszik! Jók a kis mozgoképek! Mindig is odavoltam értük!

Igaz! Nem haragszom rá, de a rendezőre annál inkább! Raimi... Phüű.Minden cs nem rendező! ( bocsánat a kemény kritikáért, de a régi trilógia nagyon nem jött be) Egy jó színész nem volt abban JJ-en kívül. Láttam Kaine hogy írtad hogy film második felében megfeledkeztek a gyilkosról. A legvégén Petre szobáját mikor mutatták a kamera ráfókuszált az ott lógó képre a bűnözőről amit a rendőrség adott peteynek. Ez szerintem azt akarta mutatni hogy PP nem feledkezett meg a gyilkosról, lehet h még visszatérnek rá...

Amúgy miért van a nevem alatt hogy közönséges bűnöző? :D
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3875 Dátum: 2012. október 19. - 22:19:47 »
Az a "rangjelzésed" minél több hsz-t írsz annál jelentősebb karakter:bűnöző leszel aztán ha eléred a legnagyobb rangot pókfej leszel ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #3876 Dátum: 2012. október 19. - 22:57:08 »
Üdv, Remélem nem baj, ha fekete macska utáló is csatlakozik...;)

Peti40 ajánlotta a fórumot! :) tetszik! Jók a kis mozgoképek! Mindig is odavoltam értük!

Igaz! Nem haragszom rá, de a rendezőre annál inkább! Raimi... Phüű.Minden cs nem rendező! ( bocsánat a kemény kritikáért, de a régi trilógia nagyon nem jött be) Egy jó színész nem volt abban JJ-en kívül. Láttam Kaine hogy írtad hogy film második felében megfeledkeztek a gyilkosról. A legvégén Petre szobáját mikor mutatták a kamera ráfókuszált az ott lógó képre a bűnözőről amit a rendőrség adott peteynek. Ez szerintem azt akarta mutatni hogy PP nem feledkezett meg a gyilkosról, lehet h még visszatérnek rá...

Amúgy miért van a nevem alatt hogy közönséges bűnöző? :D

Nos igen, egyet értek veled, nekem is zavaró volt a karakteridegen szereplők, pláne amit Maguire levágott miután ráment a szimbióta! Na azt elégé elrontották.  De mindvégig ott volt még az az idegesítő hangulat is amit a Hercules meg Xena filmekben is utáltam, a felesleges majomkodás utcai zenészek, viccesnek szánt akcentusok ( Peter pl. képregényben nem nagyon volt pizza futár)stb. ami rohadtul alávágott a pókhangulatnak.
A mostani sorozat még lehet nagyon jó, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3877 Dátum: 2012. október 22. - 10:15:20 »
Mondjuk, erre olyan sokat se kell várni, mert ugye 2014-ben jön a második rész, papíron.
Nem tudom, ezt linkelte valaki, de egy kis cikk a Pók2-ről (újról)
http://cinestar.hu/cikk/a-csodalatos-pokember-2-mary-jane-pirinyo-szerepet-kap
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3878 Dátum: 2012. október 22. - 12:24:44 »
Hihetetlen, hogy még most is vannak olyanok akik nincsenek teljesen képben a karaktert illetőn! Itt most a hozzá szólókra gondoltam, még hogy Peter+Gwen= klasszikus univerzum, Peter+MJ= ultimate.... :drying:
Szóval nem ártana egy-két emberkének, előkapni a régebbi, Semices Csodapókokat is!
Manó?? Talán a harmadikban, de szerintem azokat akarják megcsinálni akik még nem szerepeltek filmen, pl. Elektro, Keselyű, Kaméleon, Kraven a vadász, és talán Mysterio. A vészmanó behozása meg baromira nem illene ide, talán egy esetleges, későbbi folytatásba, szerintem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3879 Dátum: 2012. október 22. - 14:16:30 »
Miért lenne hihetetlen? Még itt a fórumon is vannak újak, nemhogy a mozinézők között.  ;)