Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939074 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3880 Dátum: 2012. október 22. - 14:57:06 »
Én mérget vennék rá, hogy lesz Zöld Manó, főleg, ha a 3. részben tényleg megcsinálják Gwen halálát. Aztán, ha még mindig kelleni fog a népnek Pókember, akkor kapunk majd egy harmadik trilógiát, ahol már M.J. lesz a főszereplő.

Azt a pletykát én is hallottam, hogy Electro lesz a főgenya, kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Már ha tényleg ő lesz, persze, mert az első rész stáblista utáni jelenete kb. totál fölösleges volt, semmi nem derült ki belőle.
Kraven viszont nem tudom, jó ötlet lenne-e. Mármint a jelenlegi rendező miatt. Nem tudom, mit tudna kezdeni a karakterrel, mert a Gyík is elég középszerűre sikeredett... :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3881 Dátum: 2012. október 22. - 18:12:55 »
Nézd, nekünk pókember rajongóknak nem mindegy mit adnak.De a mozinézők az más tészta, nekik minden jó csa póki legyen.
A olyan főgonosz kell akit ismernek pl:Dr. Octopus, Zöld Manó.Kravent nem lehetne jól kifejteni, ha Electrot tennék bele akkor én személy szerint baljós hatost raknék a filmbe :roll: bár azt se lehetne jól kifejteni.Szerintem Oki dokit de a Zöld manót biztos ellövik mégegyszer(Gwen halála miatt)De a Zöld Manó halála után ha folytatják én szívesen látnék Mcsekot és Vészmanót is de ez már csak rajongói álom és valószínűleg az is marad ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3882 Dátum: 2012. október 22. - 19:42:52 »
Én mérget vennék rá, hogy lesz Zöld Manó, főleg, ha a 3. részben tényleg megcsinálják Gwen halálát. Aztán, ha még mindig kelleni fog a népnek Pókember, akkor kapunk majd egy harmadik trilógiát, ahol már M.J. lesz a főszereplő.

Azt a pletykát én is hallottam, hogy Electro lesz a főgenya, kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle. Már ha tényleg ő lesz, persze, mert az első rész stáblista utáni jelenete kb. totál fölösleges volt, semmi nem derült ki belőle.
Kraven viszont nem tudom, jó ötlet lenne-e. Mármint a jelenlegi rendező miatt. Nem tudom, mit tudna kezdeni a karakterrel, mert a Gyík is elég középszerűre sikeredett... :roll:

Már hogy lett volna felesleges? Az Osborn volt, és jön a Zöld manó.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3883 Dátum: 2012. október 22. - 19:45:13 »
Nézd, nekünk pókember rajongóknak nem mindegy mit adnak.De a mozinézők az más tészta, nekik minden jó csa póki legyen.
A olyan főgonosz kell akit ismernek pl:Dr. Octopus, Zöld Manó.Kravent nem lehetne jól kifejteni, ha Electrot tennék bele akkor én személy szerint baljós hatost raknék a filmbe :roll: bár azt se lehetne jól kifejteni.Szerintem Oki dokit de a Zöld manót biztos ellövik mégegyszer(Gwen halála miatt)De a Zöld Manó halála után ha folytatják én szívesen látnék Mcsekot és Vészmanót is de ez már csak rajongói álom és valószínűleg az is marad ;D

Szerintem Oki doki már nem lesz. Bár egy baljós hatosnak én is örülnék!  ;D
A Manó viszont megkerülhetetlen.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3884 Dátum: 2012. október 22. - 21:06:36 »
Semmi sem "megkerülhetetlen".

Minden működhet, csak a tálalás kell jó legyen. Én azt is el tudom képzelni, hogy 3.ban a Venom storiját láthatjuk, mélyebben kifejtve.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #3885 Dátum: 2012. október 22. - 21:23:31 »
Hihetetlen, hogy még most is vannak olyanok akik nincsenek teljesen képben a karaktert illetőn! Itt most a hozzá szólókra gondoltam, még hogy Peter+Gwen= klasszikus univerzum, Peter+MJ= ultimate.... :drying:
Szóval nem ártana egy-két emberkének, előkapni a régebbi, Semices Csodapókokat is!
Manó?? Talán a harmadikban, de szerintem azokat akarják megcsinálni akik még nem szerepeltek filmen, pl. Elektro, Keselyű, Kaméleon, Kraven a vadász, és talán Mysterio. A vészmanó behozása meg baromira nem illene ide, talán egy esetleges, későbbi folytatásba, szerintem.

Ezt most nekem szántad?   :nezze:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3886 Dátum: 2012. október 22. - 21:25:05 »
Hát, szerintem a Manó túlságosan is kulcsfigura. Megkerülhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az első részben m,ár volt szó Osbornról. Biztos nem lesz a levegőbe lógva hagyva.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3887 Dátum: 2012. október 22. - 21:27:23 »
Hát, szerintem a Manó túlságosan is kulcsfigura. Megkerülhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az első részben m,ár volt szó Osbornról. Biztos nem lesz a levegőbe lógva hagyva.

Nem mondom, hogy nem egy lehetőség. Viszont nem kell kimondottan ragazkodni hozzá. Annyi jó, komplex karaktert lehet még felvezetni. Illetve, ahogy már említettem, semmi sem megkerülhetetlen.  :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3888 Dátum: 2012. október 22. - 21:39:34 »
Az Ultimate-ben a manó ölte meg Gwent? Nem.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3889 Dátum: 2012. október 22. - 22:02:36 »
Webb azt nyilatkozta a film bemutatója előtt, hogy neg akarja csinálni Gwen halálát. Szóval ha megcsinálják akkor jól fogják megoldani. Főleg, hogy egy ilyen legendás eseményről van szó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3890 Dátum: 2012. október 22. - 22:13:09 »
Ő lesz Carnage! :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3891 Dátum: 2012. október 22. - 23:00:06 »
Már hogy lett volna felesleges? Az Osborn volt
Miből gondolod, hogy a stáblista utáni jelenetben ő szerepelt személyesen? Hisz nem látszott az arca, semmilyen egyértelmű utalás nincs arra, hogy ő lett volna az. Lehetett akár valamelyik csatlósa, de akár Electro is.  ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3892 Dátum: 2012. október 23. - 06:39:40 »
Már hogy lett volna felesleges? Az Osborn volt
Miből gondolod, hogy a stáblista utáni jelenetben ő szerepelt személyesen? Hisz nem látszott az arca, semmilyen egyértelmű utalás nincs arra, hogy ő lett volna az. Lehetett akár valamelyik csatlósa, de akár Electro is.  ;)

Electro??
Hogyan? Miért?
Osborn meg akart gyógyulni. Szüksége volt Connors eredményeire. Bement hozzá és tárgyalt vele. Nem is beszélve arról, hogy a filmet végigkíséri a jelenléte, Connors kísérleteit is ő támogatja. ( Azt pedig tudjuk, hogy nem egy vérzőszívű önfeláldozó karakter, tehát biztos valamit vár érte. Ahogy ez el is hangzik a filmben is.  ;)  ) Electro bár jó karakter, de ahhoz azért kis pont hogy a börtönben rohangásszon.  ;D  Osborn viszont nagykutya, simán megteheti. Ha azért gondolod, hogy Electro volt, mert villámlik, akkor Thor is lehetne.  ;D
Azok a villámok nem elektromos kisülések, hanem egyszerűen vihar van, a drámaibb hatás kedvéért. Sötét, homály, nem látni a karaktert és lehet találgatni ki az. Bár szerintem tök egyértelmű...

Nem mondom, hogy nem egy lehetőség. Viszont nem kell kimondottan ragazkodni hozzá. Annyi jó, komplex karaktert lehet még felvezetni. Illetve, ahogy már említettem, semmi sem megkerülhetetlen.  :)

Hát én biztos kiakadnék, ha behoznák a Keselyűt és ő ölné meg Gwent. A rajongók miatt szerintem ekkorát nem mernének változtatni, hogy nem Osborn öli meg Gwent. Bár az is igaz, hogy a Batmant is szétcseszték, lesz**va a rajongókat...

Webb azt nyilatkozta a film bemutatója előtt, hogy neg akarja csinálni Gwen halálát. Szóval ha megcsinálják akkor jól fogják megoldani. Főleg, hogy egy ilyen legendás eseményről van szó.

Ezt így gondolom én is. Ezért is írtam, hogy megkerülhetetlen....
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 23. - 06:42:25 írta Kit Walker »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3893 Dátum: 2012. október 23. - 09:35:00 »
Minden jel arra mutatott, hogy Osborn van a végén, de Webb nyilatkozta, hogy Elektro volt az.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3894 Dátum: 2012. október 23. - 09:47:14 »
Akkor jól gondoltam.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3895 Dátum: 2012. október 23. - 11:45:14 »
Minden jel arra mutatott, hogy Osborn van a végén, de Webb nyilatkozta, hogy Elektro volt az.

:o
Akkor tényleg lehet bármi....
De ha ezt nyilatkozta, lelőtte a poént a 2. filmhez. Nem lehet, hogy ez csak kamu marketing?

balogh44

• Thanos
« Válasz #3896 Dátum: 2012. október 23. - 20:53:19 »
Hihetetlen, hogy még most is vannak olyanok akik nincsenek teljesen képben a karaktert illetőn! Itt most a hozzá szólókra gondoltam, még hogy Peter+Gwen= klasszikus univerzum, Peter+MJ= ultimate.... :drying:
Szóval nem ártana egy-két emberkének, előkapni a régebbi, Semices Csodapókokat is!
Manó?? Talán a harmadikban, de szerintem azokat akarják megcsinálni akik még nem szerepeltek filmen, pl. Elektro, Keselyű, Kaméleon, Kraven a vadász, és talán Mysterio. A vészmanó behozása meg baromira nem illene ide, talán egy esetleges, későbbi folytatásba, szerintem.

Ezt most nekem szántad?   :nezze:

Dehogy, ott ahhoz a cikkhez kommentelgettek emberkék, és azozkra reagáltam ezzel! A mostani film fura mód azzal reklámozódott hogy ez Ultimate-esebb, de a végeredményt nézve sokkal közelebb van a klasszikus képregényhez, aminek én örülök. Annak már kevésbé, hogy sokan azt hiszik a klasszikusban nem volt a szerelme MJ Peternek, könyörgöm még feleségül is vette! :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3897 Dátum: 2012. október 24. - 19:22:05 »

Annak már kevésbé, hogy sokan azt hiszik a klasszikusban nem volt a szerelme MJ Peternek, könyörgöm még feleségül is vette! :D

Tudom, hogy két nagy tábor van akik Gwen és Peter kapcsolatát tartják töbre és vannak azok akik MJ és Peter szerelme mellett állnak ki mint én ;D ;D Mary Jane és Peter ;D ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3898 Dátum: 2012. október 24. - 21:47:49 »
Én MJ mellett nőttem fel, nekem mindig ő marad A Barátnő. Viszont, ahogy jobban és jobban kezdtem ismerkedni a világgal, Gwent olyan misztikus istenített karakternek tüntettem fel magamban,  pódiumra állítván, mint az ideál, akit a sors elvett Petertől. Szóval nálam mindkettő nyerő.

Ahogy Spectacular SM-ben megoldották a két karaktert egymás mellett, nagyon bejött amúgy. Hátha olyan lesz a filmben is.  :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3899 Dátum: 2012. október 24. - 22:04:18 »
Nálam is MJ+Pete a gyári beállítás, köszönhetően a CSP V2-nek, illetve a Raimis trilógiának.

...én szívesen látnék Mcsekot...
Na, arra én is befizetnék, szerintem megérné, legalábbis az egy jó karakter, mert egyszerre olyan közelinek tűnik, de mégsem az. És valahogy ő diktálja a szabályokat. Ahányszor össze kellene bunyózniuk, Póki inkább csetlik botlik, és ezt remekül kihasználja Fekete Macska.
SD. EJC.