Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940851 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:Pókember
« Válasz #4080 Dátum: 2012. november 07. - 17:53:02 »
Én nem mondtam hogy nincs olyan én azt mondtam nem értem miért. De becsületben tartom mindenki véleményét! A 2 volt a legtürhetőbb az összes közül sztem is. Csak nem értettem mitől ment el a pókereje... :shrug:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4081 Dátum: 2012. november 07. - 17:55:43 »
A képességei azért hagyták el, mert nem hitt magában, nem akart többé Pókember lenni, mivel a póklét miatt   nem maradt ideje a magánéletére(Egyetem,MJ,)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4082 Dátum: 2012. november 07. - 17:57:40 »
Jó ezt tudom.. De ez nem ok! Ha azt akarom hogy ne legyen hajam egyszer csak eltűnik? Persze ha van erre képregényből magyarázat akkor elfogadom..
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4083 Dátum: 2012. november 07. - 18:00:01 »
Sok minden eldől a fejedben ha valmihez úgy álsz hozzá hogy úgyse sikerül akkor vszeg nem fog ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4084 Dátum: 2012. november 07. - 18:03:08 »
Nekem akkor is fura... de mindegy! Az imdb-n amúgy a 2. rész kapta a legtöbb pontot! :P :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4085 Dátum: 2012. november 07. - 18:29:49 »
Hú az az depresszió miatti erőeltünés borzalmas. Ha így vesszük akkor Peternek a képregényben Gwen halála óta nem kéne legyenek képességei. Már a 2. részben elkezdődik az a koncepció ami tönkretette a 3. részt .

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4086 Dátum: 2012. november 07. - 18:43:19 »
Ebben igazad van. Enélkül nem lehetett volna megoldani? Nekem amúgy a Venom volt a legutálatosabb a trilógiában. Homokember tetszett. A venomot is sztem marha nehéz feldolgozni!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4087 Dátum: 2012. november 07. - 19:02:25 »
Sztem nem nehéz csak Raimi rosszul állt hozzá. Sőt nekem a fekete pókruha se tetszik a filmben. Egyszerűen lusták voltak megcsinálni az igazit és átfetették az eredetit.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4088 Dátum: 2012. november 07. - 19:14:35 »
Ja az gyenge volt. De a zene jó amikor felébred. De amm nekem az sem derült ki hogy minek es hogyan jött ez a szimbióta a földre...

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4089 Dátum: 2012. november 07. - 19:24:53 »
Ha már így benne vagyunk akkor tudjátok mit szúrtak el rendesen az új filmben?
Stacy kapitány halálát ennél képregényhűb nem is lehetett volna ;D ;D

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4090 Dátum: 2012. november 07. - 19:36:23 »
Színészileg az egyik legmeghatóbb jelenet volt. Nekem nagyon tetszik mikor peter üvölt egyet fájdalmában stacy holttesténél. + a zene fergetes! Nem is értem miért ocsárolják sokan a filmzenéjét..???

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4091 Dátum: 2012. november 07. - 19:41:37 »
Nekem nagyon hiányzott az, hogy Peter magát hibáztatja, Stacy kapitány haláláért.
Szerintem ezt az "eseményt,történést" meghagyhatták volna képregényhűen ;)
A zenéről meg, fogalmam sincs már nem is emlékszem rá ;D
De semmi bajom nem volt vele addig az 5-6 napig amíg emlékeztem a film zenéjére ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4092 Dátum: 2012. november 07. - 19:42:48 »
Nekem nagyon hiányzott az, hogy Peter magát hibáztatja, Stacy kapitány haláláért.

Nekem meg az hogy Otto ölje meg.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4093 Dátum: 2012. november 07. - 19:45:08 »
Ja meg, hogy megmentse a kis srácot akire rázúdult volna a törmelék, ha nem lök odébb ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4094 Dátum: 2012. november 07. - 19:48:53 »
Jól van má' csak remélem most nem az jön h peter nem is tud igazából deszkázni bla bla bla. Nekem az a jelenet is tetszett! Mindegyik jelenetnek jo hangulata volt..

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4095 Dátum: 2012. november 07. - 19:54:11 »
Nem volt képregényhű, de amit mondott a halála előtt az egész Pókember képregény lényege.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4096 Dátum: 2012. november 07. - 20:11:01 »
Lesznek ellenségek.. Lesznek áldozatok.. Olyanok is akiket szeretsz. Szeretném ha megígérnél vmit.: gwent hagyd ki ebből..

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4097 Dátum: 2012. november 07. - 20:15:56 »
Igen erről beszélek.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4098 Dátum: 2012. november 07. - 20:27:29 »
Sztem ez is egy utalás volt arra hogy Gwen meg fog halni, és lehet hogy May néni is, bár nem hiszem hogy azt meglépik..

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4099 Dátum: 2012. november 07. - 20:35:54 »
Ez arról szólt, hogy Peter a képregényben mennyi mindent feláldoz azért, hogy ő a Pókember.