Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940936 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #4120 Dátum: 2012. november 09. - 10:44:18 »
Tehát a többségben lévő fanyalgók kedvéért most kénytelenek lesznek visszatérni a klasszikus piros-kék jelmezhez? Csak tudnám miért hogy ez a fajta "változtatás" miben teszi jobbá magát a filmet?
Már ott hatalmasat hibáztak hogy a Manó jelmezét megváltoztatták
Most akkor kell a változtatás, vagy nem?  :D
Idézet
Sajnálom hogy James Cameron dobta a projektet mert bár 94-ben nem volt olyan príma a számítógépes technika mint 2002-ben,de még így is egy képregény hű filmet kaptunk volna az hét szentség!
Ebben tévedsz, az ő filmjének szinte semmi köze nem lett volna a képregényhez. "Pókember magáévá teszi Mary Jane-t egy felhőkarcoló tetején". Mielőtt még MJ tudná, hogy ki a Pókember...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4121 Dátum: 2012. november 09. - 11:31:30 »
kaine: Kiragadni két különböző bekezdést a mondandómból nem túl logikus lépés ;) Jelen pillanatban Póki ruhájáról ment a diskurzus nem pedig a 2002-es Raimi film Manó dizájnjáról!
Úgy tudom eddig senkinek sem tetszett innen a végleges Power Rangers szerű sisak, és sokkal inkább az eredeti koncepció volt a nyerő.
Ami pedig a változást illeti ha azt ésszerűen csinálják jól átgondoltan akkor nem lennének olyan bakik mint a régi trilógia átfestett fekete jelmeze  :drying:
Az új ruha csakis azért nem lett közönség kedvenc mert az ezüst talpú sportcipőt pluszba még a két piros csíkot a lábán amivel teljesen olyan volt mint egy fitness Spidey  :hehe:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4122 Dátum: 2012. november 09. - 20:48:25 »
A zenés mondatodat nem nagyon értettem.. So tetszik az újnak a zenéje, de a régi trilógia zenei cd-n szereplő zenék nincsenek a trilogiában?
Igen, pontosan. Erre egy példa, pl. a Nickelback-tól a Hero. Vagy akár a Bug bytes nevezetű dal. Ez csak kettő az első cd-ről, ami egyáltalán nem is hangoztt el a filmben. Ez inkább olyan, hogy akiket megihletett a film, azok csináltak róla dalokat, majd összerakták egy cd-be. De ezt írták is valamelyik képregényben. Talán a CSP V2-ben, volt hirdetés, vagy a hivatalos képregény adaptációban, mint reklám.

No,no, kezdhettek reménykedni:

If you liked the suit, great. If you didn't like the suit, than you should be happy. Either way a change to the suit should come as no surprise as a toy company cannot be expected to put out the same Spider-Man figures and make boku bucks. What's interesting is that Nuke The Fridge has a source that claims the next Spidey suit will be more traditional. Which probably means something along the lines of what Tobey Maguire wore in Sam Raimi's original trilogy, but now with the proper raised webbing.
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=69849#Y8GtBGdLv3PrB3ZC.99

Hajaj, én ezt nem tartom jó lépésnek. Most már inkább maradjon ez az új, legalább biztos, hogy senki sem téveszti össze a régivel. Ha viszont most ezt a lépést meghozzák, na ezt hogyan mesélik be a filmben? YT-n Andrew megnézi a Pók1-et, és elgondolkozik rajta, hogy mi lenne, ha... És csinál egy újat? Vagy akár az is lehet, hogy Gwen varr neki egy másik ruhát, legalábbis a CSP V2-ben MJ varrta neki a ruhákat.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4123 Dátum: 2012. november 09. - 21:44:55 »
kaine: Kiragadni két különböző bekezdést a mondandómból nem túl logikus lépés ;)
Értem én, csak az egyikben kifejezetten a ruha dizájn ellen voltál, a másikban meg nem értetted, mi a baj a cserével.  ;) Nyilván nem ugyanaz a kettő, de ha a fanok hőbörögnek, hogy a Manó-ruha gáz volt, majd később kiderül, hogy ők tartják el a filmet (túlzás), akkor később jobban is odafigyelhetnek a részletekre.

Idézet
Ami pedig a változást illeti ha azt ésszerűen csinálják jól átgondoltan akkor nem lennének olyan bakik mint a régi trilógia átfestett fekete jelmeze  :drying:
Érdekes, mert ez kifejezetten jól átgondolt és ésszerű lépés volt. Tudod, mi nem lett volna ésszerű? Ha a képregényes fekete ruhát csinálják meg a Titkos Háború nélkül. Akkor mindenkiben egy wtf gondolat fogalmazódott volna meg, hogy mitől lett épp ilyen? A filmben egy fekete anyag beborította a pókjelmezt, tök logikus, hogy ettől nem lesz más a pókjel rajta, nem?  ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4124 Dátum: 2012. november 09. - 23:20:55 »
Ajj, én a feketévé válós részt pont nem olvastam, hogy volt az pontosan? :spidey4:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4125 Dátum: 2012. november 10. - 09:26:40 »
Ajj, én a feketévé válós részt pont nem olvastam, hogy volt az pontosan? :spidey4:
Az első Titkos Háborúban tönkremegy a ruhája Pókinak, és egy gépből szedi ki az új "ruháját". Ami ugye a fekete szimbióta.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4126 Dátum: 2012. november 10. - 09:46:26 »
Idézet
Érdekes, mert ez kifejezetten jól átgondolt és ésszerű lépés volt. Tudod, mi nem lett volna ésszerű? Ha a képregényes fekete ruhát csinálják meg a Titkos Háború nélkül. Akkor mindenkiben egy wtf gondolat fogalmazódott volna meg, hogy mitől lett épp ilyen? A filmben egy fekete anyag beborította a pókjelmezt, tök logikus, hogy ettől nem lesz más a pókjel rajta, nem? 

Azért egy fekete ruhának nem kéne különösebb eredetsztorit gyártani ahhoz hogy PP abban ugrándozzon! Mivel a Titkos Háború megvalósítása akkor jóval lehetetlenebbnek tűnt így muszáj volt nekik valami más céllal a földre hozni a szimbiótát. És mivel filmről beszélünk vagyis egy átiratról ezért bármilyen változást létre lehet hozni ezzel kapcsolatban ;)
Amit mondasz hogy egy fekete anyagtól még nem lesz más a jelmez rendben is van csak a szimbiótának volt egy olyan tulajdonsága ami képes volt összekapcsolódni az emberi aggyal és emiatt tudta Peter is változtatni a ruháját (legalábbis a képregényben)
Na most a filmben ezt valószínű kihagyták,de pont ezek miatt volt rossz döntés belerakni a szimbióta sztorit mert messziről látszott rajtuk hogy életükben nem olvasták Pókember azon történeteit ahol a fekete gúnyában szerepel  :spidey:

Más: Mikor kezdik forgatni az ASM 2-t?

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4127 Dátum: 2012. november 10. - 10:20:32 »
imdb 2014-re írja a filmet, ebből arra gondolok, hogy jövőre el kell kezdeni a forgatást.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4128 Dátum: 2012. november 10. - 11:03:57 »
Sztem januárban már elkezdik. Az első forgatása is kb fél év volt. A ruhacsréből úgy jöhetnek ki jól ha Electróhoz kötik. A szimbióta dologban egyetértek. Sztem egyáltalán nem lett volna furcsa, még a ruhaváltásokat is megcsinálhatták volna. Connors elmondhatta volna, hogy a szimbióta összekapcsolódik a gazdatesttesl és kész. A szimbióta behozatalára meg felhasználhatták volna John Jamesont ahogy a 94-es animációs sorozatban. Egyébként mikor megjelent a másodikban már dörzsöltem a tenyerem. De ez van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4129 Dátum: 2012. november 10. - 12:05:48 »
Az biztos, hogy semmit nem fogtak fel a szimbióta kapcsolatból.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4130 Dátum: 2012. november 10. - 17:07:28 »
És a képregény szerint mennyi idő múlva kezdett megjelenni a fekete pókruha mellékhatása?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4131 Dátum: 2012. november 10. - 20:59:36 »
Ma megvettem DVD-n (ugyanolyan olcsó, mint az Avengers film volt, 1790). Végignéztem, a HoldfényConos előadásra kerestem benne képregényes pillanatokat, hát... aki szerint képregényhűbb, mint a Raimi-sorozat, az nagyon téved. Nem tudtam belőle kiírni 10 közös eseményt, és ebben már a pókcsípés is benne van. Ennek ellenére jó film volt. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4132 Dátum: 2012. november 10. - 21:19:19 »
Ma megvettem DVD-n (ugyanolyan olcsó, mint az Avengers film volt, 1790). Végignéztem, a HoldfényConos előadásra kerestem benne képregényes pillanatokat, hát... aki szerint képregényhűbb, mint a Raimi-sorozat, az nagyon téved. Nem tudtam belőle kiírni 10 közös eseményt, és ebben már a pókcsípés is benne van. Ennek ellenére jó film volt. :)

Napok ót6a erről beszéltem, a képregény hűségéről ;D
Tényleg az előadásod a HoldfényCon végén lesz?
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 10. - 21:23:33 írta Comicboy »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4133 Dátum: 2012. november 10. - 21:23:42 »
A képregényhűség arról szól egy képregényfilmnél, hogy mennyi konkrét jelenetet vett át az alapjául szolgáló művek tömkelegéből vagy, hogy mennyire adta vissza a képregény hangulatát, a benne szereplő karakterek jellemzőit, megtartva az alapvető dolgokat ? :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4134 Dátum: 2012. november 10. - 21:27:28 »
A képregényhűség nálam sem azt jelenti, hogy egy képregényt egy az egyben megfilmesítenek, hanem egy megadott forgatókönyv alapján elkészített pl szuperhős  történetéről készítenek filmet, de én azt várnám, hogy megmarad olyannak pl:ruha,személyiség,háttér
amilyennek a képregényekből ismertem ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4135 Dátum: 2012. november 10. - 21:30:41 »
A ruha? :D A régi Superman filmeket kivéve szerintem egy szuperhős moziban sem maradt meg a képregényes ruha.  A többi dologban meg az új film nyer a régivel szemben.   ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4136 Dátum: 2012. november 10. - 21:32:11 »
Jól van na pontosítok azt jelentené ha lenne ;D
De sajna nem így van ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4137 Dátum: 2012. november 10. - 21:39:23 »
Ebben sajnos nem értünk egyet, ami képregényben jól működő ruha, az élőben általában nem igazán. Ilyen cosplay szintű ruhák nem valóak a filmvászonra. ( tisztelet a kivételnek)  :) Én örülök neki, ha valami frankó új dizájnt látok egy filmben, akár conceptet. Jól tudnak kinézni, és valamikor pozitív hatással vannak a képregénybeli kinézetre is. Lásd: Am. Kap., akinek a mostani ruhája frankóbb, mint a filmbeli. ( nem az Avengers-beli ruha )

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4138 Dátum: 2012. november 10. - 21:41:20 »
Az oké, hogy nem kell teljesen pontosnak kell lennie, de ne legyenek nagyobb változások ;)
Személy szerint nekem sokkal jobban tetszett a Raimis ruha mint az új.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4139 Dátum: 2012. november 10. - 21:47:20 »
Tényleg az előadásod a HoldfényCon végén lesz?
Én nem tudom, te már tudod?
A képregényhűség arról szól egy képregényfilmnél, hogy mennyi konkrét jelenetet vett át az alapjául szolgáló művek tömkelegéből vagy, hogy mennyire adta vissza a képregény hangulatát, a benne szereplő karakterek jellemzőit, megtartva az alapvető dolgokat ? :)
Mindkettőről.  ;) :) De ha csak erről szólna, akkor a Raimi-féle Pókember 1 köröket verne az új Pókfilmre.