Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949011 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4360 Dátum: 2012. december 19. - 23:19:03 »
Ahogy a pók göncöt is sikerült más módon megközelíteni, szerintem hasonló nagyságrendekkel fog eltérni a rendes ruhától.
Tekintve, hogy az első részben sem volt jó a megközelítési mód, ez engem nem nyugtat meg annyira... Tényleg kinézem a készítőkből, hogy Electro egy szimbióta prototipust fog hordani...  :wacko: Ha Venomot is belekeverik az új trilógiába, abból nagy katyvasz lehet.
Szerencsésebb megoldás lenne, ha tényleg csak egy sima folyékonyfém göncöt hordana, amit az elektromágneses mezejével tart magán.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4361 Dátum: 2012. december 20. - 00:37:51 »
Én csak azt nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy eredetileg villanyszerelő. Jó ok nem nagy durranás maga az ember, de nem is kell, hogy ő legyen a főgonosz. Lehetne akár egy sima bérenc és arra pedig tökéletes az eredeti személyisége és története. Az Ultimate univerzummal meg tele a tököm. A Zöld Manóból, aki egy elég intelligens fickó, sikerült egy szörnyet csinálniuk aki ki tudja mondani, hogy pinceajtó. Gratulálok...

Ju

• Pókfej
« Válasz #4362 Dátum: 2012. december 20. - 01:13:38 »
aki ki tudja mondani, hogy pinceajtó.
Ahogy nemrég megtudtam, ezzel leelőz egy csapat földönkívülit, akik azt sem tudják, mi az a pinceajtó. :lol:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4363 Dátum: 2012. december 20. - 07:48:03 »
Tekintve, hogy az első részben sem volt jó a megközelítési mód, ez engem nem nyugtat meg annyira... Tényleg kinézem a készítőkből, hogy Electro egy szimbióta prototipust fog hordani...  :wacko: Ha Venomot is belekeverik az új trilógiába, abból nagy katyvasz lehet.
Szerencsésebb megoldás lenne, ha tényleg csak egy sima folyékonyfém göncöt hordana, amit az elektromágneses mezejével tart magán.
Szerintem nem lett olyan gáz az új ruha, tény, hogy nagyon feszegetí a határokat, de nekem szinte már bejön.
Bár  Venom szombióta ruha béta verziót ki kellene hagyni, de csak nem mossák össze a kettőt.
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4364 Dátum: 2012. december 20. - 07:49:43 »
Én csak azt nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy eredetileg villanyszerelő. Jó ok nem nagy durranás maga az ember, de nem is kell, hogy ő legyen a főgonosz. Lehetne akár egy sima bérenc és arra pedig tökéletes az eredeti személyisége és története. Az Ultimate univerzummal meg tele a tököm. A Zöld Manóból, aki egy elég intelligens fickó, sikerült egy szörnyet csinálniuk aki ki tudja mondani, hogy pinceajtó. Gratulálok...
Szerintem az ereje megvan hozzá. Ami hiányozhat, az a düh, az indíték, hogy mi fogja rávenni erre.
SD. EJC.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4365 Dátum: 2012. december 20. - 15:32:15 »
A legújabb Pókember film végén bent volt dr.Connors zárkájában egy kalapos fickó. Arról érdeklődött a dokitól, hogy el mondta-e az igazságot Peter apjáról. Ki volt az az illető,van valami ötlet? Lehet,hogy volt már szó erről,de nincs időm visszaolvasni.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4366 Dátum: 2012. december 20. - 16:26:12 »
Connorsra tippelt mindenki, de elvileg nem ő volt. Addig izgalmas míg nem tudjuk ;)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4367 Dátum: 2012. december 20. - 16:48:35 »
Az kéne még, hogy Venomot ide is berángassák és valami idóta sztorival megint kiheréljék a karaktert. Még pár ilyen hír mint az Electrós és baromira elgondolkozok, hogy megnézzem a filmet. Pedig az idei szerintem a legjobb Pókember film eddig. Ezzel nem akarok megint összehasonlító vitákat kiváltani. Ez az én szubjektív véleményem.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4368 Dátum: 2012. december 20. - 17:17:30 »
Én csak azt nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy eredetileg villanyszerelő.

Csak annyi, hogy a mai világban nincs becsülete a kétkezi munkának. Ha nem egy 24 diplomás, elektroműszerészoklevelesprofesszorrol van szó, akkor vajon ki lenne az a balga aki elhinné, hogy megizzaszt egy zsenipalántát? Csodálom, hogy a Homokemberből nem csináltak ügyvédet, vagy bírót...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4369 Dátum: 2012. december 20. - 22:39:59 »
Hát még jó. De, ő sem volt rossz ember. Szerintem tényleg nem. A kislánya miatt csinálta, hogy életben tartsa, nem a saját önös érdekei miatt. Nekem ettől szép a karaktere, mármint a filmes karakter. A képregényes szerintem nem ennyire mély.
SD. EJC.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4370 Dátum: 2012. december 21. - 17:44:01 »
Az összes karakter tök gonosz volt, de leginkább Osborn. ( Remélem így megfelel mindenkinek.  :nemtudom: )
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 21. - 21:52:58 írta Kit Walker »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4371 Dátum: 2012. december 21. - 17:59:56 »
Brock azért genya volt különben is.  :hehe:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4372 Dátum: 2012. december 21. - 18:15:15 »
Brock azért genya volt különben is.  :hehe:

Igen ő az volt, de nem volt főkarakter.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4373 Dátum: 2012. december 21. - 18:21:34 »
Igen, Brock egy genya, csúszómászó, számítgatós f*rok volt a filmben.
Hm, mivel nem olvastam az első Venomos történeteket soha, így nem tudom milyen volt az eredeti, képregényes Brock, lehet itt az alkalom rákérdezni. Szóval, eredetileg is ilyen genya alak volt, aki szemedbe mosolygott és kicseszett veled a hátadmögött vagy inkább az a nagykutya típus, aki inkább eltapos mindenkit aki elébe kerül (értem ezt szakmában, karrierben), lelkiismeret nélkül?

Amúgy meg szerintem Osborn az első szériában teljesen negatív volt, egy pszichopata, aki mindenkit csak tárgynak meg eszköznek tekintett. Én legalábbis nem láttam semmi őszinte jót benne.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4374 Dátum: 2012. december 21. - 19:41:23 »
Venom érdekes jellem, volt egy értékkódexe a szerint működött! Például fontos volt neki az ártatlanság védelme, csak sajnos néha olyanokat is kivégzett, akik nem igazán ártottak! Plusz idővel megértette Pókember motivációit is, és lehet hogy önzésből, de nem hirdette világgá Peter titkát!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4375 Dátum: 2012. december 21. - 19:44:00 »
Venom érdekes jellem, volt egy értékkódexe a szerint működött! Például fontos volt neki az ártatlanság védelme, csak sajnos néha olyanokat is kivégzett, akik nem igazán ártottak! Plusz idővel megértette Pókember motivációit is, és lehet hogy önzésből, de nem hirdette világgá Peter titkát!

Ez mind jó meg ismerős, de én a szimbióta elötti Brockról szerettem volna megtudni valami újat itt igazából.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4376 Dátum: 2012. december 21. - 20:04:43 »
Egyik karakter sem volt igazán gonosz, még a manó sem.
A manó nem volt gonosz?! Csak ledobott egy libegőnyi gyereket + pókember barátnőjét a hídról, megölte az Oscorp tanácstagjait (és majdnem a saját fiát is) a fesztiválon, illetve szerintem azt a házat is ő gyújtotta fel, ahonnan Póki kimentette a bébit. :D A civil alteregója valóban nem volt gonosz, de a Manó teljesen pszichopata volt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4377 Dátum: 2012. december 21. - 21:15:21 »
Az összes karakter tök gonosz volt, de leginkább Osborn. ( Remélem így megfelel mindenkinek.  :nemtudom: )
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 21. - 21:54:00 írta Kit Walker »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4378 Dátum: 2012. december 21. - 21:22:07 »
A Homokember pedig megölte Ben bácsit, ki akarta csinálni Pókembert. Sőt Pókember pedig meg akarta ölni a betörőt. Akinek a halálában, ha közvetve is, de részt vett. Tök gonosz, nem?  :P
Mindegyik szenvedő karakter erről ment a társalgás...

Kit.  :omg:
Osborn hol egy szenvedő karakter? Egy totál pszichopata, aki a vállalatától elkezdve a fiáig mindenkit csak eszközként látott és kezelt.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4379 Dátum: 2012. december 21. - 21:51:47 »
Jaja. Igazatok van. Mindenben. Ma már annyi  :stupid: volt dolgom, erre a vitára már nincs erőm.