Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948959 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #4380 Dátum: 2012. december 21. - 22:08:30 »
Tudom, hogy nem szabadna hsz.eket csak emoticonokra alapozni, de:  :roll:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4381 Dátum: 2012. december 22. - 01:16:45 »
Na, Brockot nem értem meg. Mármint Marcot se, mert lett volna választása, mert az mindig van, így nem állok az ő oldalán se, de Brock oldalán még annyira se. Csinált egy hamis képet, össze photoshoppolta, és még ő van felháborodva, ha Peter leleplezi? Ezt nem tudom összerakni. Mert nincs igaza.

Osborn pedig rövid távon lett idegroncs, MJ legalább csak 3 rész alatt. És ezt átragasztotta a fiára is, aki ugye, mint jól  tudjuk 1 részen át utálta Pókembert, meg néha Petert is.
SD. EJC.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4382 Dátum: 2012. december 22. - 01:42:22 »
Igen, Brock egy genya, csúszómászó, számítgatós f*rok volt a filmben.

Pókember már csak ilyen csúszómászó farok ellenfeleket kap... ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4383 Dátum: 2012. december 22. - 04:10:06 »
Jééééézus.  :lol: :lol:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4384 Dátum: 2012. december 22. - 08:08:12 »
Tudom, hogy nem szabadna hsz.eket csak emoticonokra alapozni, de:  :roll:

:shocking: :omg:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4385 Dátum: 2012. december 23. - 13:51:00 »
Pókember már csak ilyen csúszómászó farok ellenfeleket kap... ;D

A következőben meg egy kattant villanyszerelőt kap.  8)
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4386 Dátum: 2012. december 28. - 21:06:33 »
Megkaptam egy barátomtól a Pókembert dvd-n és ahogy néztem most 3szorra, már észreveszek mellékes dolgokat is(mint pl az x-men3 ban a háttérben az egyik tűntető egy ismerősöm tökéletes hasonmása:)).
Nem utazom szándékosan a bakikra, nem az én sportom. Csak a trükköket szeretem nagyon figyelni, mint pl Connors doki karját, amit trükkel tüntettek el a színészről.
De ennél a kis snittnél, mintha ezzel nem fáradtak volna.

A doki karja ugyanis jóval könyék fölött van amputálva, itt mégis jól látszik a könyöke és az alkar behajlítja  a kabát ujját, ami így nem lóg függőlegesen lefelé.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4387 Dátum: 2012. december 28. - 23:58:28 »
Mik nem vannak! Tényleg. Mentségükre szóljon, hogy ők is emberek, ők is hibázhatnak, tudod.   :D
De mi nem.  8)
SD. EJC.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4388 Dátum: 2012. december 29. - 00:36:59 »
De mi nem.  8)

"Csak az találja meg, amit keres az életben, aki folyton hibákat keres." ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4389 Dátum: 2012. december 29. - 11:48:42 »
De mi nem.  8)

ez meg milyen idézet?

-May néni rájön a filmben, hogy Peter a Pókember? Több jel is utal erre.
-Pókember miért nem hintázik úgy, hogy jobbra, balra lövi a hálófonalat, miért "szalad" a falakon? Csak azért, hogy a darus jelenetnek legyen létjogosultsága? Lehet, hogy majd a 2. részre jön rá, hogy úgy is lehet hintázni? :headscratch:
(egy amcsi zászlót azért finoman elhelyeztek ennél a jelenetnél. De legalább finom utalásként, nem úgy mint a Pólember1 végén :roll:)
-Miért kellett  kék ellenmérget kilőni a város fölé? nem lett volna egyszerűbb csak kivenni a zöld mérget a gépből?
Amikor a doki visszaváltozik és elkapja Petert mielőtt az lezuhanna, miért nem tapad az üvegre akkor már? miért kell felhúzni őt?
-A bónuszjelenetben szereplő fickó lehet, hogy csak Connors képzeletében él, mivel amikor a villám bevilágítja  cellát, az üresnek látszik.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 29. - 12:49:49 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4390 Dátum: 2012. december 29. - 13:10:54 »

-Miért kellett  kék ellenmérget kilőni a város fölé? nem lett volna egyszerűbb csak kivenni a zöld mérget a gépből?

Mert a doki addigra már a háztömb környékét megfertőzte, pl a rá támadó SWAT-os csapatot is. Az épület előtti harcnál két tartályt is kienged.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4391 Dátum: 2012. december 29. - 13:35:37 »
De mi nem.  8)

ez meg milyen idézet?

"Murphy törvénykönyve, avagy miért romlik el minden?", azon belül "Foster törvénye", de az írója Arthur Bloch. Szóval nincs képregényes vonatkozása, ha arra gondoltál.
Inkább csak arra céloztam, hogy a hibák megtalálásában nehezebb hibázni, mint abban, hogy ne kövessük el őket.
De félre ne érts, én is szeretem keresgélni az ilyesmiket. :)

-May néni rájön a filmben, hogy Peter a Pókember? Több jel is utal erre.

Valószínűleg sejti, de gondolom szándékosan nincs kimondva. Lehet, hogy még nem döntötték el, mi legyen egészen pontosan a karakterrel, így ha kell, meg is tud majd lepődni, de azt is mondhatja, hogy "mindig is sejtettem, Peter".

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4392 Dátum: 2012. december 29. - 17:04:28 »
De mi nem.  8)

ez meg milyen idézet?

"Murphy törvénykönyve, avagy miért romlik el minden?", azon belül "Foster törvénye", de az írója Arthur Bloch. Szóval nincs képregényes vonatkozása, ha arra gondoltál.

Nem erre gondoltam, csak nem értem magát a mondatot. De most már leesett :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4393 Dátum: 2012. december 30. - 13:31:56 »
Valószínűleg sejti, de gondolom szándékosan nincs kimondva. Lehet, hogy még nem döntötték el, mi legyen egészen pontosan a karakterrel, így ha kell, meg is tud majd lepődni, de azt is mondhatja, hogy "mindig is sejtettem, Peter".
Tuti, hogy tudja. Azért az nem olyan gyakori, hogy a fiuk nincs otthon, amikor valami elmebeteg a városban bóklászik, majd amikor vége a balhénak, hazajön a gyerek is, szétverve.

Amikor a doki visszaváltozik és elkapja Petert mielőtt az lezuhanna, miért nem tapad az üvegre akkor már? miért kell felhúzni őt?
Szerintem szimplán nem gondolt rá, ez nekem is leesett, hogy megtapad a falon. Csak az ijedség miatt, vagy gondolom valami hasonló, vagy ezzel akarta elhitetni vele, hogy kész, vége leállt. Hogy már ártalmatlan.
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4394 Dátum: 2012. december 30. - 14:24:14 »
Tuti, hogy tudja. Azért az nem olyan gyakori, hogy a fiuk nincs otthon, amikor valami elmebeteg a városban bóklászik, majd amikor vége a balhénak, hazajön a gyerek is, szétverve.
De lehet, hogy épp a városban volt és ő is mint civil szenvedett sérüléseket.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4395 Dátum: 2012. december 31. - 10:07:12 »
Szerintem meg abszolút nem egyértelmű. Főleg, mikor ez emberek TV-n látnak valamit, akármilyen extrém is legyen, elvonatkoztatnak a sajátnak vélt realitástól. Szerintem ugyanazt gondolja, mint sok más "anya" ilyen esetben: Peter elvesztette Bent, ezért picit szétcsúszott tínédzserként, verekedésekbe keveredett, stb.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4396 Dátum: 2012. december 31. - 11:13:04 »
Szerintem meg abszolút nem egyértelmű. Főleg, mikor ez emberek TV-n látnak valamit, akármilyen extrém is legyen, elvonatkoztatnak a sajátnak vélt realitástól. Szerintem ugyanazt gondolja, mint sok más "anya" ilyen esetben: Peter elvesztette Bent, ezért picit szétcsúszott tínédzserként, verekedésekbe keveredett, stb.
Ráadásul most bajba került a városban a többi menekülő civillel.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4397 Dátum: 2012. december 31. - 14:02:25 »
Na igen, de mindig? Mert egyszer kétszer oké, na de nyilván nem egyszer-kétszer fog ilyen helyzetbe kerülni, és ez azért gyanús lehet.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4398 Dátum: 2012. december 31. - 16:40:48 »
Gyanúsnak, gyanús, persze, de gondolj bele, hogy pölö a bandázós, kötekedős fiatal srácok anyja sem fogja a fiát bandázósnak hinni, mikor lát valami hasonló verekedéses hírt a tévében.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4399 Dátum: 2012. december 31. - 20:29:13 »
Nekem inkább pont az volt vicces, hogy Peter minden másnap összeverve jött haza. :lol: Pedig ha belegondoltok, a filmben a Gyíkot leszámítva senki se tudja elverni. Még full amatőrként is lenyom simán minden átlagos utcai támadót a képességeivel. És akkor azt még nem is vettük számításba, hogy a pókerő miatt amúgyis jobban bírja a bunyót, gyorsabban gyógyul stb. Igazából a film végén hihető leginkább, hogy szétverve jön haza. Szerintem ott May néni rá is jön a titokra, csak nincs nyíltan kimondva, mert a készítők nem tudták előre, hogy fogják folytatni a kövi részt. Ha emlékeztek, ugyanez volt a Raimi-féle Pókiban is: ott az első rész végén M.J. rájött a csókból, hogy kicsoda Pókember (legalábbis sejteni kezdte), aztán eltelt 2 év, és csak a második rész utolsó harmada felé jön elő megint a gyanúval, azért akarja megint lesmacizni Petert a kávézóban.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.