Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949769 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #4540 Dátum: 2013. február 06. - 16:46:38 »
M.J.-vel meg úgy vagyok, hogy nem tudom, szükség van-e rá, hogy ilyen korán behozzák, nem biztos, hogy be kéne kavarnia Peter és Gwen kapcsolatába. Hacsak nem úgy hozzák be, hogy Harry csaja lesz. Harrytól meg egyelőre nem tudom mit lehet várni, meg hogy egyáltalán az Osborn szálat hogy alakítják, de ha a 3. részben nagyot akarnak durrantani a Zöld Manóval, akkor szerintem már most, a folytatásban be kéne hozni Normant, legalább civilben. Ármánykodhatna kicsit a háttérben, miközben Peterékkel haverkodna.
Ha azt vesszük, hogy már csak 3 pókfilmet csinálhatnak, akkor pont jókor hozzák be MJ-t, és jól mondod, Normant is be kéne hozni, de ő most inkább előkészülne a 3. részre, megalapozná inkább a harmadik részbe csúszó nagy-fő csihi-puhit, ami azért is jobb lenne, mert akkor tényleg akár egy 30 perces, vagy 40 perces bunyót is bele lehetne tenni, hiszen a második részben már túlestünk az előzményeken is.

Engem még az izgat, amire a legutóbb is céloztam, kivi vagyok itt hogy oldják meg, hogy kevesebb Pók legyen, eredet kilőve, betegség kilőve (gondolom nem játszák el megint ugyanazt, hogy beteg és emiatt nem lezs a fél filmnben Pók képessége)...
A régiben az ugye azért volt, mert lelki baja volt, az újban nem látom, hogy bármire is panaszkodhatnak. Kiállt érte fél NYC, megküzdött  Connorssal, lett csaja, gyakorlatilag nem látom az értelmét, hogy be depizzen.

Én ettől nem félek, a magánéleti szálakkal szerintem ezt meg tudják oldani. Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy az lesz a céljuk, hogy kevesebb legyen a Pókos rész... Egyrészt a folytatásoknak a nézők elvárásai miatt is a "még jobb-még látványosabb" trendet kell követniük, másrészt nem véletlen, hogy rögtön két fögonosz is lesz a folytatásban. Azért valljuk meg, hogy - bár a CGI nagyon minőségi volt - látványban a film az egy szem Gyíkkal alulmaradt a Raimi-féle 3. rész "Marvel Team-Up"-os fináléjához képest. Az volt Webb szerencséje, hogy az eredetsztorival el tudta húzni a film első egyharmadát (illetve a Peter-Gwen szál jól működött), mert önmagában a Gyík nem tudta volna elvinni a filmet a hátán.   

Azért az első rész az, mindig első rész, ott nem lehet nagy hepajt rendezni, hiszen akkor hamar elvérezne, mert új az erő, új az, hogy a falakon mászik, gyorsabb, erősebb, pont az első rész az, ahol amúgy nem is lehet ilyen nagy eseményt összehozni, hogy rögtön két főboss, de előtte még tanulja meg az erejét használni. Egy második résznél, vagy harmadiknál már jól jön, de sztem az elsőnél még korai.

Az egyik legnagyszerűbb rész a 2. filmben éppen az volt, hogy Raimi MINDEZT fél percben meg tudta mutatni. Ahogy vége volt a filmnek, amikor Peter elhintázott a szirénák miatt, ahogy MJ szomorúan, aggódva utánanézett, abban tökéletesen benne volt az elkövetkezendő néhány évnyi kapcsolatuk minden érdemi része.  ;) Egyetlen jelenettel lefedett nagyjából 20 évnyi magánéleti szálat.
Ott volt még az esőben a csók, a híd jelenet, a vonatos rész, még példának okáért, de talán a legjobban az iménti példához a csókos jelent áll a legközelebb.
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4541 Dátum: 2013. február 06. - 18:41:30 »
Találtam egy képet, ami izgi lett volna, de végül nem lett belőle semmi:

SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4542 Dátum: 2013. február 06. - 19:16:46 »
A cicus Raimi Pókemberében? Kösz inkább nem vagyok rá kíváncsi  ;D Venomot így is jócskán elb*szta szóval elég volt ebből 3 rész bőven...

balogh44

• Thanos
« Válasz #4543 Dátum: 2013. február 06. - 19:23:29 »

:)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4544 Dátum: 2013. február 06. - 19:25:51 »
Ez tiszta X-Men utánérzés  :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4545 Dátum: 2013. február 06. - 20:33:55 »
Ennél jobb úgy sem lesz. Tuti nem fogunk látni SárgaZöld rucis Electrót.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4546 Dátum: 2013. február 06. - 20:41:47 »
Mintha bármivel életszerűbb lenne egy ilyen fénylő bőrszerkó. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4547 Dátum: 2013. február 06. - 20:45:24 »
Fekete lesz az tuti, de hogy milyen dizájnnal....... :roll:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4548 Dátum: 2013. február 06. - 21:11:27 »
Pedig meg lehetne jól oldani a klasszikus jelmezt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4549 Dátum: 2013. február 07. - 06:09:14 »
Aki nosztalgiázni szeretne sok reklámmal, annak szólok, hogy most, és jövőhét szombaton lesz a Pókember 1,2, a Tv2-n, 19:35-kor.

;---
Sztem nem rossz, tényleg kicsit X-es, de ez még csak fantázia.
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4550 Dátum: 2013. február 12. - 06:24:51 »
Megnéztem újra az ASM-et, engem a legjobban a háztetőn lévő tenyeres vérnyom foglalkoztat, hogy azzal a  szállal mit fognak kezdeni.
SD. EJC.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4551 Dátum: 2013. február 12. - 13:06:09 »
Valószínűleg semmit. ;) Az a jelenet szerintem csupán azért volt benne, hogy látszódjon, hogy Póki tényleg, komolyabban megsérült.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4552 Dátum: 2013. február 12. - 13:12:45 »
Megnéztem újra az ASM-et, engem a legjobban a háztetőn lévő tenyeres vérnyom foglalkoztat, hogy azzal a  szállal mit fognak kezdeni.
Miért, mire gondoltál?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4553 Dátum: 2013. február 12. - 14:03:28 »
Próbálhatnák vérminta alapján keresni, beazonosítani Pókembert, nem is lenne rossz ötlet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4554 Dátum: 2013. február 12. - 14:20:31 »
Pókember? Vér? Miles Warren!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4555 Dátum: 2013. február 12. - 14:21:37 »
Á, annál sokkal egyszerűbb megtalálni őt: csak meg kell nézni, kik azok a magánszemélyek, akik nagy tételben rendelnek az Oscorptól "biokábelt". :hehe: Máris jelentősen leszűkül a kör. :D Amúgy kiváncsi lennék, honnan van pénze rá Peternek, mert amennyire emlékszem, a filmben a hálópatron eléggé forradalmi újdonságként lett bemutatva, amit nem a sarki trafikokban árulnak. Vagyis irtó drága lehet.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4556 Dátum: 2013. február 14. - 19:08:20 »
De Peter sem úgy nézett ki, mint aki csóró.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 14. - 19:11:16 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4557 Dátum: 2013. február 14. - 19:25:46 »
Nem kizárt, hogy a segítségét az Oscorpnál hivatalosan is megfizették. Eltudok képzelni egy ilyen unalmas mellékszálat, melyben Connors doki elintézi, hogy kapjon Peter egy szép pénzügyi támogatást.
Vagy lehet, hogy biokábelre lőtte el Peter a Ben bácsi után kapott örökségét.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4558 Dátum: 2013. február 14. - 20:50:42 »
Miért, mire gondoltál?
Pontosan arra, amit Tomi mondott, hogy elég egy elmebeteg, aki mániákusan le akarja leplezni, tuti megtalálja a vérét, és valahogy a modernt technikájával megállapítja, hogy ki Pókember. De akár, ha elég nagy elmebeteg, a 3. részben klónokat is csinálhat neki, csak hogy Pete ne unatkozzon.  :brow:

Próbálhatnák vérminta alapján keresni, beazonosítani Pókembert, nem is lenne rossz ötlet.
Pontosan, és lehet, hogy a következő rendőrfőnöknek az lesz az első parancsa, hogy fogják el Pókit.

Nem kizárt, hogy a segítségét az Oscorpnál hivatalosan is megfizették. Eltudok képzelni egy ilyen unalmas mellékszálat, melyben Connors doki elintézi, hogy kapjon Peter egy szép pénzügyi támogatást.
Vagy lehet, hogy biokábelre lőtte el Peter a Ben bácsi után kapott örökségét.
:hehe: Ebben lehet valami, mármint a hsz-ed első felébe, hogy Connors segített neki, viszont, akkor egyből lelepleződött volna, még mielőtt a csatornában rájön, hogy ki Pókember. De az is tény, hogy nem nagy tételt adott neki, hanem egy kis dobozzal, ez valahol látszik is a filmen.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4559 Dátum: 2013. február 14. - 21:51:56 »
Felicity Jones szerepe meg lett erősítve. Eddig csak pletyka volt. Sokan tippelik, hogy Felicia Hardy lesz.