Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949762 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #4920 Dátum: 2013. április 22. - 10:44:27 »
Pedig,de! Már korábban elmondták,hogy egy kattant tudós lesz aki rossz útra tér. A tudós még hagyján,de ez a túlzott geek ábrázolás egyszerűen nevetséges :uhoh: Connors-t sem egy Trekkernek volt beállítva és nem vágom itt miért gondolták meg magukat...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4921 Dátum: 2013. április 22. - 10:59:24 »
Smallville beütés, hogy minden szuperbűnöző az Oscorpból származik majd?
Harry viszont röhejes. Mint egy tinifilm bármelyik szereplője. Vagy csak ezeknek az új generációs filmeknek már nem vagyok célközönsége.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4922 Dátum: 2013. április 22. - 11:20:19 »
Vagy csak ezeknek az új generációs filmeknek már nem vagyok célközönsége.

Sajnos erről van szó. Ahogy Randal mondta a világ már nem ránk vár. ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4923 Dátum: 2013. április 22. - 11:49:58 »
Szerintem meg Harry pont megüti azt a bizonyos mércét :D Itt más szempontok alapján castingoltak mint az előző trilógiánál,de ez nem érdekes mert a játékukra leszek kíváncsi nem a fizimiskájukra. De Jamie Foxx kinézete mellett sajnos nem tudok szótlanul elmenni! Kb mintha a bölcsek kövérét remake változatát próbálnák lenyomni a torkunkon :hehe: Akár Eddy Murphy is lehetett volna Electro ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4924 Dátum: 2013. április 22. - 11:54:42 »
Vagy csak ezeknek az új generációs filmeknek már nem vagyok célközönsége.

Sajnos erről van szó. Ahogy Randal mondta a világ már nem ránk vár. ;)
Ez már onnantól egyértelmű volt, hogy rebootolták a szériát, ahelyett, hogy folytatták volna. ;)

És valóban nem kéken fog indulni, mily meglepő...
Tipikus lúzer tudós kinézetet csináltak neki. Kéken jobban néz ki, mint civilben. :lol:

Amúgy van egy sanda gyanúm, hogy itt is kijátsszák a "szörny lettem" kártyát, vagyis szerintem Elektro kék marad, nem fog visszaváltozni.

Harry viszont nem tűnik rossznak, arcra legalábbis jobban hasonlít a képregénykarakterre, mint James Franco. A hisztis, illetve kattant gyereket biztos jól fogja játszani, de nem hiszem, hogy olyan szimpatikus figura lesz, mint Franco karaktere volt. A gond az, hogy az előző trilógia végig Harryról szólt, úgyhogy itt nem hiszem, hogy annyira hangsúlyos lesz a figura, illetve a történetszála.

Már csak Rinóra leszek kiváncsi.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4925 Dátum: 2013. április 22. - 11:59:49 »
Az szerintem egy robot lesz akit a színész irányít! ;)
Ez a tudós fizimiska kellett, hogy egy szintről induljon Peterrel, hiszen el lett mondva, hogy együtt fognak dolgozni az elején, és ő belőle rossz fiú lesz a hatalomtól, és gondolom a kék külseje rátesz majd neki egy lapáttal!
Harry nekem se jön be, ezzel az emo jellegű fizimiskával.  :roll:
Meglátjuk mi sül ki belőle, na nem szó szerint, bár lehet hogy Elektro őt is megpörköli és akkor új fizimiskája lesz harrynek! :oh: :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4926 Dátum: 2013. április 22. - 13:42:00 »
Harry inkább emlékeztet az egyik legújabb rajzfilm sorozatra, ahol tök számítógépes volt a grafika, és Harry szőke volt. Az első sorozat, amit képtelen voltam nézni, annyira nem volt pókemberes (nem beszélve MJ-ről).
Elektro mitől lesz kék, különben? A villamosságnak van valami ilyen funkciója?
Idézet
Az szerintem egy robot lesz akit a színész irányít!
Ne hidd, az sokba kerül. Ha Elektro lehet egy kék ember, a Rinó sem lesz más, mint az X3-ban Bulldózer...

BuB

• Pókfej
« Válasz #4927 Dátum: 2013. április 22. - 15:13:14 »
Vagy egy Pasi akinek hosszú orra van és Rinó a beceneve. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4928 Dátum: 2013. április 22. - 16:09:02 »
Hogy a bénácska tudósból menő, magabiztos szuperbűnöző lesz, aki még kapucnis pulcsiban is jár, kicsit a Mindörökké Batman Rébuszára emlékeztet.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4929 Dátum: 2013. április 22. - 17:11:29 »
Szerintem egyik se rossz, bár én arra szàmitottam, hogy Harrynek kis göndör haja lesz. Vagy inkább böngyör.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4930 Dátum: 2013. április 22. - 18:08:56 »
Én örülök ennek a színésznek, nagyon bírom az Erő krónikáját.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4931 Dátum: 2013. április 22. - 19:18:06 »
Nem örülök neki, hogy újabb tudós kattan be. Különben is nem úgy volt, hogy Elektro eredetileg villanyszerelő? Vagy az a 616-ban van, az Ultiba pedig tudós, és ezért?

Én semelyik színészről sem ítélkezek előre, majd ha láttam. Bár engem könnyű meggyőzni  ;D
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4932 Dátum: 2013. április 22. - 19:29:18 »
Nem tudós lesz hanem mérnök.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4933 Dátum: 2013. április 22. - 19:51:02 »
Nagyon tetszik! Picit közhelyes a kapucnis szuperbűnöző kinézet, de Harry szerintem eltalált.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4934 Dátum: 2013. április 22. - 19:59:31 »
Ezek a képek röhejesek. Foxx úgy néz ki, mint egy betépett nerd, az új Harry meg mintha az Alkonyatból lépett volna ki :stupid:
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4935 Dátum: 2013. április 23. - 18:42:50 »
Nagyon tetszik! Picit közhelyes a kapucnis szuperbűnöző kinézet, de Harry szerintem eltalált.
Szerintem nem, mert ez a "divat". Ez olyan korszerű, modern, stb. Illik a film jellegéhez.

Nem tudós lesz hanem mérnök.
Akkor mégis csak az lesz? Előbb mondta Mr. Sinister, hogy őrült tudós, csak azért mondtam.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4936 Dátum: 2013. április 23. - 19:04:51 »
Mérnök vagy tudós nem tök mindegy? Így is úgy is nerd-nek van ábrázolva tehát mindenképpen valami szaki lesz aki visszaél majd a hatalmával ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4937 Dátum: 2013. április 23. - 19:52:06 »
Nem, nem tök mindegy. Én pl. mérnök vagyok, de a büdös életbe nem jutott még eszembe, tudósnak érezni magam.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4938 Dátum: 2013. április 23. - 20:37:46 »
Nem, nem tök mindegy. Én pl. mérnök vagyok, de a büdös életbe nem jutott még eszembe, tudósnak érezni magam.
;D  :hehe:
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4939 Dátum: 2013. április 23. - 20:46:04 »
Akkor mi a tudós?