Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949549 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #4940 Dátum: 2013. április 23. - 20:49:20 »
Azt elfelejtitek,hogy a filmben aztán édes mindegy,hogy milyen a titulusa úgyis a tudós felé fog hajlani inkább. Legalábbis ilyen kinézettel valami ultra kockának kell majd lennie :hehe:
A mozinézők meg nem fognak ezen pörögni,hogy akkor most mi is a Max Dillon pontos titulusa  :) Nekik elég a háromdé...

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4941 Dátum: 2013. április 23. - 20:51:31 »
Nem, nem tök mindegy. Én pl. mérnök vagyok, de a büdös életbe nem jutott még eszembe, tudósnak érezni magam.

De ha mégis úgy lenne, Sheldon vagy Leonard úgyis leoltana.  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4942 Dátum: 2013. április 24. - 01:20:13 »
Így teljesen látva nem is olyan rossz. ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4943 Dátum: 2013. április 24. - 05:37:42 »
 :o
Ehhez a képhez még kell egy 'kis" CGI hogy szeretni tudjam az új szerkót.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4944 Dátum: 2013. április 24. - 07:53:41 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4945 Dátum: 2013. április 24. - 08:24:23 »
Jól néz ki,de várjunk csak...ÉN EZT MÁR LÁTTAM VALAHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uhoh:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4946 Dátum: 2013. április 24. - 08:54:53 »
Ha a pók a mellén kicsit kisebb lenne, tökéletes lenne az egész!

BuB

• Pókfej
« Válasz #4947 Dátum: 2013. április 24. - 09:47:41 »
Meg ha nem ilyen formája lenne... engem pindurit zavar ez a csicsás forma... :-\
Amúgy most nézem, hogy ezen jóóval sűrűbben van a fehér hálós rész, mint a Raimi félén anno.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #4948 Dátum: 2013. április 24. - 11:30:13 »
Jó lesz, csak a stáb is maradjon ugyanaz mint az előző filmnél, fényképész, zeneszerző, stb...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4949 Dátum: 2013. április 24. - 11:43:24 »
Szerintem jól néz ki a pókszerkó, az előzőhöz képest meg pláne. ;D Nekem a szemlencsék tetszenek a legjobban, totál képregényes feje van. :brow:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4950 Dátum: 2013. április 24. - 12:40:51 »
Nekem az első is totál bejött, de erre sem tudok panaszkodni. Képregényesnek képregényes, a feje nem "raimis" és, ahogy már elöttem is említették a háló rész is eltér a trilógiától. Már csak egy azt nézném meg, hogyan fog kinézni mozgás közben.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4951 Dátum: 2013. április 24. - 12:42:54 »
Sokkal jobb, mint az előző, nincsenek oldalt csíkok, és elhagyták a sportcipőt, már csak a jelen kéne igazítani, és olyan lenne, mint a képregényben.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4952 Dátum: 2013. április 24. - 13:02:19 »
Én már csak azért sem estem hasra ettől a classic outfit-től mert évtizedek óta ebben rohangál PP és már láttuk 3x is filmben, tehát pont most lenne itt az ideje bevezetni egy alternatív cuccot azaz valami olyasmit ami a tavalyi ASM-ben is volt :spidey:
Nekem erről a ruháról a nyolcvanas évek jut eszembe főleg az a vastagra szabott öv és az indokolatlanul nagy szemek :drying: A piros csizmiről meg ne is beszéljünk, kész vicc!

balogh44

• Thanos
« Válasz #4953 Dátum: 2013. április 24. - 13:42:15 »
A 80-as éveknek csak a végén volt nagy szeme, szóval szerintem ez inkább a 90-es évekre hajaz! Bagley, Butler, és talán Romita Jr. a mostani stílusában! ;)
De én is kíváncsi leszek rá mozgás közben. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4954 Dátum: 2013. április 24. - 14:09:18 »
Sokkal jobb, mint az előző, nincsenek oldalt csíkok, és elhagyták a sportcipőt, már csak a jelen kéne igazítani, és olyan lenne, mint a képregényben.

Nekem meg teljesen hihető volt a sportcipő. Peter nem Bruce Wayne, N-milliárd dollárral meg félbehagyott hadseregi kiséretekkel. Jó volt az a kosztüm, hihető (már amennyire egy hollywoodi adaptációban lehet is valami hihető).

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #4955 Dátum: 2013. április 24. - 15:01:43 »
Én már csak azért sem estem hasra ettől a classic outfit-től mert évtizedek óta ebben rohangál PP és már láttuk 3x is filmben, tehát pont most lenne itt az ideje bevezetni egy alternatív cuccot azaz valami olyasmit ami a tavalyi ASM-ben is volt :spidey:
Nekem erről a ruháról a nyolcvanas évek jut eszembe főleg az a vastagra szabott öv és az indokolatlanul nagy szemek :drying: A piros csizmiről meg ne is beszéljünk, kész vicc!

Annak is piros csizmája volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4956 Dátum: 2013. április 24. - 16:25:34 »
Nekem meg teljesen hihető volt a sportcipő. Peter nem Bruce Wayne, N-milliárd dollárral
Pont ezért visel csizmát, a csizma olcsóbb mint a sportcipő.   ;)  ;D Még a kínaiban is.

Egyébként tök mindegy milyen jelmeze van, mindenkinek úgyse fog tetszeni. Van akinek a classic jön be, van akinek a "putri" new-wave (sportcipő és napszemcsi).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4957 Dátum: 2013. április 24. - 16:30:10 »
Nekem majdnem mindegy, milyen ruhában lesz, amíg az legalább olyasmi, mint az eredeti. Jobban érdekel az, hogy milyen lesz Elektro, milyen lesz a magánéleti szál, meg ezek.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4958 Dátum: 2013. április 24. - 16:45:29 »
Nekem meg teljesen hihető volt a sportcipő.
Szerintem meg pont az nem hihető, hogy a vastag talpú cipőben megtapad a lába a falon. ;) ilyen szempontból hihetőbb egy vékony talpú csizma. Mellesleg egy pókruhához nem kell N-milliárd dollár. ;) A hálóvetőhöz viszont már annál inkább. ;D

"putri" new-wave (sportcipő és napszemcsi).
Ja, az a vicc, hogy a sportcipővel, napszemcsivel meg béna kesztyűvel próbálták erősíteni a "putri" homemade hatást, miközben a ruha többi része olyan professzionálisan szabott, hogy senki sem hiszi el róla, hogy homemade.  :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4959 Dátum: 2013. április 24. - 17:47:42 »
Csillogó hálóminta? A legsötétebb kék szín ami létezik? Na pont ezektől féltem! Tiszta Raimis, még a logó is full ugyanaz! Már csak az hiányzik, hogy elektro lökje le a hídról MJ-t...!

Ez kapjuk akkor, ha az ultra nagy fanok nyavalyogni kezdenek! (nem célzás senkire)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"