Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949151 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #4960 Dátum: 2013. április 24. - 21:35:00 »
A vastag övvel és a pókszimbólummal barátkoznom kell, de szép lett az új ruha. A nagy szemek sem zavarók, nem néz ki gülünek, talán picit, de az arányok jók.
Nem láttam még ilyet, hogy deréknél az öv része 3 soros lenne. Mindenhol csak egy sor hálómintás szokott lenni, ezért is furcsállom. Illetve most olyan klasszik stílusa van a ruhának, hogy a pókjel elöl talán mintha kicsit kitűnő lenne. Az előző ruhán jobban mutatott.

De mindent egybevetve, az előző ruhát is meg kellett szoknom, aztán végülis nekem bejött, ez is be fog jönni, gondolom, így én pozitívan állok a dologhoz.

A hátúlsó pókra leszek még kíváncsi.
SD. EJC.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4961 Dátum: 2013. április 25. - 22:57:03 »
Nagyon tetszik, talán idáig ez a kedvencem. A szeme nagyon képregényes, azt szeretem a legjobban!

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #4962 Dátum: 2013. április 25. - 23:55:38 »
Az szerintem is telitalálat!  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #4963 Dátum: 2013. április 26. - 12:46:22 »
Itt elég Peter-es a fizimiskája is, jobban mint az előző részben:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4964 Dátum: 2013. április 26. - 16:04:27 »
Jobb a haja ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4965 Dátum: 2013. április 26. - 18:26:26 »
Szerintem is rendben, van eléggé hasonlít. ;)
Tejet kérek! Csokisat!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4966 Dátum: 2013. április 28. - 12:43:56 »
Nem visszalépés ez a ruha? Most Supermannél is meg merték lépni, a változtatást, Batman is nagyon funkcionális páncélszerű, a képregényekben és a rajzfilmekben is egyre inkább ruha és páncél, nem pedig sztreccs-es a megjelenítés, mint pl a Young Justice-ban.
Pókembernél is változtattak egy merészet az ASP-ben, a mere vebb anyaggal és a piszkos hatással (Superman is jó mocskos, ez ne feltétlenül tetszik, de biztos szükséges). Most meg megint csillogós sztreccs.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #4967 Dátum: 2013. április 28. - 19:20:45 »
Nem igazán értem, mit akarsz kihozni ebből.
Ugyanolyan a ruhája mint eddig, csak más mintával. Batman meg sose hordott sztreccsruhát a mozifilmekben. Superman cucca is csak annyit változott, hogy (nagyon helyesen) lehagyták az alsógatyáját, amin egyébként sosem voltam fennakadva, ugyanúgy hozzátartozik a karekterhez, mint hogy szemüveggel nem ismerik fel, de az új filmben akkor se lenne helye.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4968 Dátum: 2013. április 28. - 20:42:15 »
Nem visszalépés ez a ruha?
Nem visszalépés, tulajdonképpen az előző trilógia szintjét tartják. Azért tűnik visszalépésnek, mert az előző részben bepróbálkoztak egy másfajta szerkóval. Ha azt a szerkót nem rontják el, akkor az előrelépés lehetett volna, de mivel elcseszték, így az zsákutca lett. Úgyhogy szerintem igazából az előző trilógia óta nem történt előrelépés. Mondjuk szerintem azt megcsinálhatták volna, hogy az előző részből megtartják a merev ruhaanyagot, és azzal csinálják meg a mostani szerkót, ugyanilyen dizájnnal, és akkor az egy kis előrelépés lehetett volna. :)
Bár nekem az új szemlencsék is előrelépést jelentenek, mert most igazán képregényesek lettek. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4969 Dátum: 2013. április 28. - 21:33:42 »
Batman meg sose hordott sztreccsruhát a mozifilmekben.

Batman the movie  1966

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #4970 Dátum: 2013. április 29. - 10:01:13 »

Télleg rohadt jó ezekkel a szemekkel, de a ruha mintha egy kicsit bő lenne, nem? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4971 Dátum: 2013. április 29. - 12:09:10 »
de a ruha mintha egy kicsit bő lenne, nem? :headscratch:
Biztos kínai, és kinyúlt pár mosás után.  ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4972 Dátum: 2013. április 29. - 12:13:36 »
Így közelről teljesen jó.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4973 Dátum: 2013. április 29. - 12:19:58 »
de a ruha mintha egy kicsit bő lenne, nem? :headscratch:
Biztos kínai, és kinyúlt pár mosás után.  ;)
A cgi kisimítja  ráncok 100%-át.
Nem igazán értem, mit akarsz kihozni ebből.
Ugyanolyan a ruhája mint eddig, csak más mintával. Batman meg sose hordott sztreccsruhát a mozifilmekben. Superman cucca is csak annyit változott, hogy (nagyon helyesen) lehagyták az alsógatyáját, amin egyébként sosem voltam fennakadva, ugyanúgy hozzátartozik a karekterhez, mint hogy szemüveggel nem ismerik fel, de az új filmben akkor se lenne helye.
Nemár, hogy ugyanolyannak látod? Ha a szemet és a nadrágja csíkját, na meg a kékes kesztyűt nem veszem figyelembe, akkor is más az anyaga, más a színe, a háló megoldása.
Supermannél meg nem csak a kisgatyát hagyták el, hanem megint csak más,  patinás hatású a színe, merev, durva páncélingmintájú gumi anyagból van a ruha, fém(szerű?) vértek a kezén és a csípőjén.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4974 Dátum: 2013. április 29. - 12:52:59 »
A cgi kisimítja  ráncok 100%-át.
Én azért nem értem a dolgot, mert a régi trilógiában tudtak olyan szerkót csinálni, ami teljesen rásimult a színész testére. (Persze panaszkodott Tobey, hogy macerás volt felvenni és levenni a jelmezt, de egy színésznek ennyi cumit be kell vállalnia. :hehe: ) Nem lenne olcsóbb testhezálló jelmezt gyártani, mint cgi-vel kivasalni a ráncokat? :roll: Bár lehet, hogy az a magyarázat, hogy ez a kaszkadőr pókszerkó, ami alá vesznek hevedereket a drótköteles trükkökhöz, és ezért bő. De akkor miért erről a szerkóról posztolnak képeket? Akárhogy is, fura a dolog, mert a régi trilógiából egy fotót sem láttam, amin buggyos lett volna a pókszerkó.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4975 Dátum: 2013. április 29. - 12:54:54 »
Én se igazán hiszem, hogy ezt még fogják csiszolni cgi-al... az rohadt nagy meló lenne... :headscratch:

balogh44

• Thanos
« Válasz #4976 Dátum: 2013. április 29. - 12:58:25 »
Filmruhák:
Pókember: A Raimis első részben tök jó volt, eltekintve hogy szögletes volt a szemlencséje, és hogy semmi minta nem volt a tenyerén. A második részre annyi pozitívum történt, hogy ezt a hiányosságot pótolták ugyan, de a ruha kékségéből visszavettek. A harmadikban meg már szinte nem is kék volt, hanem valami moszat-zöld szerű! :S A fekete pókszerkóról meg ne is beszéljünk.
Mostani pókfilmek: Az előző részben tetszett, hogy vékonyabb az anyagja, koszosabb, látszott hogy a kaszkadőr könnyebben mozog benne, így hihetőbb az egész. Ami nem tetszett az a csíkok oldalt, a "sportcipő" és a korong alakú hálóvető. A hálóvető alkalmazása mindenképpen előre lépés. A mostani pedig tök jó, a képregényben is gyűrődik a ruhája, legalábbis a 80-as években még úgy ábrázolták, gugolás közben stb..Már csak egy jó kis öv kéne a hacuka alá! :oh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4977 Dátum: 2013. április 29. - 13:00:02 »
Nem kell ide cgi meg retusálás jó ez így! Végre nem úgy néz ki mint akire ráöntötték a gúnyát. Az viszont még mindig gáz,hogy egy csóró diák honnan vesz ilyen anyagot magának főleg aprópénzből? :hehe: A szemlencse túl nagy és teljesen eltorzítja az egész maszkot...
Nem értem mi baj volt az ASM 1 pókszemével :drying:

balogh44

• Thanos
« Válasz #4978 Dátum: 2013. április 29. - 13:05:23 »
Ennek a szeme a Bagley, Butler, Deodato, Romita JR.-es korszakra hajaz! ;)
Esetleg felül kicsit lehetett volna vastagabb is a fekete, de jó lesz ez. ;)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4979 Dátum: 2013. április 29. - 13:08:27 »
Nekem kifejezetten tetszik, hogy bő, élethűbb, nem is lehet olyan ruhát készíteni, ami teljesen rásimulna, főleg mikor ugrabugrál.
Tejet kérek! Csokisat!