Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949098 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5060 Dátum: 2013. május 13. - 20:12:45 »
Amúgy mostanság divatos az ilyen mű retro, de szerintem Pókembernél pont elég hülyeség lenne.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5061 Dátum: 2013. május 13. - 20:24:34 »
Még elviselhető lenne ha nem ilyen agresszív módon próbálnák lenyomni a rajongók torkán. Jamie Foxx lehetne simán csak egy átlagos kinézetű mérnök, Paul Giamatti meg egy kigyúrt állat és kész! De ezek túlbonyolítják :roll:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5062 Dátum: 2013. május 13. - 22:29:06 »
A Rhino valszeg az ultimate gönc lesz. Az Ultimate nekem csak az eredeti másolata amit néhány helyen megváloztattak. Te komolyan egy olyan gagyi Goblint akarsz mint az Ultimate? A klasszikus is meg lehet jól csinálni. Csak egy jó maszkmester kell. Érdemes megnézni a régi horrorokat, hogy milyen maszkokat tudtak már akkor csinálni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5063 Dátum: 2013. május 14. - 07:05:49 »
Hát a játékból kiindulva ezek a mutkó átváltozások lesznek majd itt előtérben... ez a fajkereszteződéses ellenfelek voltak végig.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5064 Dátum: 2013. május 14. - 08:07:47 »
Ezekkel a piti bűnöző & ultra kocka klisé párossal nagyon mellényúltak!
Nem is piti bűnöző, hiszen a rajozós adidas melegítőből és a fuxból látszott, hogy ő igenis egy nagyon komoly bűnvezér.  ;D

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #5065 Dátum: 2013. május 14. - 08:54:51 »
ruszki, még jó hogy adidasban és fukszban tolja :) ez az új Parker meg nem is ultrakocka, inkább hipster-outsider :D :D :D
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5066 Dátum: 2013. május 14. - 08:56:23 »
Ezekkel a piti bűnöző & ultra kocka klisé párossal nagyon mellényúltak! Ez 2013-ban egyszerűen szégyen :uhoh: Ha ennyire ragaszkodnak ehhez a retro megközelítéshez miért nem játszódik a film mondjuk 68'-ban? Akkor nem rugóznék ilyesmin plusz kapnánk egy hőskorbeli Pókembert :spidey: Hozzáteszem egy ilyen filmet csak Zack Snyder forgathatna le mivel ő talán nem nyúlna bele annyira az eredeti sztoriba mint a többi rendező.
Hát ha belegondolsz, mi újat lehetne ma kitalálni, amit nem ütöttek el egyszer már egy másik filmben, akár egyszer is?
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5067 Dátum: 2013. május 14. - 09:29:15 »
Nincs új a nap alatt ez eddig oké. De ha nem tudnak semmi forradalmi újítást kitalálni akkor szemezgessenek innen-onnan mintsem saját kútfőből létrehozzanak ilyen klisés figurákat :stupid:
A zöld manóval kapcsolatban meg nem igazán tudom eldönteni most melyik változat illene ebbe a filmbe, lévén számomra mindkettő oltári gagyi :hehe: A régi azért mert olyan mint egy bohóc röpdeszkán akit sose tudtam komolyan venni, az Ulti pedig már túl hatalmas ahhoz,hogy egyáltalán manónak lehessen nevezni.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #5068 Dátum: 2013. május 14. - 10:01:59 »
azért egy ruszki thug a szóban forgó úriember, nem nagyon lehet gazdagítani a háttértörténetét..később árnyalták a figurát egy kicsit ugyan, de egy nem túl okos izomemberről van szó  ;D

ha tippelnem kell, akkor tuti hogy ulti manót kapunk  :twisted:
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

BuB

• Pókfej
« Válasz #5069 Dátum: 2013. május 14. - 11:17:01 »
Hm, a hülye lazasága megmarad  ;D

kicsit spoileres.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5070 Dátum: 2013. május 14. - 11:44:31 »
Nekem túl erős... inkább illene már Deadpoolhoz. Kicsit ripacs.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5071 Dátum: 2013. május 14. - 11:54:37 »
Lehet, de még mindig jobb, mint Tobey gyászhuszár Pókija. ;D

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #5072 Dátum: 2013. május 14. - 12:01:21 »
ez igaz, annál sokkal jobb..ha a körülmények olyanok, akkor a hülyüléssel nincs is gond..de remélem a viccesebb beszólásokat fogják inkább erőltetni a slapstick helyett  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5073 Dátum: 2013. május 14. - 12:06:03 »
Hát ez szép lesz. :lol: Kapunk egy lúzer maffiózót meg egy lúzer tudóst, akik majd szépen egymásra találnak és összefognak Póki ellen. :hehe: A film tanulsága meg nyilván az lesz, hogy ha lúzer vagy, szerezz szuperképességeket! Attól menő leszel. ;D

Az még nem is zavar annyira, de ha itt is csak egy percet fog poénkodni, mint az előző filmben, akkor fenéken billentem a rendezőt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 14. - 12:08:52 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #5074 Dátum: 2013. május 14. - 12:12:41 »
ne felejtsd a töketlen villanyszerelőt se, akitől megtanuljuk hogy nem szabad az embert áramítani gumicsuka nélkül, különben elektromos viharokat szellentünk ;D

nekem a könyvmoly-Parker hiányzik azért kicsit, ez a trendibb változata annyira nem jön be..viszont a Rinó így első blikkre nekem hozza amit kell ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5075 Dátum: 2013. május 14. - 12:17:32 »
Hát ez szép lesz. :lol: Kapunk egy lúzer maffiózót meg egy lúzer tudóst, akik majd szépen egymásra találnak és összefognak Póki ellen. :hehe: A film tanulsága meg nyilván az lesz, hogy ha lúzer vagy, szerezz szuperképességeket! Attól menő leszel. ;D

Az még nem is zavar annyira, de ha itt is csak egy percet fog poénkodni, mint az előző filmben, akkor fenéken billentem a rendezőt.

Meg a kisstílű bosszúvágy. Látom előre az átváltozás előtti monológokat: "Szégyent hoztál rám meg a hírnevemre! Megsértődtem! Rawr!" /átváltozás

Amúgy Póki játékossága még belefér, szerintem alapjába véve is csak olyankor nem poénkodik, mikor tényleg nagy a baj. A mindennapi rablási kísérleteket valószínűleg nem veszi annyira komolyan, miután egy mutáns Gyík próbálta kitépni a szívét.  :D

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #5076 Dátum: 2013. május 14. - 12:26:23 »
hírnév? miféle hírnév?  ;D elvileg Max is, meg Aleksei is senkik  ;D most nézem amúgy TomF kommentjét kicsit sikerült félreolvasnom..de Dillon nem tudós lesz ebben a verzióban sem, legalábbis én nem hallottam ilyen változatot..javítsatok ki ha tévedek ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5077 Dátum: 2013. május 14. - 12:33:32 »
Hát nem tudom, hogy tudós, mérnök vagy villanyszerelő lesz-e, de töketlen, az biztos. Onnantól lesz cool, hogy Elektróvá változik.

Amúgy Póki játékossága még belefér, szerintem alapjába véve is csak olyankor nem poénkodik, mikor tényleg nagy a baj.
Vagyis szinte folyamatosan poénkodik. ;D Persze, nem várom el azt a poénáradatot, ami a képregényekben van, de azért az előző film 1 perces kis humorbonbonja elég kiábrándító volt. Döntsék el, hogy vicces figurát akarnak-e vagy sem, és tartsák ahhoz magukat.
Így belegondolva, a filmekben Vasember viccesebb szuperhős volt eddig, mint Póki.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5078 Dátum: 2013. május 14. - 12:50:17 »
Amúgy Póki játékossága még belefér, szerintem alapjába véve is csak olyankor nem poénkodik, mikor tényleg nagy a baj.
A poénkodás jó, de ez nem az.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5079 Dátum: 2013. május 14. - 12:52:06 »
De legalább most már halad valamerre a karakter... Raiminél ilyen nem volt...
A kövi rebúúút már ultra jó lesz ;D