Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948964 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #5320 Dátum: 2013. június 12. - 17:46:54 »
Ez lehetne a Fekete Macska,de akár még Venom vagy Póknő is :oh:
Black Cat jó lenne, a másik kettő túl macerás lenne. Venom nem sült el jól a 3. részben, nem hinném, hogy megint elővennék.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5321 Dátum: 2013. június 12. - 21:25:45 »
Most hívtak a Farkas filmhez az Intercomba. Ha a Pókemberben tényleg meglépnék a Sinister Sixet, talgaby, hogy fordítsam nekik?  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5322 Dátum: 2013. június 12. - 21:26:53 »
Galád Hatosnak :hehe: :hehe: :hehe:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5323 Dátum: 2013. június 12. - 21:47:42 »
Most hívtak a Farkas filmhez az Intercomba. Ha a Pókemberben tényleg meglépnék a Sinister Sixet, talgaby, hogy fordítsam nekik?  :)
Nincs leszinkronizálva? Komoly? Hangozzon el benne a "Rozsomák", vagy "Rozsi" :-)
Galád Hatos is poén lenne :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #5324 Dátum: 2013. június 12. - 21:53:09 »
Miért nem jó a Baljós Hatos? Úgy hívták őket a képregényben, nem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5325 Dátum: 2013. június 12. - 22:02:46 »
Én a Frightful Four „fordításán” vagyok kiakadva, elég sokáig tartott, mire rábeszéltek, hogy használjam azt, amit a Semicnél gányoltak rá. Sinister Sixnél nem hiszem, hogy értelmesen megoldható az alliteráció, és a hatra se lehet alternatívát kitalálni, mert a szextett iiiigen erősen félreértelmezhető. Igazából modernizálva egyedül a Harcos Hatos lenne úgy-ahogy épkézláb megoldás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5326 Dátum: 2013. június 12. - 22:08:34 »
Ha én újrakezdhetném, nem biztos, hogy ragaszkodnék a "hatoshoz". Lehetne "csapat", vagy bármi egyéb. De persze azt fogom mondani, ami a képregényben volt.  ;) Úgyis meggyanúsítottak, hogy a "Farkas" miattam van.  ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5327 Dátum: 2013. június 12. - 22:19:34 »
A baljós hatos nem alliterál? :) A rémes négyessel meg mi bajod van, tök jó fordítás. :)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5328 Dátum: 2013. június 12. - 22:39:42 »
Nem, a baljós hatos rímel. Úgy-ahogy. Alliteráció az, amikor azonosan adagolod a kezdőbetűket.
A Rémes Négyessel (sic!) meg csak az, hogy a csapat neve „anti-F4”, amiből pont az F nem stimmel. De nagyon. Helyette jött ez a név, ami a hatvanas évek rajzfilmsorozataiban is gáz lett volna. A Félelmetes Négyes is, de az legalább fedi az „F4 kontra F4” felállást, ami az egész lényege volna.
Tomi, ha újrakezdhetnénk, elég sok mindentől meg lehetne szabadulni. Vagy éppen nevet adni neki. A Hulk mára marha jól hangzik, csak éppen ha valaki találkozott vele szövegben, pláne az eredetsztorijával, akkor egy totális kőfal, a Behemót sokkal jobban fedné. A Torpedó is kissé távol áll a Tengerjárótól. Az olyanokat, mint a Rakéta Robi, ne is említsük. Közel negyed évszázaddal és egy egész internettel megtámogatva jóval pontosabban lehetne felépíteni a magyar terminológiát, nem csak Marvelre. Lehet, ha mostanság kezdenénk, az Avengers is Bosszúállók lenne, mert már lehetne retusálni az A betűt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 12. - 22:42:10 írta talgaby »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5329 Dátum: 2013. június 13. - 00:02:40 »
Lehet, ha mostanság kezdenénk, az Avengers is Bosszúállók lenne, mert már lehetne retusálni az A betűt.

:uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 13. - 00:06:06 írta Szilánkmentes »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5330 Dátum: 2013. június 13. - 00:35:12 »
Már most látszik hogy miként fog végződni az új trilógia, pedig még be se mutatták a 2.részt :hehe: A Sinister 6-et jó ötletnek tartom,de azt már kevésbé hogy hatan mennek az egy ellen. Azt pedig tuti nem fogja meglépni a Sony hogy társakat adjon Pókinak :roll: Gondoljatok bele mekkora lenne ha beleszőnék a sztoriba valamelyik szövetségesét Peternek! Ez lehetne a Fekete Macska,de akár még Venom vagy Póknő is :oh:
Nem mondom (de azért mégis) Fekete Macsnak örülnék. :) Szerintem őt lehetne a legjobban megvalósítani, hisz ő Pókitól függetlenül is bejöhet a képbe. Venom már volt, a Póklány meg Peter klónja, nem? Vagy ahogy nézzük. Ez az ulti verzió. Ha a 616-ot nézzük, jól tudom, hogy a Póklány Peter gyereke?
SD. EJC.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5331 Dátum: 2013. június 13. - 01:37:22 »
Ejnye, nem olvastad a Kingpines Bosszú angyalai köteteket? ;) Jessica Drewra gondoltak, a PókNŐre, nem a Póklányra.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5332 Dátum: 2013. június 13. - 07:05:04 »
Szerintem nincs Peternek női klónja. A Lánya, akire te gondolsz, az MC2-es Spider-girl, az egy alterverzum. Spider-woman meg van több is, 616-os világban, pl Mattie Franklin, Jessica Drew vagy Julia Carpenter. (a teljesség igénye nélkül)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5333 Dátum: 2013. június 13. - 07:45:53 »
Én személy szerint Julia Carpenter-re vagy Jessica Drew-ra gondoltam,de mindezt úgy hogy maga a karakter akár lehetne Peter női klónja is :D Pontosan úgy mint az ultimate-ben! Bár egy klónsztorit alaposan fel kell vezetni és minimum 2 részen át tartana ha a készítők nem kapkodnák el az egészet. De mivel ilyen egyhamar nem lesz ezért Fekete Macskával is beérnénk vagy Füsti Willy-vel :hehe:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5334 Dátum: 2013. június 13. - 08:40:26 »
Ja, tényleg, az ultimate-ben van női klónja. Azok a részek kimaradtak nekem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5335 Dátum: 2013. június 13. - 11:45:35 »
Nem hiszem, hogy bárki bevállalná, hogy a képregényben ezerszer feltűnő A-t minden egyes helyen B-re retusálja, bármi is van mögötte.  :)
Én nem szeretnék Fekete Macskát bele, mert tuti elrontanák. Lásd a Macskanőt. A Póknő viszont jöhetne. És csakis Jessica.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5336 Dátum: 2013. június 13. - 11:51:48 »
Mi a garancia rá hogy a Póknőt nem b*szarintanák el? :D Elég csak megnézni a korábbi trilógiát és abból máris kiderül mennyire bánnak jól bizonyos mellékszereplőkkel (pl Venom :uhoh:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5337 Dátum: 2013. június 13. - 11:53:32 »
Póknőnek nincs igazán kialakult karaktere. Tart valamerre, de mivel mostanság saját sorozata alig volt, nincs mit elrontani benne. Legfeljebb azt, ha béna ruhát kap, vagy ronda színésznőt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5338 Dátum: 2013. június 13. - 11:57:10 »
A béna ruha & randa színésznő páros szerintem kizárt mert a stúdiónál azért ennyire nem lehetnek hülyék ;D A ruha biztos dögös lenne és hajazna kicsit Pókiéhoz. Aztán felőlem Anne Hathaway is lehetne mert szerintem lazán megüti azt a szintet ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5339 Dátum: 2013. június 13. - 13:34:58 »
A béna ruha & randa színésznő páros szerintem kizárt mert a stúdiónál azért ennyire nem lehetnek hülyék ;D
Khm... Kirsten ruhája a Pók2-ből és az új mostani MJ?