Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948966 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #5380 Dátum: 2013. június 19. - 19:07:15 »
WTF? :spidey: Mary Jane feltűnését áttolták a harmadik filmre az Entertrainment Weekly szerint, de Shailene Woodley is megerősítette.

Helyes, akkor egy ideig nem lesznek rémálmaim :P
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5381 Dátum: 2013. június 19. - 21:27:52 »
F@$za....

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=81879

Kezd kicsit vicces lenni ez a sorozat... :-\ volt egy tehetséges és egész helyes kiscsaj, és erre most újra castingolják... :headscratch: rossz bele gondolni, hogy ki lesz ki választva...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5382 Dátum: 2013. június 19. - 21:32:58 »
Én is most néztem épp... Érdekes fejlemények.

De akkor remélem, tényleg kapunk helyette egy dögösebb MJ-t. Meg ugye az se fix még, hogy Webb rendezi a harmadik filmet, hisz eredetileg a másodikat se akarta elvállalni, szóval talán kapunk egy más megközelítést a harmadik filmnél, lehet, hogy az "klasszikusabb" lesz. Járhatunk ennél rosszabbul és jobban is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5383 Dátum: 2013. június 19. - 21:41:46 »
Csak ne Dunst jöjjön vissza.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5384 Dátum: 2013. június 19. - 21:47:09 »
Hát én tartok tőle, hogy valaki olyan fog jönni aki külsőre passzol MJ karakteréhez, de szinészkedni nem fog tudni. Kb, mint a Transformersben az összes csaj.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5385 Dátum: 2013. június 19. - 21:48:21 »
Legyen Adrianne Palicki, ő atom jó nő, legalább vizuálisan ki lennénk elégítve. :brow:
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5386 Dátum: 2013. június 19. - 22:00:40 »
Ja, csak elvben elég gány színész... :headscratch:

De ez az egész nekem bűzlik... kivágják az "utsó pillanatokban" pedig tök jó lett volna, ha már msot van rá utalás... vmi itt nagyon sántít...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5387 Dátum: 2013. június 19. - 22:12:01 »
Lehet, hogy nem akarják túlzsúfolni a filmet, így is elég sok mindenről volt már eddig is szó és most, hogy bejelentettek még két részt lesz idő MJ-re.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5388 Dátum: 2013. június 19. - 22:30:29 »
Hát különös fejlemények... Mondjuk anno, amikor bejelentették, hogy a 2. részben lesz M.J., én kicsit korainak éreztem a felbukkanását. Szóval nekem nem tragédia.
Ebben az egészben inkább az a gáz, hogy már leforgatott, kész jeleneteket vágnak ki, vagyis kicsit olyan érzésem van, mintha nem tudnák pontosan az alkotók, hogy mit is akarnak. Az meg még nagyobb rejtély, hogy nemcsak eltolják M.J. megjelenését, de újracastingolják? Mondjuk így a fanyalgók (velem együtt) bizakodhatnak, hogy egy dögösebb M.J.-t kapunk majd (bár igazából én már beletörődtem Woodleybe). Mindenesetre ez az egész így azért kicsit aggasztó, mert nem azt a képet sugallja, hogy a rendező kézben tartja a gyeplőt...
 Lehet, hogy a rajongók reakciójától ijedt meg a stúdió, és ezért cseréltetik le Woodleyt? Valahogy azt nem nagyon hiszem el, hogy a csaj "egyszerűen csak nem ér rá" a másik film miatt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5389 Dátum: 2013. június 19. - 22:43:13 »
Picit kaotikus kezd lenni ez az egész ASM2 projekt. Repkednek a hírek, kivágják a már leforgatott MJ-s jeleneteket, utána bejelentik, hogy lesz új MJ... Az jelentheti azt is, hogy újraforgatják a jeleneteket az új színésznővel, nem?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5390 Dátum: 2013. június 19. - 22:45:27 »
A legvalószínűbb verzió, hogy a rengeteg fan felháborodás miatt léptették le az eddigi MJ-t.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5391 Dátum: 2013. június 19. - 23:58:24 »
Az jelentheti azt is, hogy újraforgatják a jeleneteket az új színésznővel, nem?
Nem hiszem, mert a bejelentés szerint M.J. csak a 3. részben fog felbukkanni, ott meg nyilván más jelenetei lesznek, mint a 2-ben lettek volna. ;)

A legvalószínűbb verzió, hogy a rengeteg fan felháborodás miatt léptették le az eddigi MJ-t.
Erre gyanakszom én is. Nagyon biztosra akar menni a stúdió, úgy tűnik.

Csak ne Dunst jöjjön vissza.
Ettől nem kell félned. :lol:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5392 Dátum: 2013. június 20. - 00:04:41 »
Én csak azt reélem, hogy Webb marad rendezni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5393 Dátum: 2013. június 20. - 07:01:58 »
Hát nem tom, hány ilyen fan felháborodás volt már (elég csak a TF-re nézni ;D) és azon se változtattak semmit se... Mj meg felemás fogadtatás volt jobbára. :headscratch:

De gáz... a Buglere megint van utalás... de JJJ-ről semmi hír... :roll:

« Utoljára szerkesztve: 2013. június 20. - 09:08:37 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5394 Dátum: 2013. június 20. - 09:21:44 »
Javítsatok ki ha tévednék,de mióta divat leváltani egy színészt csak mert néhány hardcore rajongónak baja van vele? Ami még fura ebben az ügyben hogy a Raimi trilógiánál bezzeg a kutyát nem érdekelte mennyire elb*szott a két főszereplő, vagy ha mégis akkor a stúdió nagy ívben köpött rá ;D Most meg hajlandóak lennének együttműködni? Ugyan kérem ez egy vicc...
A sok Woodley fanyalgónak meg azt kívánom hogy az újraválasztott MJ legyen sokkalta rosszabb mint Dunst és akkor majd talán leesik a tantusz nekik :hehe:
Egyébként nem vet túl jó fényt a szériára ez az utólagos vagdosás meg sz*rkavarás! Persze a lényeges dolgok amiken változtatni kellene az marad a régiben természetesen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5395 Dátum: 2013. június 20. - 09:41:54 »
Amióta nagyon meg akarnak felelni a rajongóknak, hiszen valamivel kell magyarázni a reboot értelmét.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5396 Dátum: 2013. június 20. - 10:06:28 »
Ha mindenáron el akarnak szakadni a régi filmektől akkor eleve nem térnének vissza a klasszikus jelmezhez! Mivel az új ruha elvileg gondot okozott a rajongóknak ezért a stúdió helyében fognám és valamelyest áttervezném olyanra hogy eltérjen a régi őskövülettől,de ugyanakkor ne legyen olyan extrém. Ami a szereplőválogatást illeti én a helyükben nem is tenném bele MJ-t a filmben mondván őt is már láttuk az előző trilógiában és lévén hogy ezzel a reboot-tal el akarnak határolódni teljes mértékben a régi változattól, ezért kihagynám a dögös vöröst a szórásból ;) És nem is lenne akkora probléma hiszen ebben az újragondolásba se JJJ se Bugle nincsen!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5397 Dátum: 2013. június 20. - 10:12:57 »
Azért a klasszikus ruhát őskövületnek nevezni durva. Az ok, hogy ultimate fan vagy, de tisztelni kéne a klsszikus univerzumot is mert ha az nincs akkor nem olvashatnál Ultimatet sem. A reboot célja pedig a pénz semmi más. A pókember a Sony fejőstehene.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5398 Dátum: 2013. június 20. - 10:48:50 »
Na itt kezdődnek a gondok ;D Nem vagyok ultimate hívő már ami Pókembert illeti. Ráadásul az ultiban is detto ugyanazt a göncöt hordta míg le nem cserélték Miles Morales-re :spidey:
És kövezzetek meg,de szerintem az eredeti jelmez már bőven idejétmúlt, amit már réges rég illett volna modernizálnia a Marvelnek.
Pl valahogy így:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5399 Dátum: 2013. június 20. - 10:53:38 »
De most ezt hordja odakint?

Ami valszeg csak addig tart, amíg Peter vissza nem tér. ;D