Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950215 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #5400 Dátum: 2013. június 20. - 11:10:16 »
Még nem,de hamarosan ezt fogja. Parker visszatértével biztosan visszajön majd a classic outfit :drying:

balogh44

• Thanos
« Válasz #5401 Dátum: 2013. június 20. - 11:32:20 »
Már alig várom! :P :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5402 Dátum: 2013. június 20. - 11:32:42 »
Szerintem már nem akarnak elhatárolódni annyira a trilógiától. Első filmként muszáj volt, de rájöttek, hogy néhány száz milliót buknak miatta, úgyhogy szerintem most a terv a rajongók megszerzése.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5403 Dátum: 2013. június 20. - 11:41:29 »
Akkor bele kellene rakniuk egy jó JJJ-t... ;D de azt meg jó látványosan kihagyják... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5404 Dátum: 2013. június 20. - 14:48:55 »
Azt nem tehetik meg, mert 100, hogy alulmaradnának az összehasonításban. Olyat kell beletenniük, aki vagy nem volt az igazi a korábbiakban, vagy nem volt benne. Gwennel eddig elérték, és Tobey-t is rengeteg kritika érte PP-ként, úgyhogy azt is másra cserélték.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5405 Dátum: 2013. június 20. - 15:08:57 »
Ha igazán modernizálni akarnák az új szériát akkor nem a régi jól bevált elemeket tennék bele hanem valami mást. Pl Miguel O'Harát ;D Én a helyükbe az Ultimate-ből merítenék, annyi különbséggel hogy a Zöld Manót kihagynám belőle és az egész Osborn famíliát is. Annyi jó nemezise van Pókinak és nem hiszem el hogy mindig Norman köré kell építeni a cselekményt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5406 Dátum: 2013. június 20. - 15:17:10 »
Szerintem meg sose akartak elhatárolódni a trilógiától, máskülönben miért emelték volna át a komplett dramaturgiát, sok jelenetet pedig közvetlenül onnan.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5407 Dátum: 2013. június 20. - 15:29:26 »
Ha igazán modernizálni akarnák az új szériát akkor nem a régi jól bevált elemeket tennék bele hanem valami mást. Pl Miguel O'Harát ;D
Az király lenne, ha csinálnának belőle egy filmet. :)
Idézet
Én a helyükbe az Ultimate-ből merítenék, annyi különbséggel hogy a Zöld Manót kihagynám belőle és az egész Osborn famíliát is. Annyi jó nemezise van Pókinak és nem hiszem el hogy mindig Norman köré kell építeni a cselekményt.
Többnyire eddig is abból merítettek, de az Ultiban azért nincs sok választék. Megjelent eddig mondjuk 180 szám, és minden ellenség 6 részes, illetve többször is visszatértek, vagyis van vagy 20, akiből választhatnának. Ultiból nem lenne jó, szerintem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5408 Dátum: 2013. június 20. - 15:36:03 »
Néha eszembe jut mi lesz itt évek múlva? Úgy értem mikorra már befejezik az ASM 4-et és a következő Pók projecten törik majd a fejüket. Vajon mennyi esély van egy olyan Spidey filmre ami nagyban elhatárolódik a klasszikus változattól? Mert hát pár év múlva már igen csak unalmas lesz ha Peter ölti magára a jelmezt. Azért megnéznék egy Miles Morales vagy Miguel O'Hara megfilmesítést :)

kaine: Meg tudnák csinálni csak ehhez használni kéne a szürkeállományukat és onnantól nem kéne azon aggódni hogy kevés az ellenség. A filmesek pedig sose csak egy univerzumból merítenek (lásd X-Men 2 vagy ASM 1) Tehát ha az Ultimate lenne az alapanyag még úgy is be tudnának hozni klasszikus karaktereket, pusztán annyit kéne tenniük hogy átdolgozzák őket és voilá ;) Így még a legröhejesebb nemezisekből is kreálhatnak igazán komoly fenyegetéseket!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5409 Dátum: 2013. június 20. - 16:40:22 »
Egyáltalán nem biztos, hogy a 4. lesz az utolsó a szériában. Ha jók lesznek a bevételek simán folytatni fogják.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5410 Dátum: 2013. június 20. - 16:50:09 »
Egyáltalán nem biztos, hogy megérjük a 4. részt.  ;D Ha csak egy film "meh" szintű bevételeket hoz, már elköszönhetünk a szériától. ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5411 Dátum: 2013. június 20. - 16:54:19 »
Amúgy furcsa nekem ez az ambiciózus megközelítés a stúdió részéről :stupid: Az első se volt valami hű meg há akkor minek kell szegény vézna tehenet még inkább kiszipolyozni?

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5412 Dátum: 2013. június 20. - 17:23:34 »
Érdekes, hogy lesz 4. rész is...

Ha el akarnak határolódni az előzőtől, akkor erre jó példa, ha JJJ nem lesz benne. De az is lehet, hogy mivel eddig is voltak furcsa részek a filmben, hogy Robbie lesz a góré, és nem JJJ. Ez megint mondjuk egy olyan  változtatás, mint az első részben a ruha. Amúgy ahogy én tudom, eleve az Ulti verziót követik, félig meddig.

Amúgy furcsa nekem ez az ambiciózus megközelítés a stúdió részéről :stupid: Az első se volt valami hű meg há akkor minek kell szegény vézna tehenet még inkább kiszipolyozni?
Szerintem azért nagyot szólt. Valakinek vagy nagyon nem jött be, valakinek meg nagyon bejött. Sztem a többség a két végletben van.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5413 Dátum: 2013. június 20. - 18:00:19 »
Fogadni mernék hogy ezek már azt se tudják hányadán állnak ezzel a sok hirtelen jött változtatással :drying: Nem tudom miért kell túlkomplikálni ezt mivel eladni egy Pókember filmet véleményem szerint nem nagy kihívás. Lehet nem értek a marketinghez meg a filmkészítéshez,de ha adnának 2-300 milkót hogy forgassak le egy tisztességes filmet, hát biztosan ambiciózusabban közelíteném meg a dolgot! Ügyelnék a rajongók visszajelzéseire (nem vinném túlzásba azért :hehe:) és a stúdió elvárásaira is. És ezek szakemberek akik állítólag értik a dolgukat :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5414 Dátum: 2013. június 20. - 19:39:48 »
Tehát ha az Ultimate lenne az alapanyag még úgy is be tudnának hozni klasszikus karaktereket, pusztán annyit kéne tenniük hogy átdolgozzák őket és voilá ;) Így még a legröhejesebb nemezisekből is kreálhatnak igazán komoly fenyegetéseket!
Igen, ez történne, ha a filmesek találnák ki a történeteket, és turbóznák fel. De akkor már nem beszélhetünk arról, hogy az Ultimate univerzumot vették alapul, mert miért is?
Hát azért a 200+ milliós bevétel csak a jegyekből nem bakfitty. Jóval alatta van a régi szériának, de hozzá a reklámok, DVD-k, külföldi bevételek, stb, keresnek rajta vagy 3-400 millát biztosan. Ha nem többet. A "csalódás" ezen a szinten nem ugyanazt jelenti. :) Ez biztos bevétel, nemigen van benne kockázati tényező, mint bármelyik másik új filmnél.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5415 Dátum: 2013. június 20. - 20:20:05 »
Szerintem átlapoznak pár füzetet az Ultimate-ből, vagy kikérik a Marvel szakértőinek véleményét. Ezt követően jön a megvalósítás és az esetleges módosítások tömkelege. Mint Callisto az X3-ban :uhoh: Szóval a filmes az egy összetákolt világ amibe tényleg bármi megtörténhet! Az ASM esetében pl látszik hogy két univerzumból ollózták össze a kellékeket viszonylag arányos módon. A bevétel jó volt,bár szerintem így sem lett olyan átütő siker. A régi trilógiához mérten persze hogy több zsét szedett össze hála a CGI-nak meg a marketingnek és a korrekt szereplőválogatásnak ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5416 Dátum: 2013. június 20. - 20:26:12 »
Idézet
A régi trilógiához mérten persze hogy több zsét szedett össze hála a CGI-nak meg a marketingnek és a korrekt szereplőválogatásnak
Kevesebb, mint a felét, hogy szedett volna be többet? A régi többet hozott, hála a korrekt szereplőválogatásnak.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5417 Dátum: 2013. június 20. - 20:45:46 »
Jó hát ezt benéztem ;D Akkora hőség van hogy lassan már írni is alig lesz erőm :-\ A régi Pók széria castingja nem volt vészes mert mindenki tudta a dolgát, kivéve a két főszereplőt :P Ha őket kivágják egy egész jó Harry Osborn origins-t történetet kapunk :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5418 Dátum: 2013. június 20. - 21:04:21 »
Az biztos, hogy ők ketten voltak a legkevésbé képregényhűek, de a többieket nagyon jól elkapták. Oké, Robbie-t nagyon nem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5419 Dátum: 2013. június 20. - 21:13:27 »
Robbie se volt olyan szörnyű azért. Nála sokkal irritálóbb jelenség volt Topher Grace :haj: