Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949379 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5420 Dátum: 2013. június 20. - 21:31:22 »
Hát az biztos.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5421 Dátum: 2013. június 21. - 00:33:18 »
Szerintem meg sose akartak elhatárolódni a trilógiától, máskülönben miért emelték volna át a komplett dramaturgiát, sok jelenetet pedig közvetlenül onnan.  ;)
Ennek ellentmond, hogy radikálisan belenyúltak a pókruha dizájnba, behozták a hálóvetőt, életben hagyták Ben bácsi gyilkosát, kihagyták J.J-t és a Hírharsonát, és az egész filmet igyekeztek darkosabbra csinálni, mint a régi trilógiát. Szerintem pont a 2. rész előtt jöttek rá, hogy nem kellett volna ennyire elhatárolódni, és ezért csináltak teljes hátraarcot a pókszerkóval, illetve (szerintem) ezért akarták behozni M.J.-t is.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5422 Dátum: 2013. június 21. - 08:52:33 »
Hááát, háááát? Nem tom... :headscratch:
Filmnews:

Most, hogy Shailene Woodley Mary Jane Watsonját lecserélték, máris elkezdődtek a találgatások, hogy ki fogja játszani a karaktert A csodálatos pókember 3-ban (The Amazing Spider-Man 3). A legújabb hírek szerint egy bennfentes szerint Sarah Gadonnak jut a szerep, akiről nézzünk gyorsan két fotót:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5423 Dátum: 2013. június 21. - 09:00:59 »
Jónak tűnik a csaj, viszont ő már jobban hajaz Dunstra mint Woodley :twisted:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5424 Dátum: 2013. június 21. - 09:17:01 »
A csaj megerősítette twitteren azt, hogy szerepet kapott a franchise-ban, szóval lehet benne valami, bár az még nincs megerősítve, hogy Mary Jane lesz, de az időzítés nem kicsit gyanús.

Egyébként állítólag jó színésznő és el is tudnám képzelni MJ-ként. Bár egy kicsit alacsonynak tűnik, de ez legyen a legnagyobb baj.

Szerk.: Bocs, mégse a csaj erősítette meg, csak az Entertrainment Canadától rákérdeztek nála és "állítólag megerősítette". Valaki más belsős meg azt állítja, nem igaz, hogy ő lesz MJ.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 21. - 09:29:02 írta Krizli »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5425 Dátum: 2013. június 21. - 09:56:34 »
MJ-re a legjellemzőbb külső tulajdonság az, ahogy annak idején Peter először meglátta. Kinyitod az ajtót, és megáll benned az ütő. Nem biztos, hogy találnak ilyen színésznőt, de legalább legyen a közelében.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5426 Dátum: 2013. június 21. - 12:27:19 »
MJ-re a legjellemzőbb külső tulajdonság az, ahogy annak idején Peter először meglátta. Kinyitod az ajtót, és megáll benned az ütő.

Hát Dunst-nál már csak jobb lehet...

Egyébként ha a külső stimmel is, akkor se mindegy, milyen jó színész. Pl. Hayley Williams tiszta 616-Ultimate MJ keverék volna. Ha tudna színészkedni, biztos őt választanám, de sajnos "csak" énekesnő:

Egyébként én ezzel az élénkebb hajszínnel képzelném el a karaktert, sokkal jobban illik hozzá, mint a szimpla barnásvörös, amit Shailene-n láttunk:

Egy ilyen csaj, ha becsöngetne, akkor azért megállna bennem az ütő. :brow: Pedig hajfestés és smink kérdése főleg.
Az a baj, hogy hiába castingolják újra, Shailene-t is valami tök jellegtelen hajszínnel és ráadásul szinte smink nélkül filmezték. Ha egy új színésznővel ugyanezt csinálják, akkor megint ugyanott vagyunk.

Amúgy az se mindegy, hogy Andrew Garfield mellett hogy mutat és működik-e a kémia legalább annyira, mint Emma Stone-nal. Elvileg tökéletes párt kellene, hogy alkossanak...

Todd

• Pókfej
« Válasz #5427 Dátum: 2013. június 21. - 12:38:49 »
He, hétfőn láttam őt élőben. :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5428 Dátum: 2013. június 21. - 12:46:06 »

*irigykedik*

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5429 Dátum: 2013. június 21. - 14:01:06 »
Remélem azzal azért itt mindenki tisztában van hogy olyan MJ-t nem fognak találni mint amilyen anno a képregényben volt. Nem is a külső itt a lényeges tényező (nyilván fontos,de ez még nem elég) hanem a színésznő kisugárzása,tekintete és ezek a kis apróságok! Ismerve a Sony rátermettségét DIREKT nem tipikus MJ klónt keresnek hanem egy átlagos csajt akit majd befestenek vörösre :roll: Dunst-nál is ez történt...

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5430 Dátum: 2013. június 21. - 15:26:07 »

Banyek, hol?  :'( Imádom ezt a csajt.  :-[
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5431 Dátum: 2013. június 21. - 15:39:53 »
Gondolom a Nova Rock-on :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5432 Dátum: 2013. június 21. - 15:48:53 »
Idézet
Amúgy az se mindegy, hogy Andrew Garfield mellett hogy mutat és működik-e a kémia legalább annyira, mint Emma Stone-nal. Elvileg tökéletes párt kellene, hogy alkossanak...
Ezt egy ideje már nagyon szkeptikusan kezelem. Milyen kémia? Annak idején Kirstenre is ezt mondták. Tobeynak nem tetszett a kiválasztott 10 korábbi színésznő, Kirstenbe pedig belezúgott? A producerek pedig nem az ezer egyéb tényező miatt választanak női főszereplőt egy kétszázmilliós filmhez, hanem azért, mert a főszereplőnek tetszik?
Az tuti viszont, hogy Kirsten is épp azért volt tök jó választás, mert egy igazi bombanő nem illett volna sehogy sem Tobey mellé. Tök hiteltelen lett volna, Pókember ide, vagy oda.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5433 Dátum: 2013. június 21. - 15:58:16 »
Idézet
Ezt egy ideje már nagyon szkeptikusan kezelem. Milyen kémia? Annak idején Kirstenre is ezt mondták. Tobeynak nem tetszett a kiválasztott 10 korábbi színésznő, Kirstenbe pedig belezúgott? A producerek pedig nem az ezer egyéb tényező miatt választanak női főszereplőt egy kétszázmilliós filmhez, hanem azért, mert a főszereplőnek tetszik?
Az tuti viszont, hogy Kirsten is épp azért volt tök jó választás, mert egy igazi bombanő nem illett volna sehogy sem Tobey mellé. Tök hiteltelen lett volna, Pókember ide, vagy oda.

Pont erre céloztam, hogy legyen jó nő, de azért Garfield se nézzen ki kisfiúnak mellette, legalább el lehessen hinni, hogy egy párt alkotnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5434 Dátum: 2013. június 21. - 16:30:34 »
Pókember hírek (meg egyéb mások is, de jobbára Pókosak) és pöttyet spoileresek.

http://filmdroid.hu/2013/06/kepregenyfilmes-hirek-pokember-amerika-kapitany-dr-strange/
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5435 Dátum: 2013. június 21. - 17:30:57 »
Jaj ne, megint Zöld manó...  :roll: Nekem ez korai lenne, főleg, hogy ott lesz Rínó, meg Elektro is.

Meg ezek a hírek, hogy hirtelen már a 3. részről is beszélnek... Hát nem tudom, baromira nagy gáz lehet/lesz.

Remélem azzal azért itt mindenki tisztában van hogy olyan MJ-t nem fognak találni mint amilyen anno a képregényben volt. Nem is a külső itt a lényeges tényező (nyilván fontos,de ez még nem elég) hanem a színésznő kisugárzása,tekintete és ezek a kis apróságok! Ismerve a Sony rátermettségét DIREKT nem tipikus MJ klónt keresnek hanem egy átlagos csajt akit majd befestenek vörösre :roll: Dunst-nál is ez történt...
A lényeg, hogy mindenből legyen egy kicsi, és el tudja hitetni velünk, hogy tényleg ő MJ.
SD. EJC.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5436 Dátum: 2013. június 21. - 19:20:51 »
A hírvadászok nem igazán voltak képben a Dr. Stranges hírnél:  Akad majd néhány emberük is, ők a Giant Mindless Ones csapat lesz. Nem csak sima Mindless Ones? Meg nem is emberként gondolkodó lények tudtommal, nem mondanám őket csapatnak.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5437 Dátum: 2013. június 21. - 19:24:45 »
Hayley Williams tiszta 616-Ultimate MJ keverék volna. Ha tudna színészkedni, biztos őt választanám, de sajnos "csak" énekesnő:

Hú, ez a csaj nagyon szép! ;D És pörgős, mint a duracell nyuszi. ;D Láttam pár videót róla jutúbon. :)

Jaj ne, megint Zöld manó...  :roll:
Pedig várható volt, hogy előbb-utóbb meglépik, nem is tehetnek mást, hiszen ebbe az irányba indultak el az eredettörténettel. Az a szerencséjük, hogy az első Zöld Manó fogadtatása is felemás volt (amennyire én tudom), vagy legalábbis meglehetősen szolid verzió volt, szóval ha kellően átdolgozzák a figurát, akkor egy sokkal keményebb és brutálisabb Manót is kaphatunk.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 21. - 19:38:05 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5438 Dátum: 2013. június 21. - 20:09:01 »
Igazad van, a Manó elég távol esett a képregényestől - főleg kinézetben - ezen még sokat javíthatnak.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5439 Dátum: 2013. június 21. - 20:32:15 »
A Manónak muszály benne lennie, hogy megölje Gwent. Másképp nem lehet. Egyébként sztem ezzel fog zárulni a film. Mármint Gwen halálával. De ha jobban belegondol az ember eddig is rengeteg minden szóba került a 2. résszel kapcsolatban, én nem tartom rossz düntésnek, hogy kivették MJ-t. A 3 ellenség se biztos, hogy el fogja nyomni egymást. Sztem Rhino a film elején lesz egyszer aztán beviszik a Ravencroftba. Aztán jön Electro, ő lesz a film igazi főgonosza és a végén slusszpoénnak jön a Manó és a híd. Én valahogy így képzelem. A Manóra pedig ráfér, hogy megmutassák milyen valójában mert a régi változatban eléggé elcseszték a kinézetét. A személyisége is remélem durvább lesz.