Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949481 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5440 Dátum: 2013. június 21. - 20:36:08 »
Bármibe lefogadom, hogy nem ölik meg Gwent. Jelenleg a legjobb karakter a filmben, nem dobnák el. Főleg, hogy nincs is helyette alternatíva. És miért csak a Manó ölhetné meg? Főleg, ha az Ultin alapszik?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5441 Dátum: 2013. június 21. - 20:47:42 »
A helyetekben azért nem innék előre a medve bőrére ;) Ez a film mondhatni amolyan alternatív megközelítés egy alternatív forrásból (lásd ulti) kb :lol: Itt szinte bármi lehetséges, azaz nem Gwen patkol el hanem Peter ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5442 Dátum: 2013. június 21. - 21:00:40 »
Én se hinném, hogy a 2. részben megölnék Gwent, túl korai lenne. Legalább a 3. részig várniuk kéne vele. Bár kiváncsi leszek, meg merik-e kockáztatni a megölését ebben a szériában valamikor... Mondjuk, én arra hajlok, hogy igen. Ha nem szúrják el, akkor nagy dráma lenne. Végülis Harry halála is tök hatásos volt az előző trilógiában.

Igazad van, a Manó elég távol esett a képregényestől - főleg kinézetben - ezen még sokat javíthatnak.
Szerintem, ha ügyesek (bár én szkeptikus vagyok ebben), simán elérhetnének egy hasonló kontrasztot, mint ami mondjuk a Nicholson-féle Joker és Ledger
 Jokere között van.

azaz nem Gwen patkol el hanem Peter ;D
Ahhoz kéne Kraven. ;D Vagy Morlun. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5443 Dátum: 2013. június 21. - 21:15:26 »
Én arra tippelnék, hogy a második film végére jön össze rendesen Peter és Gwen, megszegve Stacy kapitánynak tett ígéretét, aztán a harmadik film meg arról fog szólni, hogy bejön MJ is a képbe, ami (megint) kissé kikezdi a Gwennel való kapcsolatát, a két lány közül próbálja eldönteni, melyiket válassza és amikor rájön, hogy még mindig Gwent szereti és mellette akar maradni, na akkor dobja le a Manó a hídról. A manót meg szerintem még csak a második filmben vezetik fel, talán a legvégén láthatjuk csak teljes harci díszben, vagy még akkor se, hogy aztán a trilógia végén megölje Gwent.
Mindez annyira klisésen és logikusan hangzik, hogy szerintem nagyjából tényleg így is lesz.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5444 Dátum: 2013. június 21. - 21:49:59 »
Webb és Emma Stone is tett már utalást Gwen sorsára az interjúikban. Nem mondták ki konkrétan csak annyit mondtak, hogy tudják mi kell történjen Gwennel. Ezzel határolódhatnának el legjobban a trilógiától.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5445 Dátum: 2013. június 21. - 22:08:24 »
Ja, és ha most azt nézzük, hogy a Batset veszik alapul, akkor itt is a második részben kell meghalnia a nagy őnek, aztán, a 3.-ban jöhet a macska. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5446 Dátum: 2013. június 21. - 22:48:07 »
A negyedikben megcsinálhatnák a Kraven Utolsó Vadászatát, és minden meg lenne bocsátva. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5447 Dátum: 2013. június 21. - 23:00:38 »
Ja, és Miller rendezhetné, mint a Spiritet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5448 Dátum: 2013. június 21. - 23:05:33 »
Na az nem lenne megbocsátva. :D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5449 Dátum: 2013. június 21. - 23:10:22 »
Kraven utolsó vadászata remek lenne.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5450 Dátum: 2013. június 21. - 23:14:17 »
A negyedikben megcsinálhatnák a Kraven Utolsó Vadászatát, és minden meg lenne bocsátva. :)

Kicsit fura volna Pókember a hagyományos szerkójában, a fekete cucc meg még nem lenne indokolt Venom behozatala előtt. (Legfeljebb csak úgy, hogy a film túlnyomó részében még nem tudja, hogy a ruha valójában él.)

Kraven viszont tényleg egész jól megfilmesíthető karakter szerintem. Azt el tudnám képzelni, hogy átvennének ötleteket a képregényből, de biztosan nem pontos adaptációt készítenének.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5451 Dátum: 2013. június 21. - 23:22:40 »
Áhh, az a baj, hogy az Utolsó Vadászat tényleg a fekete rucival lenne igazán hangulatos... :D Mondjuk azon csodálkozom, hogy miért nem csinálják meg animációs film formájában, mint pölö a Wolvie vs. Hulkot?

Egyébként én nem bánnám Venom behozását sem, ha tudnám, hogy ezúttal jól nyúlnának hozzá... De félek, ők is elszúrnák... :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5452 Dátum: 2013. június 21. - 23:40:47 »
Venomot és a fekete ruhát helyre kell tenni a gyalázatból ahová taszították. :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5453 Dátum: 2013. június 22. - 02:37:46 »
Sarah Gadon közben megerősítette, hogy játszani fog a filmben, de nem Mary Jane-t. Úgyhogy Shailene még visszatérhet a 3.-ra, de továbbra se biztos. (Meg hát ugye Talia esetében se lehetett elhinni, amit a filmesek nyilatkoztak, bár ezúttal valószínűleg nem hazudnak.)

Szerk.: Most valahol olvastam egy kommentet, amiben valaki felvetette, hogy talán mégis Mary Jane-t helyettesíti, de csak a vele felvett akciójelenetet szimpla pincérként. Ez elég logikusan hangzik és megmagyarázná, miért csak most castingolták, miközben már elég sok ideje forgatnak. Persze csak egy teória.

-----

Szerk.2:
"As previously reported, Green Goblin's suit will be made up entirely of matte black armor that resembles a hi-tech motocross suit. The suit will remain open-faced, and there will be no helmet at all. Norman will have green hair that is spiked high up. In his ears, he will be wearing a Bluetooth device that will make it look as though he has the Green Goblin's signature pointed ears, the same way Selina Kyle's goggles worked in creating the illusion that she had cat ears. The back of the armor has a spine. At the moment, there are no green accents. From a distance, you'd be forgiven for thinking that Tony Stark's signature Mark XLII armor had been painted black."

Szóval egy forrás szerint a Manó sisak nélküli fekete motocross-ruhára és a Mark 42-es Vasember páncélra emlékeztető cuccot visel majd, zöld, magasra nyírt, tüsi hajjal, a fülében Bluetooth szerkezettel, ami a TDKR Selinájához hasonlóan "hegyes fül-érzetet" kelt majd. Hát ezt egyelőre inkább el se hiszem, ha meg mégis igaz, remélem, jobban néz ki, mint ahogy így a leírás alapján elképzelem... :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 22. - 03:14:32 írta Krizli »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5454 Dátum: 2013. június 22. - 07:47:02 »
Isten irgalmazzon nekünk. A végén még ki kell mondanom, hogy a Raimi Manó cucc egész istenes volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5455 Dátum: 2013. június 22. - 08:30:48 »
Nekem semmi bajom nem lenne azzal ha egy realisztikus manót gyártanának most az egyszer. Már a trilógia záró epizódjában is tetszett   az ifjabbik Osborn felszerelése, és egyáltalán nem hiányzott az a gyökér teátrális maszk :P Ez képregényben és rajzfilmben működik,de a nagy vásznon azért másképp mutatna (kb mint a Pók 1-ben DaFoe fején)

Mindenképpen valami ilyesmit kéne összehozniuk annyi eltéréssel hogy sima terep ruha helyett valami high tech exoskeleton lenne rajta.

Ez meg nagyon frankón nézett ki még a maga idején,de ma már elég röhejesen hatna.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5456 Dátum: 2013. június 22. - 09:15:09 »
Nekem sincs bajom a modernizációval de legalább nyomokban emlékeztessen az eredetire, és ha basszus Zöld Manónak hívják akkor már legyen zöld az a rohadt jelmez és ne fekete. Ez nem a Batman. Az meg a másik, hogy mi az, hogy nem akarnak rá maszkot adni?
Persze, Norman Osborn egy iparmágnás milliárdos biztos nem rejtené el az arcát mikor iskolás lányokat hajigál le hidakról. Istenem...
Ngyon remélem, hogy kamu ez a dolog mert még nincs megerősítve.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5457 Dátum: 2013. június 22. - 09:35:51 »
Jobban járnának ha nem ezt a klasszikus baromságot hanem az Ultimate Manót filmesítenék meg, mert annak legalább nincs szüksége felszerelésre meg legfőképpen röpdeszkára :roll:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5458 Dátum: 2013. június 22. - 09:49:40 »
Most egy kicsit durván fogok fogalmazni de az Ultimate Manó egy okádék. Aki azt kitalálta lobotómiát hajtanék rajta végre, hogy többet egy értelmes gondolata ne legyen.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5459 Dátum: 2013. június 22. - 09:56:34 »
Én se túlzottan rajongok érte,de most őszintén ha rád bíznák egy ósdi karakter modernizálást azt hogy oldanád meg? Mert én teljesen átdolgoznám a karaktert ahhoz hogy a mai világban valamennyire is hatásos ellenfél legyen. Ha pedig így nézzük akkor az ultimate változat jóval félelmetesebb mint a hegyes fülű gyökér aki röpdeszkán száguldozva vihorászik, töklámpásokat dobálva! Meg kéne találniuk az arany középutat,de félek még úgy se lenne az igazi.