Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950004 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #5520 Dátum: 2013. június 27. - 20:28:38 »
Ami azt illeti én nem bánkódok emiatt ;D Annyi csodabogár van még a Marvelon belül hogy az ilyen átlagos tagok mint Frank Castle simán elhanyagolhatóak.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5521 Dátum: 2013. június 27. - 20:28:55 »
Nekem tetszett a War Zone.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5522 Dátum: 2013. június 27. - 20:39:39 »
Az életkor besorolás csak megkötéseket jelent, nem műfaji besorolást. A Batmanek is 13-asok voltak, nem?
AZ mondjuk nem jó példa, mert ott a legenyhébb kifejezés az, hogy a Warner le*ta a médiahatóságot, hogy beletegyék PG-13-ba. Az akkora R-es lett volna, ha nem vesztegetik meg őket, mint a huzat.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5523 Dátum: 2013. június 27. - 21:00:05 »
Gwen halála Peter életének legmeghatározóbb eseménye. Nem lehet kihagyni.
Egyetértek én is, itt igazából csak az időzítés a kérdés. Bár én korainak érezném a második részben, ti hogy vagytok ezzel? Ha már úgyis 4 filmet terveznek, akkor azért az első 3-at ki lehetne tölteni Gwennel, a 3. közepén-végén megjelenne M.J., és a 4.-ben már csak ő lenne.
Mondjuk az is igaz, hogy ha a 2. részben hal meg Gwen, akkor pont 2-2 film jut a két csajra. :D
Viszont azt továbbra is tartom, hogy más oka is van Shailene lecserélésének, nem csak az, hogy odébbtették M.J. felbukkanását. Amúgy ez is a rendező és a készítők töketlenkedését jelzi, tök fölöslegesen leforgattak nemtomhány jelenetet és kidobtak egy csomó pénzt az ablakon, csak mert a készítőknek nem volt elég erős koncepciójuk, hogy merre menjen tovább a film... :drying:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5524 Dátum: 2013. június 27. - 21:04:15 »
Amúgy ez is a rendező és a készítők töketlenkedését jelzi, tök fölöslegesen leforgattak nemtomhány jelenetet és kidobtak egy csomó pénzt az ablakon, csak mert a készítőknek nem volt elég erős koncepciójuk, hogy merre menjen tovább a film... :drying:

Ja, valahogy pont így érzek én is most emiatt az ügy miatt... :uhoh: pedig az első rész nagyon tetszett, most azért rendesen kezdek tartani ettől a kettőtől... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5525 Dátum: 2013. június 30. - 09:55:12 »
És egyben az volt a harmadik első megtorló film. Valamiért nagyon nem tudnak mit kezdeni azzal a figurával.
A War Zone igazából nem volt első film. Az egész kb olyan volt, mint a Hulk - Hihetetlen Hulk kapcsolat. A War Zone-ban nem volt benne az eredet, csak némiképpen az említése, ami persze jó pár részben eltért az első filmtől, de újra bemutatni nem akarták (pont mint a Hulk filmek esetében). Úgyhogy én a War Zone-ra inkább folytatásként tekintenék.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5526 Dátum: 2013. június 30. - 10:39:47 »
Ha Lundgren-re ráadtak volna egy koponyás felsőt, tök jó Megtorló film lehetett volna a Büntető! :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5527 Dátum: 2013. június 30. - 10:52:30 »
Egyetértek én is, itt igazából csak az időzítés a kérdés. Bár én korainak érezném a második részben, ti hogy vagytok ezzel? Ha már úgyis 4 filmet terveznek, akkor azért az első 3-at ki lehetne tölteni Gwennel, a 3. közepén-végén megjelenne M.J., és a 4.-ben már csak ő lenne.
Mondjuk az is igaz, hogy ha a 2. részben hal meg Gwen, akkor pont 2-2 film jut a két csajra. :D
Viszont azt továbbra is tartom, hogy más oka is van Shailene lecserélésének, nem csak az, hogy odébbtették M.J. felbukkanását. Amúgy ez is a rendező és a készítők töketlenkedését jelzi, tök fölöslegesen leforgattak nemtomhány jelenetet és kidobtak egy csomó pénzt az ablakon, csak mert a készítőknek nem volt elég erős koncepciójuk, hogy merre menjen tovább a film... :drying:

Szerintem nem lenne szabad még megölni. Hozzák be MJ-t, kavarjon Harryvel, alakuljanak a dolgok köztük. Ha most hirtelen kinyírnák Gwent, nem lenne súlya. Nincs kibontva a karakter, nem kötődik hozzá még a néző. ( Pláne, hogy az átlag moziba járó, az előző trilógia után mj-t várja, hisz Gwenről vajmi kevés szó volt ott. )

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5528 Dátum: 2013. június 30. - 10:54:30 »
A akarakter kibontására itt lesz a 2. rész. Egyébként megint valami hülye pletyka röppent fel a comicbookmovien. Azt írjá, hogy Harry lesz a Manó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5529 Dátum: 2013. július 01. - 08:55:55 »
Újabban már 2 egész film nem elég ahhoz, hogy a néző kötődjön egy karakterhez??
Szerintem egy történet elmeséléséhez akár egy film is elég. És ha egy karakter jó, már fél óra össz szereplés után is ragaszkodsz hozzá.
Úgyhogy szerintem abszolút nem lenne korai, ha most nyírnák ki.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5530 Dátum: 2013. július 01. - 13:10:08 »
Ha nagyon ki akarják nyírni, én is azt mondom, hogy a végén tegyék meg. A második végén. Mert tényleg nagyon ne történt semmi kettejük közt a filmben.
Annyi van, hogy elkezdtek járni, szakítottak, majd megint elkezdtek járni. Ha megölik ezután, akkor ennek így tényleg nincs súlya. Kell, hogy történjen előtte még valami, minimum, hogy sokáig együtt legyenek, és tényleg megadjanak mindent egymásnak. Ha ezután ölik meg, azért az már jobban üt.
SD. EJC.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5531 Dátum: 2013. július 01. - 13:20:14 »
Hát azért Batsben is ütött Rachel kinyírása, legalábbis tök hirtelen jött... ennél azért Gwenék kapcsolata jobban van tálalva.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5532 Dátum: 2013. július 01. - 13:26:49 »
Az inkább csak váratlan volt, azért ütött. Meg jól volt megcsinálva, az tény, de nem nagyon lehetett sajnálni őt. Harvey rosszabbul járt. :hehe: Különben erős túlzás volt, hogy Rachel halálától így megzuhanjon Bats, hogy 8 évre eltűnik... Ha nem jön Bane, akkor Bruce máig a kastélyban kuporogna.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5533 Dátum: 2013. július 01. - 14:28:55 »
Ha ennyire bénák a fejesek és nem tudják kibontani megfelelően a karaktereket, akkor bakker csináljanak inkább sorozatot mint egész estés filmeket :hehe: Vicc az egészben,hogy anno még 20 éve a filmek többsége nem érte el a 100 percet és olyan sztorikat produkáltak amitől berosáltál, most meg nem tudnak mit kezdeni a szereplőkkel és inkább a CGI-ra fektetik a hangsúlyt :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5534 Dátum: 2013. július 01. - 14:34:35 »
Ha most csinálnák a Terminátort, Kyle Reese csupán a harmadik rész végén halna meg, a Hegylakóban meg Kurgan még csak cameozna az első részben...

BuB

• Pókfej
« Válasz #5535 Dátum: 2013. július 01. - 15:48:34 »
Hát a T5 elvben az 50-es években játszódik és vmi rebootnak szánják... :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5536 Dátum: 2013. július 01. - 15:52:58 »
Az lenne poén ha kicsivel korábbra a negyvenes évekre küldenék vissza a II.világháború idejére ;D Hasonlóan a T1-2-höz a nácik oldalán valami spéci robot lenne míg az amcsiknál egy vérprofi jövőharcos. De lehet nem kéne ilyeneket leírnom mert a végén még filmet csinálnak belőle :uhoh:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5537 Dátum: 2013. július 01. - 20:57:35 »
Hát a T5 elvben az 50-es években játszódik és vmi rebootnak szánják... :roll:
Miért érzem úgy, hogy ez a franchise csak akkor fog kikerülni a gödörből, ha a jogok visszaszállnak Cameronhoz, és hajlandó lesz újra Terminator filmet rendezni? :roll:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5538 Dátum: 2013. július 01. - 22:38:41 »
Jól érzed. Rajta kívül senki nem volt képes jó Terminátor filmet csinálni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5539 Dátum: 2013. július 01. - 22:54:49 »
OFF:
Ugyan már, na és ez? :)