Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948965 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #5560 Dátum: 2013. július 10. - 20:45:29 »
Én annyiból örülök a Hulk-Goblin kivitelezésnek hogy végre képesek lesznek elszakadni a röpdeszkás vihogó őrült imázstól! Az Ulti verzióért sem rajongtam különösebben,de az sokkal fenyegetőbb volt mint az eredeti karakter.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5561 Dátum: 2013. július 10. - 20:46:02 »
A Gyíknak volt köpenye csak mikor szitává lőtték levette. Az Ultimate Goblinnak én se örülnék. De majd dühöngök ha odaértünk és tényleg így lesz.  Electro 616-os álarcát, hogy oldottátok volna meg? Én már gondolkoztam rajta és nem tudtam rájönni. 

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5562 Dátum: 2013. július 10. - 20:53:30 »
Azért van a filmnek saját creative director-ja (nem tudom magyarul ez pontosan mi is), hogy az ilyen problémákat megoldja vagy újraképzelje a kosztümöt. Tuti nem lett volna meg a maszk, az még a képregény saját világába is idejét múlta szerintem.

Amúgy 616-os Goblin szerintem egy sokkal fenyegetőbb karakter, mint az Ulti verzió. Annyiban kimerül a dolog, hogy egy rohadt erős, szikla méretű izmokkal rendelkező szörny kábé, de a maszkos verzió egy őrjöngő pszichopata, aki a fizikai erőn túl manipulál és csata közben is próbál az agyaddal játszani. Ha mernék megkockáztatni a maszkos megközelítést és egy félelmetes, jól megírt karaktert és hozzáillő kosztümöt létrehoznának, semmi probléma nem lenne a 616-os manóval a mozivásznon.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5563 Dátum: 2013. július 10. - 20:58:46 »
Van arról pletyka, hogy a 616-os lesz. De még nincs megerősítve úgyhogy majd ha Webb mondja akkor elhiszem. Azzal egyetértek ha egy félelmetes maszkot csinálnak neki és Norman is elég elmebeteg és megfélemlítő lesz akkor simán fog működni. Ezen kívül az Avataros technikának köszönhetően most már bármilyen maszkot rá lehet rakni hitelesen a színészekre. A Rhino meg robot lesz, ez 100%.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5564 Dátum: 2013. július 10. - 21:03:35 »
Jöhet a 616-os manó is,de csak azzal a feltétellel ha terveznek neki egy badass, high tech exoskeleton-t valami totál rémisztő és elmebeteg maszkkal. Aztán megoldhatnák a maszk dolgot úgy is hogy a nanotechnológia segítségével le sem kellene vennie hanem az lejönne a fejéről hasonlóan mint ahogy azt Venom is szokta csinálni.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5565 Dátum: 2013. július 10. - 21:08:39 »
 A legnagyobb baj a korhatárbesorolás, ami a filmezés posványa, ezért lesz rossz a Wolwerine is. Mivel alacsony korhatáros lesz a film nem valószínű, hogy horror szintű maszkot kapna, pedig én nagyon örülnék neki.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5566 Dátum: 2013. július 10. - 21:14:46 »
Nem kell horror elég lenne ide valami sci-fi beütésű rémisztő maszk amivel már jócskán lehet sokkolni,de mindezt úgy hogy korhatáron belül maradjanak. Annyira meg ne legyen szürreális mert ez nem a Jákob lajtorjája  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #5567 Dátum: 2013. július 10. - 22:25:21 »
Már most azt beszélik, hogy Harry lesz a Zöld Manó, megfürdik az apja gáz kamrájában, és bekattan. Befestik zöldre, a most még emós haját, meg a bőrét is, ahogy Electro-nak és kész a "Goblin"....... :roll:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5568 Dátum: 2013. július 10. - 22:30:19 »
Nem bánnék egy vékonyka, idegbeteg ellenfelet Pókinknak.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5569 Dátum: 2013. július 10. - 22:33:22 »
Ezt is olvastam de ilyenkor elég elcseszett dolgokat tudnak kitalálni. Kizárt dolognak tartom, hogy ne Norman legyen a Goblin.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5570 Dátum: 2013. július 10. - 22:44:35 »
Már most azt beszélik, hogy Harry lesz a Zöld Manó, megfürdik az apja gáz kamrájában, és bekattan. Befestik zöldre, a most még emós haját, meg a bőrét is, ahogy Electro-nak és kész a "Goblin"....... :roll:
Remélem ez csak valami vicc...nem Harry, hanem a kivitelezés.
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5571 Dátum: 2013. július 11. - 12:04:49 »
Igazából ultimate világbeli pókember a film központja, és még az se teljesen. De ez eléggé gáz megoldás lenne, de hát azt is átvariálták, hogy a pók hol csípte meg Garfieldet.
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5572 Dátum: 2013. július 11. - 13:47:32 »
Ne már...  :drying: Az egész előző trilógia arról szólt, hogy Harry megváltozik, és az apja nyomdokaiba lép, majd Manó lesz belőle. Még egyszer nem vagyok kiváncsi rá. :drying: Az meg pláne hülyeség, ha egyből Harry lesz a Manó, remélem ez csak vicc. Most komolyan, tini Zöld Manó?  :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5573 Dátum: 2013. július 11. - 15:12:30 »
Ne már...  :drying: Az egész előző trilógia arról szólt, hogy Harry megváltozik, és az apja nyomdokaiba lép, majd Manó lesz belőle. Még egyszer nem vagyok kiváncsi rá. :drying: Az meg pláne hülyeség, ha egyből Harry lesz a Manó, remélem ez csak vicc. Most komolyan, tini Zöld Manó?  :roll:

A régi ASM sorozatban is tiniként vált Manóvá ;) Csak hát képregény és adaptáció közt marha nagy különbségek vannak! Ezt az egész Manós történetszálat én sem erőltetném, mivel már láttuk egyszer. De úgy tűnik a Sony másképp gondolja és valószínű ahhoz túl töketlenek hogy be merjenek vállalni egy Smythe-t vagy Sakált. Ha ez meg is történne biztosan átvariálnák a karaktereket ultra nerd-é mint azt Electro-val is tették :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5574 Dátum: 2013. július 11. - 15:16:59 »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5575 Dátum: 2013. július 11. - 15:46:29 »
Electro fizimiskáját nagyon eltalálták, míg Pókember olyan mintha Joel Schumacher tervezte volna a jelmezét :hehe: A Comicbook Movie-n az első hozzászólás mindent visz: "He has an SD card in his head?!"  ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5576 Dátum: 2013. július 11. - 15:55:57 »
A pókjelmez rohadt jól néz ki. Electro is faszán néz ki.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5577 Dátum: 2013. július 11. - 15:58:43 »
Harry azért egy elengedhetetlen elem, mert személyes kapcsolata van Peterrel, nem Pókemberként, hanem mint ember. Könnyebb két szerepet betölteni vele, az érzelmi, baráti szálat és az ellenség szálat is egy jól megírt karakterrel. Smythe és akár más ellenség, kikkel igazából Pókként kezdődtek a kapcsolatok, nem tudná ennyire betölteni a film érzelmi szálon futó szükségleteit. Szerintem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5578 Dátum: 2013. július 11. - 16:10:57 »
Ha már mindenáron változtatni szeretnének akkor barátnak ne Harry-t hanem Eddie Brock-ot tegyék be és máris le van tudva az egész! Véleményem szerint Venom sokkal látványosabb lenne és félelmetesebb :spidey: Főleg ha embereket "enne" mint az Ultimate verziója a karakternek.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5579 Dátum: 2013. július 11. - 16:25:52 »
Embereket biztos nemfog enni, az nem illene a lightos koncepcióba.
Tejet kérek! Csokisat!