Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949987 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #5580 Dátum: 2013. július 11. - 16:28:18 »
Az evést ne úgy képzeld el mint egy Alien filmben. Az Ulti-ban sem hagyományos módon evett, hanem magába szippantotta az embereket és teljes egészében felemésztette őket!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5581 Dátum: 2013. július 11. - 17:31:55 »
Az evést ne úgy képzeld el mint egy Alien filmben. Az Ulti-ban sem hagyományos módon evett, hanem magába szippantotta az embereket és teljes egészében felemésztette őket!
Ez még brutálabb mint az Alien módszer :D
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5582 Dátum: 2013. július 11. - 17:55:12 »
Oké,de magát az evés folyamatát nem mutatták. Vagy te sosem játszottál az Ultimate Spider-Man videó játékkal? :D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5583 Dátum: 2013. július 11. - 20:25:53 »
Mondjuk ha megnézzük, hogy hány olyan forgatási kép készült, amin esetleg bármilyen Zöld manós lény mozog, vagy valaki Harryre hasonlító egyén van rajta, akkor így eléggé valószínűtlennek tartom, hogy Harry, mint Zöld manó szerepelne, érdemben a 2. részben.
SD. EJC.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5584 Dátum: 2013. július 11. - 22:43:36 »
Vagy te sosem játszottál az Ultimate Spider-Man videó játékkal? :D
Nem, az még kimaradt :( Nem nagyon tetszik a grafikája.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5585 Dátum: 2013. július 12. - 07:32:20 »
Pedig olyan mintha azt is Bagley rajzolta volna ;D Szerintem jó kis cucc,de elég sok történetszál meg lett benne változtatva az eredetihez képest. Pl Venom-ot is lehet benne irányítani meg ilyen apróságok!

BuB

• Pókfej
« Válasz #5586 Dátum: 2013. július 12. - 08:55:51 »
jah, az nagyon jóó kis game volt, és sajnos rövid (ahhoz képest hogy ilyen gta nyitott világszerű) bár így legalább többször végig lehetett többször vinni.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #5587 Dátum: 2013. július 12. - 13:10:46 »
Hát nekem ez az Electro kinézet nem igazán tetszik. Elsőre mikor megláttam nekem Mr Fagy ugrott be róla nem Electro. Na és ha hozzá vesszük hogy az első részben Gyík feje inkább hasonlított Gyilkos Krokra mint Gyíkra. Bár nekem az első rész se igazán tetszik az eredeti 3 sokkal jobb így a kettőhöz se fűzök sok reményt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5588 Dátum: 2013. július 12. - 13:17:29 »
Végre valaki! :) Szerintem is nagyon gáz ez az Elektro-fej. És nem (csak) azért, mert nem az eredeti, hanem egyszerűen csak WTF?  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5589 Dátum: 2013. július 12. - 13:30:58 »
Szerintem meg tök jól meg lett csinálva, mint egy élő Tesla gömb.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5590 Dátum: 2013. július 12. - 13:34:43 »
Nekem elsőre az Extremis vírussal fertőzött katonák jutottak róla eszembe, mert az ő fejében is világít valami narancssárgás fény ;D Ezen kívül nem tudok semmi negatívval előállni, talán még annyival hogy az az SD kártya nem kéne a fejére,de igazából ez se nagyon zavar! Mindenképpen profibb kivitelezésű lett a Gyíknál ;) Bár az sem volt rossz csak épp más megközelítésű.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5591 Dátum: 2013. július 12. - 13:37:19 »
Az SD kártya nekem sem igazán tetszik, de nem foglalkozom annyira vele. Egész emberi alakkal ez az effekt pedig frankón nézhet majd ki.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5592 Dátum: 2013. július 12. - 13:52:12 »
A látvány miatt nem kell aggódnunk az ziher :oh: Végre kapunk egy igazán grandiózus képességű ellenséget aki már önmagában is képes lesz megizzasztani Pókit és nem kell ehhez szövetségeseket sem hívnia (lásd Pók3 ahol Homokember nem boldogult egyedül)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5593 Dátum: 2013. július 12. - 13:52:56 »
Mégis most is több ellenfél lesz.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5594 Dátum: 2013. július 12. - 14:26:42 »
Az első részben kellett volna több ellen mert a Gyík önmagában kevésnek bizonyult. Főleg amiatt is mert az "ördögi terve" egy baromság volt és viszonylag hamar le is ápolta őt Peter. A régi trilógia első részében szintén nem ártott volna még valaki a Manó mellé mert ő egymaga nem igazán tudta kitölteni a filmet.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5595 Dátum: 2013. július 12. - 18:50:17 »
Szerintem türhető Mr. Fagy, khm, mármint Elektro.  :twisted: Az SD kártyát én se tudom mire vélni, lehet, hogy csak hozzáragadt. Az viszont nagyon király, hogy mielőtt átalakul, milyen egy nyápic emberkének tűnik, és miután átalakul, teljesen az ellentéte önmagának.

Amúgy eddig szerintem joggal volt minden első részben mindig egy főgonosz. Sőt, ha az IM trilógiát nézzük, ott is mindig 1 főgonosz volt, de ugyanez igaz a Nolan-Batman trilógiára is. Na jó, a második részben  Dent is tekinthető főgonosznak, de végülis ott is mindig 1 boss volt.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5596 Dátum: 2013. július 12. - 21:56:02 »
Az első részben kellett volna több ellen mert a Gyík önmagában kevésnek bizonyult. Főleg amiatt is mert az "ördögi terve" egy baromság volt és viszonylag hamar le is ápolta őt Peter. A régi trilógia első részében szintén nem ártott volna még valaki a Manó mellé mert ő egymaga nem igazán tudta kitölteni a filmet.

Az elsőben ott van az eredettörténet. A káosz határát súrolták volna +1 ellenséggel.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 12. - 22:06:30 írta Szilánkmentes »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5597 Dátum: 2013. július 12. - 22:04:34 »
Amúgy eddig szerintem joggal volt minden első részben mindig egy főgonosz. Sőt, ha az IM trilógiát nézzük, ott is mindig 1 főgonosz volt, de ugyanez igaz a Nolan-Batman trilógiára is. Na jó, a második részben  Dent is tekinthető főgonosznak, de végülis ott is mindig 1 boss volt.
A Nolan féle Batman trilógia, és az egy ellenség?
Az elsőben Ra's Al Ghul, Madárijesztő, Victor Zsasz (ő csak cameózik), a másodikban Joker, Kétarc, a Harmadikban Bane, Thalia és még Macskanőt is be tudták hozni, habár ő nyílván nem ellenfél, de azért elég rivális a film nagy felében.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 12. - 22:09:01 írta Todd »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5598 Dátum: 2013. július 12. - 22:07:16 »
Elnézést, elfelejtettem beszúrni az idézetet. A Póki filmre értettem a  legutóbbi hszt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5599 Dátum: 2013. július 12. - 22:08:15 »
Tudom, nem is neked írtam.  ;) (én is egyértelműsítettem egy idézéssel)