Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949761 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #5660 Dátum: 2013. július 21. - 12:42:00 »
Azért kíváncsi leszek, a fő motívum legalább megmarad-e az előző filmből, vagy teljesen újat kreál.... :roll:

Valószínű, hogy teljesen újat kreál. Az első siker volt, de nem teljesítette túl a Raimi féle elsőt és megosztó is volt ráadásul. Most már majdnem biztos vagyok benne, hogy ezek miatt a stúdió nyomja ezeket a változásokat, hogy próbáljanak sürgősen jó fénybe kerülni a fanokkal/nézőkkel. Ez meg, szerintem nagyon balul is elsülhet.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5661 Dátum: 2013. július 21. - 12:50:24 »
Nekem jó előérzetem van, elég sok interjút meghllgattam Webbel és ahogy beszélt a filmről nekem az jött le, hogy érti Pókember és Peter karakterét. A Comic Con panelen is volt egy néző aki aggódott, hogy túl lesz zsfolva a film, ott is elmondták, hogy egyes karakterek csak cameozni fognak és Electron lesz a hangsúly, a filmben el lesznek szórva easter eggek, amik a következő részekre utalnak majd. A nyilatkozatokból úgy tűnik, hogy a Sinister Six felé haladnak majd. Egyébként a Keselyűs pletykát Webb cáfolta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5662 Dátum: 2013. július 21. - 21:17:18 »
Nekem olyan érzésem van a reboot óta, hogy ezek már nem 616-os, hanem Ultimate Pókember filmek. Sajnos. Az X-Mennél legalább látszik, hogy azok az eredeti karakterek, komolyabb háttér sztorival.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5663 Dátum: 2013. július 21. - 21:23:48 »
A karakterdesignok szempontjából egyetértek. Sztem mindkét univerzumból van a filmekben.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5664 Dátum: 2013. július 22. - 15:02:12 »
Szerintem is. Félig innen, félig onnan, de az alapja inkább az Ulti. Kíváncsi lennék, ha Gwen szimbióta klón lenne, az durva lenne filmen. Az Oscorp lévén meg magát a szimbiótát is simán be lehetne hozni. De ez így már abszolút Ulti lenne.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5665 Dátum: 2013. július 22. - 15:38:55 »
A filmben sok 616-os motívumot láttam, Ben bácsi karaktere az Ultimate-ből lett ábrázolva, de nekem tetszett, hogy többet láttuk és jobban megismertük. Peter és Gwen kapcsolata sztem abszolút 616 volt, kivéve, hogy Gwen tudja a titkot amit én a film negatívumai és pozitívumai közé is sorolok. A karakterközpontúbb megközelítés sztem nagyon jót tett a filmnek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5666 Dátum: 2013. július 22. - 18:51:38 »
Szerintem jobb is, hogy tudja. Gwen a filmben egy okos és felelős lány, szerintem talál Peter karakterével.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5667 Dátum: 2013. július 22. - 22:11:26 »
Hoppá!
Szééép! :spidey:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5668 Dátum: 2013. július 23. - 10:30:16 »
Már le is van mentve. Elektro nagggyyon durván fog kinézni.  Érdekes, hogy csak az ujjainál van leégve a kezeslábas :)
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5669 Dátum: 2013. július 23. - 10:41:16 »
Csak én látom Elektrót tök röhejesnek? Amennyire jól néz ki Pókember ebben a cuccban, Elektro olyan, mintha a Nagy Hal egyik szereplője lenne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5670 Dátum: 2013. július 23. - 10:44:52 »
Abe Sapien jutott először eszembe róla a Hellboyból.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5671 Dátum: 2013. július 23. - 10:45:53 »
Erre mondom én hogy kilencvenes évek feeling :P Ahogy nézegettem az új pókrucit, rájöttem mi bajom vele! Nem is maga a ruha dizájn hanem az esztétikusságát vonnám kétségbe, ugyanis mintha kövérítené ez a gönc Peter-t. Főleg a derék és felső comb résznél :roll:
Persze ezen a képen ahol oldalról mutatják nem látszik semmi,de épp emiatt leszek nagyon kíváncsi rá a filmben mozgás közben.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5672 Dátum: 2013. július 23. - 11:23:50 »
Electroval kapcsolatban és megvárom az előzetest, képek lapján nem jó ítélni, az előző pókruha is rosszul nézett ki a forgatási képeken, aztán a filmben már sokkal jobb volt.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5673 Dátum: 2013. július 23. - 17:23:24 »
mintha kövérítené ez a gönc Peter-t.

Nekem már az első Webb filmnél is ez volt az érzésem, kicsit kövérkés volt benne izom meg annyira nem látszott a Garfield srácon.(hiába meglátszik a sok lasagne  :hehe:

Ellenben Raimi pókja nem volt kövér a jelmezben, és izmosab is volt.Valami nagyot alakíthattak az animátorok, hogy Tobey-ra izmokat raktak :hehe:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #5674 Dátum: 2013. július 23. - 17:26:23 »
Furi nekem pont fordítva volt... Tobey volt olyan, mint egy jó lakott óvodás, Garfield meg vékony volt, mint inkább izmos, hozzáteszem, hogy nekem ő volt jobban a Pókos alkat.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5675 Dátum: 2013. július 23. - 17:33:58 »
Nekem már az első Webb filmnél is ez volt az érzésem, kicsit kövérkés volt benne izom meg annyira nem látszott a Garfield srácon.(hiába meglátszik a sok lasagne  :hehe:
;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5676 Dátum: 2013. július 23. - 17:57:12 »
Én úgy vettem észre hogy Garfield az ASM 1-ben sovány volt, és a ruha is mintha vékonyabb,testhezállóbb anyagból készült volna. Tobey meg szerintem túlságosan ki lett gyúrva ami számomra kissé rombolta az összhatást! Arról nem beszélve hogy a Raimi korszak pókrucija szintén ilyen vastag anyagúnak tűnt, amiben úgy nézett ki Peter mint egy hormonzavaros testépítő :lol:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5677 Dátum: 2013. július 23. - 18:03:09 »
Én úgy vettem észre hogy Garfield az ASM 1-ben sovány volt, és a ruha is mintha vékonyabb,testhezállóbb anyagból készült volna. Tobey meg szerintem túlságosan ki lett gyúrva ami számomra kissé rombolta az összhatást! Arról nem beszélve hogy a Raimi korszak pókrucija szintén ilyen vastag anyagúnak tűnt, amiben úgy nézett ki Peter mint egy hormonzavaros testépítő :lol:

Azért ha megnézzük az idősebb Romita nem cérnaszálnak rajzolta ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5678 Dátum: 2013. július 23. - 18:23:49 »
Oké,de az akkor volt ;) Nekem úgy maradt meg az emlékezetemben mint egy sportos testalkatú, közepesen izmos figura.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5679 Dátum: 2013. július 23. - 19:53:52 »
Hoppá!
Szééép! :spidey:

Hú, Electro nadrágja nem kicsit tűnik szűknek... :roll: :twisted:

Erre mondom én hogy kilencvenes évek feeling :P Ahogy nézegettem az új pókrucit, rájöttem mi bajom vele! Nem is maga a ruha dizájn hanem az esztétikusságát vonnám kétségbe, ugyanis mintha kövérítené ez a gönc Peter-t. Főleg a derék és felső comb résznél :roll:

Igazság szerint te vagy az egyetlen, akitől azt olvasom, hogy nem tetszik neki az új Pókruci. Külföldi oldalakat is beleértve, az egyetlen dolog, amiben mindenki megegyezik, az az, hogy Pókember jelmezét ezúttal nagyon eltalálták. Na mindegy, ezt ne vedd úgy, hogy baj van az ízléseddel, csak kissé egyedi. ;D Bár gondolom, attól függ, ki melyik Pókember rajzokkal találkozott először. Ha Bagley, akkor nem csoda, hogy a vékonyabbat preferálod.
Nekem egyébként Tobey túl "jóllakottnak" tűnt, Garfield meg túl vékonynak az első filmben, szerintem alkatilag is most áll a legjobban neki a jelmez.