Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949241 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #5680 Dátum: 2013. július 23. - 19:54:34 »
Nekem úgy maradt meg az emlékezetemben mint egy sportos testalkatú, közepesen izmos figura.

Igen, valahogy nekem is. Lehet azért is tetszik jobban Garfield alakja Pókként.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5681 Dátum: 2013. július 23. - 20:09:37 »
Idézet
Igazság szerint te vagy az egyetlen, akitől azt olvasom, hogy nem tetszik neki az új Pókruci. Külföldi oldalakat is beleértve, az egyetlen dolog, amiben mindenki megegyezik, az az, hogy Pókember jelmezét ezúttal nagyon eltalálták. Na mindegy, ezt ne vedd úgy, hogy baj van az ízléseddel, csak kissé egyedi. ;D Bár gondolom, attól függ, ki melyik Pókember rajzokkal találkozott először. Ha Bagley, akkor nem csoda, hogy a vékonyabbat preferálod.
Nekem egyébként Tobey túl "jóllakottnak" tűnt, Garfield meg túl vékonynak az első filmben, szerintem alkatilag is most áll a legjobban neki a jelmez.

Nekem pont az a bajom vele hogy az eredeti képregényben hordott ruhát erőltetik, holott ez egy film és mint olyan kellene némi apró változásnak lennie. Maga a ruci rendben van, (leszámítva az irreálisan vastag övet) csakhogy én valami kreatív változást várok ezen a téren. Anno a régi Batman filmekben is mindig játszottak a jelmezzel és hol így, hol úgy nézett ki! Most ne a mellbimbókra gondoljatok mert az egy vicc volt ;D Végül is arra akarok kilyukadni hogy Batman sem alsógatyában rohangált a filmeken és Rozsomákra se adták rá azt az ízléstelen sárga sztreccshacukát :) Ebből a szempontból tetszett az ASM 1-es ruha amit ott csesztek el hogy vegyítették egy szabadidő ruha stílusával :uhoh:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5682 Dátum: 2013. július 23. - 20:29:15 »
Ja, értelek, bár Pókember esetében nekem nincs bajom azzal, ha képregényes a ruha és Zöld Manónál is jobban örülök a deszkás megoldásnak, mint az Ultimate Hulkmanó verziónak. Ezeknél nem érzem azt, hogy ne lehetne filmre vinni őket képregényhűen és ha lehetőség van arra, hogy hűek maradjanak a képregényhez, akkor legyenek azok. Tényleg csak fantázia kérdése, hogy jól oldják-e meg őket vagy inkább gagyi hatása lesz.
Ellenben Batman fekete ruhája teljesen indokolt volt és örülök neki, hogy valóban nem kívül hordott alsónadrágban rohangált. Őszintén szólva szerintem már képregényben is ezer éve át kellett volna venniük az ötletet. Mondjuk teljesen fekete ruhát nehezebb színezni, de nem is ez a lényeg.
Szóval ja, van abban valami, amit mondasz, bár én pont ennél a filmnél nem érzem ezt gáznak, legalábbis Pókember jelmezénél. Electronál viszont nem bánom a változtatást, mert neki valóban elég béna volt az eredeti jelmeze, bár valahogy ez se az igazi szerintem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5683 Dátum: 2013. július 23. - 20:41:18 »
Nahát ez az hogy fantázia az nincs holivadban ;D Electro-t szerintem túldíszítették mert neki elég lett volna egy latex kezeslábas pont úgy mint az Ultimate sorozatban. Ehelyett kapott SD kártyát a fejére és szintén 90-es éveket idéző testpáncélt. Zöld Manóból nekem már egyik változat sem tetszik mivel valahogy nem tudom komolyan venni azt a figurát. A legjobb az lenne ha Vészmanót raknák bele a filmbe,de abból is az újat vagyis Phil Urich-ot :) Benne és a képességeiben több potenciált látok mint az Osborn családban.:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5684 Dátum: 2013. július 23. - 20:52:17 »
Sztem most alkották meg a tökéletes pókruhát. Nagyobb szemek, és a hálóminta sem türemkedik ki hanem belesimül az anyagba. A Trilógia ruhájával az az egy bajom volt, hogy a hálóminta nagyon kitüremkedett a ruhából, ráragasztották sztem valahogy. Electro kinézetének örülök mert az eredeti jelmeze nem nézett volna ki jól a vásznon. Lehet, hogy lesz valami funkciója annak az eszköznek ami a fején van. Sztem egyik promókép sem sikerült jól róla, ezért mondtam korábban, hogy megvárom az előzetest. Remélem a filmben benne lesz az a jelenet valahogy, hogy Electro megrázza Pókembert.

Egyébként a film kiindulópontja nagyon emlékeztet engem az ASM 3. számára, amikor Pókember kijelentette, hogy neki senki sem ellenfél aztán jött Octavius és feltörölte vele a padlót. Webb azt nyilatkozta, hogy a film elején Peter már nagyon jól tevékenykedik Pókemberként és túlzottan magabiztos.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5685 Dátum: 2013. július 23. - 22:02:21 »
Egyébként a film kiindulópontja nagyon emlékeztet engem az ASM 3. számára, amikor Pókember kijelentette, hogy neki senki sem ellenfél aztán jött Octavius és feltörölte vele a padlót. Webb azt nyilatkozta, hogy a film elején Peter már nagyon jól tevékenykedik Pókemberként és túlzottan magabiztos.

Ez megegyezik a lekapott videóval a forgatásról, mikor Póki elbánik Giamattival és utána ripacskodik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5686 Dátum: 2013. július 23. - 22:05:22 »
Akkor ugyanott tartunk mint a funny topicban, jön két underdog, hogy elbánjon a főhőssel.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #5687 Dátum: 2013. július 23. - 22:30:06 »
Tetszik Póki jelmeze, bár én még kicsit oválisabbra, vastagabbra hagytam volna a fekete szemkeret rész! ;) Márcsak a póklámpa kéne...:D
Amúgy Garfield kigyúrta magát az előző rész óta, amivel gondolom azt akaják elmondani, sejtetni hogy valamivel később játszódik már, mint az első rész, és jóval magabiztosabb!
Elektro meg......hagyjuk, én nem így képzeltem el, bár amikor megtudtam, hogy fekete lesz, már akkor lemondtam bármi 616-os hasonlóságról.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5688 Dátum: 2013. július 23. - 22:40:14 »
Eredetileg Damien Lewist akarták a szerepre a Homeland c. sorozatból, de ő túl sokáig gondolkodott és így ütközött a forgatás a sorozatéval, így kapta meg Foxx a szerepet.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5689 Dátum: 2013. július 24. - 11:31:46 »
Ennyi erővel, akár Ken Jeong is lehetett volna a Sony felől szerintem.... :stupid:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5690 Dátum: 2013. július 24. - 11:40:11 »
Szerintem meg jó lesz. Ha nem mennek el túlságosan a '90es feeling fele.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5691 Dátum: 2013. július 24. - 12:49:24 »
Hát igen, Max Dillon tutira egy olyan mély és emlékezetes karakter, hogy egyébként nem marhára mindegy, hogy milyen rasszba tartozó színész játssza...

balogh44

• Thanos
« Válasz #5692 Dátum: 2013. július 24. - 21:24:39 »
Szerintem meg jó lesz. Ha nem mennek el túlságosan a '90es feeling fele.

Ezalatt mit értesz?
Az előző trilógia volt ami nagyon retro volt, Peter folyton fülkékből telefonálgatott, pedig manapság már szinte mindenkinek van mobilja.....;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5693 Dátum: 2013. július 24. - 21:29:47 »
Nem technológiailag, hanem az érán érződő jellemzőkre értettem. Általánosság, fekete-fehér / jó-rossz helyzetek és legfőképpen nagyon cheesy és röhejes nemezisek (hülye, boldogtalan bűnöző, aki bosszút esküszik) időt múlt tervekkel, célokkal.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5694 Dátum: 2013. július 24. - 22:02:07 »
Nem technológiailag, hanem az érán érződő jellemzőkre értettem. Általánosság, fekete-fehér / jó-rossz helyzetek és legfőképpen nagyon cheesy és röhejes nemezisek (hülye, boldogtalan bűnöző, aki bosszút esküszik) időt múlt tervekkel, célokkal.

Na végre valaki megmondja a frankót ;D Bár a hibák ettől még ugyanúgy megmaradnak sajnos. Itt főként a sztereotípiákra gondolok ahogy Electro-t és Rhino-t ábrázolták az átváltozás előtt! A régi trilógia is elhasalt bizonyos téren,de ez amit most művel a Sony sem nevezhető épp megfelelőnek :roll:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5695 Dátum: 2013. július 24. - 22:25:33 »

Mert mondjuk most Electro olyan mély karakter lesz hogy normális dolog motiválja majd :roll:
A képregényekben is csak mellékszereplő ne várjunk tőle világmegváltó dolgokat ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5696 Dátum: 2013. július 24. - 22:33:37 »

Mert mondjuk most Electro olyan mély karakter lesz hogy normális dolog motiválja majd :roll:
A képregényekben is csak mellékszereplő ne várjunk tőle világmegváltó dolgokat ;)

Nem mondtam, hogy Electro ilyen lesz vagy sem, hanem elmagyaráztam mit értettem az előbbi kifejezéssel.

Illetve az nem kifogás, hogy képregényekben adott helyzetben mellékszereplő vagy sem, ha köré építenek egy storit, akkor már elvárnám, hogy több legyen a felületes ide-beszúrni-egy-bűnözőt szerepnél.  Electroval is lehet jó történetet írni, hidd el.

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5697 Dátum: 2013. július 25. - 02:06:32 »
Üdvözletem!

Na én egy érdekes szerzet leszek itt a fórumon mivel egyáltalán nem vagyok képregényrajongó egyetlen egy amit elolvastam az is a Watchmen volt,de úgy igazán sohasem rajongtam egyik hősért sem.  Viszont a Csodálatos Pókember film óta valahogy megszerettem e karaktert tetszett, Gwennel kezdték a sztorit az első szerelmével ami azért is volt számomra meglepő mert annak idején azt gondoltam Méri Jani az első igazi nagy szerelme. No mind1 lényegében a film óta érdekel az egész Pókembernek az eleje,és vége,de most jön igazán a slussz poén én mint nagy nuku könyves vs képregényes.....én igazán nagy filmestészta vagyok, és anime esetleg nem készült a pókszövőről,de ami tényleg követné az eredeti kezdetektől lévő képregényt?

Ez az Ultimate féle nekem Animéként nem bejövős. Viszont van egy ami tényleg príma, de ez se a kezdetektől kezdi, és ez az én problémám. Esetleg van ilyen Anime? Vagy ezt csak képregény formájában tudom beszerezni?

+

http://www.imdb.com/title/tt0112175/?ref_=fn_tt_tt_11

Ez lenne az Anime amiről írtam biztos sokan ismerik.

+

Elnézést kérek balfaszságom...szerettem volna csak szerkeszteni írásom,hogy egy postba legyen,de valamiért 3 jelent már meg....Törölni meg nem tudom sajnos megkérnék majd egy moderátort, hogy rakja egybe a 3 postot.

Még egyszer elnézést kérek bénaságom miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 25. - 08:05:18 írta Sepi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5698 Dátum: 2013. július 25. - 08:12:19 »
Először is, üdv a fórumon.  :welcome:

én igazán nagy filmestészta vagyok, és anime esetleg nem készült a pókszövőről,de ami tényleg követné az eredeti kezdetektől lévő képregényt?
Sajnos nem igazán van olyan rajzfilmsorozat, amely hűen követné Pókember régi kalandjait és magánéleti szálát, úgy ahogy a képregényekben volt. Ennek az oka főleg az volt, hogy a régi rajongóknak is mutassanak valami újat, és ne ugyanazt meséljék el nekik. A karakterhez amúgy még mindig az a '94-es sorozat áll a legközelebb, amit te is belinkeltél, de azért abban is elég sok mindent megváltoztattak. Például, ha jól emlékszem, abban Gwen nem is volt, ott Felicia Hardy-t (a Fekete Macska) állították be olyan szemszögbe, mint amilyen Gwen volt. Úgyhogy ha valóban az eredeti történet érdekel, azokat csak a képregényekből ismerheted meg, vagy esetleg netes karakterleírásokból vagy összefoglalókból.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5699 Dátum: 2013. július 25. - 08:55:09 »
A 67-es rajzfilm sorozat még mindig elég jó. Én most a 79-es Spider Woman sorozatot nézem ha elkap a retro meg a metro :)