Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949423 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #5700 Dátum: 2013. július 25. - 08:59:06 »
Én most a 79-es Spider Woman sorozatot nézem ha elkap a retro meg a metro :)

Van olyan? Ha igen, hol tudom rátenni a mancsomat?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5701 Dátum: 2013. július 25. - 11:20:32 »
Én most a 79-es Spider Woman sorozatot nézem ha elkap a retro meg a metro :)

Van olyan? Ha igen, hol tudom rátenni a mancsomat?
Privát ment. Mellesleg:)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5702 Dátum: 2013. július 25. - 11:23:38 »

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5703 Dátum: 2013. július 25. - 12:01:43 »
Először is, üdv a fórumon.  :welcome:

én igazán nagy filmestészta vagyok, és anime esetleg nem készült a pókszövőről,de ami tényleg követné az eredeti kezdetektől lévő képregényt?
Sajnos nem igazán van olyan rajzfilmsorozat, amely hűen követné Pókember régi kalandjait és magánéleti szálát, úgy ahogy a képregényekben volt. Ennek az oka főleg az volt, hogy a régi rajongóknak is mutassanak valami újat, és ne ugyanazt meséljék el nekik. A karakterhez amúgy még mindig az a '94-es sorozat áll a legközelebb, amit te is belinkeltél, de azért abban is elég sok mindent megváltoztattak. Például, ha jól emlékszem, abban Gwen nem is volt, ott Felicia Hardy-t (a Fekete Macska) állították be olyan szemszögbe, mint amilyen Gwen volt. Úgyhogy ha valóban az eredeti történet érdekel, azokat csak a képregényekből ismerheted meg, vagy esetleg netes karakterleírásokból vagy összefoglalókból.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Valahol éreztem, hogy nem készült kezdetektől lévő Pókember sorozat mert akkor valószínű rábukkantam volna már. Viszont a régi tényleg a kezdetektől lévő hivatalos képregényt azt honnan lehetne bezsákolni?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5704 Dátum: 2013. július 25. - 14:13:01 »
Ha beütöd a google-ba megtalálod.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5705 Dátum: 2013. július 25. - 18:59:38 »

Ez lenne az Anime amiről írtam biztos sokan ismerik.

Kérlek ne sértsd meg kedvenc Pókember rajzfilmem az anime műfajával :(
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5706 Dátum: 2013. július 26. - 00:36:54 »
Akkor képregény feldolgozás így már remélem jobban örülsz. :D

Köszönöm azért a tájékoztatást.

Visszatérve most olvasom, hogy Zimmer váltja Hornert ami nem valami nyerő.  Horner igaz egy egyszerű főtételt talált ki, de ahogy variálta az mesteri, ha kellett drámát, vígjátékot, akciót kreált belőle lényegében az utóbbi évek egyik legjobb szuperhőszenéjét kreálta meg. A kritikusoknak bejött csak hát a nagyközönségnek már nem annyira. Zimmer zenéi mostanság nekem túl elektronikusak műen hat az egész. Jó lett volna,ha Horner tovább viszi amit elkezdett. Olvastam a filmzene neten, hogy állítólag a készítők modernebb, darkosabb zenét akarnak a folytatásra mint a Batman vagy az Acélember ami nem tenne jót egy Pókembernek.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 26. - 00:51:20 írta Kargarosz »

balogh44

• Thanos
« Válasz #5707 Dátum: 2013. július 26. - 13:24:51 »
Egyetértek, nekem régi nagy kedvencem Horner, a Rocketeer óta, Zimmer zenei világa már nem a régi, összevisszaság, kapkodás jellemzi a mostani filmzenéit, semmi maradandó nem tud megmaradni belőlük, nem emlékezetesek!

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5708 Dátum: 2013. július 26. - 14:02:51 »
Zimmer napjaink egyik legjobbja ez nem vitás, de mikor azzal jönnek több helyen,hogy Horner így rossz meg úgy másolós majom akkor csak röhögni támad kedvem. Tény, és való sokat ismétel magától, de hát melyik zeneszerző nem? Mintha Zimmer Batmanja teljesen egyedi lenne? Ugyan már akkor annak idején a fekete esőbe mi ment tőle?.... Mondjuk Hornernél is ott a rizikófaktor, hogy ha nem kapja össze magát akkor nem alkot maradandót, de ha igen akkor ott van simán az élmenők között.  A Rocleteer is teljesen elfeledett alkotás mind film, és zenei részen én is imádom tőle.
Úgy vártam a Conon a bejelentést, hogy visszatér az öreg azt erre meg teljesen lelombozódtam a hír hallatán.

Az a gond, hogy a nagyközönség egyszerűen imádja, és sajnos szinte már csak őt ismerik mondhatni túl van hájpolva. Lassan ott funk tartani minden filmhez ő csinálja a zenét. :P
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 26. - 14:05:38 írta Kargarosz »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5709 Dátum: 2013. július 26. - 14:52:48 »
Akkor képregény feldolgozás így már remélem jobban örülsz. :D

Az anime egy külön műfaj rajzi sajátosságokkal, ezekből egy se  figyelhető eg a 94-es rajzfilmosorozaton, ezért
ez nem anime csak rajzfilm.
A Naruto anime, meg a Death Note     (meg a többi ilyen szenny)-saját vélemény

Todd

• Pókfej
« Válasz #5710 Dátum: 2013. július 28. - 19:17:07 »
A Naruto anime, meg a Death Note     (meg a többi ilyen szenny)-saját vélemény
Ez pont ugyanolyan általánosítás, mint a minden képregény gyerekes. Az anime egy műfaj amin belül minden témájú történet megtalálható, nyílván van köztük szenny, de sok jó is van.  ;)
Ugyanez igaz a mangára is. Ha mi rajongunk valamiért, és zavar, hogy azt mások lenézik, kezdjük ott, hogy akkor legalább mi legyünk egy picit toleránsak.  ;)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5711 Dátum: 2013. július 28. - 19:35:11 »
Ez saját vélemény volt ;)
Lehet, hogy valakinek tetszik, de nekem nem.Akinek tetszik annak jó szórakozást hozzá.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5712 Dátum: 2013. július 28. - 19:44:26 »
A Death Note mangában szerintem nagyon jó ......ajánlom olvasd el, rajzfilmet nem néztem .

Raisu

• Traveller
« Válasz #5713 Dátum: 2013. július 28. - 19:50:33 »
Ez saját vélemény volt ;)
Attól, hogy ezt odaírod, még nem lesz kevésbé bántó azok számára, akik szeretik.

A Death Note mangában szerintem nagyon jó ......ajánlom olvasd el, rajzfilmet nem néztem .
Animében is az, ha nem jobb. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5714 Dátum: 2013. július 28. - 20:52:42 »
Tudom, hogy saját vélemény volt. A "minden képregény gyerekes" is ugyanúgy saját vélemény, attól még erősen sztereotíp.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5715 Dátum: 2013. július 29. - 09:37:28 »
A saját véleményemet, a saját tapasztalataim utján szereztem.Régen olvastam mangát és animét is néztem.
De utánna nagyon megutáltam, mivel nem tudtak mit kezdeni a karakterekkel, és azon sorozatok melyeknek volt sikere
Ázsián kívül azon sorozatok író már szinte csak azzal törödtek, hogy milyen drámai fordulattól vennék még többen.

Ezért saját vélemény.Hogy sztereotíp-e hát igen kissé az.
De pl én szeretem a focit meg a kosárlabdát, nem mindenki szereti valaki szerint hülyeség hogy 10 langaléta ember egy piros labdát ütöget a parkettán és egy karikába akarják beledobni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5716 Dátum: 2013. július 29. - 17:21:25 »
Persze van ami kétségkívül sz*r (pl. Twillight), de egy műfajra kompletten nem lehet kijelenteni, hogy rossz csak azért, mert nem szereted, mondjuk amiatt, mert nem jön be a japán kultúra. A korrekt vélemény szerintem az, hogy nekem nem tetszik valami, de nem szennyezem le (amúgy én se csípem különösen az animéket, meg a mangákat sem). Ahogy az is gyerekes, hogy hülyeség a kosárlabda. Hidd el, ha így állsz hozzá, még nagyon sok felesleges konfliktustól fogod megkímélni magadat.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 29. - 17:26:01 írta Todd »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5717 Dátum: 2013. július 29. - 17:54:24 »
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=84411

Itt az előzetes a Comic Conról. Nem tudom mikor fogják törölni úgyhogy gyorsan nézzétek meg. Nekem nagyon bejön. Pókembernek nagyon jó humora van. Az operatőri munka meg nagyon jó lesz, már látszik ebből a rövid videóból is. Az új pókruha fantasztikusan néz ki, ilyen alacsony felbontásban is.  Gyorsan leszedtem youtube-ról, mert biztos törölni fogják. Ha kell akkor írjátok le az e-mail címeteket és elküldöm.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 29. - 18:45:01 írta peti40 »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5718 Dátum: 2013. július 29. - 18:43:04 »
Persze van ami kétségkívül sz*r (pl. Twillight), de egy műfajra kompletten nem lehet kijelenteni, hogy rossz csak azért, mert nem szereted, mondjuk amiatt, mert nem jön be a japán kultúra. A korrekt vélemény szerintem az, hogy nekem nem tetszik valami, de nem szennyezem le (amúgy én se csípem különösen az animéket, meg a mangákat sem). Ahogy az is gyerekes, hogy hülyeség a kosárlabda. Hidd el, ha így állsz hozzá, még nagyon sok felesleges konfliktustól fogod megkímélni magadat.

Szeretem a konfliktusokat :twisted: áhh nem csak vicceltem ;D
Igazad van, de én a jövőben töretlenül utálni fogom a mangákat és animéket.
És továbbra is megpróbálom megvéteni a gyanútlan olvasókat a mangáktól

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5719 Dátum: 2013. július 29. - 20:31:28 »
Pedig a Pókembernek is volt olyan időszaka hogy inkább elmenekültem mangát olvasni és ez fordítva is igaz. Minden műfajban van rossz és jó példa. A lényeg ha utálod érvelj úgy hogy ne tudjanak leszólni.  ;D