Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950168 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Pókember
« Válasz #5720 Dátum: 2013. július 29. - 20:43:48 »
 ;D :bravo: :bravo:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #5721 Dátum: 2013. július 30. - 10:37:09 »
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=84411

Itt az előzetes a Comic Conról. Nem tudom mikor fogják törölni úgyhogy gyorsan nézzétek meg. Nekem nagyon bejön. Pókembernek nagyon jó humora van. Az operatőri munka meg nagyon jó lesz, már látszik ebből a rövid videóból is. Az új pókruha fantasztikusan néz ki, ilyen alacsony felbontásban is.  Gyorsan leszedtem youtube-ról, mert biztos törölni fogják. Ha kell akkor írjátok le az e-mail címeteket és elküldöm.
Nekem kell, nem tod felnyomni ide? :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #5722 Dátum: 2013. július 30. - 14:06:42 »
Youn megtaláltam:
https://www.youtube.com/watch?v=1McyAUfjQzQ&feature=youtube_gdata_player
Atom durva, de megbántam hogy megnéztem, majd 4 perces... rohadt sok mindent lelő... :uhoh: látványos lesz Póki ismét, és jó sokat fog szerepelni  ruciban, legalábbis úgy tűnik, és télleg rohadt jó dumája van ;D végre poénkodni és pofázni fog, hála az égnek, hogy tovább viszik ezt a vonalat az egyből.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5723 Dátum: 2013. július 30. - 14:49:59 »
Pofás előzetes. :D Végre jó a pókruci is. ;D Még mindig vannak kétségeim a filmmel, de egy hajszálnyit már reménykedek. :D Viszont remélem, hogy hamarosan hivatalosan is megjelenik a ez trailer, kiváncsi lennék rá jó minőségben is.

Idézet
úgy tűnik, és télleg rohadt jó dumája van ;D végre poénkodni és pofázni fog
Én ezzel azért megvárnám a filmet, de nagyon remélem, hogy nem lőtték el az összes poénját egy percben.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5724 Dátum: 2013. július 30. - 14:51:24 »

Atom durva, de megbántam hogy megnéztem, majd 4 perces...

Én egy perc után hamar kikapcsoltam. Inkább várok egy hivatalos valamire, ne lőjem le magamnak a dolgokat előre. 

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5725 Dátum: 2013. július 30. - 15:03:45 »
Szerintem ez lesz majd a hivatalos. ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5726 Dátum: 2013. július 30. - 15:11:46 »
Szerintem ez lesz majd a hivatalos. ;)

Úgy értve, hogy ha már valami újat látok a filmről, akkor ne lekapott verzióban nézzem, hanem hivatalos rilíszként a YT-n vagy valami.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #5727 Dátum: 2013. július 30. - 15:17:01 »
Szerintem ez csak egy gyorsan összerakott kis előzetes volt csak a Comicon-osoknak. Látszott, hogy az eddig elkészült felvételeket dobták össze, néhány vizuális effekt még nem készült el, így a forgatókönyvből raktak be pár kockát. Szóval szerintem, nem ez lesz a végleges, sokkal rövidebb lesz az majd, és kidolgozottabb! ;)
A zene viszont, Zimmer jóvoltából, tucat termék lett ahogy hallom! :( Már ha ez már az volt, nem pedig valami más filmből raktak alá zenét.

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5728 Dátum: 2013. július 30. - 15:26:17 »
Szerintem ez csak egy gyorsan összerakott kis előzetes volt csak a Comicon-osoknak. Látszott, hogy az eddig elkészült felvételeket dobták össze, néhány vizuális effekt még nem készült el, így a forgatókönyvből raktak be pár kockát. Szóval szerintem, nem ez lesz a végleges, sokkal rövidebb lesz az majd, és kidolgozottabb! ;)
A zene viszont, Zimmer jóvoltából, tucat termék lett ahogy hallom! :( Már ha ez már az volt, nem pedig valami más filmből raktak alá zenét.

Kajakra mondom úgy elvette a kedvem,hogy Feri csinálja a zenét pedig nagyon várom a filmet. A szokásos hajókürt megszólal az elején lehet tényleg ő csinálta. :P

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5729 Dátum: 2013. július 30. - 16:30:57 »
Úgy értve, hogy ha már valami újat látok a filmről, akkor ne lekapott verzióban nézzem, hanem hivatalos rilíszként a YT-n vagy valami.  :D
Ja, vágom, jó minőségben akarod elspoilerezni magadnak. :D
Különben eddig nem lőttek el semmi nagy spoilert ebben a trailerben szerintem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5730 Dátum: 2013. július 30. - 17:21:55 »
Ja, vágom, jó minőségben akarod elspoilerezni magadnak. :D

Pontosan. Ha már elrontom a gyomromat vele, akkor legalább legyen jó az íze.  :D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5731 Dátum: 2013. július 30. - 17:51:09 »
Semmi hatalmas spoiler nem volt. Zimmer még nem írt semmit a filmhez. Az a kürthang meg minden előzetesben benne van mostanában. A poénok a film elejéről vannak az biztos, a film második fele biztos nem lesz ilyen könnyed hangvételű. Egy pillanatra feltűnt a kalapos fickó az első rész stáblistás jelenetéből, ő vajon ki lehet? Biztos, hogy nem Norman.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5732 Dátum: 2013. július 30. - 17:53:34 »
Lehet Toomes lesz az.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5733 Dátum: 2013. július 30. - 18:41:28 »
Ahogy láttam, Norman ágyhoz kötött beteg lesz, szóval nem nagyon fog ő szerintem deszkákon repeszteni... :roll:
Egyre igazabbnak tűnik hogy Harry lesz a "manó".

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5734 Dátum: 2013. július 30. - 19:26:14 »
Vagy végső elkeseredésében beveszi a formulát.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5735 Dátum: 2013. július 31. - 11:07:52 »
Én is megnéztem, egy kicsit más a hangszerelése ennek az előzetesnek. Mármint ami a filmzenét illeti. Megvan benne az előző rész "főcíme", de másképp hangszerelve. Ezt 1:45-től és 1:59-től lehet hallani. 1:59-től jobban.
Szerintem semmi komoly spoiler nem volt, én csupán azt láttam most vizuálisan, amik eddig fotók, hírek formájában érkeztek meg hozzám.
A bemutató alapján tényleg kicsit el lesz telve Pete magától, de ez várható. Gondolom most jön rá, hogy mekkora király csávó. Nemrég legyőzte a Gyíkot, megmentette NYC-t, ott van neki Gwen, és még mellette emberfeletti erővel bír. Most kezdi igazán megkedvelni azt, hogy ki ő. Aztán biztos lesz a filmben erre alapozva valami olyasmi, hogy ezért győzik le, mert túl elszáll magától.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5736 Dátum: 2013. július 31. - 11:12:31 »
A bemutató alapján tényleg kicsit el lesz telve Pete magától, de ez várható.

A város fogja imádni, Gwen féltékeny lesz, Póki megkapja a város kulcsát (szabadfordításâ„¢), megcsókolja a színpadon MJ-t, aki átadna neki azt, szakítanak Gwennel és én kimentem a moziból.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 15:34:33 írta Szilánkmentes »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5737 Dátum: 2013. július 31. - 11:28:08 »
Ez poén lenne ;D ;D

Amúgy remélem a város most nem fogja imádni... de valszeg ez lesz...

Kargarosz

• Gibbon
  • *
« Válasz #5738 Dátum: 2013. július 31. - 13:52:37 »
Én is megnéztem, egy kicsit más a hangszerelése ennek az előzetesnek. Mármint ami a filmzenét illeti. Megvan benne az előző rész "főcíme", de másképp hangszerelve. Ezt 1:45-től és 1:59-től lehet hallani. 1:59-től jobban.
Szerintem semmi komoly spoiler nem volt, én csupán azt láttam most vizuálisan, amik eddig fotók, hírek formájában érkeztek meg hozzám.
A bemutató alapján tényleg kicsit el lesz telve Pete magától, de ez várható. Gondolom most jön rá, hogy mekkora király csávó. Nemrég legyőzte a Gyíkot, megmentette NYC-t, ott van neki Gwen, és még mellette emberfeletti erővel bír. Most kezdi igazán megkedvelni azt, hogy ki ő. Aztán biztos lesz a filmben erre alapozva valami olyasmi, hogy ezért győzik le, mert túl elszáll magától.

Tény, és való tényleg hallható annyira nem rossz így átelektrozva  :spidey: Örülnék ha valamennyire meg is maradna a főtéma még akkor is,ha sok változás lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5739 Dátum: 2013. július 31. - 15:33:00 »
A város imádja, ez engem is bosszant, inkább félni, utálni kellene őt, elvégre Jameson gondoskodik a hiteles tájékoztatásról!