Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 952409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5740 Dátum: 2013. július 31. - 15:38:01 »
A város imádja, ez engem is bosszant, inkább félni, utálni kellene őt, elvégre Jameson gondoskodik a hiteles tájékoztatásról!
Már ha lenne Jameson ebben a trilógiában. ;) Mert egyelőre semmi hír nincs róla. Az ő karaktere nélkül meg nem igazán működne a Hírharsona lejáratókampányos motívum szvsz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5741 Dátum: 2013. július 31. - 15:39:22 »
Lehet, hogy Jameson a kalapos fickó? :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5742 Dátum: 2013. július 31. - 16:03:20 »
Hogyne, sőt, belőle lesz a Zöld Manó. :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #5743 Dátum: 2013. július 31. - 16:13:58 »
Jaja! :brow:
Vagy csak gyűjti össze az emberkéket a terveihez, hogy kísérleteket tudjon támogatni, beindítani, ahogy a Skorpióval is tette! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5744 Dátum: 2013. július 31. - 16:48:10 »
A város imádja, ez engem is bosszant, inkább félni, utálni kellene őt, elvégre Jameson gondoskodik a hiteles tájékoztatásról!
Már ha lenne Jameson ebben a trilógiában. ;) Mert egyelőre semmi hír nincs róla. Az ő karaktere nélkül meg nem igazán működne a Hírharsona lejáratókampányos motívum szvsz.
Hmhm, igaz, hogy nincs JJ, de a lejárató kampány attól megy a Hírharsona lapjain, nem? :headscratch: (és asszem mintha Webb beszélt volna arról, hogy nem is lesz JJ... :-\)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5745 Dátum: 2013. július 31. - 17:38:08 »
Hogyne, sőt, belőle lesz a Zöld Manó. :lol:

Szerintem vigyázzunk, egy ilyen sokkolom a közönséget, csak mert-manőverrel még ez is bekövetkezhet.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5746 Dátum: 2013. július 31. - 17:59:52 »
Hmhm, igaz, hogy nincs JJ, de a lejárató kampány attól megy a Hírharsona lapjain, nem? :headscratch:
Hát én az első részben nem láttam hírharsonás lejárató kampányt - kb csak annyi volt a Hírharsona szereplése, hogy az újság címlapján fotót kerestek a Gyíkról (értitek, a GYÍKról, miközben Pókember fel-alá rohangál a városban, de ez a kutyát se érdekli :omg: ) Persze ettől még a második részben lehet, hogy lesz lejáratókampány, én csak azt mondom, hogy Jameson karaktere nélkül nem sok értelme lenne. Kb. ugyanannyira lesz érdekes, minthogy az első részben rendőrségi körözést adtak ki Póki ellen.

Szerintem vigyázzunk, egy ilyen sokkolom a közönséget, csak mert-manőverrel még ez is bekövetkezhet.  :hehe:
Én az első rész után már bármire fel vagyok készülve, úgy érzem. :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5747 Dátum: 2013. július 31. - 18:02:31 »
Volt valami ilyen ad campaign, amit még Mero is linkelt a topicba régebben, ami a 'harsonával volt kapcsolatos. Mintha.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5748 Dátum: 2013. július 31. - 18:34:57 »
Ez különben számomra egy WTF momentum volt az első részben,hogy szinte minden fontosabb karakter felbukkan az elején,de Jameson-t pont kihagyják. Természetesen a Bugle-t mutatták, tehát ez megint az epic fail kategóriába sorolandó. MJ és Norman kihagyása meg nem gáz, mert több részesre tervezik szóval ők ráérnek. De JJJ szerintem nem! Remélem már nem teszik bele a sorozatba mert az nagyon erőltetetten hatna.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5749 Dátum: 2013. július 31. - 18:49:38 »
Ez különben számomra egy WTF momentum volt az első részben,hogy szinte minden fontosabb karakter felbukkan az elején,de Jameson-t pont kihagyják.

A trilógia Jamesonja után nem csoda, hogy nem merték meglépni. Annál jobbat nehezen és őt (J.K. Simmons) visszahozni meg még jobban összezavarta volna a laikus közönséget. Már így is körülöttünk moziban mindenki nézelődött mert nemigen értették mi történik, meg, hogy ez miért nem direkt folytatás.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 21:06:34 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5750 Dátum: 2013. július 31. - 20:09:39 »
Nekem megfelelt JJ személye nélkül is a film,de akkor már kihagyhatták volna a betörőt és Peter nevelőszüleit is :lol: Elvégre pankrációs jelent sem volt meg MJ se ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5751 Dátum: 2013. július 31. - 21:07:42 »
Elvégre pankrációs jelent sem volt meg MJ se ;D

Nekem tetszett a mostani kis bólintás a pankrációs történet felé. Tök hangulatos jelenetet hoztak ott össze.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5752 Dátum: 2013. augusztus 02. - 12:10:45 »
Az szerintem is jó volt. Meg, hogy onnan vette a maszk ötletét.

A város fogja imádni, Gwen féltékeny lesz, Póki megkapja a város kulcsát (szabadfordításâ„¢), megcsókolja a színpadon MJ-t, aki átadna neki azt, szakítanak Gwennel és én kimentem a moziból.  :D
:hehe:

Belegondolva szanszosabb, hogy kedveli majd a nép. Ha JJ annyira pocskondiázni akarta volna a Bugle-ban, már az első részben megtehette volna, amikor már huzamosabb ideje üldözte a tolvajokat a "rendes" ruhájában.
SD. EJC.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5753 Dátum: 2013. augusztus 02. - 12:14:25 »
Elvégre pankrációs jelent sem volt meg MJ se ;D

Nekem tetszett a mostani kis bólintás a pankrációs történet felé. Tök hangulatos jelenetet hoztak ott össze.

Nekem is tetszett!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5754 Dátum: 2013. augusztus 02. - 20:34:46 »
Nekem megfelelt JJ személye nélkül is a film,de akkor már kihagyhatták volna a betörőt és Peter nevelőszüleit is :lol: Elvégre pankrációs jelent sem volt meg MJ se ;D
Én mind a mai napig így gondolom, meg a pókcsípést, meg az egész eredetsztorit. Csináltak volna egy független pókember filmet, oszt kész.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5755 Dátum: 2013. augusztus 16. - 11:53:06 »
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5756 Dátum: 2013. augusztus 16. - 13:36:08 »
JJJ-nek nemigen lenne jó (senki JK után), de Vérontónak kellően tud őrültet alakítani. Rá nagyon is passzolna a szerep.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5757 Dátum: 2013. augusztus 16. - 14:07:44 »
Carrey azért nemcsak grimaszolni tud kiválóan. Nagyon mély figurákat is tud hozni ha akar és nem erőlködik azokban a szerepekben sem. Simán jó lenne JJJ-ként.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5758 Dátum: 2013. augusztus 16. - 14:11:47 »
Mondjuk miután szétsírta az internetet azon, hogy mennyire zavarja, hogy milyen durva lett a Kick Ass 2, kétlem, hogy az új családbarát imidzsébe belefér egy vérengző pszichopata...
Komoly szerepben én csak a 23-as számban láttam, de ott borzalmas volt (meg az egész film is).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5759 Dátum: 2013. augusztus 16. - 14:17:14 »
Vérontót simán elvállalhatná mivel a Sony is ragaszkodik a PG 13-as besoroláshoz :roll: Kb annyira lenne durva Vérontó mint a mostani Ultimate Spider-Man sorozatban lévő Parker Carnage. Vagy olyan lenne mint Venom csak piros színben.