Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950288 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5760 Dátum: 2013. augusztus 16. - 14:22:52 »
JJJ szerepe mellett szólhat, hogy azért Carrey már nem olyan fiatalos arc, mint a fent linkelt cikkben látható. A Kick-Ass 2-re is elég jó maszkot kapott, szögletes áll, ősz halánték. (Vagy nem is maszk, csak a kor... :) )

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5761 Dátum: 2013. augusztus 16. - 14:46:03 »

Komoly szerepben én csak a 23-as számban láttam, de ott borzalmas volt (meg az egész film is).

Simon Birch a kisember, vagy a Truman show, de amiben igazán nagyon jó volt az Egy makulátlan elme örök ragyogása.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5762 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:01:56 »
Carrey azért nemcsak grimaszolni tud kiválóan. Nagyon mély figurákat is tud hozni ha akar és nem erőlködik azokban a szerepekben sem. Simán jó lenne JJJ-ként.
Én ezt tudom, de épp itt az ellentmondás. JJJ nem mély karakter. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5763 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:04:01 »
Épp ezért Carrey tökéletes rá mert könnyedén tud ugrálni egyik állapotból a másikba. Tud komoly és fapofájú kretén is lenni és bődületes baromságokat is rezzenéstelenül tud kimondani.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5764 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:05:27 »
Csakhogy JJJ nem a két véglet.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5765 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:09:03 »
A 616-os talán nem. De az Ulti igen. És mivel mindig elvonatkoztatnak az eredeti médiumtól valami köztes embert kapunk.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5766 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:15:15 »
Carrey nagyon jó színész, de az a baj, hogy ha ő lenne JJJ, tuti azt várnám, hogy mikor dobja be a hülye grimaszait meg mikor ad ki hülye hangokat, nem tudnék elvonatkoztatni a korábbi szerepeitől. ;D
Vérontónak jó lenne, de én sem igen hiszem, hogy elvállalná, sőt, az is kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e csinálni egy PG13-as Vérontót. :roll:

Mondjuk miután szétsírta az internetet azon, hogy mennyire zavarja, hogy milyen durva lett a Kick Ass 2, kétlem, hogy az új családbarát imidzsébe belefér egy vérengző pszichopata...
Én azt nem értem, hogy akkor meg minek vállalta el? Nem olvasta a forgatókönyvet? Vagy nem látta az előző részt? :roll: Lehetett előre tudni, hogy nem gyerekmesét fognak készíteni. Nem szeretem, amikor utólag sírnak a sztárok, hogy "jajj, miért vállaltam el ezt a szerepet". El kell előtte olvasni a forgatókönyvet, abból azért el lehet dönteni, hogy belefér-e az imidzsébe a szerep.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5767 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:20:54 »
Akkor legyen az új JJJ Swarczi

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5768 Dátum: 2013. augusztus 16. - 15:26:58 »
Á, ő nem kirúgná az alkalmazottait, hanem lepuffantaná.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5769 Dátum: 2013. augusztus 16. - 16:37:37 »
egyáltalán érdemes-e csinálni egy PG13-as Vérontót. :roll:

Nem. 

Nagy odafigyelés és tehetség kéne oda, hogy egy hihető és nem elcsépelt Vérontót kapjunk pg13as környezetben. Ennek meg kicsi az esélye. Csak azért, hogy lássunk filmvásznon Vérontót, nem érdemes, akkor inkább ne legyen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5770 Dátum: 2013. augusztus 16. - 18:12:38 »
Én azt nem értem, hogy akkor meg minek vállalta el? Nem olvasta a forgatókönyvet?
A forgatókönyvből nem derül ki, hogy a CGI milyen lesz a végén.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5771 Dátum: 2013. augusztus 16. - 19:29:36 »
Ami azt illeti, Vérontónak simán el tudnám képzelni őt, tényleg sokkal jobban áll neki ez a kicsit kattant, már-már beteges karakter, mint JJJ.
Amúgy szerintem lehet úgy keverni-kavarni az akciójeleneteket úgy, hogy durva legyen, de benne legyen ebbe a PG13-as kategóriba.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5772 Dátum: 2013. augusztus 16. - 19:49:06 »
Ha egy PG-13-as filmbe belerakják Vérontót akkor pont a karakter lényegét veszik el, pont mint Rozsomáknál.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5773 Dátum: 2013. augusztus 16. - 20:12:15 »
A forgatókönyvből nem derül ki, hogy a CGI milyen lesz a végén.
Az oké, de attól még a sztoriból kiderül, hogy mennyire lesz erőszakos a film. Gondolom a rendezővel is volt lehetősége beszélgetni a filmről. Meg eleve, volt már egy első rész, amit ha megnézett, abból is láthatta, hogy milyen erőszakos a film és milyen a látványvilága. Valahogy nekem hiteltelennek tűnik, hogy ennyi előzetes infó után meglepődik, hogy "jaj, milyen durva filmbe csöppentem".

Ha egy PG-13-as filmbe belerakják Vérontót akkor pont a karakter lényegét veszik el, pont mint Rozsomáknál.
Azért van egy kis különbség, mert Rozsomáknak nem csak a vérengzés a lényege, ő ennél jóval mélyebb és komplexebb karakter. ;) Vérontó meg egyszerű mint a faék, ész nélkül gyilkolászik.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5774 Dátum: 2013. augusztus 16. - 20:20:59 »
Vérontó attól is lenne félelmetes, hogy egy pszichopatának minden út és eszköz rendelkezésére áll, hogy végrehajtsa a legvérengzőbb terveit is. Nem egy agyatlan, nyáladzó monstrum kéne legyen, hanem egy ténylegesen veszélyes elme, akire rákerül egy szimbióta. Oda meg több kéne pár szájtátós, ordítós jelenetnél.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5775 Dátum: 2013. augusztus 16. - 21:05:42 »
Lehetne a Bagoly is, a séróját már belőtték hozzá régebben.  :hehe: Persze ez a karakter elég béna.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5776 Dátum: 2013. augusztus 16. - 21:30:21 »
A Klónsztoriban DeMatteistől jó.  :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5777 Dátum: 2013. augusztus 16. - 23:11:51 »
Vérontó attól is lenne félelmetes, hogy egy pszichopatának minden út és eszköz rendelkezésére áll, hogy végrehajtsa a legvérengzőbb terveit is. Nem egy agyatlan, nyáladzó monstrum kéne legyen, hanem egy ténylegesen veszélyes elme, akire rákerül egy szimbióta.

Hm, ha jól emlékszem Carnage nem az a rafkós cselszővő, inkább csak lekaszál mindenkit aki az útjába kerül, 'oszt kész. :)
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5778 Dátum: 2013. augusztus 17. - 11:11:28 »
A '94-es sorozatban a "lekaszál mindenkit"-nél kicsit nagyobb terve volt.
Ez amúgy kőbe van vésve, hogy a Sony maradni akar mindenféleképp ebben a besorolásban? Elvégre, ha annyira a képregényrajongó központú a film, akkor ezért akár megléphetnének még egy lépcsőt is. Eggyel kevesebb, vagy több, szerintem oly mindegy.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5779 Dátum: 2013. augusztus 17. - 11:32:02 »
Igen, a cél az a kaszabolás, de tudtommal Cassidy pszichopata és a szimbióta ezt csak fokozza. Nem annyi, hogy gyilkol, hanem inkább, hogy élvezi a gyilkosságot és minél kigondoltabb és minél játékosabb, annál élvezetesebb. Oda meg kell egy csepp csavaros tervezés.  :D