Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948960 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5780 Dátum: 2013. augusztus 17. - 12:45:36 »
Elvégre, ha annyira a képregényrajongó központú a film, akkor ezért akár megléphetnének még egy lépcsőt is. Eggyel kevesebb, vagy több, szerintem oly mindegy.
Nem annyira mindegy a plusz-mínusz 2-300 millió dollár. :)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5781 Dátum: 2013. augusztus 17. - 16:25:10 »
A '94-es sorozatban a "lekaszál mindenkit"-nél kicsit nagyobb terve volt.
Ez amúgy kőbe van vésve, hogy a Sony maradni akar mindenféleképp ebben a besorolásban? Elvégre, ha annyira a képregényrajongó központú a film, akkor ezért akár megléphetnének még egy lépcsőt is. Eggyel kevesebb, vagy több, szerintem oly mindegy.

Hát azért ha eltekintünk a 90-es évektől akkor a Pókember történetek nem vmi véres ijesztő dolgok ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5782 Dátum: 2013. augusztus 17. - 17:16:58 »
Nem annyi, hogy gyilkol, hanem inkább, hogy élvezi a gyilkosságot
Pont ez a gond. Hogy élvezi, kedvtelésből öl. Ez a mentalitás egy horrorba, vagy thrillerbe való, nem egy alacsony korhatárhoz belőtt nyári blockbusterbe. És azt nem fogják megkockáztatni, hogy a korhatár emelésével egy csomót bukjanak a jegyeladásokon. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5783 Dátum: 2013. augusztus 17. - 17:19:22 »
Pont ez a gond. Hogy élvezi, kedvtelésből öl. Ez a mentalitás egy horrorba, vagy thrillerbe való, nem egy alacsony korhatárhoz belőtt nyári blockbusterbe. És azt nem fogják megkockáztatni, hogy a korhatár emelésével egy csomót bukjanak a jegyeladásokon. ;)

Teljesen igaz, a Pókember filmeket a kisebbek is nézik8-10 évesek ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5784 Dátum: 2013. augusztus 17. - 17:21:20 »

Pont ezért írtam én is és ezért gondolom úgy, hogy nem érdemes PG13as Vérontót megvalósítani (visszatérve az eredeti gondolathoz).

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5785 Dátum: 2013. augusztus 17. - 17:24:07 »

Pont ezért írtam én is és ezért gondolom úgy, hogy nem érdemes PG13as Vérontót megvalósítani (visszatérve az eredeti gondolathoz).

De miért is akarnak egy trilógiába 2.  egy Vérontó kaliberű pók elenséget.
Lennének fontosabbak is pl:Zöld Manó akinek a karakterét, Norman részéről el kéne kezdeni építgetni, ha Gwent valaha is le akarják hajítani a Brooklyn hídról

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5786 Dátum: 2013. augusztus 17. - 17:47:53 »
Akkor ebben egyetértünk. :D Mondjuk nekem amúgy sem hiányzik, mert Vérontót sosem kedveltem, inkább egy jól megvalósított Venom érdekelne, de mivel pont őt szúrta el Raimi, szerintem kizárt, hogy megint próbálkozzanak vele.

De miért is akarnak egy trilógiába 2.  egy Vérontó kaliberű pók elenséget.
Egyáltalán nem biztos, hogy Vérontót akarják, ez csak spekuláció, ami pusztán az alapján kapott szárnyra, hogy Jim Carrey hasonlít Cletus Cassidyre.
Különben azon halnék be, ha kiderülne hogy Carrey lesz Osborn. ;D Zöld Manóként meg nyomná az Ace Venturás papagájos nevetést. :lol:
Vagy még jobb, Harry és Norman beszélgetnek:

-Apa, el tudsz jönni a csütörtöki iskolaünnepségre?
-Sajnálom, kisfiam, de nem érek rá aznap.
-Miért?
-Mert TÖKÖM BÖKÖM CSÜTÖRTÖKÖN!
 ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5787 Dátum: 2013. augusztus 17. - 18:58:31 »
Vagy még jobb, Harry és Norman beszélgetnek:

-Apa, el tudsz jönni a csütörtöki iskolaünnepségre?
-Sajnálom, kisfiam, de nem érek rá aznap.
-Miért?
-Mert TÖKÖM BÖKÖM CSÜTÖRTÖKÖN!
 ;D

:lol: :lol:

Végülis rávilágítottatok, hogy tényleg inkább lenne gáz, mint zsírkirály.  A másik, hogy valóban ennek a nagyközönséghez is szólnia kell, amiben a 10 évesek is beletartoznak.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5788 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:31:45 »
A comic conos trailerben van egy snitt ahol Gwen egy hidat néz. Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy meglépik a dolgot.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5789 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:35:04 »
Szerintem csak gerjesztik a népet. Ami meg nagy hiba, szerintem, mert mindenkit rákészítenek és az még visszasülhet. Emma Stone Gwenje nagyon erős húzóerő a filmben, szerintem nem engedhetik meg maguknak az elvesztését.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5790 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:40:05 »
Szerintem csak gerjesztik a népet. Ami meg nagy hiba, szerintem, mert mindenkit rákészítenek és az még visszasülhet. Emma Stone Gwenje nagyon erős húzóerő a filmben, szerintem nem engedhetik meg maguknak az elvesztését.

De muszáj megtenni >:(
Ha nem lépik meg az őrült fanok megostromolják a Sony székházát és követelni fogják Emma Stone kiadatását. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5791 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:42:15 »
Nehogy azt hidd. Akkor már a harmadik rész után felrobbantották volna az egész Sony-t.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5792 Dátum: 2013. augusztus 17. - 19:50:19 »
Nehogy azt hidd. Akkor már a harmadik rész után felrobbantották volna az egész Sony-t.

;D ;D

Azt kihagytam, hogy egyik fan videó kamerát vesz elő míg a többiek ledobják szegényt a hídról.

(Persze van biztonsági háló)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5793 Dátum: 2013. augusztus 17. - 20:16:56 »
Akkor már a harmadik rész után felrobbantották volna az egész Sony-t.
Inkább az a csoda, hogy nem robbantották fel, mert amilyen nyúlfarknyi és jelentéktelen szerepe volt Gwennek a filmben, akár ki is hagyhatták volna. De még ha meg is halt volna, az sem rázott volna meg senkit.
Viszont egy jól felépített és szerethető Gwennel már meg lehetne lépni a nagy eseményt, simán elsülhet jól is. Emma nagyon jól játssza Gwent, alkalmas a feladatra. És valóban, annyira utalgatnak erre a témára, hogy lassan már magukkal szúrnának ki, ha nem csinálnák meg. Van benne rizikó, de ha Webb nagyot akar durrantani, és nem akar sablon Pókemberfilmes rendező lenni, akinél a főhős csaja mindig megmenekül, akkor itt a nagy lehetőség rá. Számomra nem is az a kérdés, hogy Gwen meghal-e, inkább az időzítés a kérdés. Ha úgyis 4 részt terveznek, akkor lehet, hogy elég lenne a 3. részben megölni. Nem tudom, hogy a 2. részben nem túl korai-e. Én úgy tippelem, hogy vagy a 2. rész végén, vagy a 3. rész közepén ölik meg. Az is nagy kérdés, hogy ki fogja megölni - ha tartani fogják magukat a képregényes sztorihoz, akkor a Zöld Manónak kéne megölnie, viszont ahhoz a 2. rész túl korai, mert a Manót is be kell vezetni rendesen, szóval akkor a 3. részre maradna a nagy dráma. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5794 Dátum: 2013. augusztus 17. - 20:30:48 »
Tipp: jó szereplő, népszerű, biztosan 3 részt írattak alá vele... ergo a 3. végefelé fog meghalni. Így a 4-re kaphatunk egy Batmant, ami kaszálni fog. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5795 Dátum: 2013. augusztus 17. - 21:29:17 »
Így a 4-re kaphatunk egy Batmant, ami kaszálni fog. :)
Vagy egy emo Pókot megint. :lol: Az mekkora lenne, ha Gwen halála után behoznák újra a fekete ruhát. ;D Back in Black. :hehe: És jönne újabb 4 rész M.J.-vel. ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5796 Dátum: 2013. augusztus 18. - 20:26:38 »
Szerintem is inkább a 3. részben kellene megölni, ha már mindenképp meg kell. :) A 2. túl korai, plusz szerintem már így is nagyon sok minden fog történni benne. Annál is inkább, hogy a 2.-ban lesz elemében mint pókember, szóval és mint PP biztos, hogy nyugisabb lesz a civil élete.
Legalábbis én így képzelem el. Az elsőben Pók lett, összejött Gwennel, megvolt az első főboss, a második részben kell, hogy egy kicsit minden jól menjen.

Amúgy egy Keselyű megvalósításnak örülnék, kíváncsi lennék rá.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5797 Dátum: 2013. augusztus 18. - 20:28:24 »
Én meg a Zöld Manóra, remélem nem mennek el valami nagyon elvont irányba! :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5798 Dátum: 2013. augusztus 18. - 22:23:10 »
Miért akarsz Zöld Manót? Manóból már volt elég, nem? Annyi jó lehetne még. Én például megnéznék - szigorúan mellékszerepben - egy Rengetőt, hogy rombol a vibrokesztyűivel. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5799 Dátum: 2013. augusztus 18. - 22:37:12 »
Miért akarsz Zöld Manót? Manóból már volt elég, nem? Annyi jó lehetne még. Én például megnéznék - szigorúan mellékszerepben - egy Rengetőt, hogy rombol a vibrokesztyűivel. :)

Kalapácsfej.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS