Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949568 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #5840 Dátum: 2013. október 06. - 18:33:00 »
Hát de ez nem olyan, mint az Avengers, ahol több képregény összeért. Csak összeállnak a bűnözők, ebben semmi spéci sincs, sőt, már a Pók3-ban is volt team-up. Sima visszatérő szereplők lesznek.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5841 Dátum: 2013. október 06. - 18:44:01 »
Nekem eddig tetszik az új Pók film világa, de azért szívesen megnéznék egy Marvel Studios adaptálást.  :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5842 Dátum: 2013. október 06. - 19:05:00 »
Azért, azt nem mondjátok nekem, hogy egy jól felépített és nem összecsapott Sinister Six-et nem látnátok szivesen. A Pók 3-ban a társulás baromság, Venomnak megvan az ereje hozzá, hogy egyedül is végezzen Pókemberrel nincs szüksége Markora  és Pókember  megölését nem engedné át másnak. Csak azért volt ez a társulás mert nem volt jobb ötletük, hogy érjenek össze a szálak a film végére.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5843 Dátum: 2013. október 06. - 19:35:17 »
A játékban 100szor jobb volt a társulás, és volt értelme is, a filmmel ellentétben... nagyon sajnáltam, hogy vmiért még se azt használták fel...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5844 Dátum: 2013. október 06. - 22:01:09 »
A társulásnak (Sinister Six) csak akkor lenne értelme, ha a börtönben kezdődne el, ott köttetne.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5845 Dátum: 2013. október 06. - 22:57:10 »
Lehet, hogy erre szolgál majd a Ravencroft.

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #5846 Dátum: 2013. október 07. - 10:57:40 »
Ez mind szép is jó hogy mit terveznek vagy mit nem de számomra már az első rész megbukott alap hibákkal volt tele mondjuk hogy csak egyet mondjak a civil jelenetekben én nem hittem el igazából hogy Peter Parkert látom nekem nem volt hitteles ez az alakítás sőt majd nem irritált idegesített. A Raimi féle film bár nem volt tökéletes de ott  Peter tényleg viszonylag jól ellett játszva ehhez képest. Ugyan úgy nem tetszett May néni se az is teljesen hiteltelen volt számomra. Na meg Ben bácsi új jelmondata az "ha jót tehetsz akkor kötelességed meg tenni" vagy valami ilyesmi hülyeség nagyon kiábrándító. Na de mindig minden nem tetszhet mindenkinek számomra nagy csalódás volt az első rész mondjuk annyi pozitívum volt benne hogy nem halt meg a Gyík. Ja és majd elfelejtetem a kedvenc jelenet soromat amin már kínomban csak nevetni tudtam hát az Oscorp biztonsági rendszere valami zseniális valaki csak úgy be szambázik a titkos labor részbe és nem veszi észre senki és még utána azt se hogy lebontotta a fél labort plusz lenyúlta a hálófolyadékot valami zseniális mondjuk ha a horrora akadva-ban  láttam volna.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5847 Dátum: 2013. október 07. - 11:34:00 »
He, sztem May itt azért jóval reálisabb volt, mint a régiben, nekem jobban tetszett ez az aggódás Peter iránt... látja, hogy úgymond van vele vmi és próbál vmit azért tenni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5848 Dátum: 2013. október 07. - 12:26:15 »
May és Ben is sokkal élethűbb, jelentőségteljesebb volt, mint a Raimi filmben, ahol a két öreg csak a clichék megtestesüléséért voltak ott. Ben halálának volt súlya is, Peteren érződött a változás és, hogy kitudtak hozni egy új csavart a klasszikus "nagy erő, nagy felelősséggel jár" beszédből az csak azt mutatja, hogy van fantázia az írókban/rendezőben. Nem beszélve, hogy mennyire átfogta a történetet Ben apai szerepe a hátrahagyott telefonos üzenettel.
Arról nem is beszéltünk, hogy itt elhittem, hogy Peter egy gimis, problémás, tínédzser srác és nem csak egy felnőtt beöltöztetve (még, ha ténylegesen az is, de nem ez a lényeg  :lol: ). I mean, mikor Peter hazajövet felhozta, kegyetlenül, az apja hiányának a tényét, na, az tipikusan tinis viselkedés volt és ilyet nem láttunk a Raimi féle Petertől.
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 07. - 14:57:46 írta Szilánkmentes »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5849 Dátum: 2013. október 07. - 12:56:54 »
Ja, és Bennek itt sokkal több és jobb szerepei is van, mint a Raimi trióban... ott volt két jelenete és szevasz, itt azért Sheent meg lehetett kedvelni is (plusz nekem sokkal szimpibb volt ő, mint a másik bácsi). És sztem poén a "Nagy erő" kihagyása, mert mindenki azt várta, várta és várta és nem mondta ;D
Amúgy amikor veszekedtek és P bevágta az ajtót totál azt hittem, hogy a kitört ablak miatt fog bejutni a betörő hozzájuk.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5850 Dátum: 2013. október 07. - 13:02:38 »

Amúgy amikor veszekedtek és P bevágta az ajtót totál azt hittem, hogy a kitört ablak miatt fog bejutni a betörő hozzájuk.

Én is! Még fel is szuszogtam, mikor megtörtént, olyan "oh-oh" pillanat volt.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5851 Dátum: 2013. október 07. - 14:13:17 »
Ben bácsi halála sokkal megrázóbb volt a raimi filmben, ami épp azért nagy teljesítmény, mert előtte alig szerepelt Ben bácsi. Mégis átérezhetőbb volt a halála, mint az újban.
Idézet
mikor Peter hazajövet felhozta, kegyetlenül, az apja hiányának a tényét, na, az tipikusan tinis viselkedés volt és ilyet nem láttunk a Raimi féle Petertől.
De igen: - Tudom, hogy nem vagyok az apád... - Akkor ne csinálj úgy, mintha az lennél!
Tökéletes zárszó volt a kapcsolatukban, hogy sokkal jobban átérezhető legyen Peter számára az elvesztése. Az új filmben nem is Ben bácsira volt dühös, hanem az apjára.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5852 Dátum: 2013. október 07. - 14:55:22 »
És sztem poén a "Nagy erő" kihagyása, mert mindenki azt várta, várta és várta és nem mondta ;D
Hát, én imádtam az új filmet, de annál a résznél nagyon durván fogtam a fejem. Komolyan nem értem, minek kellett ennyire nyakatekerten elmondani a nagy bölcsességet. Mert ugyanaz volt, csak más szavakkal. Egyedül ott éreztem azt, hogy Webbék már-már kínosan el akarnak határolódni a Raimi-féle trilógiától.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5853 Dátum: 2013. október 07. - 15:00:40 »
Ben bácsi halála sokkal megrázóbb volt a raimi filmben, ami épp azért nagy teljesítmény, mert előtte alig szerepelt Ben bácsi. Mégis átérezhetőbb volt a halála, mint az újban.
Idézet
mikor Peter hazajövet felhozta, kegyetlenül, az apja hiányának a tényét, na, az tipikusan tinis viselkedés volt és ilyet nem láttunk a Raimi féle Petertől.
De igen: - Tudom, hogy nem vagyok az apád... - Akkor ne csinálj úgy, mintha az lennél!
Tökéletes zárszó volt a kapcsolatukban, hogy sokkal jobban átérezhető legyen Peter számára az elvesztése. Az új filmben nem is Ben bácsira volt dühös, hanem az apjára.

Különböző személyek vagyunk, különböző véleményekkel.

Hát, én imádtam az új filmet, de annál a résznél nagyon durván fogtam a fejem. Komolyan nem értem, minek kellett ennyire nyakatekerten elmondani a nagy bölcsességet. Mert ugyanaz volt, csak más szavakkal. Egyedül ott éreztem azt, hogy Webbék már-már kínosan el akarnak határolódni a Raimi-féle trilógiától.

Szerintem még egy plusz számukra, hogy egy annyi éves koncepciót feltudtak tálalni egy új körettel.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5854 Dátum: 2013. október 10. - 13:36:01 »
Nálam is a Raimi-s Ben & May a nyerő, az újban hiteltelenek. Jók, jók, az kétségtelen, de nekem valahogy nem az igaziak.
Itt beüt, hogy Ulti az egész, mert ott fiatalabbak voltak az "ősök" a 616-nál.
Viszont Garfield PP-je tetszik, az ellenkezője számomra a Raimi-s Pókinak. Raimijék Pókit úgy ábrázolták, mint egy érinthetetlen hőst, vagy ahogy a képregényekben, akit alig lehet megsebezni. Az újban pedig az első jobb horog látszik már az arcán, ergó itt sokkal sebezhetőbb, reálisabb.

Szerintem a legtöbb probléma azza lehet, hogy a Raimi féle Pók nem a napjainkban játszódott, Webb féle pedig igen, és ezáltal rengeteg újítást csináltak benne.
Annak idején az Ultiban is voltak ugyanilyen újítások.

Amúgy tegnap volt a Film+-on a Pókember. Megnéztem századszorra is.   ;D
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5855 Dátum: 2013. október 14. - 21:06:24 »
http://thedailybugle.tumblr.com/

Ezt lessétek! Nagyon jó és az első cikkből lehet találgatni is, hogy kik fognak még felbukkanni a Sinister Six-ben.

Other highlights included a preview of a flight harness for the military and significant advancements in robotics by the head of the engineering division, Spencer Smythe

Lesz Keselyű?  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5856 Dátum: 2013. október 14. - 21:36:11 »
Jó lenne, ha a legújabb fajta lenne. :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.