Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949566 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5880 Dátum: 2013. november 29. - 16:45:30 »
Én nem látom a fejét, csak egy nagy fekete pacát. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5881 Dátum: 2013. november 29. - 18:04:54 »
Négylábú Rinó...? :surp: :roll:
A Manó nekem egy elmosódott Jokernek tűnik. ;D Elég sok főboss lesz, ha a Manó is normális szerepet kap (úgy látszik végre van rá pénz + rájöttek hogy az előző részben a Gyík egymagában igencsak szegényes volt :hehe: ). Egy Shocker cameó érdekes lenne.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5882 Dátum: 2013. november 29. - 19:45:04 »
Amúgy simán elképzelhetőnek tartom azt is, hogy az csak egy Manó pótlék lesz, Proto-goblinról már igen régóta pletyiztek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5883 Dátum: 2013. november 30. - 10:11:23 »
Legyen Menace! Egyrészt még a képregényeseket is meglepné, mivel lassan már senki sem emlékszik rá (okkal), másrészt őt legalább nem lehet elrontani.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5884 Dátum: 2013. november 30. - 10:45:09 »
Legyen Menace! Egyrészt még a képregényeseket is meglepné, mivel lassan már senki sem emlékszik rá (okkal), másrészt őt legalább nem lehet elrontani.

uh, Menace.  :lol:

Még viccnek is rossz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5885 Dátum: 2013. november 30. - 12:52:13 »
Nem, viccnek tök jó.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5886 Dátum: 2013. november 30. - 12:55:49 »
Sarah Jessica Parker tökéletes lenne a szerepre.

DarthKrayt

• Grizzly
  • *
« Válasz #5887 Dátum: 2013. november 30. - 13:23:57 »
Nos én úgy látom a kiábrándítóan gyenge első rész után most mennyiséggel próbálják pótolni a minőséget ami így tele lesz egy csomó jellemtelen felületes szuper gonosszal bár  ne legyen igazam. Nem mellesleg ezekből a képekből továbbra is tartom a véleményem hogy Elektro bénán néz ki és ha az a négy lábú robot valami meg Rino az meg már egyenesen röhejes.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5888 Dátum: 2013. november 30. - 13:34:24 »
Ha a képen látható robot lesz a Rhino, az tényleg kiábrándító. Mellesleg picit úgy néz ki, mint a Wolvie and the X-Menből a 'kutyaszentinellek'.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5889 Dátum: 2013. november 30. - 13:39:05 »
Nehéz elhinni, hogy egy ekkora malőrt csinálnának, amikor a régi első Pókfilm legnagyobb kritikáit a robot Manómaszk miatt kapta. Szerintem sima exo-skeleton lesz, nem több.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5890 Dátum: 2013. november 30. - 13:50:17 »
Nehéz elhinni, hogy egy ekkora malőrt csinálnának, amikor a régi első Pókfilm legnagyobb kritikáit a robot Manómaszk miatt kapta. Szerintem sima exo-skeleton lesz, nem több.

Ne becsüld alá a Sony katasztrofális ítéletképességét.  :) Szerintem simán meglépnék, sőt, a poszterről lerí az első sorozat hangulata.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5891 Dátum: 2013. november 30. - 14:14:14 »
A Sony berkein belül egyfajta fordított világ, vagyis gondolkodás dívik amihez naggyon makacsul ragaszkodnak a fejesek. Ezek után meg bármit kinézek belőlük! Aki meg azt hiszi,hogy a poszteren látott Rhino még csak egy korai concept, az hatalmasat téved :lol: Azt meg igazán elmagyarázhatná nekem valaki,hogy ebből a négylábú dino-bot koncepcióból nem lesznek jogi problémák? Elvégre a TF is jövőre érkezik, amiben ha jól rémlik akkor pont szerepelni fognak dinoszaurusz formájú robik!
Fogalmam sincs mit tolnak,de ezt látván kapásból csak arra tudok gondolni,hogy ilyen nekem is kell :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5892 Dátum: 2013. november 30. - 14:51:16 »
Említve a TF-et, ehhez is hasonlít egy pindurkát, első ránézésre.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5893 Dátum: 2013. november 30. - 15:56:36 »
Tiszta Power Rangers.

A harmadik részbe még be kéne tenni Keselyűt, Skorpiót, Pumát és Vermint és összealakulhatnának egy Megazorddá.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5894 Dátum: 2013. november 30. - 16:03:30 »
A harmadik részbe még be kéne tenni Keselyűt, Skorpiót, Pumát és Vermint és összealakulhatnának egy Megazorddá.

Vigyázz mit mondasz, mert ezeknek semmi se szent ;D Hajlamosak és tényleg lenyúlják a Power Rangers & Transformers koncepciót :stupid:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5895 Dátum: 2013. november 30. - 16:06:12 »
Tiszta Power Rangers.

Heh, tényleg.

-----------
Éjjeli update

(picivel) Jobb minőségben:

Illetve valamiféleképpen Rinó meg a többi spekuláció konfirmálása, hisz a hivatalos ASM Fb oldalon is kitették.
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 01. - 01:34:04 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5896 Dátum: 2013. december 01. - 11:59:29 »
Jobb minőség ide vagy oda, Rinó kinézetén ez sem segít :roll: Erre nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi okból kifolyólag csináltak belőle Transformers-t...

BuB

• Pókfej
« Válasz #5897 Dátum: 2013. december 01. - 16:43:56 »
Hát azt tudtuk, hogy Rinó inkább Ulti megjelenítés lesz, mert valljuk be, azért az emészthetőbb forma, mint a klasszikus... de hogy miért lett négylábú... :roll: ez egy rohadt nagy WTF... :headscratch: nagy remélem, hogy ez csak vmiféle támadási forma és azért két lábraáll majd a legtöbb esetben...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5898 Dátum: 2013. december 01. - 17:31:12 »
Nos, én már nem reménykedek abban,hogy egy hellyel közzel normális Rinó-t kapunk. Eleve hülye formája van annak a monstrumnak, és kötve hiszem,hogy ha két lábra áll akkor majd javul az összkép! Ne legyen igazam mert ha mégis, akkor jó sok savat fog kapni a Sony többek közt ezért is :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5899 Dátum: 2013. december 02. - 12:21:16 »
Na, így legyen ötösünk...  :roll:
annyiból tévedtünk,h ogy nem egy jött ki, hanem kapásból 3.  ;D

A második &khm# jóóó  :o :spidey:
Amúgy még mindig rohadt gány ez a logo megoldás a hátán... ezt nem voltak képesek javítani...  :-\