Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949246 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5900 Dátum: 2013. december 02. - 12:33:38 »
annyiból tévedtünk,h ogy nem egy jött ki, hanem kapásból 3.  ;D
:lol:
A 3. videón állat jók az új szemlencsék, nagyon eltalálták őket! :D Bár a film alatt biztos fura lesz eleinte, míg megszokjuk. :D
Idézet
Amúgy még mindig rohadt gány ez a logo megoldás a hátán... ezt nem voltak képesek javítani...  :-\
Engem nem zavar, örülök hogy végre megint jól néz ki a pókszerkó. :) Egyébként a logó biztosan maradni fog, valami különbséget csak kell tenni a Raimis Pókember szériához képest.

Érdekes, hogy szakítottak a feszülős ruhatípussal, az új ruha gyűrődik itt-ott. Így akarták realisztikusabbá tenni, vagy ez a színész kényelmét szolgálja? (Bár a jelmezeknél a színész komfortérzete másodlagos szokott lenni a látványhoz képest :D )
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 02. - 12:37:55 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5901 Dátum: 2013. december 02. - 14:19:30 »
annyiból tévedtünk,h ogy nem egy jött ki, hanem kapásból 3.  ;D
:lol:
A 3. videón állat jók az új szemlencsék, nagyon eltalálták őket! :D Bár a film alatt biztos fura lesz eleinte, míg megszokjuk. :D
Totál biztos voltam benne, hogy neked a 3. amiatt fog bejönni.  :D
Tény, hogy rohadt jól néz ki. :spidey:

Nem tom, nekem ez a logo olyan rohadt cicomás... ilyen Mini Marvel szerű poén képregényt is eltok vele képzelni, ahogy Peter baszakszik a kivágásával és közbe szidja a film producerét  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5902 Dátum: 2013. december 02. - 15:49:00 »
Oké, részemről itt véget is ért az ASM 2 iránti érdeklődés. Elhamarkodott húzás lenne ha ezekből a nyúlfarknyi trailerekből vonnám le a következtetéseket,de a második előzetes amiben egy hatalmasat hálóhintázik, az akárhogy is nézem egy kib*szott Raimi koppintás :roll: És akkor még nem említettem az "új" ruhát meg a film atmoszféráját. Gondolom megint lesznek benne olyan jelenetek mikor dokihoz megy talpig sztreccsben stb. Na ezekből köszönöm szépen,de többet nem kérek!

balogh44

• Thanos
« Válasz #5903 Dátum: 2013. december 02. - 21:49:33 »
Nekem eddig tetszik a látvány, a tartalom meg majd csak ezután jön, ha jön.
Meglátjuk! ;)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5904 Dátum: 2013. december 02. - 22:24:01 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5905 Dátum: 2013. december 02. - 23:15:56 »
Hoppácska! Nem is olyan rossz! Skinny, mad face check, hmm. Egyetlen kifogásolható dolog az a ruházat, de modernkori elképzelésben picit durva powerglideolni valamiféle védelmet biztosító jelmez nélkül, szóval számomra az is elmegy. Jó meglepi.
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 02. - 23:52:15 írta Szilánkmentes »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5906 Dátum: 2013. december 02. - 23:19:49 »
mintha az Oz, a nagy varázslóból szökött volna meg...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5907 Dátum: 2013. december 02. - 23:53:09 »
mintha az Oz, a nagy varázslóból szökött volna meg...

Lehet egy adag goblin juice után azt is képzeli, hogy ott van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5908 Dátum: 2013. december 03. - 00:06:48 »
Nekem nagyon nem. Ezzel a fejjel a 60-as évekbeli Batman sorozatban lenne a helye. Remélem, még változni fog. Bár alapból nem értem a szerepét. Ha a Sinister Sixre gyúrnak, akkor a Zöld Manó egyike lesz az ellenségeknek? Vagyis egy jelentéktelen alakot csinálnak belőle? Ha meg nem, akkor mondhatjuk, hogy a Manó kissé agyonhasznált ellenség már...
Ha már Sinister Six, lehetett volna helyette bármelyik repülő ellenség, de például király lenne egy Demogoblin a maga kis gondolkodásmódjával együtt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5909 Dátum: 2013. december 03. - 00:16:25 »
Már hivatalosan sem kell keresni a logikát meg az értelmet a Sonyban. Az első úgy volt jó, ahogy; bátor és új, de akkora visszhangja volt a sok negative Nancynek, hogy szerintem teljesen felülírtak mindent, amit Webb kiakart volna dolgozni. Kivették MJ-t, visszatértek a régi ruhához, régi ellenséghez, régi hangulathoz, ahogy nézem, mindezt csak azért, hogy kielégítsék a kielégíthetetlen közönséget és ez a film minőségén fog csattani, szerintem. DE! ne legyen igazam és kapjunk egy rohadt jó filmet.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5910 Dátum: 2013. december 03. - 00:20:24 »
Mondtam én, hogy Joker...  ;D De legalább hi-tech. :hehe: Jól látom, hogy a bal karja robotkar?

Oké, részemről itt véget is ért az ASM 2 iránti érdeklődés. Elhamarkodott húzás lenne ha ezekből a nyúlfarknyi trailerekből vonnám le a következtetéseket,de a második előzetes amiben egy hatalmasat hálóhintázik, az akárhogy is nézem egy kib*szott Raimi koppintás :roll:
Nekem ezzel nincs bajom, mert nekem a Raimi-filmek is tetszettek. Inkább csak az újdonság varázsa hiányzik nekem. Emlékszem, hogy az első Pók film anno mennyire lázba hozott már a trailerekkel is meg az első háttérképekkel... Mekkora nagy durranás volt akkor! :D Hihetetlen hogy már 11 év eltelt... Négy Pókember film után az ötödik már nem hoz úgy lázba. Persze a trailer biztos piszok látványos, meg izgalmas lesz, de mégsem ugyanazt az érzést hozza elő bennem, mint régen. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez hiányzik... :)

Szilánkmentes: én sem akarok előre inni a medve bőrére, mert nem tudom milyen lesz az új film. De nekem az előző rész csalódás volt, így én abban bízom, hogy kivételesen jól járunk azzal, hogy a Sony beleszól a dolgokba... :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5911 Dátum: 2013. december 03. - 13:32:00 »
Hu, basszus, ez a Manó gáz... ezen a képen olyan, mint Spike a Buffyból...  :-\ miért van neki haja? :headscratch:

Ééés, filmtrailer:
 Sony Pictures közzétette a teljes szinopszist a jövő májusban mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2-höz, valamint érkezett egy elég semmitmondó trailer preview is a filmhez. Az első előzetes amúgy december 5-én érkezik, majd ezt követően 13-án, A hobbit: Smaug pusztasága premierjével együtt bemutatják a teljes hosszúságú változatot is.
Hivatalos szinopszis: “Mindig is tudtuk, hogy Pókember legfontosabb csatáját saját magával vívja: Peter Parker normál emberi szükségletei és Pókember óriási felelőssége közti egyensúlyt kell megtalálnia. A csodálatos Pókember 2-ben azonban ennél jóval nagyobb kihívás vár rá.
Pompás érzés Pókembernek lenni. Peter Parker (Andrew Garfield) remekül érzi magát, semmi sem összehasonlítható az érzéssel, amikor felhőkarcolók között lengedezik, hősként ünneplik fennmaradó idejét pedig Gwen-nel (Emma Stone) tölti. A nagy erő azonban nagy felelősséggel is jár: egyedül Pókember képes megvédeni New York lakóit a félelmetes gonosz erők fenyegetéseitől. Electro (Jamie Foxx) felbukkanásával Peter egy saját magánál jóval erősebb ellenféllel kénytelen megküzdeni. Amikor régi barátja, Harry Osborn (Dane DeHaan) visszatér, Peter idővel rájön, minden eddigi ellenfelében van egy közös dolog: az OsCorp.”

Hu, ez jóó hír, akkor itt nem önmagával fog viaskodni, mint a Raimi 2.-jában, ez jó hír és nem akarja feladni az egészet (talán).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5912 Dátum: 2013. december 03. - 13:41:12 »
Peter idővel rájön, minden eddigi ellenfelében van egy közös dolog: az OsCorp.
Hát akkor most már tényleg nem kell meglepődnünk, hogy Póki minden ellenfele az OsCorpból fog kipotyogni.

Idézet
Hu, ez jóó hír, akkor itt nem önmagával fog viaskodni, mint a Raimi 2.-jában
Jaja, itt ünnepelt sztár lesz, mint aa... lássuk csak... Raimi 3. filmjében. ;D :lol: Vajon itt is lesmacizza Gwent egy díjátadó ünnepségen? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5913 Dátum: 2013. december 03. - 14:18:16 »
Nem, itt akkor Mary Jane-t.  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5914 Dátum: 2013. december 03. - 14:22:36 »
Hu, ez jóó hír, akkor itt nem önmagával fog viaskodni, mint a Raimi 2.-jában, ez jó hír és nem akarja feladni az egészet (talán).
Hacsak be nem igazolódik az a spekuláció, hogy Peter lesz a Zöld Manó i(s).  :stupid: A képen eléggé hasonlít Andrew Garfieldra.
Nagyon B kategóriásnak tűnik a Manó ezzel a hajjal... :roll:

Különben van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy concept és azt mérik fel hogyan reagálna a közönség egy ilyen Manóra. Valamint reménykedem abban is, hogy a 4 lábon közlekedő Rhino is csak vázlat. Pedig Elektro tök király lett... :(
« Utoljára szerkesztve: 2013. december 03. - 14:39:51 írta Psycho »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5915 Dátum: 2013. december 03. - 14:48:47 »
Különben van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy concept és azt mérik fel hogyan reagálna a közönség egy ilyen Manóra. Valamint reménykedem abban is, hogy a 4 lábon közlekedő Rhino is csak vázlat. Pedig Elektro tök király lett... :(
Szerintem ne reménykedj... Az előző filmnél is azt hittük, hogy az a Pókruha csak concept, meg hogy a Gyík feje is más lesz... Nem lesz itt semmi változás. Csak jóelőre megmutatták, mire számítsunk, hogy az emberek megszokják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5916 Dátum: 2013. december 03. - 15:08:43 »
Hm, ja lehet így lesz, marad osbornak a haja, így legalább lesz értelme hordania a manó sipkát ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5917 Dátum: 2013. december 03. - 15:27:20 »
Az albínó manóról, nekem első ránézésre a Billy Idol jutott eszembe :hehe: Mondjuk ha bömböltetni fogja a metált a röpdeszkából, akkor már megérte ez a drasztikus váltás ;D Mellesleg igazat kell adjak annak aki ebben a hatvanas évek dizájnját látja! Tisztára olyan mint Cesar Romero a '66-os Batmanből :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5918 Dátum: 2013. december 03. - 15:35:37 »
Az albínó manóról, nekem első ránézésre a Billy Idol jutott eszembe :hehe:
:lol: Rebel Yell! :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5919 Dátum: 2013. december 03. - 16:16:32 »
Az albínó manóról, nekem első ránézésre a Billy Idol jutott eszembe :hehe:
:lol: Rebel Yell! :lol:

Vaaagy, tudok jobbat: https://www.youtube.com/watch?v=fnayvmyploE Ez a hapsi jobban hasonlít rá mint a Billy ;D