Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949462 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6120 Dátum: 2014. január 31. - 15:21:58 »
Ja, most így belegondolva, ez akkor ütött volna nagyon nagyott, ha nem tudunk róla, de így előve a trailerben... mindneki most 'izgul" majd, hogy hú, vajon életben marad... és tuti életben marad. Kár... sztem sokkal ütősebb lenne, ha meghalna... így most kicsit kiherélik ezt a megrázó eseményt...
de ettől függetlenül a trailerben amikor megláttam egy "hűűű, bazzeg" mondattal kísértem a jelenetet.  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6121 Dátum: 2014. január 31. - 15:52:03 »
Pffff, nagyon műanyag a látvány, annyira utálom ezt a zöld hátteres módit. >:(
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6122 Dátum: 2014. február 01. - 13:40:35 »
Hm egy női szereplő zuhan, ugye ilyet még sose láttunk egyetlen Pókember filmben sem... Engem annyira nem hoz lázba.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6123 Dátum: 2014. február 01. - 15:37:30 »
Azért lásd be, hogy egy Pókember-film esetében ez kihagyhatatlan ziccer. Pókember hálóhintázik a város fölött, adja magát, hogy elkapjon egy zuhanó embert, mint mondjuk, hogy elrántsa a vonat elől - arra bárki képes. :) Legalább most nem felülről menti meg, hanem alulról. Kreatívak, na.  ;D Nekem különben nagyon tetszik ez a fajta mentési mód, klasszul megcsinálták.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6124 Dátum: 2014. február 02. - 12:45:24 »
De mi a francnak nem hintázik el a csajjal, ha már elkapta, inkább ráhuppannak az üvegtetőre.  :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6125 Dátum: 2014. február 02. - 13:01:20 »
Vagy nincs rá idő, vagy nincs mire kilőni a hálót, mert ez a legmagasabb pont. Vagy kifogyott a háló, vagy a Rinó összetörte a hálóvetőjét - lehet pár oka.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6126 Dátum: 2014. február 02. - 14:03:10 »
Nekem is tetszik ahogy itt elkapja Gwent, jól néz ki.

Pffff, nagyon műanyag a látvány, annyira utálom ezt a zöld hátteres módit. >:(
Mégis hogy máshogy tudnának megcsinálni egy ilyen látványos filmet? CGI nélkül egyszerűen nem lehetne jó Pókember filmet csinálni, mert máshogy nem tudnák visszaadni az akrobatikus mozgását. Szerintem igenis jó dolog a CGI, messze látványosabb filmeket lehet készíteni vele, mint a hagyományos filmes trükkökkel. Csak akkor van gond, ha egy filmet pusztán a CGI-vel akarnak eladni, nulla sztorival és gyatra színészi játékkal. De én ettől az új Póki film esetében nem félek.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6127 Dátum: 2014. február 02. - 16:46:19 »
Mégis hogy máshogy tudnának megcsinálni egy ilyen látványos filmet? CGI nélkül egyszerűen nem lehetne jó Pókember filmet csinálni, mert máshogy nem tudnák visszaadni az akrobatikus mozgását.

A Raimi filmekben semmi gond nem volt a mozgásával, mégse rémlik, hogy agyon lett volna animálva.
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6128 Dátum: 2014. február 02. - 16:58:39 »
Pedig de. Még ha az elsőben annyira még nem is, de a másodikban ? Pók vs Oki 2x,3x is ?Tiszta CGI. A harmadikban amikor Manó/Harry üldözi Petert ? NAGY halom CGI. Vagy éppen a team - up jelenet Homokember ellen ? Ott se volt egy csepp CGI, igaz ?
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 02. - 17:00:13 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6129 Dátum: 2014. február 02. - 17:51:38 »
Egyet kell értenem azokkal akik szerint egy Pókember filmben alapkövetelmény a CGI. Mert anélkül kapnánk egy Nicholas Hammond beütésű bohóckodást ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6130 Dátum: 2014. február 02. - 18:48:35 »
Pedig de. Még ha az elsőben annyira még nem is, de a másodikban ? Pók vs Oki 2x,3x is ?Tiszta CGI. A harmadikban amikor Manó/Harry üldözi Petert ? NAGY halom CGI. Vagy éppen a team - up jelenet Homokember ellen ? Ott se volt egy csepp CGI, igaz ?
Ez mind igaz, de ennek az új filmnek a 90%-a számítógéppel kreált :yucky:
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6131 Dátum: 2014. február 02. - 18:59:06 »
Az hogy az ELŐZETES 90% - ban CGI, nem jelenti azt hogy a film is az.  ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6132 Dátum: 2014. február 02. - 18:59:46 »
Az új filmnek, a technikai fejlődésnek hála, sokkal szebbek akciójeleneti, mint a régieknek. Ezen kívül több élőszereplős és kaszkadőrjelenetet tartalmaz az akciójelenetek, hálóhinták során, mint a régiek. Kétség se fér hozzá, hogy a réginél sokkal látványosabb és élethűbb. Szépen megoldották, nem lett olyan mű,mint régen. ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6133 Dátum: 2014. február 02. - 19:05:14 »
A látvány egy dolog, de azért jó lenne ha értelmes történetet is kapnánk.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6134 Dátum: 2014. február 02. - 19:08:09 »
Ebben egyetértek! ;) A CsodaPók óta jobban bízok Webb-ben és stábjában, mint anno Raimiben. Ő se rossz rendező, csak valahogy nem lett elég "pókemberes" a Pókembere számomra.  ;)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6135 Dátum: 2014. február 02. - 19:46:28 »
Kétség se fér hozzá, hogy a réginél sokkal látványosabb és élethűbb. Szépen megoldották, nem lett olyan mű,mint régen. ;)
LOOOOOl épp ez az, hogy semmi élethű nincs benne. 
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6136 Dátum: 2014. február 02. - 19:48:48 »
A régiben sem volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6137 Dátum: 2014. február 02. - 20:01:40 »
Miféle élethű megközelítést vártok egy eleve a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott klisés karaktertől? Nem vagyok nagy rajongója a szuperhősös filmeknek,de ha már a látványról van szó, akkor az szerintem totál rendben van :spidey: Tökéletes filmet úgy sem tudnak gyártani, mert mindenkinek más az ízlése.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6138 Dátum: 2014. február 02. - 20:27:12 »
Az "élethűség" itt arra vonatkozott, hogy mennyire látszik a CGI animációnak, vagy "élőnek". Nyilván nem arról van szó, hogy mondjuk a hálóhintát valós fizikával oldanák meg.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6139 Dátum: 2014. február 02. - 20:27:26 »
valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott klisés karaktertől?
Képes vagy ilyet írni egy pókemberes fórumon? :D Te eretnek!
Tejet kérek! Csokisat!