Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948915 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Pókember
« Válasz #6220 Dátum: 2014. február 06. - 13:24:51 »
Mondjuk kaphatott volna egy övet, rajta a fényképezőgéppel, és patronokkal, ja és a pókszignál lámpa na az nagyon tuti lett volna a csatornás jelenetnél. :D
De legalább a hálóvetőt berakták.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6221 Dátum: 2014. február 06. - 19:47:09 »
ja és a pókszignál lámpa na az nagyon tuti lett volna a csatornás jelenetnél. :D
A képregényben jópofa volt, de attól félek, hogy a mozivásznon röhejes lett volna. :D Mindenki azon röhögött volna, hogy Pókember töke világít. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6222 Dátum: 2014. február 08. - 15:47:49 »
Oh... nagyon kis pofás promó képek a Pókhoz:
http://filmnews.hu/uj-pormokepek-csodalatos-pokember-2-hoz/
Kedvencem:

Ez meg csak jól néz ki:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6223 Dátum: 2014. február 08. - 16:19:28 »
Jó képek lettek és még tapsolnék is örömömben,de előtte mindig eszembe jut,hogy már elmúltam 13 éves ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6224 Dátum: 2014. február 08. - 19:40:37 »
Jó képek lettek és még tapsolnék is örömömben,de előtte mindig eszembe jut,hogy már elmúltam 13 éves ;D

:taps:...vagy várj 15 évesen még lehet?  ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6225 Dátum: 2014. február 08. - 19:52:55 »

:taps:...vagy várj 15 évesen még lehet?  ;D

Ne aggódj az még belefér ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #6226 Dátum: 2014. február 08. - 19:58:07 »
A pikkelyes mintázat nagyon Raimis, na azt elhagytam volna, meg a fénylő hálómintázatot is, maradhatott volna a bevésett stílusú.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6227 Dátum: 2014. február 08. - 20:20:00 »
Valószínű, hogy az eddigi legjobb Pókember kosztümöt látjuk magunk előtt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6228 Dátum: 2014. február 08. - 20:21:54 »
Tulajdonképpen ha az ASM-ben viselt ruhát tervezik át klasszikusra,de meghagyják a jelmez színét & anyagát, azzal még úgy ahogy kiegyeznék. Viszont ez színtiszta Raimi trilogy nyúlás, a fehér szemekről nem beszélve :spidey:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6229 Dátum: 2014. február 08. - 20:52:51 »
Szerintem csak tökéletesítettek egy filmen megjeleníthető Pókrucit. Az, hogy visszanyúltak a Raimi dolgokhoz, majd csak a film megjelenése után derül ki - ha vannak hasonló elemek, akkor lehet, de egyelőre csak egy, a mozivásznon rohadt jól mutató Pókember kosztüm.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6230 Dátum: 2014. február 08. - 21:09:12 »
Számora ez egy eléggé másodlagos szempont a film megítélésében. Nem ezen fog múlni, hogy élvezem-e.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6231 Dátum: 2014. február 09. - 18:31:30 »
Like-olom a képeket! Nagyon állat!  :taps: Egyetértek Szilánkmentessel.
SD. EJC.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6232 Dátum: 2014. február 09. - 18:57:39 »
Tulajdonképpen ha az ASM-ben viselt ruhát tervezik át klasszikusra,de meghagyják a jelmez színét & anyagát, azzal még úgy ahogy kiegyeznék. Viszont ez színtiszta Raimi trilogy nyúlás, a fehér szemekről nem beszélve :spidey:

Nekem is ez volt az első gondolatom. A ruha anyaga és színe, a háló mintázata jobb volt az előző filmben. Ezt az öv mintát is elhagyhatták volna a klasszikus ruháról. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6233 Dátum: 2014. február 09. - 19:34:12 »
Szerintem is nagyon f@sza képek, bár a cikázó villámok kissé gagyik a gif-en. :hehe:

Nekem is ez volt az első gondolatom. A ruha anyaga és színe, a háló mintázata jobb volt az előző filmben.
Nekem is járható út lett volna, ha az előző ruhát dolgozzák át úgy, hogy kijavítják a hibáit, hogy minél jobban hasonlítson a klasszikusra. De nekem a mostani megoldás is jó, mert számomra az volt a lényeg, hogyaz előző ruhával mindenképp kezdjenek valamit, mert az összhatás irtó ronda volt. De most már jól néz ki a ruha, nekem csak ez a lényeg.
Amúgy én nem feltétlenül tartom nyúlásnak a dolgot, inkább úgy mondanám, hogy tökéletesítették a Raimi-féle jelmezt. Ezekkel a szemlencsékkel a maszk hihetetlenül képregényes lett, a ruha többi része is rendben van, úgyhogy engem kilóra megvettek vele. ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6234 Dátum: 2014. február 12. - 14:54:07 »
Azt se felejtsük el, a "Raimi-s nyúlás" témával kapcsolatban, amit már többször mondtam, hogy a Pókember jelemeze úgy néz ki, ahogy. Azt nem lehet nagyon sok féleképp másképp megvalósítani, mert akkor már nem ugyanaz a jelmez lesz. Ezt láthattuk az első részben is. Most visszatértek a klasszikus ruhához (minimális módosítással), persze, hogy ugyanúgy néz ki, mint a Raimi féle ruha. Ha 800 pókember filmet forgatnak, akkor is mindben legalább 80%-ra meg fognak egyezni a ruhák, ha képregényhűek lesznek a filmek.
Szerintem nincs semmi nyúlás a dologban, egyszerűen, ha a képregényben a ruha így néz ki, akkor azt a filmben sem lehet túl sok féleképpen megcsinálni.
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6235 Dátum: 2014. február 12. - 15:07:31 »
Azért ez így nem teljesen igaz. A ruha anyaga, texturája, a domború hálóminta, a sisakszerű fej, az üveg lencsével, ezek mind mind olyan dolgok, amik egyértelműen abból a filmből származnak. A képregényben ezekre semmilyen info nincsen, ahogy sok rajzoló teljesen más anyagúnak alkalmazza a ruhát a gyűrődő pizsitől egészen a latex-szerű fényes feszes ruciig (a testfestés hatásúakról nem is beszélve, de az nyilván nem ültethető filmre, max a Fekete Macsekon nézném meg  ;D).
Szóval ez a "képregényben a ruha így néz ki" azért nem teljesen helytálló.  ;)
Pl. ez is egy képregény-hű ruha, mégse ugyanolyan.

« Utoljára szerkesztve: 2014. február 12. - 15:13:47 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6236 Dátum: 2014. február 12. - 15:31:06 »
Uh, a hálóminta nagyon tetszik rajta... :o lehetett volna ilyen a filmben  :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6237 Dátum: 2014. február 12. - 15:53:21 »
Baromi jó ez a jelmez,de erre is csak ugyanazt tudom mondani mint az ASM 2-ben lévő jelmezre: Számomra hihetetlennek tűnne, ha valaki egy ilyen pizsiben rohangálna New York háztetőin. És most hagyjuk az olyan dumákat,hogy "de ez egy alternatív valóság etc" mert még ahhoz képest is túl kirívó :D Tehát ami képregényben f*sza és elmegy az a valóságban már aligha (lásd Rozsomák jelmezét)
Fura módon, az ASM 1 kosztümje nekem teljesen elfogadható mind esztétikai mind pedig realisztikusság szempontjából! Pedig az sem egy vadiúj hacuka hanem a régi módosítása :spidey:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6238 Dátum: 2014. február 12. - 17:49:05 »
Pl. ez is egy képregény-hű ruha, mégse ugyanolyan.
Tényleg jól néz ki, főleg ahhoz képest, hogy home-made. Ahogy látom, az Ultimate rucit másolta le a készítő (legalábbis az összkép eléggé arra hajaz). Viszont a szemlencsék meglepően hasonlítanak a mostani filmbeli lencsékhez. :D

de erre is csak ugyanazt tudom mondani mint az ASM 2-ben lévő jelmezre: Számomra hihetetlennek tűnne, ha valaki egy ilyen pizsiben rohangálna New York háztetőin.
Pedig Pókember imidzsének meghatározó része a pókruci, és szerintem kimondottan látványosan és jól néz ki a mozivásznon. Vannak olyan ikonikus ruhák, amiket kisebb-nagyobb változtatásokkal ugyan, de meg kell hagyni a filmben, mert annyira egybeforrt a karakterrel. Ilyen Pókember is, de Superman vagy Batman is. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ezek a hősök valami realisztikus, kvázi civil ruhában, símaszkkal a fejükön akciózzanak a vásznon a teljes játékidőben, mert a karakterek egyik lényege veszne el. (Azt meg lehet csinálni, hogy 5-10 percre valami átmeneti egyszerű jelmezt kapnak, de utána felöltik a klasszikus jelmezt.) Szerintem igenis jól meg lehet csinálni ezeket a képregényes ruhákat a filmhez, csak a jelmeztervezőn múlik, hogy mennyire lesz ütős a végeredmény. Superman új rucija is klassz lett a Man of Steel-ben. Kiváncsi leszek, Batman új szerkója milyen lesz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6239 Dátum: 2014. február 13. - 08:02:06 »
Hát ha a mai trendekhez igazítanák, akkor tuti ilyen lenne.  ;D