Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948921 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6260 Dátum: 2014. február 14. - 13:17:45 »
Próbálták modernizálni a múltkor, ozt senkinek nem tetszett...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6261 Dátum: 2014. február 14. - 13:25:48 »
Mert rosszul álltak neki az egésznek! Pluszba még olyan módosításokat végeztek amiknek egész egyszerűen semmi értelme nem volt és tovább rontotta az összképet (sárga szem,melegítő csík,ezüst talp  :uhoh:) Simán megoldhatták volna ezt emészthetőbben is, csak a stúdió szokás szerint megint nem volt képben teljesen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6262 Dátum: 2014. február 14. - 14:38:19 »
A stúdió szerintem képben volt, hisz rengeteg szakértőt alkalmaznak, csak ott volt a baj, hogy túl mereven akartak eltérni az előző trilógiától, hogy bizonyítsák: van értelme a rebootnak. Úgy tűnik, most már ezen legalább túlléptek. Különben a sárga szemlencse a képregényben nagyon jól nézett ki amíg tartott.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6263 Dátum: 2014. február 14. - 14:40:36 »
Az Ezüst talpnak tuti meglett volna a szerepe, csak sztem kivágták...  :headscratch:
látszott, hogy az első cipőbeli falmászásánál elég nehezen ment, tuti szerepe lett volna, mer annak az ezüst talpas cipőnek is elég érdekes volt a talpa emlékeim szerint...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6264 Dátum: 2014. február 14. - 15:30:31 »
A stúdió szerintem képben volt, hisz rengeteg szakértőt alkalmaznak, csak ott volt a baj, hogy túl mereven akartak eltérni az előző trilógiától, hogy bizonyítsák: van értelme a rebootnak. Úgy tűnik, most már ezen legalább túlléptek. Különben a sárga szemlencse a képregényben nagyon jól nézett ki amíg tartott.

Ha én ilyen "szakértőkkel" lennék körbevéve, már tuti elvesztettem volna az állásomat (de ők is ne aggódj :hehe:) Én annyira még mindig nem mondanám drasztikusnak az eltérést. Szinte apróságokban nyilvánult meg a váltás ;) Annyi,hogy lehagyták az övet és kapott a lábára 2 db piros csíkot + a stoplis cipő style! A felsőteste szinte egy az egyben klasszikus volt, leszámítva a kesztyűket,de szerintem azok se voltak olyan hú de nagyon újragondolva. Lényegében ezért sem értem a nyavajgást hisz alig mertek még így is eltérni az eredeti koncepciótól és mégis kapták a savat ezerrel :uhoh:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6265 Dátum: 2014. február 14. - 15:57:31 »
Abszolút megérdemeletlenül kaptak olyan szintű támadást, viszont az már csak a stúdiót jellemzi, hogy ilyen (megvetéssel teli hangsúly  :D) nyomásra változtattak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6266 Dátum: 2014. február 14. - 16:58:40 »
Gondoljunk csak bele hány alternatív ruhát hordott már az évek során.
Gondolj bele abba is, hogy mennyi ideig hordta azokat. ;) A legismertebb szuperhősöknek 600 alternatív rucijuk van, de a nagy büdös helyzet az, hogy még a képregényben sem tartják meg a készítők hosszabb ideig, mindig visszatérnek az eredeti rucikhoz, mert az olvasóknak az tetszik a legjobban. Amúgy a pókszerkó is Stan Lee-t és Steve Ditkot dícséri: olyan dizájt találtak ki, amit 50 éve nem tudnak felülmúlni. :D Talán a fekete ruci és a vaspókruha került hozzá a legközelebb.
Idézet
A talpa már jó úton halad, most már csak a többit kellene modernizálni :lol:
Az új ruhába már tényleg nem akarok belekötni, de szerintem a talpa túl futurisztikus. :lol:

A stúdió szerintem képben volt, hisz rengeteg szakértőt alkalmaznak, csak ott volt a baj, hogy túl mereven akartak eltérni az előző trilógiától, hogy bizonyítsák: van értelme a rebootnak. Úgy tűnik, most már ezen legalább túlléptek. 
Reméljük, hogy tényleg túlléptek ezen... Amúgy az egész filmen érződött ez a görcsös elhatárolódás, hogy "márpedig ez nem az a Pókember", teljesen értelmetlen dolog volt.

Az Ezüst talpnak tuti meglett volna a szerepe, csak sztem kivágták...  :headscratch:
Gondolod, hogy tényleg tapadókorongok voltak...? ;D Amúgy szerintem csak azért ment nehezen neki a falmászás, mert először csinálta. A hálóhintával is bénázott elsőre. Hiába, a pókemberkedést is meg kell tanulni. :D

Lényegében ezért sem értem a nyavajgást hisz alig mertek még így is eltérni az eredeti koncepciótól és mégis kapták a savat ezerrel :uhoh:
Pedig nagyon egyszerű: kis változtatásokkal is el lehet szúrni az összhatást.

viszont az már csak a stúdiót jellemzi, hogy ilyen (megvetéssel teli hangsúly  :D) nyomásra változtattak.
Khm... Akkor most magadat is megveted? :D Mert te is rajongó volnál, vagy mifene. :D Nehogy már a rajongók legyenek a hibásak, mert a stúdió elszúrt valamit! ;) Biztos van olyan is, hogy alaptalanul hisztiznek, de itt most jogos volt a fújolás. Mellesleg Amerikában és az egész világon azért elég sok képregényrajongó van. Nyilván annyian nincsenek, hogy a laikusok nélkül is visszatermeljék a filmek árát, de azért számottevő rétegről van szó. És ami fontosabb, igen erős negatív reklámot tudnak generálni a véleményükkel, ami nem hiányzik a stúdióknak.
Másrészt meg a stúdiók is hülyék lennének, ha nem építenének a rajongói elvárásokra. Nem vagyok menedzser (bár egy csipetnyi gazdaságtant tanultam) de józan paraszti ésszel is logikus, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy maximalizáljuk a profitot, illetve sikeres legyen az üzlet. Ha egy képregényfilm többé-kevésbé megfelel a rajongói elvárásoknak, az már eleve jelent egy fix nézőszámot, ha ehhez még a laikus nézők is hozzájönnek, akkor már sikeres is lesz a film. :D Így is kénytelenek kompromisszumot kötni a stúdiók, hogy a rajongók is ki legyenek szolgálva, de a laikusok számára is élvezhetőek legyenek a filmek.
Ha meg valaki nem veszi figyelembe a rajongói igényeket, abból születnek az olyan (többnyire bukásra ítélt) alkotások, mint Ang Lee Hulkja, vagy a Macskanő, vagy Uwe Boll bármelyik szörnyszülöttje. ;)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6267 Dátum: 2014. február 14. - 17:18:51 »
A stúdió szerintem képben volt, hisz rengeteg szakértőt alkalmaznak, csak ott volt a baj, hogy túl mereven akartak eltérni az előző trilógiától, hogy bizonyítsák: van értelme a rebootnak.
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy most ugyanazt a filmet láttuk? Mert nekem meg pont az a bajom, hogy lényegében alig tértek el. Leforgatták a 2002-es film remake-ét.

Ang Lee Hulkjával amúgy mi a baj?  :headscratch: Nekem tetszett, és mióta olvastam a magyarúl megjelent Hulk sztorikat, rájöttem, hogy igazából még viszonylag képregény-hű is volt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6268 Dátum: 2014. február 14. - 17:22:06 »
Khm... Akkor most magadat is megveted? :D Mert te is rajongó volnál, vagy mifene. :D Nehogy már a rajongók legyenek a hibásak, mert a stúdió elszúrt valamit! ;) Biztos van olyan is, hogy alaptalanul hisztiznek, de itt most jogos volt a fújolás. Mellesleg Amerikában és az egész világon azért elég sok képregényrajongó van. Nyilván annyian nincsenek, hogy a laikusok nélkül is visszatermeljék a filmek árát, de azért számottevő rétegről van szó. És ami fontosabb, igen erős negatív reklámot tudnak generálni a véleményükkel, ami nem hiányzik a stúdióknak.
Másrészt meg a stúdiók is hülyék lennének, ha nem építenének a rajongói elvárásokra. Nem vagyok menedzser (bár egy csipetnyi gazdaságtant tanultam) de józan paraszti ésszel is logikus, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy maximalizáljuk a profitot, illetve sikeres legyen az üzlet. Ha egy képregényfilm többé-kevésbé megfelel a rajongói elvárásoknak, az már eleve jelent egy fix nézőszámot, ha ehhez még a laikus nézők is hozzájönnek, akkor már sikeres is lesz a film. :D Így is kénytelenek kompromisszumot kötni a stúdiók, hogy a rajongók is ki legyenek szolgálva, de a laikusok számára is élvezhetőek legyenek a filmek.
Ha meg valaki nem veszi figyelembe a rajongói igényeket, abból születnek az olyan (többnyire bukásra ítélt) alkotások, mint Ang Lee Hulkja, vagy a Macskanő, vagy Uwe Boll bármelyik szörnyszülöttje. ;)

Nem szükséges a magam megvetése, hisz nem tartoztam a nyomást gyakorló táborba, köszönömszépen.  :D Eltúlozva volt az a reakció fontossága, hisz  megegyezhetünk, hogy nem univerzálisan volt utálva az elsőből a ruha. Azzal viszont, hogy a stúdió ilyen módon válaszolt rá, teljesen felfújta az egésznek a fontosságát.
Uwe Bollal meg nem az a baj, hogy nem figyel a rajongókra.  :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6269 Dátum: 2014. február 14. - 17:31:35 »
Idézet
Gondolj bele abba is, hogy mennyi ideig hordta azokat. ;) A legismertebb szuperhősöknek 600 alternatív rucijuk van, de a nagy büdös helyzet az, hogy még a képregényben sem tartják meg a készítők hosszabb ideig, mindig visszatérnek az eredeti rucikhoz, mert az olvasóknak az tetszik a legjobban. Amúgy a pókszerkó is Stan Lee-t és Steve Ditkot dícséri: olyan dizájt találtak ki, amit 50 éve nem tudnak felülmúlni. :D Talán a fekete ruci és a vaspókruha került hozzá a legközelebb.

Ez így van, viszont a film egy totál más műfaj és akár azt is megléphetnék,hogy néhány alter ruhából összeraknak egy olyat ami tényleg minden igényt kielégítene. Az ASM 1 ruha is valami ilyesmi céllal készült, csak az apróbb esztétikai változtatásokkal nem bántak jól. Mellesleg egy időben jómagam is azon az állásponton voltam,hogy az oldschool ruha tökéletes és időtálló, csak az a helyzet,hogy azóta eltelt néhány év és rohadtul unom már ezt az átlagos göncöt! A Man of Steel-ben pl szintén igazítgattak a ruhán, ami pl sokkal előnyösebbé tette mint a klasszikus Supi jelmez. De említhetném az Új 52-es jelmezt, ami detto jól van összerakva.

Idézet
Reméljük, hogy tényleg túlléptek ezen... Amúgy az egész filmen érződött ez a görcsös elhatárolódás, hogy "márpedig ez nem az a Pókember", teljesen értelmetlen dolog volt.

Ebből az új kezdetből megint egy frappáns világot lehetett volna felépíteni, ha Sony-ék rendelkeznek némi kreatív jellemvonással. Ehelyett egy több sebből vérző sztorit kaptunk és egy kidolgozatlan forgatókönyvet.

Idézet
Pedig nagyon egyszerű: kis változtatásokkal is el lehet szúrni az összhatást.

Sajnos ez így van! Pedig nem lett volna rossz ha azt a pár kelléket még vázlat formájában kukázzák.

Idézet
Így is kénytelenek kompromisszumot kötni a stúdiók, hogy a rajongók is ki legyenek szolgálva, de a laikusok számára is élvezhetőek legyenek a filmek.

Na ezt szintén el lehetett volna intézni könnyedén, ha normálisan újítják fel a jelmezt és nem tesznek bele semmi indokolatlan oda nem illő motívumot! Sajnos túlzásba estek ezen a téren és meg akarták mutatni,hogy ki az úr a háznál ;D Nem jött be nekik...
De ha okosan csinálták volna, akkor két legyet ütnének egycsapásra ;)

Idézet
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy most ugyanazt a filmet láttuk? Mert nekem meg pont az a bajom, hogy lényegében alig tértek el. Leforgatták a 2002-es film remake-ét.

Ang Lee Hulkjával amúgy mi a baj?  :headscratch: Nekem tetszett, és mióta olvastam a magyarúl megjelent Hulk sztorikat, rájöttem, hogy igazából még viszonylag képregény-hű is volt.

Detto ezt éreztem én is. Nagy erőlködések közepette gyakorlatilag ugyanazt a filmet kaptuk meg, csak más szereplőkkel és atmoszférával :roll: Bár ez a verzió még mindig életképesebb volt mint Raimi-é, viszont a felelősségről szóló jelenet valami rémesre sikeredett,hogy a betörőről ne is beszéljek. Az első Hulk meg véleményem szerint nem volt sz*r, csak más megközelítést alkalmaztak. Ettől még egyáltalán nem herélték ki a karaktert,de a főellenség az sajnos kissé el lett cseszve.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6270 Dátum: 2014. február 14. - 17:50:18 »
Azt aláírom, a főellenség tré volt a Hulkban.

Ja, a nagy "elhatárolódás" közben szinte szóról szóra újraforgatták a Ben bácsis jelenetet, meg a kötelező izmozást Flash-el is sikerült megismételni kicsit másképp, kaptunk egy középsz@r skizofrén Willem Defao utánzatot, és még a nagy film végi nem lehetek együtt a szerelmemmel dilemmát is sikeresen bele tudták passzírozni.  Csak így tovább, ezért érdemes volt rebootolni. :bravo:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6271 Dátum: 2014. február 14. - 18:25:31 »
Hát ez az, hogy alig tértek el (legalábbis az eredetsztori kötötte őket) de külsőségekben mégis nagyon próbálták hangoztatni, hogy ez nem az a film. Ezért dizájnolták át a pókruhát, ezért hozták be a hálóvetőket, sőt, úgy egyáltalán ezért csinálták kicsit darkosabb hangulatúra a filmet.

Ang Lee Hulkjával amúgy mi a baj?  :headscratch:
Az, hogy nem Hulk és Banner belső viaskodásáról szólt a film (ellentétben a képregények 99%-ával), hanem behoztak egy apa-fiú konfliktust, ráadásul a faterjából Szivacsembert csináltak. Plusz, olyan kínosan ügyeltek a korhatár-besorolás betartására, hogy néha már ciki volt. Meg azért Hulk kinézete eléggé ööö... cuki lett. :lol: És persze beszélni sem tudott. (Na jó, egy szót. ;D )
Egyébként szerintem sem lett annyira rossz a film, az látszott rajta, hogy a rendező egyébként profi, csak a saját elképzelései szerint vitte a vászonra a témát, nem a rajongók szája íze szerint.

Nem szükséges a magam megvetése, hisz nem tartoztam a nyomást gyakorló táborba, köszönömszépen.  :D
Ettől még ők sem megvetendőek szerintem. Joguk van leírni a véleményüket, és ha valami tényleg gáz lett, akkor teljesen helyénvaló, hogy kritizálják. Főleg, hogy azért fizetnek a nézők, hogy jó filmeket lássanak. :D 

Idézet
Eltúlozva volt az a reakció fontossága, hisz  megegyezhetünk, hogy nem univerzálisan volt utálva az elsőből a ruha.
Nem univerzálisan, de biztos, hogy jócskán többségben voltak azok, akiknek nem tetszett, különben nem reagált volna így a stúdió...

Idézet
Azzal viszont, hogy a stúdió ilyen módon válaszolt rá, teljesen felfújta az egésznek a fontosságát.
Tény, hogy eléggé feltűnő hátraarcot csináltak, ez engem is meglepett amúgy. ;D De ezzel együtt bölcs döntés volt, mert bár nyíltan elismerték vele a hibájukat, de megmutatták, hogy képesek tanulni belőle és kijavítani, valamint hogy érdekli őket a rajongók véleménye. Sokkal rosszabb lett volna, ha megmakacsolták volna magukat, és csakazértis megtartották volna a ronda ruhát. Meg mint írtam, üzleti és pr-szempontból is ez volt a jó lépés, hogy kijavították a dolgot.

Idézet
Uwe Bollal meg nem az a baj, hogy nem figyel a rajongókra. :lol:
Nem tudom, én nem nagyon láttam a filmjeit, csak kritikákat olvastam róluk, de az is elég volt. :lol:

Idézet
Ez így van, viszont a film egy totál más műfaj és akár azt is megléphetnék,hogy néhány alter ruhából összeraknak egy olyat ami tényleg minden igényt kielégítene.
Annyira nem más műfaj. Mivel népszerű témákat és híres karaktereket vesznek alapanyagul, ezért muszáj megfelelniük a rajongók elvárásainak, és hiába mozgókép, a rajongók azt szeretik, ha minél képregényesebb a film hangulata. Amit írsz, hogy több alter ruhából összerakni egy újat, nagyon nehéz és kényes dolog, ráadásul ha túlságosan eltér a klasszikustól, akkor az lesz vele a gond, amit Kaine is írt: ha Pókember nagyon máshogy néz ki, akkor az már nem az a Pókember. Ez csak úgy működhet legfeljebb, ha kihangsúlyozzák, hogy maga az univerzum is alternatív, mint pl az Unlimited, vagy a 2099.

Ráadásul a filmekkel tulajdonképpen nehezebb dolguk van a készítőknek, mert egy mozifilmnek rövidtávon kell betermelnie a profitot, és ha nagyon elszúrnak valamit, akkor azonnal megfizetnek érte. Egy évtizedek óta futó, bejáratott képregénysorozatban könnyebb meghúzni váratlan dolgokat, mert ha esik az eladott példányszám akkor gyorsan visszacsinálják és kész. De a filmek jóval kevesebb hibát engednek meg, főleg egy széria nyitódarabjánál, ahol minden azon áll vagy bukik, hogy hogyan fogadják a nézők. Te is láttad, hány modern képregényfilm ment gallyra azért mert nem lett elég sikeres... Macskanő, Daredevil, Elektra, Zöld Lámpás, Superman Returns... Hulk is csak két önálló filmet ért meg, a Ghost rider 2 szintén csúnya bukta lett, a Megtorlónak minden része külön reboot... A Wonder Woman-ből még tévésorozatot sem mertek elindítani.
Egy-egy mozifilmnél óriási pénzekről és nagy kockázatról van szó, úgyhogy még az olyan "apróság" sem mindegy, hogy alter ruci vagy klasszikus legyen.

kaptunk egy középsz@r skizofrén Willem Dafoe utánzatot
Ja, az nagyon gáz volt, hogy a Gyíkból is skizót csináltak, tök fölösleges húzás volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6272 Dátum: 2014. február 14. - 19:31:12 »
Idézet
Te is láttad, hány modern képregényfilm ment gallyra azért mert nem lett elég sikeres... Macskanő, Daredevil, Elektra, Zöld Lámpás, Superman Returns... Hulk is csak két önálló filmet ért meg, a Ghost rider 2 szintén csúnya bukta lett, a Megtorlónak minden része külön reboot... A Wonder Woman-ből még tévésorozatot sem mertek elindítani.

Csakhogy amiket most felsoroltál azok egyáltalán nem a rossz jelmeztervezés miatt lettek veszteségesek, hanem inkább a silány forgatókönyv és színészi alakítás végett ;) A kettő nem ugyanaz! És igenis lehet egyedi kosztümöt csinálni úgy,hogy az ne legyen béna. De mivel eddig nem sok próbálkozást láttunk a Sony részéről, ezért én a helyükben már nem erőltetném ezt a jövőben! Kivéve, ha addigra csinálnak egy olyan Pókembert aki már nem PP lesz (pl Miles Morales,O'Hara etc)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6273 Dátum: 2014. február 14. - 19:47:32 »
Csakhogy amiket most felsoroltál azok egyáltalán nem a rossz jelmeztervezés miatt lettek veszteségesek, hanem inkább a silány forgatókönyv és színészi alakítás végett ;) A kettő nem ugyanaz!
Persze, tudom, csak azt akartam mondani, hogy mivel a filmekben sok befektetett lóvé és nagy kockázat van, a készítőknek nagyon meg kell gondolniuk, hogy mit vállalnak be és mit nem, illetve még az apróságok is számíthatnak. Vagyis hiába számít egy jelmez apróságnak pl. a forgatókönyv minőségéhez képest, mégis befolyásolja a film hangulatát, illetve a nézők véleményét, ezért még itt is meg kell gondolni, hogy mibe vágnak bele. Biztos lehet jól kinéző alter jelmezt készíteni, de ha a közönség nem fogadja el, akkor rossz visszhangja lesz a dolognak, még akkor is, ha a film egyébként jó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6274 Dátum: 2014. február 14. - 19:56:09 »
Azért én vártam volna egy képregényesebb manót, de ahogy látom erre tök nulla az esély:

Harryből lesz egy skizofrén kefe frizurás figura. :(

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6275 Dátum: 2014. február 14. - 20:04:53 »
Azért én vártam volna egy képregényesebb manót, de ahogy látom erre tök nulla az esély:

Harryből lesz egy skizofrén kefe frizurás figura. :(

Hát látszik hogy melyik filmből szalajtották a srácot :roll:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6276 Dátum: 2014. február 14. - 20:10:20 »
Totál nem a srác hibája,hogy a jelmeztervezők megint nem voltak a topon! Egyébként, mivel ez egy reboot gondolom így próbáltak elhatárolódni a korábbi Manó outfit-től. Pechükre majd ezt is javíthatják ki a 3-ik része csak úgy mint a pókgúnyát :hehe: Pedig nekem elsőre tetszik ez az alternatív megközelítés (kivéve a deszka, mert az továbbra is gagyi)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6277 Dátum: 2014. február 14. - 23:31:53 »
A stúdió szerintem képben volt, hisz rengeteg szakértőt alkalmaznak, csak ott volt a baj, hogy túl mereven akartak eltérni az előző trilógiától, hogy bizonyítsák: van értelme a rebootnak.
Ezért írtam, hogy túl mereven (vagy görcsösen). Miközben lényegében hasonló filmet kaptunk, nyögvenyelősen változtattak meg benne dolgokat, hogy mégis másnak tűnjön.
Idézet
Kicsit sem volt képregényhű. Tévéfilmhű volt.
Idézet
A Man of Steel-ben pl szintén igazítgattak a ruhán, ami pl sokkal előnyösebbé tette mint a klasszikus Supi jelmez.
Ez rossz példa, mert a külső alsógatya mindenki szerint gáz - még a képregényben is. Pókember ruhájával ma sincs gond.
Ja, a nagy "elhatárolódás" közben szinte szóról szóra újraforgatták a Ben bácsis jelenetet, meg a kötelező izmozást Flash-el is sikerült megismételni kicsit másképp,

Hát azért pár dolog nemigen kihagyható, azt azért lásd be. Lett volna egy Pókember-film élő Ben bácsival, és kedves, aranyos Flash-sel, meg olyan Peterrel, aki a suli sztárja?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6278 Dátum: 2014. február 15. - 00:40:42 »
Én azt nem értem, hogy ha már úgyis annyira el akartak határolódni az előző trilógiától, akkor az eredettörténetet itt miért nem úgy alakították, hogy a betörő a lakásban lője le Ben bácsit, amíg Peter nincs otthon? Így nem lett volna annyira hasonló Ben bácsi halála a Raimi-féle verzióhoz, viszont képregényhűbb lett volna, vagyis két legyet ütöttek volna egy csapásra. Szerintem jó lehetőség lett volna.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 15. - 00:52:57 írta Tom Fireheart »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6279 Dátum: 2014. február 15. - 08:47:32 »
Mikor Peter kitörte az ajtóablakot, szentül megvoltam győződve, hogy amiatt fog tudni bejönni a tettes. Az még emelt is volna a hatáson.