Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949827 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #6380 Dátum: 2014. február 24. - 22:34:23 »
Egyetértek. Peter sosem volt lúzer, valamiért Raimi érezte úgy, hogy olyan szerencsétlenné kell tenni, hogy két mondatot nem tud kinyögni ha csaj van a közelben, és a balszerencséjét is túlzásba vitték, a humor nagyon kevés volt és az is gyenge. Az új filmmel is vannak problémák de nekem valahogy hozta a 60-as évek hangulatát amikor még az EMBER írta. Valahogy érzelmileg is kötődöm az új filmhez, ennek az az oka, hogy annyian csesztették Webbet és mégis megoldotta a feladatot és nem is rosszul. Én nagyon szurkoltam neki, és nagyon örültem a moziban a film végén. Ennyi. Az új rész majd elválik, nekem is vannak fenntartásaim, nem szeretném, ha a karakterközpontúságot feláldoznák az akcióért. Eddig úgy tűnik így lesz sajnos. Mondjuk ha 150 perc körül lesz akkor még lehet jó, de 120 percben nem lehet jól ennyi karaktert mozgatni. A Pókember 3 135 perc volt és ott sem ment. A Harry-t játszó színész iszonyat tehetsges. Nézzétek meg a Chronicle-t. Szerintem fantasztikus az a film. Annyira tudtam azonosulni a karakterekkel, hogy a végén már 180 körül volt a pulzusom. Dehaan meg fantasztikusan hozta az elborult srácot.

Gwen nem fog meghalni mert túl sokat mutogatják a trailerekben az ilyen jeleneteket.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6381 Dátum: 2014. február 25. - 02:54:42 »
Én úgy emlékszem szívatták mindig is az osztálytársai, Flash, a menő sportolók, gáz volt, amire rátett a könyvmolysága is. 
Tejet kérek! Csokisat!

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #6382 Dátum: 2014. február 25. - 08:59:45 »
... aztán Flash csaja átpártol hozzá. :-) (Meg egyszer "véletlenül" ad is neki egy jókora pofont, haha)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6383 Dátum: 2014. február 25. - 09:02:43 »
Azért szívatták, mert sokszor úgy mászkált, hogy nem vett tudomást a többiekről. Azt hitték, nagyképű, hogy lenézi a többieket, azért nem áll szóba senkivel.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6384 Dátum: 2014. február 25. - 14:50:58 »
... aztán Flash csaja átpártol hozzá. :-) (Meg egyszer "véletlenül" ad is neki egy jókora pofont, haha)
Ez most a film, vagy a képregény?  ;D
Azért szívatták, mert sokszor úgy mászkált, hogy nem vett tudomást a többiekről. Azt hitték, nagyképű, hogy lenézi a többieket, azért nem áll szóba senkivel.
Saját tapasztalatból, valószínűleg igazuk is volt.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6385 Dátum: 2014. február 25. - 14:59:47 »

Ezzel még ki is tudnék egyezni, ha PP-nek akkoriban nem ultra-nerd külseje lett volna. Így viszont nem azért csesztették mert nagyképű, hanem mert könyvmoly és osztályelső volt ;) Ráadásul mindenkiben ez a kép alakult ki magáról a karakterről. Nem hiába,hogy az eddigi Pók filmekben is egy visszahúzódó és álmodozó srácként lett ábrázolva :spidey:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6386 Dátum: 2014. február 25. - 17:16:22 »
nekem valahogy hozta a 60-as évek hangulatát

Amikor a srácok okostelefonokkal mászkálnak és deszkával járnak suliba...
De most komolyan én sem tudok mit kezdeni ezzel az időben való behatárolással, mert a Raimi filmeknek megvolt a maguk 90-es évek beli hangulata, de ez én is leginkább kainenel tudok egyet érteni.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6387 Dátum: 2014. február 25. - 18:52:38 »
Azért ez a Tobeyface videó elég röhejessé tettem a srácot. Legalábbis így, összevágva, valóban egyszemélyes mémgyár de amikor a filmet nézem, nekem nem kiugró a mimikája.
Én azt érzem a Raimis, meg a Webbes filmben, hogy akik játsszák, vagy tudatosan, vagy tudattalanul de magukhoz igazították valamilyen szinten Pókember karakterét. Ebből kifolyólag, mivel ők is emberek, nem is tudják eljátszani teljesen ugyanúgy PP karakterét sem. Amellett, hogy van egy forgatókönyv, amiben le van írva, mikor mit hogy kell csinálni.
Nem tudnám megmondani, hogy szerintem melyik jobb Pókember, mert nekem mindkettő tetszik. Az egyik ilyen, a másik olyan. Garfield Pókembere rugalmasabb, mind civilként, mind Pókiként, Tobeyé pedig kicsit konzervatívabb, merevebb Póki.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6388 Dátum: 2014. február 27. - 13:28:53 »
Egy Pókember film minden évre megcélozva.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6389 Dátum: 2014. február 27. - 14:07:15 »
Ezt a Venom filmet akkora baromságnak tartom...  :roll: mi a francnak erőltetik annyira, előbb talán meg kellene jelennie Pókiban, aztán lehet belőle vmi...   :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6390 Dátum: 2014. február 27. - 14:11:52 »
Ezt a Venom filmet akkora baromságnak tartom...  :roll:
És még én is, pedig a karakter az egyik kedvencem. De Venomot mint önálló karakter, marhaság erőltetni, mert nem az.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6391 Dátum: 2014. február 27. - 14:46:57 »
Venom önállóan is megállná a helyét,de ehhez tényleg előbb az kéne,hogy a Pókember egyik részében szerepeljen. Az évi 1 Póki film pedig nem valami jól átgondolt döntés, mert így olyan szörnyűségek is születhetnek mint anno a Raimi trilógia záró darabja :uhoh:
Örülnék ha a stúdió felébredne a kómájából, és az évenkénti részek helyett mondjuk TV sorozatban gondolkodna! Tudom, ez nem hoz annyi lét a konyhára,de legalább több ellenséget lehetne bemutatni, pl az olyanokat akik azért nem férnek el egy blockbuster filmben, mert nem olyan látványos a képességük (Kraven,Sakál,Kaméleon,Carrion,Csapdász etc...)  Így legalább a kisebb, hétköznapibb témákat is be lehetne mutatni a nézőknek. Elvégre Póki régen ilyen volt és nem mint manapság, mikor állandóan valami grandiózus ellenséget hajkurászik ;)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6392 Dátum: 2014. február 27. - 14:59:12 »
Szerintem viszont az sem baj, ha előbb mutatják be Venomot külön filmben, kvázi mint egy felvezetést, mert én úgy gondolom, ha külön filmben átesnek a kötelező elmesélős bemutatós körökön, akkor a Pók3-ra esetleg jöhet a minimális Peteren lévő fekete ruha, és utána a hatalmas és látványorgiával teletűzdelt akció, mint Póki Vs Venom képében.

Tény, hogy nem hoz annyit egy sorozat, de ez nem tart sokáig. Egyre több olyan sorozat készül, amit mozifilmes szakik, rendezők, írók raknak össze. És innentől kezdve már annyira nem is lehetne esélytelen a filmes szereplőkkel esetleg egy sorozat. Persze, a pénz az úr.
SD. EJC.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6393 Dátum: 2014. február 27. - 15:01:30 »
És azt mégis hogy? Előbb lesz Venom, aztán Venom helyett lesz fekete Pókember, aztán megint Venom? Ez nekem nagyon kitekertnek tűnik.
Venom azért igen igen erősen Pókemberből eredő főgonosz, lényegében egy Skorpiót vagy bárki mást egyszerűbb lenne külön filmben felvezetni mint őt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6394 Dátum: 2014. február 27. - 16:04:07 »
Lárszik, hogy kapálózik a Sony... :roll:
Bár a Sinister Six még ötletesnek is tűnne, de az is hős nélkül nagyon furi lenne... max ha arról szólna, hogy összevergődnek a végén összeállnak és megindulnak Póki ellen, és ez folytatódik a Pók3ban... de egy Venom külön filmmel kezdődést nem nagyon tok hova tenni Póki nélkül... talán ha az elején úgy mint a Pók 2-nél a bevezetőben bemutatják, hogy akaszkodott rá Peterre majd le. és találta meg Brockot...  :headscratch:
Áh... ez gáz... sztem ez az egész külön filmes baromságok csak a reklám hadjárat része, hogy legyen Pókiról valami szó...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6395 Dátum: 2014. február 27. - 19:57:42 »

Ezt, hogy nem lehet szeretni?
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 27. - 21:10:26 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6396 Dátum: 2014. február 27. - 19:59:34 »
Mármint a ruhát? Mert azt én sem értem akinek ez nem tetszett ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6397 Dátum: 2014. február 27. - 20:22:18 »
Én a Csodálatos Pók-Kölyök című filmet hiányolom. :lol:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6398 Dátum: 2014. február 27. - 21:10:51 »
Mármint a ruhát? Mert azt én sem értem akinek ez nem tetszett ;D

Igenigen, a ruhára értettem.  :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó