Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937883 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #6540 Dátum: 2014. április 16. - 20:59:27 »
Egy ilyen címet nem lehet komolyan venni. Tuti, hogy csak egy csalódott "rajongó" akinek az a baja, hogy nem minden olyan mint a képregényben. Például a humort is kritizálta, meg a karakter designokat. Az ilyen túlzásokat nem hiszem el. Igazából Kaine tudná megmondani mi a szitu, de két hétig még tuti hallgat. Én a comicbookmovien láttam hibátlan értékelést is.
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 16. - 21:06:07 írta peti40 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6541 Dátum: 2014. április 17. - 08:39:37 »
ki nem sz*rja le a kritikákat?
Van szemed, meg tudod nézni a filmet, ha érdekel, aztán majd eldöntöd, mi a véleményed róla, nem?
Ha meg egyáltalán alapoz az ember egy kritikára (ilyen filmnél nyilván nem, mert ezt ígyis, úgyis megnézed), akkor meg csak tudod már, hogy kik azok a kritikusok, akik kábé hasonló izléssel rendelkeznek, mint te, az ő véleményükre esetleg adsz, nem azért, mert az a szentírás, hanem mert tudod, hogy hasonlóan gondolkozik, mint te. Mondjuk ez is max abban dönt, hogy most épp mit nézzek meg moziban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6542 Dátum: 2014. április 17. - 09:29:31 »
Hát valszeg a gyerek nem is igazi kritikus, inkább peti40-nek lehet igaza, hogy egy begőzölt rajongó csalódott írása lehet ez, csak megütötte a szemem a cím, kicsit erősnek érzem  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6543 Dátum: 2014. április 17. - 09:56:16 »
Persze, így van, ezért kár megijedni az ilyen kirohanásoktól.  ;)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #6544 Dátum: 2014. április 17. - 10:30:43 »
Volt mar olyan,hogy valaha ,valaki egy kb. ilyen kritika miatt nem nezte meg tegyuk fel az egyik karakterenek filmjet?!! :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6545 Dátum: 2014. április 17. - 10:54:53 »
Én az Acélembert majdnem kihagytam az idióta kritikusok miatt. De jól tettem, hogy megnéztem végül. Pókemberre visszatérve eddigi előzetesekből nekem az jön le, hogy benne lesz a filmben minden ami pókemberre jellemző. Humor, akció, magánélet, párkapcsolat, dráma. Bármilyen filmet a Batman és Robinhoz hasonlítani, túlzás.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6546 Dátum: 2014. április 17. - 12:28:02 »
Volt mar olyan,hogy valaha ,valaki egy kb. ilyen kritika miatt nem nezte meg tegyuk fel az egyik karakterenek filmjet?!! :roll:
Igen, én a Ghost Rider 2-t és a Macskanőt emiatt nem néztem meg moziban. ;D Mondjuk a Wolvie 2-t megnéztem moziban, de azt meg is bántam...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6547 Dátum: 2014. április 17. - 14:43:38 »
Amúgy sokan sztem két dolog miatt utálják Webb filmjeit. Az egyik, hogy nem a Marvel Univerzumban vannak a filmek. A másik, hogy nem Raimi rendezi. Tegnap nagyon sok ilyen kommentet olvastam. Olyan is volt, hogy Raimi volt annak a szériának a hőse mert a producerek annyira megnehezítették a dolgát. Ott jót röhögtem. A harmadik részre megkapta a kreatív kontrollt és tudjuk mi lett belőle. Tudom, hogy ti nem tartjátok olyan rossznak mint én, de nem egy jó film. A 2. rész sztem unalmas. Az 1. rész még tűrhető nekem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6548 Dátum: 2014. április 17. - 18:55:23 »
Anno a Raimi-féle Pók 1-re a mozineten két kritika is megjelent, az egyik 100%-ot adott rá, a másik 40-et. Szóval egy kritikának még nem feltétlenül kell hinni. (Viszont a Transzcendens című Depp-filmről szinte csak negatív kritikákat láttam eddig, szóval esélyes, hogy az kaki lett.)

Olyan is volt, hogy Raimi volt annak a szériának a hőse mert a producerek annyira megnehezítették a dolgát. Ott jót röhögtem.
Pedig ebben van valami, mert a Pók 1 azért nagy rizikó volt Raiminek és a stúdiónak. Persze miután bombasikert aratott, és beindult szekér, már könnyebb dolga volt Raiminek, de az első részbe könnyen belebukhattak volna, ha elrontják. Ha úgy vesszük, Webbnek könnyebb dolga van most, mert egy jól bejáratott franchise-t vehetett át, Raimi kitaposta neki az ösvényt.

Az meg szerintem természetes, hogy a két rendező eltérő stílusa megosztja az embereket, van, akinek Raimi stílusa tetszik jobban, van akinek meg Webb látásmódja jön be inkább. Nyilván van olyan is, akinek mindkettő tetszik.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6549 Dátum: 2014. április 17. - 19:37:45 »
Nekem az a bajom, hogy Raimi nagyon egysíkúan ábrázolta Petert. Peter nem lúzer, itt meg meg se tud szólalni sokszor. Főleg MJ-vel pedig a képregényben Peter megszerzi a csajokat. A 2. rész nekem ezért is közepes, mert másról sem szól minthogy Peter nem kapja meg a bulát és minden kaki. A pénzügyi gondjai nevetségesek. Egy akkora újságnál mint a Harsona pont nincs 300 dollár...na ne vicceljünk. A bérlője egy idióta, simán kivághatták volna a filmből. Nekem egyáltalán nem volt vicces. Inkább bárgyú. A 2. rész mélypontja meg a depresszió miatti erővesztés. Ha így nézzük akkor a képregényben Gwen halála óta nem kéne képességeinek lennie. Most nem csak a  forgatókönyvről beszélek, hanem ahogy Raimi ábrázolja a karaktereket. MJ-nek köze nem volt a képregénybeli karakterhez. Peter karaktere is csak minimálisan egyezik. Arról ne is beszéljünk ahogy Gwent és Brockot bemutatta. Szégyen volt. Meg lehet nézni az új filmet, hogy mit lehet kezdeni Gwem karakterével. Raiminél meg annyi volt a női karakter, hogy lebodálták valahonnan Pókember meg elkapta az utolsó pillanatban. Ezek miatt nem értem, azt mikor azt mondja, hogy rajongó. Ezekből úgy jön le, hogy egyáltalán nem. A kreatív döntésekről ne is beszéljünk. A Manó jelmeze, hálóvető hiánya (meg lehetett volna csinálni). A Fekete Pókruha, Venom. Nem hiszem el, hogy a harmadik részre nem volt annyi beleszólása, hogy mit írjon bele a filmjébe. Na mindegy. Ezt már sokszor átbeszéltük, nem akarom újrakezdeni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6550 Dátum: 2014. április 17. - 20:08:46 »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6551 Dátum: 2014. április 17. - 20:46:38 »
Ezt ki is felejtettem :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #6552 Dátum: 2014. április 17. - 20:56:53 »
:D
Sajnos beleégette magát az agyamba ez a jelenet, ha meghallom vagy látom azt hogy Pókember 3.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6553 Dátum: 2014. április 17. - 21:09:11 »
Komolyan mit gondolhatott, aki ezt a táncit kitalálta? És aki jóváhagyta, hogy benne legyen a filmben? Talán valami anyagon voltak éppen, más magyarázat nem lehet erre az állatságra. :stupid:
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6554 Dátum: 2014. április 17. - 21:11:34 »
A Pókember 3-ról az a véleményem, hogy vannak benne működőképes részek, de bakker, komplett 10-15 perces részeket tudnék belőle kidobni a kukába. Iszonyú...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6555 Dátum: 2014. április 17. - 21:32:43 »
Én a táncos jelenetnél csak aazért nem mentem ki a moziból mert a sor közepén ültem és egy baromi nagy kopasz fickó ült mellettem. Akkor azt hittem már nem lehet lejjebb. Tévedtem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6556 Dátum: 2014. április 17. - 21:40:01 »
Nem is értem, hogy Rimi szerint Peter hogy lehetett ilyen figura. :stupid:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6557 Dátum: 2014. április 17. - 21:56:40 »
Nekem az a bajom, hogy Raimi nagyon egysíkúan ábrázolta Petert. Peter nem lúzer, itt meg meg se tud szólalni sokszor. Főleg MJ-vel pedig a képregényben Peter megszerzi a csajokat. A 2. rész nekem ezért is közepes, mert másról sem szól minthogy Peter nem kapja meg a bulát és minden kaki. A pénzügyi gondjai nevetségesek. Egy akkora újságnál mint a Harsona pont nincs 300 dollár...na ne vicceljünk. A bérlője egy idióta, simán kivághatták volna a filmből. Nekem egyáltalán nem volt vicces. Inkább bárgyú. A 2. rész mélypontja meg a depresszió miatti erővesztés. Ha így nézzük akkor a képregényben Gwen halála óta nem kéne képességeinek lennie. Most nem csak a  forgatókönyvről beszélek, hanem ahogy Raimi ábrázolja a karaktereket. MJ-nek köze nem volt a képregénybeli karakterhez. Peter karaktere is csak minimálisan egyezik. Arról ne is beszéljünk ahogy Gwent és Brockot bemutatta. Szégyen volt. Meg lehet nézni az új filmet, hogy mit lehet kezdeni Gwem karakterével. Raiminél meg annyi volt a női karakter, hogy lebodálták valahonnan Pókember meg elkapta az utolsó pillanatban. Ezek miatt nem értem, azt mikor azt mondja, hogy rajongó. Ezekből úgy jön le, hogy egyáltalán nem. A kreatív döntésekről ne is beszéljünk. A Manó jelmeze, hálóvető hiánya (meg lehetett volna csinálni). A Fekete Pókruha, Venom. Nem hiszem el, hogy a harmadik részre nem volt annyi beleszólása, hogy mit írjon bele a filmjébe. Na mindegy. Ezt már sokszor átbeszéltük, nem akarom újrakezdeni.

Amit a 3. részről írtál azzal egyetértek azt a filmet nagyon elszúrták, talán jobban el sem lehetett volna.
DE a 2. rész szerintem mind három közül a legjobb, képregény hű volt és a főgonosz karaktere is nagyon a helyén volt.Megvolt a filmben az a képregényes feeling amit én nem éreztem Webb filmjében.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6558 Dátum: 2014. április 17. - 22:10:57 »
Sztem túl nagy volt a dráma, nem volt meg Pókember vicces oldala, hogy ellensúlyozza. Octopust nekem az önfeláldozása rontotta el. Az röhelyes volt. Ezért várom az újat. A Ravencroft miatt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6559 Dátum: 2014. április 17. - 22:45:25 »
Én a táncos jelenetnél csak aazért nem mentem ki a moziból mert a sor közepén ültem és egy baromi nagy kopasz fickó ült mellettem.
:lol: Lehet, hogy a Vezér volt? ;D