Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948927 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #6760 Dátum: 2014. május 10. - 14:46:16 »
Tegnap megnéztem negyedszerre is. Még mindig nagyon tetszett.  :spidey:

kzoli

• Sakál
« Válasz #6761 Dátum: 2014. május 10. - 15:19:45 »
Nekem épp nem mindegy. Fehér volt a képregényben, miért nem játssza fehér a filmben is? Ki nem állhatom az ilyen variálásokat.

Pontosan! Nekem is ez volt a problémám.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6762 Dátum: 2014. május 10. - 16:33:26 »
Úgy el volt maszkírozva szerencsétlen színész, hogy tök mindegy, hogy fekete, vagy fehér... egy másodvonalbeli karakter, akit szerencsére valamennyire sikerült kidomborítaniuk a filmben, az ilyeneknél majdnem mindegy, hogy most fekete, vagy fehér. (de valahol osztom a nézetet, de jobban szúrná a szemem, ha fontosabb karakterről lenne szó)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #6763 Dátum: 2014. május 10. - 19:08:33 »

:D

kzoli

• Sakál
« Válasz #6764 Dátum: 2014. május 10. - 22:10:26 »
 ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6765 Dátum: 2014. május 10. - 22:29:39 »
Most ez valami alternatív föld Elektrója, vagy csak én maradtam le valamiről? :lol: Mert a régi esküvős részben egy fehér fickó volt világosbarna hajjal :D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6766 Dátum: 2014. május 11. - 00:49:27 »
Úgy néz ki, mint Rakéta Robi (badass karakter)
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6767 Dátum: 2014. május 11. - 12:52:35 »
Úgy el volt maszkírozva szerencsétlen színész, hogy tök mindegy, hogy fekete, vagy fehér...
Ezt sose értettem, fehér színészt lehet maszkírozni, feketét nem?
Amúgy totál felismerhető volt Django kék arccal is, a tubaszáj, meg a 10 centi széles orr azért elég jellegzetesen nem az europid típus sajátosságai.  ;)
Amúgy számomra pozitív csalódás volt elektro, lényegében az eddigi legkarakteresebb feldolgozása a figurának, ettől kéregényekben és rajzfilmekben is csak ponyvábbat láttam. Habár a film pár dolgot nem tudott eldönteni, pl. hogy ő a cégnél mérnök volt, és nem villanyszerelő, meg azért az elektromosság fizikája is érdekes volt, de ezeket el tudom nézni. :D
Spoileres beszámoló következik.
A film számomra legnegatívabb karaktere amúgy Kafka volt. Miért csináltak belőle egy ennyire ormotlan negatív sztereotíiát? Az ő jelenetei a Batman és Robin filmeket idéztékmár, de komolyan. Rinó persze szánalmas volt, de ő mindig az, nem is érdemelne többet. Gondolom a következő film elején legyakják.
Harry tök jó volt, éreztem én már a srác sznob feje alapján, hogy ez király lesz.
Gwen, a film másik negatívuma hozzá kapcsolódik. Ha soha egyetlen képregényt nem olvastam volna, egyetlen trailert sem láttam volna a filmről, plusz az ormótlanul tolakodó reklámhadjáratot, akkor is az első 10 percben levágtam volna, hogy mi lesz a sorsa. Miért kellett ezt a drámai fordulatot ennyire a néző képébe tolni a teljes film alatt folyamatosan. Meg fogok egyszer halni, mert mindenki meghal egyszer, nem halhatsz meg stb, stb... Kár érte, mert amúgy tényleg megrázó volt, de ennyire túleröltetett felvezetés nélkül nagyobbat ütött volna. Mintha a Hatodik érzékben másfél órán át nyomná ezt a főhős (plusz ez lett volna mindenhová kiplakátolva), hú de nagyon meglepő lett volna úgy igaz?
Hipster Parker icit sok volt (most már a bölcsész kabát, meg a csöves sapka is előkerült :D), de jóval szerethetőbb figura, mint Tobiás. Látványos, humoros nagyszabású film volt tetszett. Ja és Felicia! Remélem, akkor lesz szexi dorombolós cicalány, cuki is volt ez a színésznő hozzá.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6768 Dátum: 2014. május 11. - 16:12:20 »
A film számomra legnegatívabb karaktere amúgy Kafka volt.
Na, az nekem is. Ashley egy nagyon kedves, szerethető orvos, erre cserélték le?  :headscratch:

Idézet
Gwen, a film másik negatívuma hozzá kapcsolódik. Ha soha egyetlen képregényt nem olvastam volna, egyetlen trailert sem láttam volna a filmről, plusz az ormótlanul tolakodó reklámhadjáratot, akkor is az első 10 percben levágtam volna, hogy mi lesz a sorsa. Miért kellett ezt a drámai fordulatot ennyire a néző képébe tolni a teljes film alatt folyamatosan. Meg fogok egyszer halni, mert mindenki meghal egyszer, nem halhatsz meg stb, stb... Kár érte, mert amúgy tényleg megrázó volt, de ennyire túleröltetett felvezetés nélkül nagyobbat ütött volna. Mintha a Hatodik érzékben másfél órán át nyomná ezt a főhős (plusz ez lett volna mindenhová kiplakátolva), hú de nagyon meglepő lett volna úgy igaz?
Ezt most nagyon könnyen mondod úgy, hogy márt tudod. A példádnál maradva: a Hatodik érzékben nem tök végig az volt a szöveg, hogy "halott embereket látok"? Dehogynem. Ha annál tudtad volna, akkor ott is ugyanilyen egyértelmű lett volna.  ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6769 Dátum: 2014. május 11. - 16:58:19 »

Idézet
Ezt most nagyon könnyen mondod úgy, hogy márt tudod. A példádnál maradva: a Hatodik érzékben nem tök végig az volt a szöveg, hogy "halott embereket látok"? Dehogynem. Ha annál tudtad volna, akkor ott is ugyanilyen egyértelmű lett volna.  ;)

Ja, sztem is, mert vhol én is így voltam vele, sajnos a spoiler miatt én is tudtam a végkifejletet, és így már tök más értelmet adott a beszédnek, ha nem tudtam volna, valszeg csak egy sima egyszerű beszéd lett volna az élet körforgásáról.  :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6770 Dátum: 2014. május 11. - 20:56:50 »
Basszus.... lehet Póki odakint befürdik?  :uhoh:
60%ot esett második hétre, sőt, a top1-et is kénytelen volt átadni Seth Rogennek, és ráadásul még az első részt is alul múlja, ami ilyenkor már áthaladt a 200 millán, a második rész jelenleg meg még "csak" 150 körül álldogál... de az összbevétele szép, 550 körül van máris... de akkor is gáz, hogy odahaza ilyen ganéul szerepel, pedig végre kaptunk egy egész jó Pók filmet, ami elég képregényhű is, erre fel meg "bukdácsol"... (a régiekhez képest....)  :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6771 Dátum: 2014. május 11. - 21:11:42 »
Én is épp tegnap néztem, hogy nagyon gyengén szerepel. Ha jól tudom, 230-ból készült, amit aligha fog visszahozni (persze nem kell félteni, mert a tengerentúliakkal, meg az egyebekkel nagyon is nyereséges lesz). De nyilván nem erre számítanak a Sonynál.
Ez különben egyrészt rossz, egyrészt jó. Rossz, mert tényleg összeszedték magukat, és benne volt minden, ami kellett egy Pókember-filmbe, nagyon jól sikerült, mégis alig megy. Ki tudja, mi lesz így a folytatással, vagy a spin-offokkal.
Másrészt jó, mert a Raimi-féle Pókok több 100 millát hoztak hazai pályán darabonként, vagyis ebből elég nyilvánvalóvá válhat a filmgyárak számára, hogy a fanokat nem lehet hülyének nézni, és nem csinálhatnak reboot-ot minden képregényből 3 rész után azért, mert drágállják a szereplők gázsiját.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6772 Dátum: 2014. május 11. - 21:25:27 »
Írod mindezt a gány Pókember 3 után?
Már bocsi, de a stúdiók se hülyék, és már régóta tudják, hogy helyben kiábrándult az amerikai néző nem csak a képregényfilmekből, de minden egyéb műfajból, és már a külföldi piac a cél, ( az se véletlen hogy mifelénk hamarabb van a premier) és az itteni vélemények döntenek, de nem kell félteni, max egy darabig nem lesz Pókember film, így legalább vissza tud kerülni a jog a Marvel-hez! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6773 Dátum: 2014. május 11. - 21:27:56 »
Jaja, kivi leszek mit lép a Sony, mert így gyorsan hidegre tehetik a tervezett Spin Offokat...
plusz ez az egész gyors reboot az új batmannél fog majd kiderülni... bár az most elég nagy hypot kap... Póki akkorát nem kapott... sőt inkább rengeteg negatív visszhang volt, hogy most meeeeegint elölről megy... nincs bajom az első résszel, épp ma néztem meg újra, de akkor se így kellett volna

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6774 Dátum: 2014. május 11. - 22:26:28 »
Én nagyon nem szeretném ha visszakerülne a Marvelhez, mert akkor megint újrakezdik elölről és harmadjára már nem érdekelne. Most is csak azért érdekelt mert én nem vagyok megelégedve a régi trilógiával. De harmadjára már nekem sem tudnák eladni. Nagyon elszomorít, hogy a leg képregény hűbb filmet veszik gyakorlatilag semmibe az emberek. 
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 11. - 22:46:04 írta peti40 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6775 Dátum: 2014. május 11. - 22:58:56 »
Írod mindezt a gány Pókember 3 után?
Ez a te véleményed.  ;)
Idézet
Már bocsi, de a stúdiók se hülyék, és már régóta tudják, hogy helyben kiábrándult az amerikai néző nem csak a képregényfilmekből, de minden egyéb műfajból, és már a külföldi piac a cél
Bár nem vagyok szakértő, de ez totál kizárt dolog.
Én nagyon nem szeretném ha visszakerülne a Marvelhez, mert akkor megint újrakezdik elölről és harmadjára már nem érdekelne.
Igen, elég erőltetett lenne.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6776 Dátum: 2014. május 11. - 23:18:37 »
Az a durva, hogy a külföldi rajongók fele azért drukkol, hogy bukjon meg a film és kerüljenek vissza a jogok. Szerintem ott kint ami nem Marvel Studios az már szarnak számít és ez nagyon gáz. 

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6777 Dátum: 2014. május 11. - 23:38:49 »
Szerintem a Marvelnek lenne annyi esze, hogy nem csinálnának újabb rebootot, azaz nem kezdenék előlről a történetet, hanem folytatnák valahonnan. Egy harmadik eredettörténetre nyilván nem lenne kiváncsi senki.

Amúgy engem nem lep meg annyira, hogy odaát rosszul teljesít a film - illetve annyiból meglep, hogy azt hinné az ember, hogy zabálnak mindent, ami Pókember - ezek szerint az amcsik is kezdenek igényesek lenni. ;D Persze nem akarok igazságtalan lenni, mert nem lett rossz film, de azért annyira jó sem. Nem olvastam külföldi kommenteket, de van egy sanda gyanúm, hogy sok néző átverve érezhette magát, amiért Rinó és Zöld Manó kb. 5-5 percet kapott a filmben, mert a reklámkampány marhára nem ezt sugallta, és én is átb***ásnak éreztem.

Az a durva, hogy a külföldi rajongók fele azért drukkol, hogy bukjon meg a film és kerüljenek vissza a jogok.
Szerintem inkább az lehet benne, hogy az új Pók filmek már nagyon eltérnek a képregényes történetektől, és ez valószínűleg zavarja a rajongókat.
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 11. - 23:41:25 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6778 Dátum: 2014. május 11. - 23:55:17 »
Nem az új eredet a baj, hanem az új Peter Parker.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6779 Dátum: 2014. május 12. - 00:38:23 »
Nem mintha Raiminél olyan képregényes lett volna.