Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949275 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6820 Dátum: 2014. május 20. - 08:07:56 »
Plusz a kegyetlen sz*r videójáték eladásairól, a figurákról, és a még ki tudja mennyi kapcsolt termékről.
Itt a film, mondhatni a film bevételének már kis százaléka.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #6821 Dátum: 2014. május 20. - 08:16:17 »
Nem aggódok nagyon a folytatás miatt, mert igaz, hogy az Államokban 172 milliónál tart, de ehhez a világ hozzátett már majdnem 500 milliót, szóval ez még bőven siker, és nem hinném, hogy problémája lenne ezzel a Sonynak.
És akkor még a pár hónap múlva esedékes DVD/Blu-Ray bevételekről nem is beszéltünk. ;)

Pontosan! Szerintem ez nem akadályozza meg őket, hogy folytassák a franchise-t, ahhoz nagyobb bukta kellene, ami esetleg majd a spin-offoknál előfordulhat. Meglátjuk. Én azért szurkolok, hogy sikerüljön, amit elkezdetek, de ez nyilván az én elfogultságom mindenfajta Marvel-filmmel kapcsolatban. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6822 Dátum: 2014. május 20. - 10:08:20 »
Nem aggódok nagyon a folytatás miatt, mert igaz, hogy az Államokban 172 milliónál tart, de ehhez a világ hozzátett már majdnem 500 milliót, szóval ez még bőven siker, és nem hinném, hogy problémája lenne ezzel a Sonynak.
És akkor még a pár hónap múlva esedékes DVD/Blu-Ray bevételekről nem is beszéltünk. ;)

Pontosan! Szerintem ez nem akadályozza meg őket, hogy folytassák a franchise-t, ahhoz nagyobb bukta kellene, ami esetleg majd a spin-offoknál előfordulhat. Meglátjuk. Én azért szurkolok, hogy sikerüljön, amit elkezdetek, de ez nyilván az én elfogultságom mindenfajta Marvel-filmmel kapcsolatban. :)
Oké, de az eddigi bevétel eléggé alul teljesít odakint és van, hogy csak az számít, plusz az eddigi részekhez mérten még kínosabb a helyzet  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6823 Dátum: 2014. május 20. - 12:24:24 »
Octopusnál nem a felesége volt a bajom hanem, hogy a csápok irányították és persze az önfeláldozása ami teljes röhej.
Miért? Hisz miután megszűnt a csápok uralma, újra felelősségteljes tudós lett, aki rájött, hogy miatta dőlne romba a város. A felesége már úgyis halott volt, nemigen maradt indoka másképp cselekedni.
Idézet
Javítsatok ki de Pókember története rohadtul nem Mary Jane-ről szól
Azért azt tudod, hogy Raimi a rendező, a forgatókönyvet pedig a producerek hagyják jóvá? Hogy mi a szöveg, abba a rendezőnek - ekkora költségvetésnél - kevés beleszólása van. Mivel az Ultimate-et vették alapul, Raimi is azt tette, amit ebből ki tudott hozni.
Amúgy anno Raimit sem akarták kiebrudalni a felemás Pók 3 után (ami amúgy elég sok lóvét termelt), csak akkor küldték el, amikor nem tudtak megállapodni vele a folytatás(ok) sztorijairól.
Pontosan. De ez a 2. rész nem termelt elég sokat, sőt. A Vasember rendezőjét is menesztették a 2. rész gyengébb sikere után.
De én is szeretném, ha maradna Webb, mert ezzel a 2. filmmel engem meggyőzött.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6824 Dátum: 2014. május 20. - 13:10:28 »
Megnéztem én is. Az apróságokba nem mennék bele. Összességében tetszett, bár néha nagyon olyan érzésem volt, mintha egy rajzfilmet néznék a komolyságát illetően. Olyan érzés volt, mint a raimis trilógia 3. részénél. Főleg a rinós részeknél ütközött ki az infantilizmus. Ez szándékos, csak nem értem miért kellett.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6825 Dátum: 2014. május 20. - 13:11:27 »
Akkor viszont ne mondják azt, hogy azért választották mert rajongó, hanem azért mert akkor még nem volt nagynevű rendező és könnyen lehetett irányítani.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6826 Dátum: 2014. május 20. - 13:18:20 »
hanem azért mert akkor még nem volt nagynevű rendező és könnyen lehetett irányítani.
Mármint Sam Raimi nem volt nagy nevű rendező?? Hát ezek szerint te nem a 80-as években éltél...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6827 Dátum: 2014. május 20. - 13:56:13 »
Valahol azért igaz. Kultrendező volt, de felkapott sosem volt, úgy tudom.
Irányítani bárkit lehetett volna, sőt, a rendezőt a producerek általában irányítják. Aki olyan nagy rendező, hogy nem hagyja, az nem vállalja el a filmet. Cameron például ezért utasította vissza a Pókembert.
Azért lett a Pókember 1 annyira jó, amennyire, mert Raimi nagy fan volt. Különben lett volna egy olyan Pókember filmünk, ami az Ultimate alapján készül, és nyomokban sem tartalmaz Peter Parkert.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6828 Dátum: 2014. május 20. - 14:22:20 »
Különben lett volna egy olyan Pókember filmünk, ami az Ultimate alapján készül, és nyomokban sem tartalmaz Peter Parkert.  ;)

Ühümm, mert a Tobey által játszott karakter abszolút hiteles PP volt ;D Főleg a mémgyáros fejével és az idétlen viselkedésével a harmadik részben. Mindezek mellett hozta nagyjából a kötelezőt,de én mondom csak emiatt az egy színész miatt lett annyira divat fikázni a régi trilógiát! Megjegyzem jogosan :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6829 Dátum: 2014. május 20. - 15:35:00 »
Számomra a film hangulatát nem az határozta meg, hogy ki játszott benne. Mellesleg az első részben még nem vitték túlzásba a szerencsétlenségét, közel tökéletesen alakította Petert.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6830 Dátum: 2014. május 20. - 15:59:32 »
Nekem az volt az érzésem, hogy Raimi annyira rajongó, hogy saját magát castingolta PP szerepére. De nem látok bele a filmgyártás működésébe, hogy ki a döntéshozó a castingban.
Tobey számomra minden szerepben furcsa figura, akinek a reakcióit nem tudom leolvasni. csak néz, de nem értem mit akar vele.
De itt a megoldás mindenki számára:

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #6831 Dátum: 2014. május 20. - 22:21:59 »

Oké, de az eddigi bevétel eléggé alul teljesít odakint és van, hogy csak az számít, plusz az eddigi részekhez mérten még kínosabb a helyzet  ;D

Oké, ezt aláírom. De ahogy fentebb írtam, egyre fontosabb Hollywoodnak az ázsiai piac. Jó sok ember lakik arrafelé. :)
Az előző részekhez viszonyítva pedig tökéletesen igazad van.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6832 Dátum: 2014. május 23. - 13:07:25 »
Volt bónuszjelenete a Pókeber2-nek?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6833 Dátum: 2014. május 23. - 13:28:55 »
Ugye így már nem is olyan szörnyű ez a ruha? :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6834 Dátum: 2014. május 23. - 14:51:27 »
Nem, nincsen.  ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6835 Dátum: 2014. május 25. - 10:24:14 »

Van a credits közepén egy X-Men: DoFP reklámjelenet valami Webb szerződésével kapcsolatos Sony-Fox megegyezés miatt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6836 Dátum: 2014. május 25. - 14:33:54 »
Ok, köszi!

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #6837 Dátum: 2014. május 31. - 12:29:17 »
Kis késéssel, de itt a Pókember kritikám.
Imádtam a mozit, sosem volt még ilyen jó a Pókember:
http://prae.hu/prae/articles.php?aid=7359&cat=1

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6838 Dátum: 2014. május 31. - 13:11:55 »
Nagyszerű írás, minden szavával egyetértek! Kapsz egy Gwent!  :gwen:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6839 Dátum: 2014. május 31. - 14:25:54 »
Én tegnap néztem meg és szerintem egyáltalán nem jó film, de kinek mi.  A Harryt játszó színész mondjuk nagyon ott volt.
Tejet kérek! Csokisat!